Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 188 άτομα (11 μέλη και 177 επισκέπτες)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
ψηλέα,  πρίν μιλάς να βουτάς την γλώσσα σου στο μυαλό σου , άμα δεν ξέρεις να μην ασχολείσαι και γράφεις μαλακίες και εκτίθεσαι...

σε ποιον εκτίθεμαι, σε σένα, χα χα χα.

με  :jerking: :jerking: :jerking: μαλάκες δεν ασχολούμαι.

καλές γιορτές

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αχιλλέως
Αχιλλέως 48Β (υπόγειο) και εδώ λίγο πριν την λήξη της πρώτης (1ης) βάρδιας η τσατσά μου παρουσίασε την μιλφ Ειρήνη που ετοιμαζόταν να αποχωρήσει αν δεν πέρναγε κάποιος εκείνη την στιγμή, ξανθιά με ίσιο μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό προς ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο κανονικό σώμα και ωραία επιδερμίδα, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα καθώς ετοιμαζόταν ενώ φαινόταν πως δε θα περάσει κανείς μας.
Περιμέναν τη Γιάννα για την απογευματινή (2η) βάρδια την οποία δεν γνωρίζω ή και να έχω δει, δεν εχω ταυτοποιήσει ακόμα.

Είναι η Γιάννα από Φωκαίας 27Β...πρόσφατα Βέργας 3...... ;)
Πλέον βρίσκεται στο Αχιλλέως 48Β (& Μαραθώνος).... :boobies:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπράβο Φυστίκη, Τζούρα και λοιποί ενημερωτές!!! Εγώ θα επιστρέψω στον αγώνα εντός ολίγων ημερών.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ήμουν φυλής κατά τις 16.30
Στο 66 δεξιά ήταν η γιάννα η μουναρα η οποία έχει βάλει λίγα κιλά.
Το αριστερό ήταν κλειστό.
Φυλής 61 ήταν η κουλίτσα αλεξάνδρα.
Στο 84 α ήταν μια σοφι ,καινούργια είπε η τσατσά,αδιάφορη
86β,η τζούλια με τα πιρσιν
Τα παραπάνω ήταν στην πρώτη βάρδια .

Στο φυλής 71 κάτω ήταν η ντανιέλα πρώτη βάρδια ,το καινούργιο μουνακι ,ενώ μπήκε κι η στεφανια με πολιτικά .είναι πολύ πιο κοντή απ όσο δείχνει με τα τακούνια τελικά.
Στο 71 πάνω ήταν το χριστινάκι από το καζακσταν.δεν ξέρω όμως σε ποια βάρδια ήταν

Πάμε φωκαιας
Όπου δεν αναφέρω βάρδια,αναφέρομαι στη δεύτερη

Στο 17 αριστερά ήταν η ισαβέλα.στο πάνω ήταν η ελένη με τα γυαλάκια της.πολύ μουναρα η ελένη.

Στο 19 ήταν ένα στυλατο ξανθό μωρο,τύπου μοντέλου.νομίζω είναι αυτή που δούλευε φυλής 65.μπορεί να λέω και μαλακιες όμως.

25 πάνω η γιαγιά ελένη του ορέστη.
25 κάτω η ανκα.έχει βάλει κιλά σε σχέση με όταν είχε πρωτοεμφανιστεί και δείχνει και μεγαλύτερη και πιο σοβαρή.

Στο 27 υπόγειο ,πρόλαβα την κοντή έλενα ,την οποία δεν είχα ξαναδεί με τόσο ξανθό μαλλί και ήταν καυλα.μετά είδα τη βικτώρια με πολιτικά να μπαίνει

Στο 27β κάτω ήταν η μαρία το αλβανάκι αλλά δεν ξέρω σε ποια βάρδια,όπως δεν ξέρω και για το 24 όπου ήταν η φλώρη.

Στο 27β πάνω περίμεναν την αγάπη.

Στο έλλης ήταν η αλίνα από ιάσωνος 44

Διδύμου 7 αριστερά η έλενα και δεξιά η αντριανα.
Διδύμου 8 αριστερά,ένα ξανθό μινιον μουνακι,προσχαρο,τύπου λολιτας,με κοτσιδακια.δε θυμάμαι το όνομα,αλλά νομίζω την έχω ξαναδεί κάπου.

Τα περισσότερα απ τα παραπάνω σπιτάκια τα είδα λόγω της καθυστέρησης της αλιόνας στο δίδυμου 18 πάνω
Διδύμου 20,η εβελίνα .
Διδύμου 18 κάτω,η μαρία η χοντρή με τα βυζια από ιάσωνος 44
Διδύμου 16 η λίλιαν κι άλλη μια ξανθιά εμφανίσιμη,σχετικά νεαρή,με σγουρά μαλλιά.

Αλλάζουμε περιοχή...

Αλκαμενους 113 η καυλα η νίκη κι η βανεσα .
Αλκαμενους 117,η κλασική ξανθιά
Περγάμου 27 κάτω τα γκιλφς ευα και αναστασία .στο τσακ δε μπήκα στην ευα
Το πάνω ήταν κλειστό

Ξαναλλάζουμε περιοχή...

Ιάσωνος 30 πάνω(στο μπουρδελο που σκότωσαν τον κυαλάκια :grin: ),η αννα η σκινυ με την περούκα κι άλλη μια ξανθιά κοντή νόστιμούλα.
Ιάσωνος 33,η μαρία,η όμορφη κοντή που είναι σα λατινα.
Ιάσωνος 36 η τσατσά μπουμπού μου είπε ότι έχει την αλβανεζα,εννοωντας λογικά τη σαντρα.
Ιάσωνος 46 μεσαίο,η στέλλα με τις βυζάρες,ενώ στο αριστερό όπως είπα πέτυχα την ινέσα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τελικά η Βαλέρια σταμάτησε οριστικά από Αλκ 113;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τελικά η Βαλέρια σταμάτησε οριστικά από Αλκ 113;

Την πέτυχα πριν καμιά δεκαριά ημέρες στην πρωινή βάρδια. Γιατί έχει τόσο σουξέ; Δε μου άρεσε εμφανισιακά.

αρης..νομιζω λεγεται….ο σουβλατζης.

Άρης ο σουβλατζής και το όνομα του ψητοπωλείου. Περάσαμε απ' έξω με παρέα αλλά δε μας φάνηκε πολύ σόι. Τελικά καταλήξαμε στην πιστή δοκιμασμένη λύση του φαλάφελ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Η βαλερια.δουλεψε τη πεμπτη τελευταια μερα,φευγει σημερα γυριζει την πεμπτη και μετα θα ειναι αδιαθετη slavyanka

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μολις επεστρεψα απο πορνοκαταδρομικη και πετυχημενη επιλογη στα ενδοτερα εργαζομενης.

Τρωω, το γαματο(σε ποιοτητα) γεμιστο μπιφτεκι που αγορασα απο το μαγαζι ΑΡΙΣτον(γευσομανια), ακριβως πλαι στο Αχαρνων 85 και σας γραφω συνοπτικα δυο λογια.

Ερημια εξω...ο κοσμος ειναι κλεισμενος σπιτια του.

Σε λιγο....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μολις επεστρεψα απο πορνοκαταδρομικη και πετυχημενη επιλογη στα ενδοτερα εργαζομενης.

Τρωω, το γαματο(σε ποιοτητα) γεμιστο μπιφτεκι που αγορασα απο το μαγαζι ΑΡΙΣτον(γευσομανια), ακριβως πλαι στο Αχαρνων 85 και σας γραφω συνοπτικα δυο λογια.

Σε λιγο....
διδασκαλε κρεμομαστε απο το στόμα σου,καλη όρεξη  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Σε λιγο....

Έλα δάσκαλε...τι έγινε,έπαιξε θέμα με το μπιφτέκι......?  :rockon:  :shit:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η βόλτα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην απογευματινή βάρδια στην ευρύτερη περιοχή της Λιοσίων, Φυλής και Μεταξουργείου και έγιναν συνολικά 2 καταθέσεις.Ας πάμε να δούμε καρέ καρέ ποιες κοπέλες δούλευαν.
Ξεκίνημα απο το Εξηκίου 20 όπου εκεί εργαζόταν η γυρολόγος Λαρίσα απο τα Διδυμου 27,Φώκαιας 24&27, Αλκιβιάδου 16Β, Διδύμου 8. Κοπέλα λεπτή αλλά αρχίζει και παχαίνει,με καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,τραχύ πρόσωπο. Ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Στο Εξηκίου 16Γ ήταν η προμιλφ Άννα,κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια,κοντό ξανθό μαλλί,εμφανίζεται γυμνόστηθη,τριάρια στήθη,λευκό δέρμα,τατού πίσω στον ώμο.
Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι σαν εξτρά.
Στο Εξηκίου 16Β ήταν η ημεδαπή Νάντια.Κοπέλα πληθωρική με ξανθά μακριά μαλλιά και πρωκτικό στο πρόγραμμα της.Το Εξηκίου 16Α ήταν κλειστό.
Στο Βέργας 6 στο υπόγειο ήταν η ώριμη Αλίνα.Με ξανθά μαλλιά λιτά κάτω απο τους ώμους,ελαφρώς γεματούλα.Δεν ανακοινώθηκε εξτρά στο πρόγραμμα.
Στο Βέργας 3 στο δεξιό ήταν η Ρωσόφωνη προμίλφ Σόνια.Ψηλή,νταρντάνα,με πιασιματάκια,κοντά ξανθά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι.Στο αριστερό ήταν η Νίκη λεπτή κοπέλα,με ίσια καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Χάνει στο πρόσωπο.Εργαζόταν στο Μαραθώνος 59 τα πρωινά προσφάτως και λίγο παλιότερα και στο υπόγειο του Φυλής 74 με το όνομα Ρομπέρτα.Παλιότερα ανακοίνωνε πρωκτικό τώρα απλό πρόγραμμα.
Στο Λιοσίων 76 στο ισόγειο είχαμε καινούρια κοπέλα με όνομα Αλίνα.Λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,σχετικά νόστιμη με απλό πρόγραμμα.Στον όροφο το γνωστό δίδυμο Ναταλία-Μελίνα.Η πρώτη λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και η δεύτερη με μαύρα μαλλιά και πιασιματάκια. Η πρώτη με γυμνό τσιμπούκι η δεύτερη με πρωκτικό.
Στο Διδυμου 27 είχαμε την Έλενα,κοντή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά και πιασιματάκια.Ντυμένη Αγιοβασιλίτσα.Μου έταξε φουλ πρόγραμμα για να μπω λόγω αναδουλείας.
Στο Διδύμου 20 είχαμε την Εβελίνα,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Στο σαλόνι ανακοινώνεται τσιμπούκι σπέσιαλ.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο ήταν η Αλιόνα.Στο υπόγειο αυτήν την φορά ήταν η Μαρία απο το Ιάσωνος 46 μεσαίο.Πρόκειται για υπέρβαρη κοπέλα με καστανόξανθά μαλλιά,αρκετά παλιά καραβάνα με ξεκίνα απο το Κωλοκυνθούς 38. Πρόγραμμα φουλ.Γνωστή και σαν Όρκα.
Στο Διδύμου 16 είχαμε 2 κοπέλες την Λίλιαν Ρωσόφωνο μιλφ με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,με πιασιματάκια,μπουτάρες και κωλάρες και η δεύτερη ήταν η επίσης Ρωσόφωνη Χριστίνα με ξανθά μαλλιά αφάνα,γεματούλα με σώμα όχι τόσο ωραίο όσο η πρώτη κοπέλα.
Στο Διδύμου 7 το δεξιό κλασσικά η Ανδριάννα ενώ στο αριστερό εμφανίστηκε κοπέλα κοντή με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Φορούσε σκουφάκι κόκκινο του Αγίου Βασίλη.Απλό πρόγραμμα και για τις 2.
Στο Διδύμου 8 ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν μία καινούρια κοπέλα με το όνομα Νικόλ,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,λευκό δέρμα,και  καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Με φούλ πρόγραμμα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά.Η δεύτερη ήταν η Λάουρα η αλλιώς γνωστή και ως Λαβίνια.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους. Γνωστή και απο τα Φώκαιας 24&27,Διδυμου 27,Αλκιβιάδου 16Β.Γυμνό τσιμπούκι.Μέσα δεν είναι καθόλου καλή.Ο όροφος κλειστός.
Στο Φυλής 40 ήταν κλασσικά η Έλενα,ντυμένη Αγιοβασιλίτσα.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Ρωσόφωνη,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.
Στο Φυλής 56 ήταν η Ιωάννα.Κοπέλα ψηλή,κανονικών κιλών,νοστιμούλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρα.Πρόγραμμα απλό.
Στο Φυλής 66Α ήταν καινούρια κοπέλα με το όνομα Κατερίνα.Νοστιμούλα μου έκανε κλικ.Κναονικών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Παρουσιάστηκε στο σαλόνι με χαμόγελο και με νάζι.Απλό πρόγραμμα.Στο Φυλής 66Δ ήταν η Μπιάνκα στις ομορφιές της.Νόστιμη αθίγγανη,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά και λεπτό σώμα.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 74 είχαμε καινούριες κοπέλες. Στο δεξιό ήταν μία κοντή,αθίγγανη,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και τραχύ πρόσωπο.Προμίλφ.Δεν ήταν η Μάγδα.Για αυτήν ανακοινώθηκε κώλος.Στο αριστερό ήταν μία κοπέλα με καστανά μαλλιά σε στυλ αφάνα,λευκό δέρμα,γεματούλα με κυταρρίτιδα.Απλό.
Στο Φυλής 59 στον όροφο είδα καινούρια κοπέλα.Κοντή,λεπτή με μαλλί καστανό ίσιο λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα.Στο ισόγειο ήταν η Αντίνα η οποία και έχει αδυνατίσει και έχει ομορφύνει.Κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Απλό πρόγραμμα πλέον.
Στο Αγκύρας 12 ανοιχτό ήταν το αριστερό όπου και εργαζόταν η μιλφ Νίκα.Με καστανά μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα λεπτή με καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Νοστιμούλα.Με απλό πρόγραμμα.Μου έκανε κλικ.
Στο Φυλής 67 κλασσικά η Αλίσια,ψηλή λεπτή με ξανθά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ήταν η Τζούλια με τα πίρσινγκ.Κοντή με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Πρωκτικό στο πρόγραμμα.
Στο Φυλής 84 ισόγειο ήταν η μουνάρα η Γαβριέλλα.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Πρόγραμμα απλό χωρίς καν 69.Οι όροφοι των 84&86 κλειστοί.
Στο Φυλής 69 στον όροφο ήταν η Χριστίνα η Καζακστανή.Λεπτή,με σχιστά μάτια,κοντά καστανά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.Στο ισόγειο ήταν κοπέλα καινούρια με κοντό μαύρο μαλλί με φράντζα,τατού στα μπράτσα,κανονικών κιλών.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.Μου φανηκε ξεπέτα και έτσι δεν το ρίσκαρα.
Στο Φυλής 71 στον όροφο ήταν η Νέλλυ με πρωκτικό.Πλέον με μακριά μαύρα μαλλιά με τρέσες τα οποία και τις πάνε.Κανονικών κιλών.
Στο Φώκαιας 17 στο ισόγειο ήταν η μουνάρα Ιζαμπέλλα.Ψηλή,με μαύρα μακριά μαλλιά,λεπτή με σέξυ μαύρο ολόσωμο σύνολο.Απλό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν ηΕλένη η Αιγύπτια,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κοκκάλινα μαύρα γυαλιά,κανονικών κιλών με απλό και αυτή.
Στο Φώκαιας 19 ήταν ψηλή κοπέλα με μακριά ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με απλό πρόγραμμα.Πρέπει να ήταν η Αντζελίνα απο το Φυλής 65 πρωινά αλλά επειδή είχε τα μαλλιά της λιτά κάπως με μπέρδεψε.
Στο Φώκαιας 25 όροφος ήταν το γκράνυ Ελένη,λεπτή με κοντά ξανθά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα.Την έχω δοκιμάσει 2 φορές με καλές εντυπώσεις.Όποιος δεν έχει κόλλημα με τις ηλικίες και γουστάρει καλή περιποίηση ας περάσει. Στο ισόγειο ήταν η Άνκα,με ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με ωραίο σώμα.Απλό.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο υπηρεσία ήταν η Εύα την οποία μάλλον και αντέγραψε ο κυρ Βασίλης απο το 59 στις ατάκες καθότι παλιότερη καραβάνα στον χώρο των μπουρδέλων απο αυτόν.Κοπέλα ήταν η Μισέλ η Μικαέλλα απο τα Κολωνού 32 όροφος και Κολωνού 11 υπόγειο.Νταρντάνα,με βυζάρες και κιλά αρμονικά κατανεμημένα,μαύρα μαλλιά σγουρά και μακριά.Εγώ την θυμάμαι μελαμψή,μάλλον χρησιμοποιεί γαλακτώματα.Ισπανικό και 69 χωρίς άλλα εξτρά.Στον όροφο εκτάκτως σήμερα απόγευμα δούλευε η ώριμη Αγάπη.Ρωσίδα,κανονικών κιλών με κοντά ξανθά μαλλιά που την συναντάμε κυρίως μεταμεσονύχτια στο Φώκαιας 24.
Στο Φώκαιας 24 ήταν η Φλώρα,κοντή,λεπτή,με κοντά ξανθά μαλλιά και τραχύ πρόσωπο με φούλ πρόγραμμα.
Το Αχαρνών 85 δυστυχώς ήταν κλειστό.
Στο Έλλης 3 ήταν η Αλίνα απο τα Ιάσωνος 46&44 καθώς και τα Διδύμου 18 σε ρεπό.Κοντή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,πληθωρική με βυζάρες.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο εικοσάρικο.Στο Έλλης 3 εργάζεται συνήθως επίσης σαν ρεπατζού.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Ειρήνη απο το δίπλα μαγαζί.Με κοντά καστανοκόκκινα μαλλιά,σώμα αδιάφορο με πιασίματα.Φουλ πρόγραμμα.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Τζουλιάννα απο το Φυλής 69 όροφος τα πρωινά.Με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και φουλ πρόγραμμα.
Αλλαγή ρότας προς το Μεταξουργείο με το κοντέρ να δείχνει μηδενικές καταθέσεις.
Στο  Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 στο ισόγειο ήταν η Ζάνα η οποία μου έταξε βασιλικό τελειωτικό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Πρώτη φορά την βλέπω να εργάζεται σε αυτό το μαγαζί.Τα τελευταία μαγαζιά αναφοράς της είναι το Αδάνων 2 τα πρωινά και το Μ.Α 15 τα πρωινά.
Δίπλα στο υπόγειο ήταν η Αλβανίδα μιλφ Ροζαλίντα απο το Μ.Α 22 ισόγειο τα πρωινά.Κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά.Πρωκτικό στο δεκάρικο.
Στο ΜΑ 22 ισόγειο ήταν η Σισίλια,γεματούλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,αδιάφορη με απλό στο δεκάρικο.
Στο ΜΑ 22 όροφος ήταν κοπέλα καινούρια,μιλφ με καρέ καστανό μαλλί,κανονικών κιλών και τραχύ πρόσωπο.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Μ.Α 15 ήταν 2 κοπέλες η ώριμη Φωτεινή Γκμοχ με ξανθά μαλλιά,χαρακτηριστικό σαγόνι,λευκό δέρμα,γεματούλα,κοντή.Γυμνό τσιμπούκι.Και η άλλη κοπέλα ήταν καινούρια νεότερης ηλικίας με κιλά αρμονικά κατανεμημένα κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά και απλό πρόγραμμα.Το όνομα που την παρουσίασε η υπηρεσία ήταν κάτι σαν Λάουρα,δεν ακουγόταν τόσο καλά.
Στο Κολωνού 53 ήταν 2 κοπέλα η Λίντα υπέρβαρη για τους λάτρεις των πολλών κιλών,με μακριά ξανθά μαλλιά και λευκό δέρμα.Η δεύτερη ήταν η Λάνα με μαλλιά καστανόξανθά σε πλεξούδες,γεματούλα και αυτή όχι όμως τόσο όσο η πρώτη. Γυμνό τσιμπούκι μόνο σε Έλληνες.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν κοπέλα κοντή γεματούλα με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους αδιάφορη.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο επιστροφή της υπέρβαρης Στέλλας.Με καρέ ξανθό μαλλί αυτήν την φορά,υπέρβαρη με μεγάλα μαστάρια. Απλό στο δεκάρικο και κώλος στα δεκαπέντε ευρώ.Στο ισόγειο αριστερά κοπέλα υπέρβαρη που φορούσε ολόσωμο,αδιάφορη με πρόγραμμα απλό.Καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.
Στο Μ.Α 28 2 κοπέλες.Η πρώτη δεν ήταν άλλη απο την Ρωσόφωνη Αννίτα με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Διδύμου 8 ισόγειο τα πρωινά.Ξανθά μαλλιά,σώμα λευκό πλαδαρό με πιασιματάκια.Ανακοινώθηκε ισπανικό και 69 στο δεκάρικο ενώ στην Διδύμου στο εικοσάρικο κάνει και γυμνό τσιμπούκι.Η δεύτερη κοπέλα ήταν η Ανδριάννα η αλλιώς Άνδρεα γνωστή θαμώνας του μαγαζιού.Γεματούλα με ξανθά καρέ μαλλιά αδιάφορη με απλό στο δεκάρικο.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν κοπέλα καινούρια δεν την έχω ξαναδεί.Κοντούλα,λεπτή,με καστανά μαλλιά σε στυλ αφάνα,νοστιμούλα με ένα μικρό τατού πίσω στον ώμο.Θετική αύρα και αρκετά πρόσχαρη στην παρουσιάση.Απλό στο δεκάρικο.Μου έκανε κλικ.Πολύ καιρό πάντως είχα να δω κάτι καλό σε αυτά τα μαγαζιά και ομολογώ ότι αιφνιδιάστηκα.Ο όροφος κλειστός.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ανοιχτό ήταν το αριστερό και κοπέλα ήταν η Σοφία.Δεν την έχω ξαναδει την συγκεκριμένη.Κοντή,με καστανά μαλλιά με όγκο ως τους ώμους και τραχύ πρόσωπο.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Αχιλλέως 48 στον ημιόροφο ο οποίος και έχει ανακαινιστεί παρουσιάστηκε καινούρια κοπέλα με το όνομα Ζάνα.Την είχα ξαναδει και την προηγούμενη φορά που το είχα πετύχει ανοιχτό.Κοπέλα κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα αλογοουρά,λευκό δέρμα.Δηλώνει ότι είναι απο Μολδαβία.Στο εικοσάρικο ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.Η πρώτη συνεύρεση έγινε σε αυτή την κοπέλα.Η εμπειρία χαρακτηρίζεται μέτρια και κατά την γνώμη μου δεν δικαιολογειται η τιμή του εικοσάρικου.Κατευθύνθηκα σε αυτά τα μαγαζιά με σκοπό να πετύχω την Γιάννα απο την Ουκρανία αλλά δυστυχώς παρεκτράπηκα εκ του αρχικού στόχου.Έτσι έχοντας μόλις αδειάσει συνέχισα την βόλτα μου στα άλλα μαγαζάκια του Μεταξουργείου για να ξαναγεμίσω μπαταρίες.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα.Ψηλή,νταρντάνα με καρέ μαύρο μαλλί και μαύρα κοκκάλινα γυαλιά με μεγάλους φακούς.Αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Απλό πρόγραμμα.Ο όροφος ήταν κλειστός.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο ήταν η Μαρία απο το Ιάσωνος 37 όροφος παλιότερα.Απλό στο δεκάρικο και πρωκτικό με 15.Λεπτή με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Παλιά καραβάνα και γνωστή στους περισσότερους.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο είδα πάλι την μουνάρα που είχα δει και την προηγούμενη φορά.Ψηλή με μαύρο καρέ μαλλί,κανονικων κιλών.Απλό στο δεκάρικο.Δυνατό μιλφ.Γνωρίζει κανείς μήπως ποια ήταν η κοπέλα που είδα και αν είναι καλή μέσα στο δωμάτιο;
Στο Ιάσωνος 31 υπόγειο ήταν καινούρια κοπέλα.Αθίγγανη,αδύνατη,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά κοντά.Φορούσε μαύρο δικτυωτό ολόσωμο.Κώλος στο δεκάρικο.Πέρασα μέσα στο δωμάτιο και έμεινα ευχαριστημένος.Το όνομα της είναι Κάρμεν και είναι απο Βουλγαρία σύμφωνα με δήλωση της.Για να σας προλάβω θα πω μόνο ότι η κοπέλα σε εμφάνιση είναι περίπου στο στυλ της μιλφ Μαρίνας απο τα Ιάσωνος 1 οπότε σίγουρα απευθύνεται σε πελάτες με περίεργα γούστα.Εμένα προσωπικά με κάβλωσε αρκετά η συγκεκριμένη.
Περισσότερες λεπτομέρειες και για τις 2 συνευρέσεις θα αναρτηθούν απο αύριο.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η βόλτα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην απογευματινή βάρδια στην ευρύτερη περιοχή της Λιοσίων, Φυλής και Μεταξουργείου και έγιναν συνολικά 2 καταθέσεις.Ας πάμε να δούμε καρέ καρέ ποιες κοπέλες δούλευαν.

Στο Φυλής 84 ισόγειο ήταν η μουνάρα η Γαβριέλλα  :cum: .Λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Πρόγραμμα απλό χωρίς καν 69.Οι όροφοι των 84&86 κλειστοί.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Έλα δάσκαλε...τι έγινε,έπαιξε θέμα με το μπιφτέκι......?  :rockon:  :shit:

Κι εμένα ύποπτο μου φάνηκε... Πάντως γουστάρω ενημερώσεις Παίχτουρα. Μεταφέρουν ενθουσιασμό ανθρώπου που ζει μια περιπέτεια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom