Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 372 άτομα (39 μέλη και 333 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν με πολυένοιαξε να σου πω στην τελική...πέρασα τόσο καλά που το παρέβλεψα.... :sunglasses:

Αφού πέρασες καλά......ΟΚ..... :rockon:

Με την Τζούλια ποτέ δεν καταφέρεις να το βάλεις στον κώλο. Είναι καλή γενικά αλλά κώλο δεν δίνει. 

Καλά....ότι πεις..... ;)

bourdeliaris87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ψαχνω μια κοπελα ονοματι Ναντια, δηλωνει ελληνιδα, πιτσιρικα και μαλλον πολυ φρεσκια στη δουλεια, εθεαθει Φυλης. Οποιος γνωριζει που εργαζεται, ας ενημερωσει!!!!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ψαχνω μια κοπελα ονοματι Ναντια, δηλωνει ελληνιδα, πιτσιρικα και μαλλον πολυ φρεσκια στη δουλεια, εθεαθει Φυλης. Οποιος γνωριζει που εργαζεται, ας ενημερωσει!!!!
Ψάξε-ψάξε δε θα τη βρεις, δε θα τη βρεις... :P
Φυλής 74 τύπε! :grin:

[size=11pt]Καλά Χριστούγεννα![/size]

Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Κατερίνα η Σέρβα˙ milf με ίσιο καρέ  μαλλί, φιλήδονο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλό (πάνω στα τακούνια) γεροδεμένο κορμί με ωραία κωλάρα! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΓΛΕΙΨΙΜΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
αυτή φουλ πάντα ανακοίνωνε πως άφησε τον κώλο της απ' όξω..

Ξανθίππης 2: Η κα Βάσω (η υπηρεσία με το "Πάρκινσον") μου παρουσίασε τη Μαρίνα˙ μία νεαρή με ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, ενδιαφέρον πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλοδεμένο κορμάκι. Σε απλό.
Σημείωση: Η Λύδια έχει τα "ρούχα της". τι εννοείς :huh:
Υ.Γ. Ωραίο μωρό η Μαρίνα! :grin:

Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Τζωρτζιάνα, από Μεταξουργείο παλιότερα και πιο πρόσφατα Διδύμου 7, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφη με σχιστά μάτια, μεσαίο στήθος, καλοδεμένη κορμοστασιά με μία δερματοστιξία στον αριστερό βουβώνα, καλλίκωλη. Σε απλό.
Σημείωση: Μου έκανε γνωστό πως της ανήκει ο οίκος και ότι πρωί-βράδυ θα δουλεύει εκεί.
Ωραία η πληροφορία σου και συγχαρητήρια πολλά αξίζει για τη νέα επιχειρηματική της κίνηση. Είναι ηλίου φαεινότερο πως η ανάπτυξη ήρθε ή είναι καθ' οδόν! :grin:

Ρεμούνδου 20: Η νεαρή Λώρη˙ με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίγραμμο κορμί με μία διάστιξη αριστερά στον βουβώνα. Σε απλό.
Είναι η ίδια από Χωματιανού 11;
Συγχαρητήρια Φανούρη για πολλοστή φορά & καλά Χριστούγεννα και σε σένα!!!
Βλέπω επίσης πως έχεις αυξήσει τις καταθέσεις σου από μία σε δύο τη φορά, πράγμα που δικαιώνει απόλυτα τον παραπάνω ισχυρισμό μου... :P :grin:

Μεταξουργείο 16:20 - 16:30 :

- Κεραμεικού 15 κάτω: Ντενίσα, έκφυλη (μειονέκτημα). Με υποδέχτηκε βγάζοντας τη γλώσσα έξω και λέγοντας: "Έλα να κάνουμε σεξ!" Δεν υπάρχει πιο αντιερωτική συμπεριφορά από πουτάνα για ένα ρομαντικό εραστή-βιαστή όπως εγώ.
Τύπε την θυμάσαι να δώσεις μία περιγραφή ή αν την έχεις δει πουθενά αλλού μιας και γυρνάς στο Μεταξουργείο;

- Κολωνού 15 13 δεξιά: κλειστό

- Κολωνού 15 13 αριστερά: Ρόζα, το πιο γλυκό και όμορφο κορίτσι αυτή τη στιγμή στο Μετάξι. Το αρκετό Durex Play που έβαλε δεν με εμπόδισε να τη ζορίσω και πάλι αρκετά στην ιεραποστολική στάση. Είναι πανέμορφο πλάσμα, ειδικά όταν πονάει. Καθόλου έκφυλη, μόνο παθητική, σοβαρή και γλυκιά. Συστήνεται σε όσους γουστάρουν πιπίνια και δεν περιμένουν τίποτα από τη γυναίκα στο σεξ αλλά θέλουν να τα κάνουν όλα οι ίδιοι και αντλούν ηδονή από τον πόνο της και από το να την ξαπλώνουν ανάσκελα και να τη φιλούν αισθησιακά από την κορυφή ως τα νύχια λέγοντάς της: "Αγάπη μου, κούκλα μου, ψυχή μου!"

Eδω εγω που ζητημα ειναι να εχω παει 5 φορες στην ζωη μου Μεταξουργειο μου την λενε. Πως εχω ξαναπερασει, πως ερχομαι απο την πανω μερια των σπιτιων αμα πω το κλασικο πως θελω να τελειωσω την βολτα μου κτλ.  :huh:
Οι αναδουλειες βλεπεις. Το ζητημα ειναι οτι τις αντιμετωπιζω αναλογα, σιγα μην με επηρεασει τι λεει μια κωλογρια σε ενα μπουρδελο.
πως τα κατάφερες ρε τύπε και σε καραμούζιασαν στο Μεταξουργείο αφού μπαινοβγαίνουν 15-20 το λεπτό εκεί... Ειλικρινά δε θυμάμαι από πότε έχω να φάω εκεί καραμούζα και αν έχω φάει και ποτέ αφού δύσκολα να σε θυμούνται και πόσο μάλλον όταν λες πως έχεις πάει ζήτημα 5 φορές... :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.505
Πόντοι
46.232
@zero and @ n.smirni εαν λετε το μεγαλο σουβλατζιδικο που ειναι απεναντι απο τα πλαΐνα της εκκλησιας (Αγ.Παντελεημων),κατω απο την Αχαρνων,εχει απαραδεκτο πιτα γυρο...το κρεας ειναι αψογο,αλλα η πιτα εαν την στιψεις βγαζει ενα κιλο λαδι...εφαγα 2 κ κοντεψα να πεθανω...εαν δεν λετε αυτο,τοτε παω πασο... :grin:
btw Φανουρη αψογος οπως παντα.... :rockon:
όχι ρε σύ , αφού το έγραψε ο ζέρο , κάτω από Αχαρνών 85.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.505
Πόντοι
46.232

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
Ειλικρινά δε θυμάμαι από πότε έχω να φάω εκεί καραμούζα και αν έχω φάει και ποτέ αφού δύσκολα να σε θυμούνται και πόσο μάλλον όταν λες πως έχεις πάει ζήτημα 5 φορές... :grin:

εγω που ειμαι κλασικος μεταξουργιοτης και φυλης παω μοναχα 4-5 φορες τον χρονο εχω φαει τετοια καραμουζα που λες καπου στα μεγαλα νουμερα φυλης,κοντα στα 100αρια δεν θυμαμαι,μου κανει προχτες ''ολο βολτα λες και ποτε δεν περνας" σκεφτηκα μια στιγμη να την αρχισω στις γρηγορες αλλα  αλλα ειπα αστο...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πως τα κατάφερες ρε τύπε και σε καραμούζιασαν στο Μεταξουργείο αφού μπαινοβγαίνουν 15-20 το λεπτό εκεί... Ειλικρινά δε θυμάμαι από πότε έχω να φάω εκεί καραμούζα και αν έχω φάει και ποτέ αφού δύσκολα να σε θυμούνται και πόσο μάλλον όταν λες πως έχεις πάει ζήτημα 5 φορές... :grin:

Πάντως Παρασκευή.....που πέρασα από Μετάξι και τίμησα την μικρή Μόνικα..... :cum: :cum: :cum:.....δεν έπαιξε καραμούζα κάπου..... :boobies:
Μόνο στο πρώτο αριστερά από το Κολωνού 23,κάτι πήγε να πει η κοπέλα περί "βόλτας" κτλ.....αλλά έφαγε αντι-καραμούζα από billy13........ :tooth:

Επισκέπτης
Ρε τύπε Τζων Φυστίκη, τι έχετε πάθει κι εσύ κι ο Νέα Σμύρνη από χτες με την ενημέρωσή μου; Οι διευθύνσεις που γράφω είναι οι σωστές. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Κολωνού 15 λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις; Γαμώ την τρέλα μου, γαμώ.  :headbang: :2funny:

Στα Κεραμεικού 13 ισόγειο-όροφος δεν πάω γιατί είναι οι μπαζόλες Αννίτα-Χριστίνα.  :tickedoff:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πάντως Παρασκευή.....που πέρασα από Μετάξι και τίμησα την μικρή Μόνικα..... :cum: :cum: :cum:.....δεν έπαιξε καραμούζα κάπου..... :boobies:
Μόνο στο πρώτο αριστερά από το Κολωνού 23,κάτι πήγε να πει η κοπέλα περί "βόλτας" κτλ.....αλλά έφαγε αντι-καραμούζα από billy13........ :tooth:
billy13 αυτό ακριβώς λέω, αν εξαιρέσεις αυτά τα δύο νέα σπιτάκια και κάνα-δυο ακόμα που είναι προβλεπόμενα) δύσκολα να φας καραμούζα Μεταξουργείο εκτός αν είσαι καθημερινός και δεν περνάς πουθένα αλλά και πάλι παίζεται αφού είναι τόσο χύμα εκεί.. :grin:. Για Φυλής σίγουρα το πράγμα αλλάζει με διαφορά, και στο μήνα δύο φορές να πηγαίνεις χωρίς να περάσεις, από κάπου θα τα ακούσεις! :P. Φυσικά και από την άλλη είναι στο χέρι σου πολλές φορές με τον τρόπου σου να τις αποτρέπεις στο να σε καραμουζιάσουν! ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.505
Πόντοι
46.232
Ρε τύπε Τζων Φυστίκη, τι έχετε πάθει κι εσύ κι ο Νέα Σμύρνη από χτες με την ενημέρωσή μου; Οι διευθύνσεις που γράφω είναι οι σωστές. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Κολωνού 15 λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις; Γαμώ την τρέλα μου, γαμώ.  :headbang: :2funny:

Στα Κεραμεικού 13 ισόγειο-όροφος δεν πάω γιατί είναι οι μπαζόλες Αννίτα-Χριστίνα.  :tickedoff:
ρε πάρε τίποτα να ηρεμήσεις....  :grin: :grin: :grin:
όλα οκ λέμε , δές ποιο πάνω.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ρε τύπε Τζων Φυστίκη, τι έχετε πάθει κι εσύ κι ο Νέα Σμύρνη από χτες με την ενημέρωσή μου; Οι διευθύνσεις που γράφω είναι οι σωστές. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Κολωνού 15 λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις; Γαμώ την τρέλα μου, γαμώ.  :headbang: :2funny:

λάθος μου τύπε, δεν είδα καλά και σου ζητώ συγγνώμη!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
billy13 αυτό ακριβώς λέω, αν εξαιρέσεις αυτά τα δύο νέα σπιτάκια και κάνα-δυο ακόμα που είναι προβλεπόμενα) δύσκολα να φας καραμούζα Μεταξουργείο εκτός αν είσαι καθημερινός και δεν περνάς πουθένα αλλά και πάλι πάιζεται αφού είναι τόσο χύμα εκεί.. :grin:. Για Φυλής σίγουρα το πράγμα αλλάζει με διαφορά, και στο μήνα δύο φορές να πηγαίνεις χωρίς να περάσεις, από κάπου θα τα ακούσεις! :P. Φυσικά και από την άλλη είναι στο χέρι σου πολλές φορές με τον τρόπου σου να τις αποτρέπεις στο να σε καραμουζιάσουν! ;)

Η μόνη που δεν βάζει μυαλό από τσα2....είναι η παρακάτω....... ;)

[size=24pt]ΜΑΎΡΟ[/size] στην χοντρή - ξανθιά - άσχημη - με κοντά μαλλιά βρωμερή τσα2 του Φωκαίας 17Α η οποία σε προχθεσινή βόλτα [size=10pt](billy 13 - μπέμπας κτλ.  ;) ) [/size]πριν την αλλαγή....με το που μας είδε....μας απαξίωσε λέγοντας:
-Είναι η ίδια που δούλευε εχθές (το είπε 3 φορές)....... :uglystupid: Πήγαινε στο δωμάτιο που περιμένει ο πελάτης..... :idiot:

Φυσικά δεν μας παρουσίασε την κοπέλα και πήραμε δρόμο........ :huh:

Κυρά μπουχέσα με αυτήν την συμπεριφορά δεν πας πουθενά....άιντε να πούμε......... :S

[size=18pt]Άλλη μια φορά μαύρο στην κουράδα - τσα2 του Φωκαίας 17........... :headbang:
[/size]
Μαζί με την κοπέλα μας την είπαν εχθές (billy13 - n.smirni76).... :jerking:
-κάνει ζέστη λέει έξω?

-ναι της λέμε

-ήρθατε να δροσιστείτε;

-όχι απαντάμε

-όλο γνωστά πρόσωπα περνανε σημερα
που δεν μπαίνουν δωμάτιο ποτε

-την γράψαμε στ @@ μας
ευχαριστούμε λέμε

-και απαντάνε ρε
χαχαχαχαχαχα

-να πάρετε και νεράκι λένε
ΜΑΎΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......... :s&m_1:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Η μόνη που δεν βάζει μυαλό από τσα2....είναι η παρακάτω....... ;)
την ξέρω billy13, είχα δει και την αναφορά τότε από τον BMW :grin:
Είναι τυχαίο που ακόμα δεν έχω φάει και γω από αυτήν η οποία παίζει και σε άλλους οίκους στην περιοχή, όμως έχει ξυνίσει αρκετές φορές που έφυγα και δεν πέρασα, στα όρια να μου τα χώσει..
Ο καιρός γαρ εγγύς και στην περιπτωσή μου! :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
την ξέρω billy13, είχα δει και την αναφορά τότε από τον BMW :grin:
Είναι τυχαίο που ακόμα δεν έχω φάει και γω από αυτήν η οποία παίζει και σε άλλους οίκους στην περιοχή, όμως έχει ξυνίσει αρκετές φορές που έφυγα και δεν πέρασα, στα όρια να μου τα χώσει..
Ο καιρός γαρ εγγύς και στην περιπτωσή μου! :grin:

Παιδιά από τη συγκεκριμένη έχω ακούσει κουφό καραμούζιασμα χθες, το έγραψα κιόλας. Ήταν στο Φυλής 80 με καινούρια κοπέλα:

-Πάλι εσύ αγόρι μου; Τι κοιτάς; είναι καινούρια η κοπέλα και σ'αρέσει ε;
(η κοπέλα εν τω μεταξύ χαμογέλαγε και μου έβγαζε γλώσσα και η τσατσά την έσπρωχνε μέσα)
-Ναι μου αρέσει.
-Εντάξει αγόρι μου, άσε την κοπέλα τώρα και πήγαινε...
-Γιατί;
-Ξέρεις έσυ...
-Για ποιο θέμα, όχι, πείτε μου.
-Αργείς στο δωμάτιο, θέλεις μισή ώρα για να τελειώσεις. Ξέρεις πόσο είναι εδώ;
-Ναι.
-Πόσο είναι;
-10 λεπτά και λιγότερο μη σας πω.
-Α μπράβο, τότε πέρνα αν θες.
-Όχι όχι δε θέλω, με πήρατε από τα μούτρα πρωί πρωί! Άντε γεια!

:2funny: :2funny: :2funny:

*Εν τω μεταξύ, τι σου είναι οι πουτάνες, οι γυναίκες... Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή η συγκεκριμένη τσατσά δούλευε με την Ελένη στο Φω17 το καλοκαίρι.

Με την Ελένη έμπαινα παλιά όταν ήταν στο στούντιο και καθόμουνα 40 λεπτά, χαζολογάγαμε. Όταν πήγε στο μπουρδέλο μου λέει "εδώ δεν μπορώ να κάθομαι με τις ώρες", οκ, της είπα, ούτε προκαταρκτικά ούτε τίποτα εκείνη τη μέρα, στα 9 λεπτά είχα τελειώσει για να μη μου την πει. Παρόλα αυτά, πήγε και είπε στην τσατσά για μένα, και από τότε ακούω τέτοιες μαλακίες όποτε την πετυχαίνω...  :jerking:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μα δεν με θυμουνται ρε τυπε. Απλα 2,3 σχολιασαν οταν ειπα οτι θελω να συνεχισω την βολτα μου. Η εχει πεσει τοσο η δουλεια που πλεον λενε οτι μαλακιες τους κατεβασει το κεφαλι τους η κυκλοφορει ενας κλωνος μου στο Μεταξουργειο:grin:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.143
Πόντοι
3.760

αντικαραμούζα????καλό.....!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Έγραφα πόση ώρα ενημέρωση απ το κωλοκινητό και μου σβηστηκε.άμα βρω κουράγιο θα την ξανάγράψω αργότερα.
Να πω μόνο ότι στο ιάσωνος 46 αριστερά είναι τώρα η ινέσα με τις βυζάρες από κολωνου 48 και η τύπισσα έχει γεννήσει πρόσφατα και  βγαζει γάλα.και μιλάμε για ποσότητα όχι 2-3 σταγονίτσες !εντωμεταξεί μέχρι οκτώβρη αν θυμάμαι καλά δούλευε .τι διάολο μέχρι 8 μηνών έγκυος δούλευε? :S

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο (16:40-17:50 της τσάρκας και μόνο, χωρίς την κατέθεση στο τέλος αυτής) στο μπέρδεμα (θα ανεφερθώ) μεταξύ λίγο πριν το τέλος της πρωινής (1ης) και αρχής της (2ης) απογευματινής βάρδιας αρχικά με μια μυρωδιά από Λιοσιών και κατάληξη στοχευμένη για κατάθεση στο Μεταξουργείο με τη σειρά που τα πήρα...

Λιοσίων
Χωματιανού
11Α (ισόγειο) ο ανακαινισμένος οίκος όταν έφτασα ήταν κλειδωμένος, και λίγο πριν αποχωρήσω για το Μεταξουργείο μόλις είχε αφαιρεθεί το λουκέτο και μέσα έμπαινε και αναλάμβανε βάρδια η σχετικά νεαρή και σχετικά ψηλή ξανθιά Άννα/Ιλόνα/Τζούλια με απλό πρόγραμμα, από Φυλής 66Α πριν λίγο καιρό, Ήταν άφτιαχτη και άβαφτη και δεν έλεγε και πολλά.
11Β (όροφος) η σχετικά νεαρή που νομίζω πρώτη φορά και αν δεν μου είπα ψέματα καθώς απέφευγαν να μου πουν όνομα, μετά μου είπαν Άντζελα, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόστυχο πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό ωραίο σώμα, 3αρι-α,5αρι βυζί και με ωραία κωλάρα, φορούσε κόκκινα εσώρουχα, απλό πρόγραμμα.
Και αυτός ο οίκος υπέστει μια ελαφριά ανακαίνηση όπως και ο κάτω με λίγο μεγαλύτερη, καθώς ειναι αλυσίδα οι δυο τους!
Εικάζω πως ήταν η πρωινή βάρδια ακόμη οπότε και θα σχόλάγε η συγκεκριμένη βάση της ώρας που πήγα καθώς 16:50 αποχώρησα από την περιοχή.

Λιοσίων
Στις 16:45 τα...
76 όροφος κλειστό
76 ισόγειο κλειστό
76Β (ισόγειο) κλειστό

Μεταξουργείο
Μαραθώνος
59Α Λίγο πρίν σχολάσει από την πρωινή (1η) βάρδια η νεαρή μελαχρινή ευγενική υπηρεσία μου παρουσίασε την μιλφ Ιρίνα, καστανόξανθη με ίσιο μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων (καρέ), μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψπς με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί, λίγη κοι κοιλίτσα και συμπαθής κώλος, με ελεύθερο στοματικό.
Μετά από κάνα 5λεπτο έμπαινε η νεαρή κοντή και γεματούλα ξανθιά Ρεββέκα για την απογευματινή (2η) βάρδια.

Αχιλλέως
Αχιλλέως 48Β (υπόγειο) και εδώ λίγο πριν την λήξη της πρώτης (1ης) βάρδιας η τσατσά μου παρουσίασε την μιλφ Ειρήνη που ετοιμαζόταν να αποχωρήσει αν δεν πέρναγε κάποιος εκείνη την στιγμή, ξανθιά με ίσιο μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό προς ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο κανονικό σώμα και ωραία επιδερμίδα, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα καθώς ετοιμαζόταν ενώ φαινόταν πως δε θα περάσει κανείς μας.
Περιμέναν τη Γιάννα για την απογευματινή (2η) βάρδια την οποία δεν γνωρίζω ή και να έχω δει, δεν εχω ταυτοποιήσει ακόμα.
48Α (υπερυψομένο ισόγειο) μόλις είχε ανοίξει και ο υπηρέτης μου παρουσίασε τη νεαρή Γιάννα η οποία δεν έχει προλάβει ακόμα να ετοιμαστεί, κωλοτριβόταν πάνω μου με τα ρούχα της και με το τζιν και στη συνέχεια μου έκανε ενα σύντομο ξεπετό στριπτίζ για να με δελεάσει αλλά δεν τα κατάφερε και εκτός των άλλων είχα άλλό στόχο στο 10αρικο. Μελαχρινή λοιπόν με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο με λίγα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, κοντοπούτανη με κανονικό κορμί, 1,5αρι-2αρι βυζί και καλό κωλαράκι μου φάνηκε κατεβάζοντας ελαφρώς το τζιν και τουρλώνοντας αυτόν με ένα τατού ελαφρώς μεγάλο ακριβώς από πάνω στη μέση, με ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό στα βυζάκια μόνο.
Χωρίς να είμαι σίγουρος ίσως να είναι η ίδια η κοπέλα που πέτυχα (ε)προψές στο Ιάσωνος 1Β αριστερά ως Μαρία.
Η ώρα εκείνη τη στιγμή σε αυτά τα τρία (3) ήταν γύρω στις 17:00-17:10.

Κολοκυνθούς
63 αριστερά μόλις είχε αναλάβει την απογευματινή (2η) βάρδια και παρουσιάστηκε μόνη της χωρίς να εμφανιστεί η υπηρεσία, η νεαρή μελαμψή αθίγγανη Σοφία, μελαχρινή με μαλλί ελαφρώς σπαστό κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με λίγα κιλάκια παραπάνω και ατσούμπαλο σώμα, 2,5αρι-3 αρι, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα με ίχνη κυτταρίτιδας, φορούσε μαύρα εσώρουχα, με κώλο στο πρόγραμμα.
63 ευθεία κλειστός και όπως μου είπαν δίπλα δεν άνοιξε καθόλου και ούτε πρόκειται να ανοίξει σήμερα.
38Β (ισόγειο) όσες φορέσες πέρασα στην πορεία της τσάρκας ήταν κλειστός.
38Α (όροφος) και εδώ επίσης!

Περδίκα
3 αριστερό & δεξί με σβηστά τα φώτα σήμερα και λογικά κλειστοί εκτός και αν είναι ανάποδοι οι ιδιοκτήτες.

Μεγάλου Αλεξάνδρου
28Α η σχετικά νεαρή (προμίλφ) Άντρεα, καστανομελαχρινή με μαλλί ίσιο λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το λίγο ψηλή και κορμί σχετικά γεμάτο αλλά με ομοιόμορφα κατανεμημένα τα κιλά πάνω της και ωραία λευκή επιδερμίδα, 3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με πιασίματα και εκείνη τη στιγμή της παρουσίασης λίγο αργοπορημένη έμπαινε η Άννίτα από Διδύμου 8Β (ισόγειο) τα πρωινά και τις προάλλες μιά φορά που την είχα πετύχει στο Ξανθίππης 2 στην απογευματινή βάρδια, για την ενημέρωση, η Αννίτα είναι Ρωσίδα (τουλάχιστον έτσι δηλώνει αλλά φαίνεται να λέει αλήθεια απο τα χαρακτηριστικά της), ξανθιά με μακριά σπαστά μαλλία, ωραίο πρόσωπο, κοντύτερη από την πρώτη με κανονικό ύψος προς το κοντή με ελαφρώς γεματούτσικο σώμα αλλά με ομοιόμορφα σχετικά κατανεμημένα τα κιλά πάνω της, 3αρι φυσικό βυζί, κοιλίτσα αλλά με ωραία επιφερμίδα και ωραίος κώλος με πιασίματα, απλό πρόγραμμα αμφότερες ανακοινώθηκε και κάνουν και παρτούζα.
Η Πάολα αύριο θα είναι εκεί αλλα δεν διευκρινίστηκε βάρδια.
Τα τέσσερα (4) Μ.Α. 22-20 που θα αναφερθώ απο κάτω τα επισκέφτηκα πριν τις 17:50-18:00 που ξεκινάνε την απογευματινή (2η) τους βάρδια, οπότε οι αναφορές αυτών είναι στις πρωινές κοπέλες λίγο πριν σχολάσουν και πάρουν τον πούλο...
22Β (αριστερά όροφος) η δροσερός και ευγενής τσάτσος κατά τα άλλα με τα λίγα καστανόξανθα μαλλιά και τη φαλάκρα από Λεωνίδου 28 όροφο και από Κολωνού 11Α (όροφο) προχθές που τον πέτυχα εκεί, μου παρουσίασε την σχετικά νεαρή, πολύ μεμαμψή και αθίγγανη Λίτσα, μελαχρινή με σχεδόν ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο, κοντοπούτανη με ατσούμπαλο με λίγα κιλά παραπάνω και χαλαρωμένο σώμα, 2,5αρι-3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα με χαλάρωση και κώλος με λίγα πιασίματα και αρκετά σημάδια κυτταρίτιδας.
22Α (ισόγειο) η μιλφ Αλβανίδα Ροζαλίντα από Κολωνού 11Α (όροφο) προχθές ως Ρόζα και από Μ.Α 20 δεξιά (ισόγειο) ως Ροζαλίντα πριν λίγο καιρό παλαιότερα. Μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, κανονικό ύψος με κανονικό αλλά ελάχιστα χαλαρωμένο σώμα κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς, 2αρι βυζί, κοιλίτσα και συμπαθής κώλος, με κώλο στο πρόγραμμα.
20 αριστερό (υπόγειο) η σχετικά νεαρή Λίνα που πρώτη φορά νομίζω πως είδα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο αλλα ψυχρό και απόμακρο, ψηλή σχετικά με κανονικό ωραίο σώμα και λευκό δέρμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, φορούσε μαύρα εσώρουχα, απλό πρόγραμμα + ισπανικό.
20 δεξιό (ισόγειο) κλειστό
15 η μιλφογκιλφ Φωτεινή "Γκμοχ" από Κολωνού 53, ξανθιά πλεόν (τα έχει ανοίξει αρκετά) με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα που αντέχει κάπως στο χρόνο, 3αρι-3,5αρι βυζί, λίγη κοιλιτσά και κώλος με πιασίματα και η αθίγγανη μελαψή (καρά-γυφταριο) Φλώρα από Κολωνού 48 που πέτυχα προχθές στην απογευματινή (2η) βάρδια, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μαλλί κάτω απο το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κοντύτερη της πρώτης με σχετικά κανονικό ύψος και κορμί ατσούμπαλο με χαλαρώσεις αλλά όχι χοντρό, 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα με χαλάρωση και κώλος με λίγα πιασίματα και λίγα ίχνη κυτταρίτιδας, εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα, με ελεύθερο στοματικό για την πρώτη και απλό πρόγραμμα για την δεύτερη και κάνουν και παρτούζα.
17 ο κλασσικός διοπτροφόρος υπηρέτης μου παρουσίασε την προμιλφ-μιλφ Μαρία, μελαχρινή με σχεδόν ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο εντελώς προσωπείο, κοντή με γεμάτο κορμί, 2,5αρι-3αρι βυζί, κοιλιά και κώλος με πιασίματα και μπούτια, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, απλό πρόγραμμα.

Λεωνίδου
6 κλασσικά η προμίλφ Ιονέλα που ήταν δωμάτιο και δεν την είδα γιατί έφυγα, για την ενημέρωση, ξανθιά με κοντό σχετικά μαλλί, μέτριος προς αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος με σχεδόν κανονικό σώμα με λίγη χαλάρωση, 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλιά, μέτριος συμπαθής κώλος, απλό πρόγραμμα.

Καλλέργη
33 η νεαρή μελαμψή γυφτοπούλα Τάνια και από το Κολωνού 23 που είχε τις προάλλες μια φορά στην απογευματινή (2η) βάρδια, καστανόξανθη με σπαστοκατσαρό μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο με στίγματα, κοντή με τελείως ατσούμπαλο σώμα και πολύ χαραρωμένο με ραγάδες στην κοιλιακή της χώρα και με ορμονική διαταραχή καθώς έχει πολλή τριχοφυία, 2,5αρι κρεμασμένο ελαφρώς βυζί, κοιλίτσα απαράδεχτη όπως προανέφερα και κώλος με πιασίματα και μπόλικη κυτταρίτιδα, εμφανίστηκε ολόγυμνη με ένα τετράδιο να κρύβει το μουνί της και η σχετικά σχετικά νεαρή Ιονέλια που είναι τα απογεύματα εκεί, καστανόξανθη με μακρύ ελαφρώς ίσιο μαλλί, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο με σημάδια, κανονικό ύψος με ελαφρώς γεμάτο κορμί, 2,5αρι - 3αρι βυζί και κώλος με πιασίματα και κυτταρίτιδα και αυτός, ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό στο στήθος μόνο για την πρώτη και φουλ πρόγραμμα για τη δεύτερη και κάνουν και παρτούζα.
Η Αλίνα μετά τις 18:00 θα έπιανε δουλειά.

Δεληγιώργη
39 η νεαρή, νομίζω Ελληνιδά, υπηρεσία μου παρουσίασε την Γωγώ κατά δήλωση της που νομίζω και πρώτη φορά και είδα και αν θυμάμαι καλά και πρώτη μέρα στη δουλειά ή λίγες μέρες εκεί, δήλωσε, μελαχρινή με μαλλί ίσιο στο ύψος των ώμων, μέτριο αλλά ψυχρό πρόσωπο και ψυχρή στην παρουσίαση, κοντοπούτανη με κανονικό σώμα, 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίο αλλά λίγο χαμηλωμένο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
Η Κλαούντια που δούλευε εκεί της απογευματινες βάρδιες είναι η ίδια τελικά που είδα προχθές στο Κεραμεικού 15Α (όροφος) και σήμερα εκτάκτως δούλεψε εκεί την πρωινή βάρδια γιατί την πρωινή βάρδια πλέον σε αυτόν τον οίκο δουλεύει η Τζένιφερ από το Κολωνού 27Α πριν λίγες ημέρες.

Κολωνού
48 η Ρωσίδα μιλφ Τάνια, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων πιασμένο κότσο, συμπαθητικό προς ωραίο λίγο τραχύ πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με κανονικό σώμα, 1,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και ωραία κωλάρα, απλό πρόγραμμα.
Η Τάνια είναι πρωινή βάρδια τις καθημερινές αλλά τα Σ/Κ δουλεύει στην απογευματινή βάρδια.
Τελικά κατέθεσα εδώ αφού για την Μόνικα πήγαινα (γνωρίζοντας πως μπορεί να φάω και φόλα) ή την Μελίσσα από δίπλα αλλά καμιά από τις δύο (2) δεν πέτυχα και θα αναφέρω αμέσως πιο κάτω ποιες ήταν στη θέση τους, αλλά παρόλα αυτά είχα και την Τάνια στα υπόψην κάποια στιγμή και τελικώς η συνεύρεση πραγματοποιήθηκε σήμερα με την ευκαιρία. Θα ακολουθήσει και κριτική...
30Β (όροφος) στο δωμάτιο ήταν η νεαρή Κρίνα οπότε και την έκανα αφού την έχω εμπεδώσει, για την ενημέρωση όμως, είναι καστανόξανθη με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων περίπου και ίδως και λίγο πιο κάτω πιασμένο συνήθως αλογοουρά, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο για μένα, σχεδόν κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 1,5αρι-2αρι βυζί και συμπαθή κώλο, συνήθως εμφανίζεται τσιτσίδι και άντε να φοράει και καμία σούπερ μίνι φουστίτσα με φανερό το μουνί της όμως και πολύ επιθετικό σαλονάρισμα με πρόστυχες γκριμάτσες και πιάνοντας τα καυλιά των ανυποψίαστων συναγωνιστών, απλό πρόγραμμα.
27Β υπόγειο δεν ήταν η Ντενίσα που είδα προχθές και από ότι φαίνεται είναι ρεπαντζού και γυρολόγα, αντ' αυτής λοιπόν ήταν ποια άλλη από την θωρηκτή μουστακαλού μεταμίλφ Γιωργία/Τζώρτζια, δεν την είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο προφανώς με κάποιον πολύ μερακλή συναγωνιστή αλλά για την ενημέρωση και πάλι να αναφέρω πως είναι μελαχρινή με μακρύ μαλλί, αδιάφορο ως άσχημο τρομακτικό πρόσωπο, κοντόχοντη, με 3,5αρια+ βυζιά, κοιλάρα, κωλάρα και μπουτάρες, σχεδόν πάντα φοράει μαύρο μεσοφόρι, απλό πρόγραμμα και ίσως να δίνει και την θωρηκτή κωλάρα της μερικές φορές ή σε όποιον θέλει αυτή.
23Β (υπόγειο) η νεαρή Λαρίσα, απο το δίπλα Κ.23 (αριστερό) και λίγο παλαιότερα πριν το άνοιγμα αυτών των δύο κλασσικά στο Ιάσωνος 20Α. Ξανθιά με ίσιο μαλλί πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο με τρυπιτό πιγουνάκι, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο κορμί, 2,5αρι σιλικονάτο βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
Η Μελίσσα θα είναι εκεί στην βραδυνή (3η) βάρδια.
23 (υπερυψομένο ισόγειο) η μιλφ-μεταμίλφ Ήρα από Κωνσταντινουπόλεως 206, σήμερα μου είπε πως είναι Ρωσίδα αλλά μιλάει τέλεια τα ελληνικά σε σχέση με το Κωνσταντινουπόλεως 206 που μου είχε συστηθεί ως Σαλονικιά, ξανθιά με ελαφρώς σπαστό μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο γλυκό στρογγυλό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με γεμάτο κορμί, 3αρι βυζί, κοιλιά, κώλος με μπόλικα πιασίματα και μπούτια, εμφανίστηκε με μαύρο μεσοφορί, απλό πρόγραμμα.
Μου είπε πως πλέον εκεί βρίσκεται τα πρωινά και θα καθόταν καμιά ώρα ακόμα ασχέτως αν είχε ξεκινήσει η απογευματινή βάρδια και δε γνώριζε ποια ήταν η κοπέλα που θα ερχόταν μετά.
Να σημειώσω πως η συγκεκριμένη είναι τρελοκομείο (με την καλή έννοια)!

Καλό βράδυ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom