δεν με πολυένοιαξε να σου πω στην τελική...πέρασα τόσο καλά που το παρέβλεψα....
Αφού πέρασες καλά......ΟΚ.....
Με την Τζούλια ποτέ δεν καταφέρεις να το βάλεις στον κώλο. Είναι καλή γενικά αλλά κώλο δεν δίνει.
Καλά....ότι πεις..... ;)
δεν με πολυένοιαξε να σου πω στην τελική...πέρασα τόσο καλά που το παρέβλεψα....
Με την Τζούλια ποτέ δεν καταφέρεις να το βάλεις στον κώλο. Είναι καλή γενικά αλλά κώλο δεν δίνει.
Ψάξε-ψάξε δε θα τη βρεις, δε θα τη βρεις...Ψαχνω μια κοπελα ονοματι Ναντια, δηλωνει ελληνιδα, πιτσιρικα και μαλλον πολυ φρεσκια στη δουλεια, εθεαθει Φυλης. Οποιος γνωριζει που εργαζεται, ας ενημερωσει!!!!
Συγχαρητήρια Φανούρη για πολλοστή φορά & καλά Χριστούγεννα και σε σένα!!![size=11pt]Καλά Χριστούγεννα![/size]
Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Κατερίνα η Σέρβα˙ milf με ίσιο καρέ μαλλί, φιλήδονο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλό (πάνω στα τακούνια) γεροδεμένο κορμί με ωραία κωλάρα! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΓΛΕΙΨΙΜΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
αυτή φουλ πάντα ανακοίνωνε πως άφησε τον κώλο της απ' όξω..
Ξανθίππης 2: Η κα Βάσω (η υπηρεσία με το "Πάρκινσον") μου παρουσίασε τη Μαρίνα˙ μία νεαρή με ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, ενδιαφέρον πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλοδεμένο κορμάκι. Σε απλό.
Σημείωση: Η Λύδια έχει τα "ρούχα της". τι εννοείς
Υ.Γ. Ωραίο μωρό η Μαρίνα!
Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Τζωρτζιάνα, από Μεταξουργείο παλιότερα και πιο πρόσφατα Διδύμου 7, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφη με σχιστά μάτια, μεσαίο στήθος, καλοδεμένη κορμοστασιά με μία δερματοστιξία στον αριστερό βουβώνα, καλλίκωλη. Σε απλό.
Σημείωση: Μου έκανε γνωστό πως της ανήκει ο οίκος και ότι πρωί-βράδυ θα δουλεύει εκεί.
Ωραία η πληροφορία σου και συγχαρητήρια πολλά αξίζει για τη νέα επιχειρηματική της κίνηση. Είναι ηλίου φαεινότερο πως η ανάπτυξη ήρθε ή είναι καθ' οδόν!
Ρεμούνδου 20: Η νεαρή Λώρη˙ με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίγραμμο κορμί με μία διάστιξη αριστερά στον βουβώνα. Σε απλό.
Είναι η ίδια από Χωματιανού 11;
Μεταξουργείο 16:20 - 16:30 :
- Κεραμεικού 15 κάτω: Ντενίσα, έκφυλη (μειονέκτημα). Με υποδέχτηκε βγάζοντας τη γλώσσα έξω και λέγοντας: "Έλα να κάνουμε σεξ!" Δεν υπάρχει πιο αντιερωτική συμπεριφορά από πουτάνα για ένα ρομαντικό εραστή-βιαστή όπως εγώ.
Τύπε την θυμάσαι να δώσεις μία περιγραφή ή αν την έχεις δει πουθενά αλλού μιας και γυρνάς στο Μεταξουργείο;
- Κολωνού1513 δεξιά: κλειστό
- Κολωνού1513 αριστερά: Ρόζα, το πιο γλυκό και όμορφο κορίτσι αυτή τη στιγμή στο Μετάξι. Το αρκετό Durex Play που έβαλε δεν με εμπόδισε να τη ζορίσω και πάλι αρκετά στην ιεραποστολική στάση. Είναι πανέμορφο πλάσμα, ειδικά όταν πονάει. Καθόλου έκφυλη, μόνο παθητική, σοβαρή και γλυκιά. Συστήνεται σε όσους γουστάρουν πιπίνια και δεν περιμένουν τίποτα από τη γυναίκα στο σεξ αλλά θέλουν να τα κάνουν όλα οι ίδιοι και αντλούν ηδονή από τον πόνο της και από το να την ξαπλώνουν ανάσκελα και να τη φιλούν αισθησιακά από την κορυφή ως τα νύχια λέγοντάς της: "Αγάπη μου, κούκλα μου, ψυχή μου!"
πως τα κατάφερες ρε τύπε και σε καραμούζιασαν στο Μεταξουργείο αφού μπαινοβγαίνουν 15-20 το λεπτό εκεί... Ειλικρινά δε θυμάμαι από πότε έχω να φάω εκεί καραμούζα και αν έχω φάει και ποτέ αφού δύσκολα να σε θυμούνται και πόσο μάλλον όταν λες πως έχεις πάει ζήτημα 5 φορές...Eδω εγω που ζητημα ειναι να εχω παει 5 φορες στην ζωη μου Μεταξουργειο μου την λενε. Πως εχω ξαναπερασει, πως ερχομαι απο την πανω μερια των σπιτιων αμα πω το κλασικο πως θελω να τελειωσω την βολτα μου κτλ.
Οι αναδουλειες βλεπεις. Το ζητημα ειναι οτι τις αντιμετωπιζω αναλογα, σιγα μην με επηρεασει τι λεει μια κωλογρια σε ενα μπουρδελο.
όχι ρε σύ , αφού το έγραψε ο ζέρο , κάτω από Αχαρνών 85.@zero and @ n.smirni εαν λετε το μεγαλο σουβλατζιδικο που ειναι απεναντι απο τα πλαΐνα της εκκλησιας (Αγ.Παντελεημων),κατω απο την Αχαρνων,εχει απαραδεκτο πιτα γυρο...το κρεας ειναι αψογο,αλλα η πιτα εαν την στιψεις βγαζει ενα κιλο λαδι...εφαγα 2 κ κοντεψα να πεθανω...εαν δεν λετε αυτο,τοτε παω πασο...
btw Φανουρη αψογος οπως παντα....
το ξέρωΞέρω πολύ καλά ποια είναι τα 13-άρια και ποια τα 15-άρια της Κεραμεικού. :-*
ούτε στον Σπεσιαλίστα αναφερόμαστε ;)Σουβλατζίδικο "Ο Σπεσιαλίστας". Έχω καιρό να πάρω από κει. Συνήθως κατηφορίζω Βάθη για φαλάφελ.
Ειλικρινά δε θυμάμαι από πότε έχω να φάω εκεί καραμούζα και αν έχω φάει και ποτέ αφού δύσκολα να σε θυμούνται και πόσο μάλλον όταν λες πως έχεις πάει ζήτημα 5 φορές...
πως τα κατάφερες ρε τύπε και σε καραμούζιασαν στο Μεταξουργείο αφού μπαινοβγαίνουν 15-20 το λεπτό εκεί... Ειλικρινά δε θυμάμαι από πότε έχω να φάω εκεί καραμούζα και αν έχω φάει και ποτέ αφού δύσκολα να σε θυμούνται και πόσο μάλλον όταν λες πως έχεις πάει ζήτημα 5 φορές...
billy13 αυτό ακριβώς λέω, αν εξαιρέσεις αυτά τα δύο νέα σπιτάκια και κάνα-δυο ακόμα που είναι προβλεπόμενα) δύσκολα να φας καραμούζα Μεταξουργείο εκτός αν είσαι καθημερινός και δεν περνάς πουθένα αλλά και πάλι παίζεται αφού είναι τόσο χύμα εκεί.. . Για Φυλής σίγουρα το πράγμα αλλάζει με διαφορά, και στο μήνα δύο φορές να πηγαίνεις χωρίς να περάσεις, από κάπου θα τα ακούσεις! . Φυσικά και από την άλλη είναι στο χέρι σου πολλές φορές με τον τρόπου σου να τις αποτρέπεις στο να σε καραμουζιάσουν! ;)Πάντως Παρασκευή.....που πέρασα από Μετάξι και τίμησα την μικρή Μόνικα..... .....δεν έπαιξε καραμούζα κάπου.....
Μόνο στο πρώτο αριστερά από το Κολωνού 23,κάτι πήγε να πει η κοπέλα περί "βόλτας" κτλ.....αλλά έφαγε αντι-καραμούζα από billy13........
ρε πάρε τίποτα να ηρεμήσεις....Ρε τύπε Τζων Φυστίκη, τι έχετε πάθει κι εσύ κι ο Νέα Σμύρνη από χτες με την ενημέρωσή μου; Οι διευθύνσεις που γράφω είναι οι σωστές. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Κολωνού 15 λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις; Γαμώ την τρέλα μου, γαμώ.
Στα Κεραμεικού 13 ισόγειο-όροφος δεν πάω γιατί είναι οι μπαζόλες Αννίτα-Χριστίνα.
λάθος μου τύπε, δεν είδα καλά και σου ζητώ συγγνώμη!Ρε τύπε Τζων Φυστίκη, τι έχετε πάθει κι εσύ κι ο Νέα Σμύρνη από χτες με την ενημέρωσή μου; Οι διευθύνσεις που γράφω είναι οι σωστές. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Κολωνού 15 λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις; Γαμώ την τρέλα μου, γαμώ.
Στα Κεραμεικού 13 ισόγειο-όροφος δεν πάω γιατί είναι οι μπαζόλες Αννίτα-Χριστίνα.
billy13 αυτό ακριβώς λέω, αν εξαιρέσεις αυτά τα δύο νέα σπιτάκια και κάνα-δυο ακόμα που είναι προβλεπόμενα) δύσκολα να φας καραμούζα Μεταξουργείο εκτός αν είσαι καθημερινός και δεν περνάς πουθένα αλλά και πάλι πάιζεται αφού είναι τόσο χύμα εκεί.. . Για Φυλής σίγουρα το πράγμα αλλάζει με διαφορά, και στο μήνα δύο φορές να πηγαίνεις χωρίς να περάσεις, από κάπου θα τα ακούσεις! . Φυσικά και από την άλλη είναι στο χέρι σου πολλές φορές με τον τρόπου σου να τις αποτρέπεις στο να σε καραμουζιάσουν! ;)
[size=24pt]ΜΑΎΡΟ[/size] στην χοντρή - ξανθιά - άσχημη - με κοντά μαλλιά βρωμερή τσα2 του Φωκαίας 17Α η οποία σε προχθεσινή βόλτα [size=10pt](billy 13 - μπέμπας κτλ. ;) ) [/size]πριν την αλλαγή....με το που μας είδε....μας απαξίωσε λέγοντας:
-Είναι η ίδια που δούλευε εχθές (το είπε 3 φορές)....... Πήγαινε στο δωμάτιο που περιμένει ο πελάτης.....
Φυσικά δεν μας παρουσίασε την κοπέλα και πήραμε δρόμο........
Κυρά μπουχέσα με αυτήν την συμπεριφορά δεν πας πουθενά....άιντε να πούμε......... :S
[size=18pt]Άλλη μια φορά μαύρο στην κουράδα - τσα2 του Φωκαίας 17...........
[/size]
Μαζί με την κοπέλα μας την είπαν εχθές (billy13 - n.smirni76)....
-κάνει ζέστη λέει έξω?
-ναι της λέμε
-ήρθατε να δροσιστείτε;
-όχι απαντάμε
-όλο γνωστά πρόσωπα περνανε σημερα
που δεν μπαίνουν δωμάτιο ποτε
-την γράψαμε στ @@ μας
ευχαριστούμε λέμε
-και απαντάνε ρε
χαχαχαχαχαχα
-να πάρετε και νεράκι λένε
ΜΑΎΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........
την ξέρω billy13, είχα δει και την αναφορά τότε από τον BMWΗ μόνη που δεν βάζει μυαλό από τσα2....είναι η παρακάτω....... ;)
την ξέρω billy13, είχα δει και την αναφορά τότε από τον BMW
Είναι τυχαίο που ακόμα δεν έχω φάει και γω από αυτήν η οποία παίζει και σε άλλους οίκους στην περιοχή, όμως έχει ξυνίσει αρκετές φορές που έφυγα και δεν πέρασα, στα όρια να μου τα χώσει..
Ο καιρός γαρ εγγύς και στην περιπτωσή μου!
ούτε στον Σπεσιαλίστα αναφερόμαστε ;)
Μα δεν με θυμουνται ρε τυπε. Απλα 2,3 σχολιασαν οταν ειπα οτι θελω να συνεχισω την βολτα μου. Η εχει πεσει τοσο η δουλεια που πλεον λενε οτι μαλακιες τους κατεβασει το κεφαλι τους η κυκλοφορει ενας κλωνος μου στο Μεταξουργειο.πως τα κατάφερες ρε τύπε και σε καραμούζιασαν στο Μεταξουργείο αφού μπαινοβγαίνουν 15-20 το λεπτό εκεί... Ειλικρινά δε θυμάμαι από πότε έχω να φάω εκεί καραμούζα και αν έχω φάει και ποτέ αφού δύσκολα να σε θυμούνται και πόσο μάλλον όταν λες πως έχεις πάει ζήτημα 5 φορές...
Πάντως Παρασκευή.....που πέρασα από Μετάξι και τίμησα την μικρή Μόνικα..... .....δεν έπαιξε καραμούζα κάπου.....
Μόνο στο πρώτο αριστερά από το Κολωνού 23,κάτι πήγε να πει η κοπέλα περί "βόλτας" κτλ.....αλλά έφαγε αντι-καραμούζα από billy13........