Κι εμένα ύποπτο μου φάνηκε... Πάντως γουστάρω ενημερώσεις Παίχτουρα. Μεταφέρουν ενθουσιασμό ανθρώπου που ζει μια περιπέτεια.
Κάτι παίχτηκε......αλλά θα κρατήσει το λόγο του,ο δάσκαλος.....
Κι εμένα ύποπτο μου φάνηκε... Πάντως γουστάρω ενημερώσεις Παίχτουρα. Μεταφέρουν ενθουσιασμό ανθρώπου που ζει μια περιπέτεια.
Καλή σε εμφάνιση,Μιλφάρα,λίγο ψιλοξεπέτα στο δωμάτιο,δεν ξέρω αν θα κλάψεις τα λεφτά σου ή όχι ,πάντως εγώ μία φορά και......πάπαλα!Καλύτερο πήδημα έκανα με την Κωνσταντίνα τη μελαχρινή......αν ξέρει και κάποιος άλλος ας μου πει!
Πικρα, μεγαλη πικρα στην κοινωνια της πραγματικης ζωης εξω!!!Ακρα του ταφου σιωπη, οπου περνουσα και οτι εβλεπα.Προσωπα που παλια σε νεκροταφειο οταν πηγαινα να αναψω κανενα κερακι, σε δικους μου ανθρωπους που εχω χασει απο παιδι.....εβλεπα στα πλαινα νηματα να ουμε.. πιο ελπιδοφορα προσωπα!!!...Η ελπιδα της θρησκειας μας, ηταν αποτυπωμενη στα προσωπα τους.... τοτε για Ανασταση νεκρων, που λενε οι Παπαδες μας!!!
Αλλα, δεν λενε για την Ανασταση των ζωντανων ανθρωπων... που εχουν γινει φυτα ναουμε... και ειτε ζουν, ειτε οχι... το ιδιο ειναι και τζαμπα καιει η λαμπα!!!
Σημερα ομως με αυτα που ειδα οπου πηγαινα, σκεφτομουν ......ποτε θα δουμε Ανασταση στην Αθηνα μας και προσωπα χαρουμενα...και ειδικα αυτες τις μερες που πλησιαζουν τα Χριστουγεννα;;;
Καλο ξημερωμα.
Καλο ξημερωμα σεβαστε Μπιλυ.Να κρατηθουμε ορθιοι και να κρατησουμε και τους γυρω μας.. ορθιους, αυτες τις εποχες.Δάσκαλε άξιζε η αναμονή......
την ζει ο ιδιος οντως, ο παιχτουρας ειναι αθανατοςΚι εμένα ύποπτο μου φάνηκε... Πάντως γουστάρω ενημερώσεις Παίχτουρα. Μεταφέρουν ενθουσιασμό ανθρώπου που ζει μια περιπέτεια.
Μολις επεστρεψα απο πορνοκαταδρομικη και πετυχημενη επιλογη στα ενδοτερα εργαζομενης.
Τρωω, το γαματο(σε ποιοτητα) γεμιστο μπιφτεκι που αγορασα απο το μαγαζι ΑΡΙΣτον(γευσομανια), ακριβως πλαι στο Αχαρνων 85 και σας γραφω συνοπτικα δυο λογια.
Ερημια εξω...ο κοσμος ειναι κλεισμενος σπιτια του.
Σε λιγο....
Η βόλτα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην απογευματινή βάρδια στην ευρύτερη περιοχή της Λιοσίων, Φυλής και Μεταξουργείου και έγιναν συνολικά 2 καταθέσεις.Ας πάμε να δούμε καρέ καρέ ποιες κοπέλες δούλευαν.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα!
Τωρα το πρωι στη βεργας 3, τεσσερα κοριτσια
Δεξια ,η χριστινα,ξανθια με πλουσιο στηθος,γλυκο προσωπο,γνωστη απο φωκαιας 27 υπογειο και οροφο, φυλης 134 ισογειο,καθως και μαραθωνος 59 προσφατα.Δουλευε συνηθως ως duo με την μελαγχροινη αννα η οποια εμφανιζοταν ολογυμνη στο σαλονι
Μετρια συμμετοχη συνηθως
Δευτερη κοπελα η ρεμπεκα,επισης ξανθια,περισσοτερο πληθωρικη απ οτι θα ηθελα,μικρο στηθος,δουλευε επισης αχιλλεως και μαραθωνος.Επισης μετριες εντυπωσεις συμφωνα μ εμπειρια φιλου μου συναγωνιστη
Αριστερα,οι δυο κοπελες που συνηθως δουλευουν εκει
Η μελαγχροινη mlf ελλη,πολυ προσεγμενη σημερα,πολυ καλη στο δωματιο
Δευτερη κοπελα η μαρια,νεα κοπελα,γλυκο προσωπο,επιστροφη μετα απο απουσια λιγων ημερων και καταθεση.Αριστες εντυπωσεις οπως και τις δυο προηγουμενες φορες που εχω βρεθει μαζι της
Τώρα κατάλαβα γιατί δεν κυκλοφορούν σκύλοι και γάτες στη γειτονιά.
Ωραίος για άλλη μια φορά...Η βόλτα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην απογευματινή βάρδια στην ευρύτερη περιοχή της Λιοσίων, Φυλής και Μεταξουργείου και έγιναν συνολικά 2 καταθέσεις.Ας πάμε να δούμε καρέ καρέ ποιες κοπέλες δούλευαν.
Στο Βέργας 3 στο δεξιό ήταν η Ρωσόφωνη προμίλφ Σόνια.Ψηλή,νταρντάνα,με πιασιματάκια,κοντά ξανθά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι.Στο αριστερό ήταν η Νίκη λεπτή κοπέλα,με ίσια καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Χάνει στο πρόσωπο.Εργαζόταν στο Μαραθώνος 59 τα πρωινά προσφάτως και λίγο παλιότερα και στο υπόγειο του Φυλής 74 με το όνομα Ρομπέρτα.Παλιότερα ανακοίνωνε πρωκτικό τώρα απλό πρόγραμμα.
Πριν λίγες μέρες την πέτυχα και στο Φωκαίας 19 απογευματινή βάρδια.
Στο Διδύμου 7 το δεξιό κλασσικά η Ανδριάννα ενώ στο αριστερό εμφανίστηκε κοπέλα Έλενα κοντή με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Φορούσε σκουφάκι κόκκινο του Αγίου Βασίλη.Απλό πρόγραμμα και για τις 2.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 στο ισόγειο ήταν η Ζάνα η οποία μου έταξε βασιλικό τελειωτικό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Πρώτη φορά την βλέπω να εργάζεται σε αυτό το μαγαζί.Τα τελευταία μαγαζιά αναφοράς της είναι το Αδάνων 2 τα πρωινά και το Μ.Α 15 τα πρωινά.
και Κολωνού 47 αριστερά ισόγειο τις απογευματινές βάρδιες για πολύ καιρό αλλά τελευταία φορά που πέρασα έλλειπε και δούλευαν δυό νεότερες αυτής, τις οποίες και έχω αναφέρει προ λίγων ημερών..
Δίπλα στο υπόγειο ήταν η Αλβανίδα μιλφ Ροζαλίντα απο το Μ.Α 22 ισόγειο τα πρωινά.Κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά.Πρωκτικό στο δεκάρικο.
Πριν τρεις μέρες άνοιξε και το Κολωνού 11Α όροφος και δούλευε εκεί στην απογευματινή βάρδια.
Στο Μ.Α 15 ήταν 2 κοπέλες η ώριμη Φωτεινή Γκμοχ με ξανθά μαλλιά,χαρακτηριστικό σαγόνι,λευκό δέρμα,γεματούλα,κοντή.Γυμνό τσιμπούκι.Και η άλλη κοπέλα ήταν καινούρια νεότερης ηλικίας με κιλά αρμονικά κατανεμημένα κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά και απλό πρόγραμμα.Το όνομα που την παρουσίασε η υπηρεσία ήταν κάτι σανΛάουρα,δεν ακουγόταν τόσο καλά. Φλώρα
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν κοπέλα κοντή γεματούλα με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους αδιάφορη. Νικόλ
Στο Αχιλλέως 48 στον ημιόροφο ο οποίος και έχει ανακαινιστεί παρουσιάστηκε καινούρια κοπέλα με το όνομα Ζάνα (Εμένα Γιάννα μου συστήθηκε εκτός και αν παράκουσα).Την είχα ξαναδει και την προηγούμενη φορά που το είχα πετύχει ανοιχτό.Κοπέλα κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα αλογοουρά,λευκό δέρμα.Δηλώνει ότι είναι απο Μολδαβία.Στο εικοσάρικο ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.Η πρώτη συνεύρεση έγινε σε αυτή την κοπέλα.Η εμπειρία χαρακτηρίζεται μέτρια και κατά την γνώμη μου δεν δικαιολογειται η τιμή του εικοσάρικου.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο είδα πάλι την μουνάρα που είχα δει και την προηγούμενη φορά.Ψηλή με μαύρο καρέ μαλλί,κανονικων κιλών.Απλό στο δεκάρικο.Δυνατό μιλφ.Γνωρίζει κανείς μήπως ποια ήταν η κοπέλα που είδα και αν είναι καλή μέσα στο δωμάτιο;
Προφέσσορα την Τρίτη το απόγευμα που πέρασα από 'κει και το είχα αναφέρει, δούλευε μαζί με μια νεαρή μελαχρινή Λαρίσα και το όνομα της ήταν Ντενίσα αλλά όχι αυτή από το Βέργας 3 και Κολωνού 32Γ (υπόγειο), την οποία και πέτυχα παρεπιπτόντως προχθές στο Κολώνου 27Β υπόγειο ως ρεπαντζού. Να σημειώσω πως και μένα μου άρεσε αυτή που ρωτάς όπως και η Λαρίσα αλλά τα Ιάσωνος 30 είναι μεγάλα ξεπετόσπιτα!
Σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα!
Ήμουν φυλής κατά τις 16.30
Στο 71 πάνω ήταν το χριστινάκι από το καζακσταν.δεν ξέρω όμως σε ποια βάρδια ήταν
πρωινή θα ήταν καθώς η Χριστίνα στην απογευματινή είναι στο 69Α!
Πάμε φωκαιας
Όπου δεν αναφέρω βάρδια,αναφέρομαι στη δεύτερη
Στο 17 αριστερά ήταν η ισαβέλα.
Αν δεν κάνω λάθος είναι η ίδια κοπέλα Έλλη! Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με μακρυά μαλλιά και σκούρο δέρμα. Αν ταιριάζει η περιγραφή μου τότε αυτή είναι σίγουρα!
Στο 19 ήταν ένα στυλατο ξανθό μωρο,τύπου μοντέλου.νομίζω είναι αυτή που δούλευε φυλής 65.μπορεί να λέω και μαλακιες όμως.
Αντζελίνα ???
Στο 27β κάτω ήταν η μαρία το αλβανάκι αλλά δεν ξέρω σε ποια βάρδια (πρωινή),όπως δεν ξέρω και για το 24 όπου ήταν η φλώρη. (μάλλον απογευματινή)
Διδύμου 8 αριστερά,ένα ξανθό μινιον μουνακι,προσχαρο,τύπου λολιτας,με κοτσιδακια.δε θυμάμαι το όνομα,αλλά νομίζω την έχω ξαναδεί κάπου.
Μήπως ήταν η άφαντη καιρό τώρα Λαβίνια ???
Διδύμου 18 κάτω,η μαρία η χοντρή με τα βυζια από ιάσωνος4446Α
Διδύμου 16 η λίλιαν κι άλλη μια ξανθιά εμφανίσιμη,σχετικά νεαρή,με σγουρά μαλλιά. Χριστίνα
Αλκαμενους 117,η κλασική ξανθιά Νίκη
Ξαναλλάζουμε περιοχή...
Ιάσωνος 30 πάνω(στο μπουρδελο που σκότωσαν τον κυαλάκια ),η αννα η σκινυ με την περούκα κι άλλη μια ξανθιά κοντή νόστιμούλα ???.
Ιάσωνος 36 η τσατσά μπουμπού μου είπε ότι έχει την αλβανεζα,εννοωντας λογικά τη σαντρα.
Ναι γνωστή πιο πολύ ως Αλεξάνδρα η οποία τα πρωινά παίζει και στο Ιάσωνος 44 αριστερά με τον μακρύ διάδρομο!
το φαντάστηκα billy13 πως αυτή η Γιάννα ήταν, απλά δεν είμαι σίγουρος πως την έχω δει και ποτέ!Είναι η Γιάννα από Φωκαίας 27Β...πρόσφατα Βέργας 3.....
Πλέον βρίσκεται στο Αχιλλέως 48Β (& Μαραθώνος).... :03:
Μετά την έγκυρη ενημέρωση από αξιόμαχους Συναγωνιστές, σήμερα το πρωί επισκέφτηκα την Τζωρτζιάνα στο Ρεμ. 21.
Η κοπελιά ήταν μέσα στην γλύκα. Ούτε μελομακάρονο να ήταν. . . . . . .
Ξεκίνησε δυναμικά η εβδομάδα . .
Σας εύχομαι το ίδιο !
το φαντάστηκα billy13 πως αυτή η Γιάννα ήταν, απλά δεν είμαι σίγουρος πως την έχω δει και ποτέ!
Ωραιότατα!!!...
- Κολωνού 32 ισόγειο: Λάουρα, νέα πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία. Είναι από τη Ρουμανία αλλά μοιάζει με Αμερικάνα τουρίστρια. Καστανόξανθη, ανοιχτόχρωμη, γλυκιά με γαλάζια μάτια και ωραίο λεπτό σώμα μεσαίου ύψους. Έχει λίγο χαλασμένα δόντια, λεπτομέρεια που δεν χαλάει το σύνολο. Στο δωμάτιο ήταν πολύ ευγενική και δεκτική, μιλάει αγγλικά. Μου είπε ότι ήταν κουρασμένη και της είπα ότι είμαι ο κατάλληλος για να την ξεκουράσει. Εγώ τα κορίτσια τα ξεκουράζω, δεν τα κουράζω. Την ξάπλωσα ανάσκελα και αφού καθάρισα τα ποδαράκια της με τα μωρομάντηλα που είχε φέρει, της έδωσα ρίγη ηδονής πιπιλώντας τα δαχτυλάκια της ένα-ένα ενώ εκείνη αναφωνούσε "οh god" (προφανώς εννοώντας εμένα). Μετά φόρεσα την καπότα και της έκανα το πιο αισθησιακό ιεραποστολικό σεξ που έχει κάνει ποτέ. Όταν μου έλεγε "πονάω" εγώ της έλεγα "αγάπη μου" και το έχωνα πιο βαθιά. Οι εκφράσεις πόνου στο πρόσωπό της ήταν φανταστικές και έχοντας τα πόδια της στο στήθος μου και στο πρόσωπό μου χάιδευα το δικό της πρόσωπο με το αριστερό μου χέρι τρυφερά ενώ με το δεξί μου χέρι θώπευα τον αριστερό της μηρό και τον αριστερό της γλουτό. Ήταν για μένα άλλη μια υπέροχη ερωτική εμπειρία σε μια περιοχή την οποία, όσοι δεν ξέρουν τα όριά τους, κατηγορούν. Η Φυλής όμως μάλλον έχει φάει τη σκόνη της.
Picker
30Β (όροφος) στο δωμάτιο ήταν η νεαρή Κρίνα οπότε και την έκανα αφού την έχω εμπεδώσει, για την ενημέρωση όμως, είναι καστανόξανθη με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων περίπου και ίδως και λίγο πιο κάτω πιασμένο συνήθως αλογοουρά, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο για μένα, σχεδόν κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 1,5αρι-2αρι βυζί και συμπαθή κώλο, συνήθως εμφανίζεται τσιτσίδι και άντε να φοράει και καμία σούπερ μίνι φουστίτσα με φανερό το μουνί της όμως και πολύ επιθετικό σαλονάρισμα με πρόστυχες γκριμάτσες και πιάνοντας τα καυλιά των ανυποψίαστων συναγωνιστών, απλό πρόγραμμα.