την είχα δεί πριν κανένα μήνα στο Διδυμου 27 έκτοτε την έχασα πάλι. Την έχεις και εσύ ανάγκη ε;
Ναι,αν την τσεκάρεις κάπου...στείλε πμ....A.S.A.P....... Thanks....
την είχα δεί πριν κανένα μήνα στο Διδυμου 27 έκτοτε την έχασα πάλι. Την έχεις και εσύ ανάγκη ε;
γουσταρεις τις φολες μανΝαι,αν την τσεκάρεις κάπου...στείλε πμ....A.S.A.P....... Thanks....
γουσταρεις τις φολες μαν
εγω προτιμω τις ομορφες φολες να τις γαμαω στο δεκαρικο
αυτο σου ειπαΕίχε παίξει και Μετάξι στα 10€,η συγκεκριμένη.... ;)
γουσταρεις τις φολες μαν
εγω προτιμω τις ομορφες φολες να τις γαμαω στο δεκαρικο
αν και ειμαι αναρμοδιος στο να χαρακτηριζω φολεςδεν έχω καταλάβει γιατί η Μίκυ/Ρομπέρτα/Βικτωρία θεωρείται φόλα, στο δωμάτιο τέσσερις φορές που την έχω πάρει καλή είναι.
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η ίδια..Πέρασα και από τα δύο με διαφορά 1 ώρας.Στο φωκαίας ανακοινώθηκε το όνομά της (αλλά δεν περίμενα να την δω).Αν ισχύει,πάντως , μιλάμε για χαοτική αλλαγήΑπογευματινη ενημερωση αφιερωμενη στον προφεσορα
Αλκαμενους 113 δυο mιlfο-κοριτσια,η ξανθια νικη και η καστανη βανεσα απο διδυμου 16α επισης
Ρεμουνδου 20 τζωρτιανα απο διδυμου 7 προσφατα
Αριστος συνδυασμος της θυληκοτητας με το σεξι,πολυ γλυκια παρουσια και καταπληκτικη φωνη
Αν δεν ειχα συνευρεση το μεσημερι που ηταν πολυ ικανοποιητικη σιγουρα θα περναγα
Βεργας
2 πωλινα,η αρχοντικη μελαγχροινη mlf απο βεργας 3 τα πρωινα μεχρι πριν λιγο καιρο
3 δεξια η ξανθια χριστινα με το πλουσιο στηθος απο φωκαιας 27
3 αριστερα ελενη,η πρωην βικτωρια απο φωκαιας 27 επισης,το ετερον ημισυ της γιαννας στο σαλονι
Για σκάσε μύτη κι΄εσύ ν΄ακούσεις και πεσ τα μετά εδώΠαράκουσες εννοείται.............. :S
Για σκάσε μύτη κι΄εσύ ν΄ακούσεις και πεσ τα μετά εδώ
Σε τσαρκα μου.... πριν τρεις ωρες, πετυχα αυτη την φορα στο Αγκυρας 12β και οχι στο Διδυμου ...την Εβελινα και την ξανατιμησα.Εκτιμω οτι θα αφησει εποχη αυτη η εργαζομενη.Καλο σας ξημερωμα
Αυτό άκουσα αλλά δε γάμησα εκεί μέσα. Ίσως είναι κακοήθειες της κωλόγριας για να μαζέψει πελάτεςΣυνεχώς περνάω......είναι γνωστή μας η υπηρεσία....... ;)
Αυτό άκουσα αλλά δε γάμησα εκεί μέσα. Ίσως είναι κακοήθειες της κωλόγριας για να μαζέψει πελάτες
ρεμουνδου 20 ρε φιλε,το χουμε γραψει 200 φορεςΡε παιδιά τιν τζωρτζηνα από δυδημου τιν έχει δή κανείς
Η Βικτωρια απο φωκαιας ειναι, στο βεργας 3. 1500%Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η ίδια..Πέρασα και από τα δύο με διαφορά 1 ώρας.Στο φωκαίας ανακοινώθηκε το όνομά της (αλλά δεν περίμενα να την δω).Αν ισχύει,πάντως , μιλάμε για χαοτική αλλαγή
Η Βικτωρια απο φωκαιας ειναι, στο βεργας 3. 1500%
σημαντικη μεταγραφη τυπεΗ Βικτωρια απο φωκαιας ειναι, στο βεργας 3. 1500%