Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 276 άτομα (20 μέλη και 256 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Το 2014

IMG_20131231_154256_zps51d88c29.jpg

να είναι πιο πόρνικο!!!!

Σημερινή μίνι τσάρκα σήμερα, την ώρα που λοιποί αγαπούληδες/πιρφόροι/καληνυχτάκηδες εργάζονταν πυρετωδώς για την νυχτερινή τους διασκέδαση, όχι τόσο για λόγους ενημέρωσης αλλά περισσότερο για "γούρι" για την νέα χρόνια που έρχεται. Αρκετός κόσμος οπότε ας δούμε τι συνάντησα:

Τροφωνίου 13 στο ισόγειο συνάντησα το σκληρό ευγενικό milf Αγάπη. Πρόκειται για κοπέλα με μεγάλο στήθος, κοντό ξανθό μαλλί με ανταύγες, ωραίο πρόσωπο και πάντα καλή διάθεση. Στον όροφο συνάντησα ένα ιδιαίτερα σκληρό ξανθό gilf με βαρύ σώμα και μαύρο μεσοφόρι.
Τροφωνίου 11 στο ισόγειο συνάντησα την σκληρή Ελληνίδα πόρνη/παλαίστρια σούμο Τζούλια. Στον όροφο συνάντησα την Ρίτσα ένα gilf μέτριας (μάλλον χάλια) εμφάνισης. Καστανό μαλλί, σκούρο δέρμα, αδύνατη και δεν φαινόταν καθόλου μέσα στα σκοτάδια.
Παιωνίου 47 η τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η σκληρό milf Μιράντα. Πρόκειται για κοπέλα από την Νότια Αμερική, με βαρύ σώμα και καστανόξανθο μαλλί
Βέργας 3 συνάντησα το δροσερό πιπίνι Μαρία και το σκληρό milf Έλλη. Αν και πήγαινα για την Έλλη είχε αρκετούς πελάτες οπότε πήρα την Μαρία για δεύτερη φορά. Μαύρο στην τσατσά που φώναζε την Έλλη από το δωμάτιο. Έ ρε Πωλίνα που σας χρειάζεται  :s&m_2:
Λιωσίων 76Β η τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η μουνάρα Μαργαρίτα η επαγγελματίας. Πρόκειται για λυγερόκορμη μουνάρα, καστανομάλλα που αναβλύζει ξινίλα. Καλή στο δωμάτιο αλλά όχι για πολλά.
Διδύμου 7Α συνάντησα το δροσερό μελαχρινό πιπίνι Έλενα, πρόκειται για μικροκαμωμένη κοπέλα με τετράγωνο όμορφο πρόσωπο. Βγήκε με σκούφο Αγιοβασιλιάτικο
Διδύμου 7Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Ανδριάννα. Πρόκειται για ψηλή κοπέλα με ωραίο σώμα, μέτρια φάτσα και σεξουαλικά γυαλάκια.
Φυλής 54Β συνάντησα το δροσερό γεματούτσικο πιπίνι Ρωξάνη. Πρόκειται για γεματούλα με σκούρο δέρμα που εκ πρώτης όψεως θυμίζει Ινδή πριγκίπισσα, αλλά μάλλον πρόκειται για γυφταίτορ.
Φυλής 66Α συνάντησα ένα όμορφο δροσερό μοντελέ μελαχρινό μωράκι με ωραίο βυζάκι.
Φυλής 66Δ επίσης τα ίδια. Αδύνατη και λίγο πιο γυμνασμένη, μελαχρινή με κάπως πιο ανατολίτικα χαρακτηριστικά. Μου άρεσε κάπως περισσότερο.
Φυλής 71Α στον όροφο συνάντησα ένα δροσερό ταϊνι πιπίνι, μελαχρινό με σφιχτό ωραίο κορμάκι και στητό βυζάκι. Σούπερ ήταν εμφανισιακά.
Αγκύρας 12Α συνάντησα το σκληρό milf Μίλα. Πρόκειται για σκληρό λυγερόκορμο milf με καστανόξανθο μαλλί και καλή περιποίηση μέσα.
Αχαρνών 85 συνάντησα το σκληρό milf Βικτωρία. Κατάθεση και εδώ.

Λίγα λόγια για το τέλος του έτους: Ένας ακόμα χρόνος τελειώνει φίλοι μου και μπορώ να πω ότι νιώθω αρκετά γεμάτος καθότι ήταν ένας χρόνος στον οποίο έζησα τα δύο σημαντικότερα πράγματα που (κατά την γνώμη μου) μπορούν να στιγματίσουν έναν μπουρδελιάρη: σκληρές, αδίσταχτες καταθέσεις με ιέρειες του πληρωμένου έρωτα και απογοητεύσεις γεμάτες απαξίωση από λοιπές δήθεν εξωπορνικές κυρίες.
Δεν σας κρύβω ότι όποτε καταθέτω πιστεύω ότι θα είναι η τελευταία φορά, ότι κάποια στιγμή θα γνωρίσω το έτερον ήμισυ και θα αφήσω πίσω μου τα μπουρδέλα και τα γαμήσια σε βρώμικα ξεροχυμένα δωμάτια. Παρόλα αυτά μια εσωτερική παρόρμηση με λέει ότι έχω ακόμα πολλά χιλιόμετρα να διανύσω στους πορνικούς δρόμους της πληρωμένης αμαρτίας. Κάθε μοναχική τσάρκα είτε είναι πετυχημένη, είτε όχι είναι μια ακόμα δυνατή εμπειρία που με απομακρύνει περισσότερο από το να γίνω ένας ακόμα κλαρινογαμπρός της συμφοράς παραδομένος στα χέρια μιας ανοργασμικιάς Ελλεϊνίδας. Παρόλα αυτά για όλους υπάρχει πάντα κάποιος οπότε δεν σταματώ να ελπίζω.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας (συμπολεμιστές, πόρνες, τσατσάδες κ.α.) καλές γιορτές, ευτυχισμένο το 2014 και ότι επιθυμείτε για εσάς και τους δικούς σας. Σας αγαπώ όλους, είστε μέρος του εαυτού μου.  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Λίγα λόγια για το τέλος του έτους: Ένας ακόμα χρόνος τελειώνει φίλοι μου και μπορώ να πω ότι νιώθω αρκετά γεμάτος καθότι ήταν ένας χρόνος στον οποίο έζησα τα δύο σημαντικότερα πράγματα που (κατά την γνώμη μου) μπορούν να στιγματίσουν έναν μπουρδελιάρη: σκληρές, αδίσταχτες καταθέσεις με ιέρειες του πληρωμένου έρωτα και απογοητεύσεις γεμάτες απαξίωση από λοιπές δήθεν εξωπορνικές κυρίες.
Δεν σας κρύβω ότι όποτε καταθέτω πιστεύω ότι θα είναι η τελευταία φορά, ότι κάποια στιγμή θα γνωρίσω το έτερον ήμισυ και θα αφήσω πίσω μου τα μπουρδέλα και τα γαμήσια σε βρώμικα ξεροχυμένα δωμάτια. Παρόλα αυτά μια εσωτερική παρόρμηση με λέει ότι έχω ακόμα πολλά χιλιόμετρα να διανύσω στους πορνικούς δρόμους της πληρωμένης αμαρτίας. Κάθε μοναχική τσάρκα είτε είναι πετυχημένη, είτε όχι είναι μια ακόμα δυνατή εμπειρία που με απομακρύνει περισσότερο από το να γίνω ένας ακόμα κλαρινογαμπρός της συμφοράς παραδομένος στα χέρια μιας ανοργασμικιάς Ελλεϊνίδας. Παρόλα αυτά για όλους υπάρχει πάντα κάποιος οπότε δεν σταματώ να ελπίζω.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας (συμπολεμιστές, πόρνες, τσατσάδες κ.α.) καλές γιορτές, ευτυχισμένο το 2014 και ότι επιθυμείτε για εσάς και τους δικούς σας. Σας αγαπώ όλους, είστε μέρος του εαυτού μου.  :rockon: :rockon:

Θα σου πω την άποψή μου επειδή πριν από μερικά χρόνια ένιωθα όπως εσύ. Όσο ελπίζεις και ψάχνεις να βρεις γκόμενα, θα είσαι δυστυχισμένος. Μέχρι το 2010 έκανα αυτό που κάνεις εσύ, δηλαδή γαμούσα στη Φυλής 1-2 φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες φορές την έβγαζα με το χέρι και έψαχνα γκόμενα για να ξεφύγω από τα μπουρδέλα. Βρήκα πραγματικά την υγειά μου όταν από τη Φυλής τόλμησα και μετακόμισα στο Μετάξι αυξάνοντας τη συχνότητα που γαμάω σε 3-4 φορές την εβδομάδα, κόβοντας μαχαίρι τη μαλακία και αποφασίζοντας ότι δεν πρόκειται να ξαναδώσω αξία σε καμία παλιοκαριόλα παρακαλώντας τη για σχέση. Κάνε αυτό που έκανα και θα με θυμηθείς. Γάμα 15 φορές το μήνα στο Μετάξι, κόψε τη μαλακία και πάρ' το απόφαση ότι θα ζήσεις έτσι για πάντα!

Φιλικά, Picker.  :sunglasses:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Θα σου πω την άποψή μου επειδή πριν από μερικά χρόνια ένιωθα όπως εσύ. Όσο ελπίζεις και ψάχνεις να βρεις γκόμενα, θα είσαι δυστυχισμένος. Μέχρι το 2010 έκανα αυτό που κάνεις εσύ, δηλαδή γαμούσα στη Φυλής 1-2 φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες φορές την έβγαζα με το χέρι και έψαχνα γκόμενα για να ξεφύγω από τα μπουρδέλα. Βρήκα πραγματικά την υγειά μου όταν από τη Φυλής τόλμησα και μετακόμισα στο Μετάξι αυξάνοντας τη συχνότητα που γαμάω σε 3-4 φορές την εβδομάδα, κόβοντας μαχαίρι τη μαλακία και αποφασίζοντας ότι δεν πρόκειται να ξαναδώσω αξία σε καμία παλιοκαριόλα παρακαλώντας τη για σχέση. Κάνε αυτό που έκανα και θα με θυμηθείς. Γάμα 15 φορές το μήνα στο Μετάξι, κόψε τη μαλακία και πάρ' το απόφαση ότι θα ζήσεις έτσι για πάντα!

Φιλικά, Picker.  :sunglasses:

δεν ψάχνω τίποτα-δεν παρακαλώ κανένα. Πλέον δεν κάνω εκπτώσεις στην ζωή μου. Ότι είναι να κάτσει ας κάτσει αλλιώς χεστήκαμε.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Το 2014

IMG_20131231_154256_zps51d88c29.jpg

να είναι πιο πόρνικο!!!!

Σημερινή μίνι τσάρκα σήμερα, την ώρα που λοιποί αγαπούληδες/πιρφόροι/καληνυχτάκηδες εργάζονταν πυρετωδώς για την νυχτερινή τους διασκέδαση, όχι τόσο για λόγους ενημέρωσης αλλά περισσότερο για "γούρι" για την νέα χρόνια που έρχεται. Αρκετός κόσμος οπότε ας δούμε τι συνάντησα:

Τροφωνίου 13 στο ισόγειο συνάντησα το σκληρό ευγενικό milf Αγάπη. Πρόκειται για κοπέλα με μεγάλο στήθος, κοντό ξανθό μαλλί με ανταύγες, ωραίο πρόσωπο και πάντα καλή διάθεση. Στον όροφο συνάντησα ένα ιδιαίτερα σκληρό ξανθό gilf με βαρύ σώμα και μαύρο μεσοφόρι.
Τροφωνίου 11 στο ισόγειο συνάντησα την σκληρή Ελληνίδα πόρνη/παλαίστρια σούμο Τζούλια. Στον όροφο συνάντησα την Ρίτσα ένα gilf μέτριας (μάλλον χάλια) εμφάνισης. Καστανό μαλλί, σκούρο δέρμα, αδύνατη και δεν φαινόταν καθόλου μέσα στα σκοτάδια.
Παιωνίου 47 η τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η σκληρό milf Μιράντα. Πρόκειται για κοπέλα από την Νότια Αμερική, με βαρύ σώμα και καστανόξανθο μαλλί
Βέργας 3 συνάντησα το δροσερό πιπίνι Μαρία και το σκληρό milf Έλλη. Αν και πήγαινα για την Έλλη είχε αρκετούς πελάτες οπότε πήρα την Μαρία για δεύτερη φορά. Μαύρο στην τσατσά που φώναζε την Έλλη από το δωμάτιο. Έ ρε Πωλίνα που σας χρειάζεται  :s&m_2:
Λιωσίων 76Β η τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η μουνάρα Μαργαρίτα η επαγγελματίας. Πρόκειται για λυγερόκορμη μουνάρα, καστανομάλλα που αναβλύζει ξινίλα. Καλή στο δωμάτιο αλλά όχι για πολλά.
Διδύμου 7Α συνάντησα το δροσερό μελαχρινό πιπίνι Έλενα, πρόκειται για μικροκαμωμένη κοπέλα με τετράγωνο όμορφο πρόσωπο. Βγήκε με σκούφο Αγιοβασιλιάτικο
Διδύμου 7Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Ανδριάννα. Πρόκειται για ψηλή κοπέλα με ωραίο σώμα, μέτρια φάτσα και σεξουαλικά γυαλάκια.
Φυλής 54Β συνάντησα το δροσερό γεματούτσικο πιπίνι Ρωξάνη. Πρόκειται για γεματούλα με σκούρο δέρμα που εκ πρώτης όψεως θυμίζει Ινδή πριγκίπισσα, αλλά μάλλον πρόκειται για γυφταίτορ.
Φυλής 66Α συνάντησα ένα όμορφο δροσερό μοντελέ μελαχρινό μωράκι με ωραίο βυζάκι.
Φυλής 66Δ επίσης τα ίδια. Αδύνατη και λίγο πιο γυμνασμένη, μελαχρινή με κάπως πιο ανατολίτικα χαρακτηριστικά. Μου άρεσε κάπως περισσότερο.
Φυλής 71Α στον όροφο συνάντησα ένα δροσερό ταϊνι πιπίνι, μελαχρινό με σφιχτό ωραίο κορμάκι και στητό βυζάκι. Σούπερ ήταν εμφανισιακά.
Αγκύρας 12Α συνάντησα το σκληρό milf Μίλα. Πρόκειται για σκληρό λυγερόκορμο milf με καστανόξανθο μαλλί και καλή περιποίηση μέσα.
Αχαρνών 85 συνάντησα το σκληρό milf Βικτωρία. Κατάθεση και εδώ.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας (συμπολεμιστές, πόρνες, τσατσάδες κ.α.) καλές γιορτές, ευτυχισμένο το 2014 και ότι επιθυμείτε για εσάς και τους δικούς σας. Σας αγαπώ όλους, είστε μέρος του εαυτού μου.  :rockon: :rockon:

φίλε τα μπουρδέλα είναι να αλλάζουμε λίγο το φαγητό, ακόμα και να βρεις μια κοπέλα μπορείς να ρίχνεις και ένα ..στα ντελα και σε κανένα καλό κορμί, εκτός εαν η κοπέλα σου είναι καμία μουνάρα  ... δεν θα σκάσουμε για καμία ό,τι έρθει που λέει και ο picker .... καλή χρονιά !!

figeroa

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε τσεκαρε στα μπουρδελακια της οδου Βεργας.Βεργας3,αν θυμαμαι καλα την ξετρυπωσε προχθες ο υπερμεγιστος προφεσορχχχ
το είδα αυτό που γραψε ο τύπος αλλά δεν νομίζω ότι αναφέρεται στην συγκεκριμένη

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλην εσπέραν άρχοντες! Αγιος Βασίλης έρχεται απο το Μεταξουργείο!
Η σημερινή βόλτα πραγματοποιήθηκε στην πρωινή βάρδια στο γραφικό Μεταξουργείο εν αναμονή του καινούριου χρόνου μήπως και ξορκίσουμε το κακό 2013.Έγιναν συνολικά τρεις καταθέσεις στο δεκάρικο απο τις οποίες η πρώτη χαρακτήριζεται μέτρια,η δεύτερη φόλα και η τρίτη καλή για το χρηματικό ποσό που έδωσα.Ίσως δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα να γαμήσω στο Μετάξι τώρα που το σκέπτομαι μιας και δίνοντας ακόμα ένα δεκάρικο θα γαμούσα στην Φυλής και πέριξ πιο αξιοπρεπέστατα.Αλλά ήθελα λίγο να κάνω τον τυχοδιώκτη και να δω τι λαχνό θα τραβήξω,επιλέγοντας ένα μέρος το οποίο είναι στην ουσία ξεπετάδικο και με πολλά μπάζα.Αρκετά όμως σας κούρασα με τον μακροσκελή αυτό πρόλογο ας πάμε να δούμε καρέ καρέ ποιες κοπέλες δούλευαν σήμερα.
Ξεκίνημα απο το Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 ισόγειο όπου είχαμε καινούρια μεγαλοκοπέλα με το όνομα Ίνα.Είναι Μολβαδή, κανονικών κιλών,με μαύρα μακριά μαλλιά,μικρά μαραμένα βυζιά και μικρή κοιλίτσα.Η κοπέλα αυτή είναι που είχε πάρει ο αξιοσέβαστος Φανούρης Τζούρας προσφάτως και την απέβαλε παίρνοντας τα χρήματα του πίσω.Εγώ αποφάσισα να το ρισκάρω για να δω πόσο τυχερός είμαι.Το αποτέλεσμα ήταν μία μετριοκαλή συνουσία για το δεκάρικο που κατέβαλα.
Στο Μ.Α υπόγειο πάλι καινούρια κοπέλα πρώτη μέρα στην δουλειά με το όνομα Νταίζη. Η κοπέλα είναι μπάζο αλλά κάπως παλεύεται.Κοντή,με μαύρα μαλλιά σε στυλ καρέ περίπου, πρόσωπο μιστερ Μπιν καρτουνίστικο με ηλίθιο χαμόγελο,με φαρδιά περιφέρεια,μονοκόμματο κάπως κορμό και ασύμμετρο σώμα.Και για τις δύο κοπέλες το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν το απλό με 69.
Στο Μ.Α 22 ισόγειο αν το έπαιζα στο στοίχημα θα είχε απόδοση 1,10.Ήταν κλασσικά η Ροζαλίντα απο Αλβανία.Κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά και φάτσα ασβού.Κώλος στο δεκάρικο.Στον όροφο και πάλι κλασσικά η Γιασμίν απο τα Ιάσωνος 1 προσφάτως.Κοντή,κανονικών κιλών,εμφανίζεται γυμνόστηθη,με μαύρα μακριά μαλλιά τα οποία πιάνει σε αλογοουρά.Σώμα μελαμψό με ατέλειες.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Μ.Α 28 ήταν η θηριώδης Βερόνικα κλασσικά με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο δεκάρικο και μία καινούρια κοπέλα με το όνομα Λώρα.Η Λώρα είναι κοντή,γεματούλα και αυτή αλλά με αρμονικά κατανεμημένα κιλα,μακριά καστανόξανθα μαλλιά και όμορφο καβλέ πρόσωπο. Η Λώρα κάνει απλό στο δεκάρικο.Αν έκανε το πρόγραμμα της Βερόνικα σίγουρα θα της έτρωγε την δουλειά.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν η καβλιάρα Σόνια.Λεπτή με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,πρόσωπο σκυλέ και τραχύ καβλωτικό μάλλον Αλβανίδα.Απλό με 69 στο δεκάρικο. Στο αριστερό ήταν η Μαρία απο τα Κεραμικού 15 ισόγειο,Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο και Ιάσωνος 37 προσφάτως.Κοντή,με κοντά ξανθά μαλλιά προς το καρέ,με φαρδιά περιφέρεια,αδιάφορη.
Στο Ιάσωνος 46 ανοιχτά ήταν τα 2 ισόγεια.Στο μεσαίο ήταν 2 υπέρβαρες.Η Στέλλα η αγελαδίτσα με καρέ καστανόξανθά μαλλιά και μεγάλα μαστάρια μαζί με υπέρβαρη μελαμψή κοπέλα γνωστή φυσιογνωμικά μελαμψή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους και μεγάλες βυζάρες με σκούρους δακτυλίους.Η τελευταία παίζει και στο 44.
Στο ισόγειο αριστερά το μπάζο Κλαούντια που δοκίμασε την τύχη της και στο Φώκαιας 25 όροφος και Φυλής 86 ισόγειο με ανεπιτυχή αποτελέσματα.Γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά και ατσούμπαλο σώμα. Απλό στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 43 ήταν η Μαρία-Ιζαμπέλλα απο το Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μπροστά και λίγο στο Ιάσωνος 37 ισόγειο.Κοπέλα λεπτή πιπινάιζερ απο Αλβανία,μελαμψή,με καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Απλό στο δεκαρικο. Είχα την τύχη να την πηδήξω όταν ήταν ακόμα καινούρια στην ζελατίνα.
Τα Κωλοκυνθούς 38 και τα δύο κλειστά.Τα Περδίκας 3 τζάμπα καίνε οι λαμπές.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ανοιχτό ήταν το αριστερό όπου είχε την Σοφία.Κοπέλα με μαλλιά κόκκινα κανονικού μεγέθους,μελαμψή,ελαφρώς γεματούλα.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 37 ανοιχτό ήταν το ισόγειο και ήταν η Άντζελα.Κοπέλα μελαμψή μάλλον αθίγγανη με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών αδιάφορη.
Στο Ιάσωνος 36 με την μεγάλη αυλή ήταν ώριμη ημεδαπή,αρκετά σπασμένη κανονικών κιλών με ολόσωμο για να κρύβει τις ατέλειες και μαύρα κανονικού μεγέθους μαλλιά.
Στο Ιάσωνος 33 κοπέλα που πρώτη φορά βλέπω να εργάζεται με όνομα Χριστίνα.Αρκετά αδύνατη,με 0% λιπαρά,καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω και λευκό δέρμα.Τα Ελληνικά της λίγο που μίλησε ήταν σε αρκετά καλό βαθμό.Απλό στο δεκάρικο.Νοστιμούλα.
Στο Ιάσωνος 31 χόστελ ήταν κλασσικά η Βουλγάρα Άντζελα,κοπέλα γεματούλα σχετικά,με κοντά ξανθά μαλλιά και ολόσωμο μαύρο. Γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.
Η 'Αντζελα είχε ξεκινήσει απο τα Κωλοκυνθούς 38,έπειτα πήγε στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο για να κατασταλάξει τελευταία σε αυτό το μαγαζί.
Το Ιάσωνος 31 υπόγειο ήταν κλειστό και έτσι δεν είχα την ευκαιρεία να παρακολουθήσω άλλη μία παράσταση της Κάρμεν για την Πρωτοχρονιά.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο ήταν η φοράδα Ντενίσα έτοιμη για καβαλίκεμα.Ψηλή,κανονικών κιλών με ωραίες καμπύλες,μαύρα καρέ μαλλιά,πρόσωπο πουτανιζέ.Στο δωμάτιο σύμφωνα με αναφορές προσφέρει τα βασικά στο δεκάρικο.
Το Ιάσωνος 27 κλειστό.Το Λεωνίδου 28 ισόγειο κλειστό.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος υπηρεσία ήταν ώριμος τραβεστί με γυαλιά και μου παρουσίασε την γκράνυ τραβεστί Νικόλ, ημεδαπή,με μαύρα μαλλιά καρέ,κανονικών κιλών με καμπύλες και μελαμψό δέρμα και στην θέση του αιδοίου υπήρχε πυκνός μαύρος θάμνος.Μου ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα,μάλλον είναι post-op αν και κρατώ μία επιφύλαξη γιατι τα μπούτια της τα είδα αρκετά σφιγμένα και μπορεί να είχε το τσουτσούνι της κρυμμένο ανάμεσα τους.Την Νικόλ την έχω πετύχει και στο Ιάσωνος 30 υπόγειο.
Στο Κολωνού 32 ισόγειο κοπέλα ήταν μία γεματούλα με ξανθά καρέ μαλλιά.Μάλλον ήταν η Ανδριάννα η Άνδρεα απο το Μ.Α 28.Πρόγραμμα απλό.
Στο Κολωνού 32 υπόγειο κοπέλα ήταν μία ψηλή,νταρντάνα με καμπύλες και μαύρα μακριά μαλλιά,δέρματος λευκού.Στο στυλ της Καμέλιας απο το Κεραμικού 15 όρογος εμφανισιακά αν και πρόκειται για άλλη κοπέλα καινούρια.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 30 όροφος έμεινα έκπληκτος απο το μπάζο που είδα. Πρόκειται για την Νικόλ απο το Ιάσωνος 1 δεξιά.Υπέρβαρή,Ρωσόφωνη,με μαύρα μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα πίσω.Απλό στο δεκάρικο.Το σπίτι τελευταία έχει αρχίσει και χαλάει ως προς την ποιότητα των εκδιδομένων κορασίδων.
Στο Κολωνού 23 στο ισόγειο είχαμε την Ήρα γνωστή απο τα Αγκύρας 12 και Διδύμου 20 παλιότερα καθώς και το Ακομινάτου 2 στον όροφο το τραβελάδικο.Παρουσιάζεται ως Ρωσίδα αλλά είναι σίγουρα Ελληνίδα που παριστάνει την Ρωσίδα.Υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά προσφέρει απλό στο δεκάρικο.Στο σαλόνι η υπηρεσία άφησε να εννοηθεί ότι για οποιοδήποτε εξτρά η συνεννόηση κανονίζεται στο δωμάτιο καταβάλλονντας προφανώς ο πελάτης κάποιο εξτρά αντίτιμο.Στο υπόγειο ήταν επίσης ένα μπάζο κοντό με κοντά ξανθά μαλλιά που πρόλαβα να δώ μόνο την πίσω της όψη.
Απο τα Κολωνού 11 ανοιχτό ήταν μόνο το υπόγειο όπου και είχε μία κοπέλα γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και μαλλιά καστανά πιασμένα αλογοουρά.Γνωστή θαμώνας του μαγαζιού και απο παλιά.Το όνομα της είναι κάτι σε Άννα η Μαρία.Απλό στο δεκάρικο.Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της και απορώ ποιος της εμφύσησε κάτι τέτοιο.
Στο Κολωνού 27 όροφος ήταν η Άντζελα η οποία είναι γνωστή υπέρβαρη με καστανά μακριά μαλλιά απο Μ.Α 20&22,Κολωνού 11 όροφος και Ακομινάτου 2 ισόγειο.
Στο υπόγειο σταθερά είναι η υπέρβαρη Τζώρτζια,με ξανθά μακριά μαλλιά που εργάζοταν παλιότερα και στο Κωλοκυνθούς 63 ισόγειο αριστερά.Στο δεκάρικο πλέον δεν ανακοινώνεται κώλος. Στο ισόγειο πέτυχα το τρελοκομείο την Ντενίσα απο το Ιάσωνος 32 υπόγειο και παλιότερα κατά αναφορές έγκριτων συναγωνιστών και Φυλής 109 όροφος καθώς και Βέργας 3. Λεπτή,με καρέ καστανόμαυρο μαλλί,λευκό δέρμα,πίσω στην μέση φέρει τατού ένα μεγάλο κόκκινο τριαντάφυλλο.Πέρασα να την δοκιμάσω και για δεύτερη φορά.Τι το ήθελα ο μαλάκας Πρωτοχρονιάτικα; Πόνταρα στο κόκκινο και μου ήρθε μαύρο! Μπήκε στο δωμάτιο μου έπρηξε τα αρχίδια με το μπίρι-μπίρι,την γαμούσα και στο τέλος καταλήξαμε να μαλώνουμε έχοντας καταλήξει να έχω μηδενική στύση.Τώρα πλέον με βεβαιότητα μπορώ να πω για την κοπέλα μιας και με την ομιλία που είχαμε κατέληξα στο εξής πόρισμα:
H κοπέλα αυτή χρειάζεται επειγόντως ψυχίατρο,είναι ασταθής,απρόβλεπτή,κυκλοθυμική.Δεν κρύβει την δυσαρέσκεια της για το επάγγελμα που κάνει.Επειδή χαμογέλουσα στο δωμάτιο λόγω των γιορτινών ημερών το εξέβαλλε ότι την ειρωνεύομουνα και μου άρχισε προσωπική επίθεση αναίτεια και αναιτιολόγητη. Επίσης η τακτική της είναι πάγια. Στην πρώτη συνουσία επιδιωκεί ο πελάτης να καβλώσει αρκετά αλλά χωρίς να πολυγαμήσει παρλάροντας αδιάλειπτα λέγοντας ένα σωρό άσχετα πράγματα για να κερδίσει χρόνο.Έτσι αν ο πελάτης καταβάλλει και δεύτερο αντίτιμο μόνο τότε θα μπορέσει να γαμήσει χωρίς μεγάλο πρόβλημα.Ο προηγούμενος απο μένα που ήταν Έλληνας και πιθανόν με διαβάζει αυτό έκανε.Επίσης στον αντίλογο που είχαμε μου έδειχνε κάτι φθηνοχαιμαλιά και μου έλεγε ότι αυτά είναι δώρα κάποιων πυρφόρων πελατών της.Στο τέλος μάλιστα μου είπε ότι πρέπει να βρω άλλη κοπέλα να της κάνω δώρο! Άκουσον! Άκουσον! Ρε μαλάκες πάτε καλά; Χαλατε την πιάτσα κάνοντας δώρα και πληρώνοντας εξτρά σε άτομο το οποίο είναι ψυχικά διαταργμένο; Επιπροσθέτως για να δείτε για πόσο τρελλή είναι η κοπέλα αποκαλούσε την τσατσά που ήταν υπηρεσία μαμά! Απο μένα δεν έχει τρίτη επίσκεψη και σας προτρέπω και εσάς να μην το πράξετε γιατί κανείς δεν σας εγγυάται την σωματική σας ακεραιότητα καθώς η κοπέλα πάσχει απο σχιζοειδής προσωπικότητα απότι μπόρεσα να καταλάβω απο τον διάλογο που είχα.Εκτός και αν είστε ψυχίατροι η κάνετε την διδακτορική διατριβή σας.Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.
Μετά απο τον τσακωμό που είχα συνέχισα την βόλτα μου γιατί είχα ανάγκη να εκτονωθώ μιας και μου είχε μαζευτεί αρκετό σπέρμα με την Ντενίσα.
Στο Ιάσωνος 2 έχει ανοίξει καινούριος οίκος ανοχης απέναντι απο τα Ιάσωνος 1 όπως πολύ σωστά έχει αναφερθεί.Είναι γωνιακός με Αγησιλάου με είσοδο απο Ιάσωνος.Μπορεί να θεωρηθεί ημιόροφος καθώς για να εισέλθεις ανεβαίνεις κάποια λίγα σκαλοπατάκια.Στον καινούριο οίκο αυτό δούλευε η κοπέλα που δούλευε το καλοκαίρι στο Ιάσωνος 27 υπόγειο. Μου διαφεύγει το όνομα της.Θα την περιγράψω όμως και είμα σίγουρος ότι θα καταλάβετε ποια λέω.Κοντή,με καστανόξανθα μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα πίσω,ανοιχτούς οφθαλμούς και μεγάλα βυζιά.Στο Ιάσωνος 27 έκανε και κώλο με 15 εδώ απλό στα 10.
Στο Ιάσωνος 1 στο αριστερό ήταν η Αντζελίνα,ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με πισρινγκ στο χείλος.Κλασσική θαμώνας των μαγαζιών με προυπηρεσία στο Περδίκας 3.Απλό στα 10.Στο μεσαίο οίκο στο δεξιό μαγαζί ήταν κλασσικά η μιλφ Μαρίνα με πρωκτικό στο δεκάρικο.Στο αριστερό μαγαζί καινούρια γκράνυ. Λεπτή,με ξανθά μαλλιά,φυλακόβια τατού,Ελληνίδα αν και αυτή παρίστανε ότι είναι απο Γερμανία,λευκό δέρμα,με λίγο χαλαρή κοιλίτσα λόγω ηλικίας.Το όνομα της είναι Μαρίαννα και φορούσε περιλαίμιο με το γράμμα Μ. Κώλος στο δεκάρικο.Για γυμνό τσιμπούκι ήταν ανένδοτη.
Στο Ιάσωνος 1 στο δεξιό ήταν η Μαρία.Πιπινάιζερ,κοντό,αδύνατο,με κόκκινα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Ξεπέτα,παλιότερα που την είχα πάρει σηκώθηκε και με παράτησε με τον πούτσο στο χέρι.
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο κοντή,με καστανά μαλλιά,παχουλή σαν γιαβουρελάκι.Παίζει σταθερά εκεί.Απλό στο δεκάρικο.
Από το Κολωνού 48 πέρασα μήπως πετύχω την Τάνια να μου κάνει κανά καλό γλύψιμο αλλά δυστυχώς πέτυχα την Βαλέρια.Ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και λευκό δέρμα.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 53 2 κοπέλες η Κάιτη που παλιότερα δούλευε και Αγκύρας 12 σαν Αντζελα.Ψηλή,νταρντάνα,με κοντά ξανθά μαλλιά,παχουλή.Και η Μαρία,πιο χοντρή απο την Καίτη με μαύρα μαλλιά και λευκό δέρμα.Γυμνό τσιμπούκι στους Έλληνες.
Στο Λεωνίδου 6 κλασσικά η Ιονέλα.Με ξανθά κοντά μαλλιά,ελαφρώς γεματούλα.
Στο Ακομινάτου  2 καινούρια κοπέλα.Κοντή,αθίγγανη,αρκετά μελαμψή, με μαύρα μακριά μαλλιά,γυμνές βυζάρες τρία νούμερο,ελαφρώς γεματούλα,με μονοκόμματο κορμό χωρίς μέση και φαρδύ κώλο.Ανεκτή σε κάποιο βάθμο.Αρκετά κάλτ εμφάνιση όπως και η Νταίζη απο το Μ.Α 20 υπόγειο  που είναι αλυσίδα.Απλό πρόγραμμα με 69.
Τέλος στο Κεραμικού 15 στο ισόγειο και ενώ είχα απογοητευτεί πέτυχα καινούριο μωρό,πρώτη μέρα στην δουλειά με όνομα Σούζυ και έπαθα την πλάκα μου.Ψηλή,αμαζόνα με μαύρα μακριά μαλλιά,απο Βουλγαρία,κανονικών κιλών με όμορφο σώμα και ωραία στητή κωλάρα,μικρά στήθη.Απλό πρόγραμμα με 69. Πέρασα καλά στο δεκάρικο,κάνοντας σεξ σε έναν κόμματο που το θεωρώ διαμαντάκι για το Μεταξουργείο.
Για την Ίνα και την Σούζυ θα ανεβάσω κριτικές απο Πρωτοχρονιά αν είμαστε καλά απο την νυκτερινή οινοποσία που θα ακολουθήσει.
Καλή χρονιά να έχουμε συναγωνιστές γεμάτη υγεία,χρήματα και ασφαλώς πολύ σεξ που είναι το αλατοπίπερο της σύντομης θνητής ζωής.
Ευτυχισμένο το 2014!

Επισκέπτης
φίλε τα μπουρδέλα είναι να αλλάζουμε λίγο το φαγητό, ακόμα και να βρεις μια κοπέλα μπορείς να ρίχνεις και ένα ..στα ντελα και σε κανένα καλό κορμί, εκτός εαν η κοπέλα σου είναι καμία μουνάρα  ... δεν θα σκάσουμε για καμία ό,τι έρθει που λέει και ο picker .... καλή χρονιά !!

Σε αυτό διαφωνώ κάθετα. Όσοι έχουν διαβάσει το νόμο μου το ξέρουν.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Στο Κολωνού 32 υπόγειο κοπέλα ήταν μία ψηλή,νταρντάνα με καμπύλες και μαύρα μακριά μαλλιά,δέρματος λευκού.Στο στυλ της Καμέλιας απο το Κεραμικού 15 όρογος εμφανισιακά αν και πρόκειται για άλλη κοπέλα καινούρια.Απλό στο δεκάρικο.

Ντάνα, η νταρντάνα!  ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Προφεσορχχχ και Dawn Καλη χρονια με υγεια και δυναμη!
Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ομορφες γιορτινες σας πορνοενημερωσεις!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Απογευματινη μοναχικη καταδρομικη στη Χριστουγεννιατικη πιατσα..  Δεν σκοπευα να κανω τσαρκα, ηθελα να παω κατευθειαν στη Νανση στο Φυλης 74 να της σκισω το κωλαντερο αλλα δυστυχως με εδιωξε επειδη μου ειπε οτι ποναγε σημερα.. Μπραβο της γιατι ειναι τιμια και δεν με κοροιδεψε.. Ετσι ξεκινησα το ψαξημο το οποια διηρκησε παρα πολυ και ολοκληρωθηκε με 2 καταθεσεις. μια στο Λιοσιων 79 στην Αμελια και η δευτερη στο Διδυμου 20 στη Νικα.. Τα γυρισα σχεδον ολα στη Φυλης/Λιοσιων.. Θα γραψω οτι θυμαμαι γιατι δεν κρατησα σημειωσεις.. 2 βαρδια, ωρα εκκινησης 7παρα

Μπράβο ρε μπέμπα ωραία ενημέρωση , καλή χρονιά να έχεις και θα τα πούμε όπως είπες μέσα στη βδομάδα.

Υ.Γ όντως αυτή είναι ενημέρωση και όχι το να αναφέρεις κάποιος μόνο σπίτι και όνομα  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
μπράβο ρε Dawn ....
καλή πορνική χρονιά το λοιπόν...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σουπερ ενημερωση εορταστικη απο Μπεμπα!!!

Παιχτουρα μου αρεσεις γιατι εισαι λατρης των Ρωσιδων και της Ντιανας απο Δ98!!!!

Καλη χρονια σε ολους μρ Υγεια πανω σπο ολα!

Και εσυ μου αρεσεις, γιατι σε διαβαζω και εχουμε τα ιδια γουστα στις γυναικες .....

Ετοιμαζομαι για Βανεσα με το νεο χρονο :rockon: :rockon: :rockon:

Καλη Χρονια να εχουμε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το χασες το κορμι πατριωτη  :-
Σημερα το απογευμα που περασα μου πε οτι σημερα (η ισως και αυριο δεν ειμαι σιγουρος) ειναι η τελευταια της μερα στην Ελλαδα..
Φευγει λεει παει να γινει στριπτιτζου στη Βραζιλια  :2funny:

Μαλιστα δε με αφηνε να φυγω με τιποτα και οπως εφευγα με επιασε απ το πουκαμισο και μου ξυλωσε 2 κουμπια  :headbang:
Στο διαολο να παει και να μην ξαναρθει
Βρωμογυφτισα ΟΥΣΤ!

Kλαίω.............. :tooth: :tooth: :tooth:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλη χρονια, σε ολους τους πορνοενημερωτες και πορνοκαταδρομεις!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Το χασες το κορμι πατριωτη  :-
Σημερα το απογευμα που περασα μου πε οτι σημερα (η ισως και αυριο δεν ειμαι σιγουρος) ειναι η τελευταια της μερα στην Ελλαδα..
Φευγει λεει παει να γινει στριπτιτζου στη Βραζιλια  :2funny:

Μαλιστα δε με αφηνε να φυγω με τιποτα και οπως εφευγα με επιασε απ το πουκαμισο και μου ξυλωσε 2 κουμπια  :headbang:
Στο διαολο να παει και να μην ξαναρθει
Βρωμογυφτισα ΟΥΣΤ!

ξεροχύνω με Βραζιλία!! Καλή χρονιά BMWPower και σε όλους τους σκληρούς χύστες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΜΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2014 ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ-ΤΙΜΙΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!  :rockon: :rockon:

ΚΑΤΩ Η ΠΙΡΦΟΡΙΑ!
ΖΗΤΩ Η ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!!
  :rockon: :rockon:
Επίσης..... Έχω τεράστια ανάγκη μαχίμι,να κάνει ενημέρωση 2014..... :boobies:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΜΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2014 ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ-ΤΙΜΙΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!  :rockon: :rockon:

ΚΑΤΩ Η ΠΙΡΦΟΡΙΑ!
ΖΗΤΩ Η ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!!
  :rockon: :rockon:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom