Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (44 μέλη και 243 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
γουσταρεις τις φολες μαν  :birdman:
εγω προτιμω τις ομορφες φολες να τις γαμαω στο δεκαρικο  :zfuck:

δεν έχω καταλάβει γιατί η Μίκυ/Ρομπέρτα/Βικτωρία θεωρείται φόλα, στο δωμάτιο τέσσερις φορές που την έχω πάρει καλή είναι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
δεν έχω καταλάβει γιατί η Μίκυ/Ρομπέρτα/Βικτωρία θεωρείται φόλα, στο δωμάτιο τέσσερις φορές που την έχω πάρει καλή είναι.
αν και ειμαι αναρμοδιος στο να χαρακτηριζω φολες
εκτος απο τις μεγαλυτερες που υπαρχουν στα μερη
και εγω μια φορα που την ειχα παρει ιασωνος 20 δεν ειχα κανενα προβλημα
αλλα αν αναλογιστουμε οτι απο φυλης πηγε μεταξι και αυτη τη διαδρομη την εκανε 2 φορες κατι σημαινει
φυλης εδινε και κωλο αν θυμαμε καλα

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
Απογευματινη ενημερωση αφιερωμενη στον προφεσορα
Αλκαμενους 113 δυο mιlfο-κοριτσια,η ξανθια νικη και η καστανη βανεσα απο διδυμου 16α επισης
Ρεμουνδου 20 τζωρτιανα απο διδυμου 7 προσφατα
Αριστος συνδυασμος της θυληκοτητας με το σεξι,πολυ γλυκια παρουσια και καταπληκτικη φωνη
Αν δεν ειχα συνευρεση το μεσημερι που ηταν πολυ ικανοποιητικη σιγουρα θα περναγα
Βεργας
2 πωλινα,η αρχοντικη μελαγχροινη mlf απο βεργας 3 τα πρωινα μεχρι πριν λιγο καιρο
3 δεξια η ξανθια χριστινα με το πλουσιο στηθος απο φωκαιας 27
3 αριστερα ελενη,η πρωην βικτωρια απο φωκαιας 27 επισης,το ετερον ημισυ της γιαννας στο σαλονι
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η ίδια..Πέρασα και από τα δύο με διαφορά 1 ώρας.Στο φωκαίας ανακοινώθηκε το όνομά της (αλλά δεν περίμενα να την δω).Αν ισχύει,πάντως , μιλάμε για χαοτική αλλαγή

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε τσαρκα μου.... πριν τρεις ωρες, πετυχα αυτη την φορα στο Αγκυρας 12β και οχι στο Διδυμου ...την Εβελινα και την ξανατιμησα.Εκτιμω οτι θα αφησει εποχη αυτη η εργαζομενη.Καλο σας ξημερωμα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.299
Πόντοι
22.785
Σε τσαρκα μου.... πριν τρεις ωρες, πετυχα αυτη την φορα στο Αγκυρας 12β και οχι στο Διδυμου ...την Εβελινα και την ξανατιμησα.Εκτιμω οτι θα αφησει εποχη αυτη η εργαζομενη.Καλο σας ξημερωμα

...... Γιά πλαστική κούκλα όμιλούμε  :rockon:

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
495
Πόντοι
21
Ρε παιδιά τιν τζωρτζηνα από δυδημου τιν έχει δή κανείς

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτό άκουσα αλλά δε γάμησα εκεί μέσα. Ίσως είναι κακοήθειες της κωλόγριας για να μαζέψει πελάτες

Φίλε,άκουσε με......δεν κατάλαβες καλά σου λέω.....και δεν συνεχίζω... :thumbsup:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η ίδια..Πέρασα και από τα δύο με διαφορά 1 ώρας.Στο φωκαίας ανακοινώθηκε το όνομά της (αλλά δεν περίμενα να την δω).Αν ισχύει,πάντως , μιλάμε για χαοτική αλλαγή
Η Βικτωρια απο φωκαιας ειναι, στο βεργας 3. 1500%

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πέρασα από το Φωκαίας 19 την περασμένη παρασκευή και πήγα με ένα ωραίο ξανθό, αλλά άπειρο, μωρό την Άννα.
Μοντελέ σώμα. Μόνο για λάτρεις του είδους που δεν νοιάζονται για καλό σεξ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ενδοξοι πορνοσυναγωνιστες.Δεν θα ξεχασω οσο ζω, αυτο που ειδαν τα ματια μου χτες, σ' ενα μπουρδελο στην Φυλης.Περιμεναμε πολλα ατομα στο σαλονι και η τσατσα χτυπησε την πορτα για να τελειωνει, να ουμε η εργαζομενη που ηταν στο δωματιο μεσα.

Και τι ειδαν τα κουρασμενα ματακια μου;; (καθοτι ειχα ηδη  :fuck1: :fuck1: Νταιανα(Δ97) και Χριστινα(σε καποιο της Διδυμου, δεν θυμαμαι το αιρθμο πλαι απο το 18).Ειναι αυτη που εχω πετυχει και εχω ξαναγαμησει στο Δροσοπουλου 98.Με το... που με ειδε, με αναγνωρισε αμεσως και ας την ειχα  :knockinb: :knockinb: μια φορα στο παρελθον στο Δ98.Και μια χτες ..δυο και στην συνεχεια εψαχνα να βρω και Εβελινα να  :knockinb: :knockinb: που την βρηκα στο Αγκυρας 12β και ηταν η το καλυτερο γαμησι απο τα προηγουμενα δυο!! Εχω καλη ψυχολογια αυτο το διαστημα και την εξαργυρωνω με το να  :fuck1: :fuck1: :fuck1: συνεχεια)!!!

Τα κουρασμενα ματακια μου, λοιπον ειδαν την στιγμη που η τσατσα χτυπουσε την πορτα να βγει η εργαζομενη εξω....

η εργαζομενη να ανοιγει την πορτα και να της λεει, της μαλακισμενης τσατσας, να μην την χτυπαει πριν το 12λεπτο.....

Μειναμε ολοι καγκελο με κατεβασμενα τα λουρια στο σαλονι.....

Απο μενα respect :rockon:(Μια αδιαφορη παρουσια ητανε σε εξωτερικη εμφανιση, η εργαζομενη και με το που την ειδα, εφυγα χωρις να ρωτησω το ψευδωνυμο της, να ουμε)!!!

Πηγα μοναχικη τσαρκα σχεδον σε ολα χτες Φυλης-Φωκαιας-Αγκυρας-Διδυμου-Αχαρνων-Δροσοπουλου....(εντυπωση μου εκανε μια Στεφανια ψηλη με ωραιο σωμα... με την μαγκια που μου μιλησε, οτι δεν κανει ακαποτο τσιμπουκι να ουμε....αλλα φυσιολογικο προγραμα+αυταρχικο και εφυγα τρεχοντας καθοτι φοβηθηκα στο ακουσμα της λεξη αυταρχικο, καθοτι δεν μου αρεσουν... τετοιου ειδους σεξουαλικες συμπεριφορες στους ανδρες.

Επειδη ειναι παρα πολλα, τα οικηματα που εκανα την θεσπεσια και υπεροχη βολτα μου, θα κανω σιγουρα λαθος, αν αποφασισω να γραψω ποια και ποιες να ουμε....
Το ζητουμενο μου, οταν βγαινω να κανω τσαρκα ειναι μονο... να κανω αγοραιο σεξ.....

Σε λιγη ωρα ξαναφευγω.......με κλειδωμενο πορνοστοχο :knockinb: :knockinb: :knockinb: απο κριτικη που εχω διαβασει του Μεγιστου συναγωνιστη Προφεσορα και σιγουρευτηκα....

εκτος αν τα ματια μου, στο σαλονι δουν καμμα φολα σε εμφανιση.....

Καλη χρονια ευχομαι σε ολους τους καθαρους, μακρια απο σκοπιμοτητες και εμμονες στο internet ....αγνους και μερακληδες μπουρδελιαρηδες-στουντιακηδες.... και οχι καραγκιοζηδες!!!!

Καλη Χρονια και στους κλωνους, οσοι εχετε....

καθοτι εγω ....εχω @@ και οπου μπαινω,.... μπαινω με το νικ Παιχτούρας στα σαιτ αυτα!!!!

Με εκτιμηση ο Παιχτούρας=Ελληνας=Φως.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom