Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 401 άτομα (26 μέλη και 375 επισκέπτες)

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Χάλια το βίντεο, η πρωταγωνίστρια ενδιαφέρουσα φαίνεται!  :fuck1: :fuck1:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Τώρα φυλης με Ορέστη και beverly

Να κάνω ένα edit μιας και γράφτηκε πολύ βιαστικά και χάθηκαν κρίσιμα σχόλια επειδή είχαμε ένα ατύχημα με το copy+paste που μας βγήκε delete+ξαναγράφτην.  :grin:

Φ40 Ελενα. Ρωσίδα πιτσιρίκα με μέτριο σώμα και πρόσωπο, αλλά φουλ πρόγραμμα. (5/10)
Διδυμου 7 α  Ελενη, θυμίζει Ρουμάνα Μεταξουργιώτισσα. Αδύνατη, μέτριο σώμα. Απλό (6/10)
Διδύμου 7β Ανδριάνα yat η διοπτροφόρος. Ωραίο σώμα, μέτριο πρόσωπο. Απλό (8/10)
Διδύμου 8α Χριστίνα και Λαρίσα. Δύο γλυκές πιτσιρίκες, η 1η πολύ αδύνατη και μικροκαμωμένη, 2η πιο τσουπωτή με πιασίματα. Ντυμένες αγιοβασιλίνες. Στα 20 η μία, στα 30 η 2. Η Χριστίνα κάνει φουλ, η άλλη ελεύθερο νομίζω (έκοψε το φουλ?  :think:). (5/10 και 7/10)
Διδυμου 8β Χριστίνα  καστανοκοκκινομάλλα προμιλφ με βυζάρες και τσάτσο τον κόμη Δράκουλα. Φουλ. (6/10)
Φυλης 54 Ορορα το ζυμαράκι. Πολύ γλυκούλα μικροκαμωμένη κοπέλα. Απλό. (8/10)
Φ56 Τζούλια η Ρουμανοισπανίδα. Απλό. (8/10)
Φ66δ Αννα ξανθιά, επιστροφή. "Το μαγκάκι". Όμορφη κοπέλα (έχω περάσει και μαζί της) λίγο παχεμένη αλλά της πάει. Καλα ντυμένη, σε αντίθεση με το καλοκαίρι που έβγαινε τσίτσιδη. Απλό νομίζω. (9/10)
Φ,66α Μπιανκα και Άντζελα. Γυφτοπούλες προμιλφ. Φουλ πρόγραμμα. (6/10 και 6/10)
Φωκαίας 17 , Ελένη. Η πρώην του Φ104. (8/10)
Φωκαίας 19 Μονικα,φολα του φ65. Το σχόλιο από τον therion. Εγώ μια χαρά την είδα. Ομορφούλα Ρουμάνα, πολύ αδύνατη, ξινισμένη στο σαλόνι. (7/10)
Φωκαίας 25 κλειστά
Φωκαίας 27 κάτω Βικτώρια. Φουλ. (6/10)
Φωκαίας 27 ημιόροφος Ιζαμπέλα η ψιλόλιγνη. (7/10)
Φωκαίας 27 όροφος Ελενα με βυζαρες (επιστροφή) στην απογευματινή βάρδια μετά από καιρό. Την έχω πάρει με μέτριες εντυπώσεις, αλλά παραμένει τούμπανο το μωρό (σε εμφάνιση). (8/10)
Φωκαίας 24 το στανταράκι μου του Φλωρη. Ένα ακόμα playmobile στη συλλογή του. Φουλ πρόγραμμα. (7/10)
-Φ74 αριστερά,Μαντα. Γύφτισσα, συμπαθητικούλα. Φουλ. (6/10)
-Φ59 Αντινα. Η ξανθιά προμιλφ με σώμα τούμπανο. Απλό. (7/10)
-Φ61, Αλεξάνδρα. Πανέμορφη πιτσιρίκα ξανθιά, αλλά πολύ αδύνατη γαμώτο. Απλό (αλλά έχω ακούσει για εξτραδάκια) (8/10)
-Φ80, Μαρία (1/10)
-Φ65, Εμανουέλα, καυλαντίζει τους πάντες. Καυλαντίζει τους πάντες της παρέας και σήμερα μου είπε να πάω μαζί της, αλλά να μην το γράψω στο ίντερνετ. Κουτοπόνηρη τσιγγανορουμάνα... Έχεις πέσει πολύ στα μάτια μου. Απλό. (7/10)
-Φ67 , Αντζελίνα, την παρουσίασαν για καινούργια. Το γνωστό ψιλόλιγνο ξανθό έπιπλο με μοντελέ σώμα και babyface. Απλό. (6/10)
-Φ69 πάνω Χριστίνα η καζακστανή. Ελεύθερο νομίζω. (9/10)
-Φ69 ισόγειο μια καινούργια Νικόλ, ξανθιά, κοντο μαλλί, πολύ συμπαθητική. Ελεύθερο νομίζω. (7/10)
-Φ71 πάνω Νελυ και μια κοκκινομάλλα άσχημη Νικολ προμιλφ. Φουλ πρόγραμμα. (8/10 και 6/10)
-Φ71 κάτω Στεφανiα η νταρντάνα. Απλό. (6/10)
-Φ84 κάτω Αγγλικά Αλίνα με ροζ εσώρουχα. Ελεύθερο νομίζω. (7/10)
-Φ84 πάνω,Γαβριελα. Πιπινάκι ξανθό, πολύ όμορφο. Πιο απλό δε γίνεται. (7/10)
-Φ86 πάνω Μισέλ, με μαύρα εσώρουχα. Πάντα χαμογελαστή. (6/10)
-Φ86 μια γλυκιά μελαχρινή Ρουμανα Νικολ,η τσατσά έστειλε τον Ορέστη για τσιγάρα (therion). Η τσατσά Ειρήνη που με έχει υιοθετήσει σαν ανηψάκι της με έχει...  :rolleyes: . Η κοπέλα ελεύθερο νομίζω κάνει, κοντά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο. (8/10)

Μια μικρή στάση στην dream team του 104, όπου περίμενα απ εξω.(therion) Εγώ πάλι μπήκα μέσα. Υποδοχή η Κέλλυ (θυμηθήκαμε τα παλιά), δούλευαν Τζούλι, Πωλίνα, Βέρα, Άντζελα.

-Φυλής 109 πάνω,μια Καρiνα πιτσιρικα. Πολύ γλυκούλα, κοντά μαλλιά, θύμιζε την Τζέσικα από το μεταξουργείο. Απλό νομίζω. (7/10)
-Φυλης 109 κάτω Αννα πιτσος. "Απλό" με εξτραδάκια. "Παίζει" ελεύθερο στοματικό μέσα. (7/10)
Φυλης 134 πάνω η Ανυ από το φ71. Καλά πως βρέθηκε εκεί;  :think: Μέσα ήταν και μια άλλη κοπέλα μάλλον που δεν ήθελε να βγει. Τσακωνόντουσαν πριν με την τσάτσα. Φουλ. (8/10 και ?/10)
-Φυλης 134 α ,Αννα μελαχρινή προμιλφ. Είναι καιρό στα μεγάλα νούμερα. Μέτριο σώμα, ωραίο πρόσωπο. Απλό. (6/10)
-Φυλης 134 β, Κατερίνα, μας υποδέχτηκε με το μπουρνούζι. Όχι επειδή έκανε μπάνιο... Από το μπάνιο βγήκε μεν, αλλά καζανάκι ακούστηκε...  :grin: Όμορφο κορίτσι, μελαχρινή, ωραίο χαμόγελο, αδύνατο σώμα, αξιόλογη παρουσία. Απλό. (7/10)

Νομίζω φαίνεται ποιος είναι αυτός που έχει την πουτανομνήμη...  :grin:

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
γεια σε ολους.λοιπον μερικες πληροφοριες θελω.οποιος ξερει να μου πει.1 η μαρια(κατσαριδακι)φ136 προσφατα που δουλευει τωρα?επεστρεψε μεταξι,και που?2.μια νικολ γλυκια ρουμανα στο φ 84 πρωι χτες την ξερει κανεις?3.και μια ελενη μελαχρινη ρουμανα(μεταξοφατσα)διδυμου 7α απογευμα που την εχω ξαναδει δεν θυμαμαι..ευχαριστω εκ των προτερων

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
γεια σε ολους.λοιπον μερικες πληροφοριες θελω.οποιος ξερει να μου πει.1 η μαρια(κατσαριδακι)φ136 προσφατα που δουλευει τωρα?επεστρεψε μεταξι,και που?2.μια νικολ γλυκια ρουμανα στο φ 84 πρωι χτες την ξερει κανεις?3.και μια ελενη μελαχρινη ρουμανα(μεταξοφατσα)διδυμου 7α απογευμα που την εχω ξαναδει δεν θυμαμαι..ευχαριστω εκ των προτερων

Οι δυο τελευταιες ερωτησεις σου ειναι απαντημενες στην ενημερωση μας πιο πάνω!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.733
Πόντοι
41.129

η μαρια θα δουλευει σημερα δευτερη βαρδια στο φ136,

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ε πως ειναι ρε παπαρα  :birdman:
ειχα δει στο ιασωνος 20 κατω ενα ωραιο κοκκινομαλικο μουνακι
και ρωταω να δω αν ειναι αυτη η καποια αλλη  :birdman:
Δεν ειναι απο αυτα που γουσταρεις ρε μοντελοπνιχτη.
Πριν 3 χρονια την ηξερα μεταξι αυτην, τωρα δεν την εχω δει... αλλά ηταν μετρια εμφανισιακά, αλλά πολυ χαριτωμενη. Όχι μοντελε.
Γιατί δεν πας Βικτώρια ουκρανέζα στην αχιλλέως? Αυτη θα σου αρεσει πολυ αν δεν την ξερεις.
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Δεν ειναι απο αυτα που γουσταρεις ρε μοντελοπνιχτη.
Πριν 3 χρονια την ηξερα μεταξι αυτην, τωρα δεν την εχω δει... αλλά ηταν μετρια εμφανισιακά, αλλά πολυ χαριτωμενη. Όχι μοντελε.
Γιατί δεν πας Βικτώρια ουκρανέζα στην αχιλλέως? Αυτη θα σου αρεσει πολυ αν δεν την ξερεις.
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
γιατι θελω την υγεια μου  :birdman:

Επισκέπτης
Τώρα στο Μετάξι:

Ιάσωνος 20 δεξιά: Μανταλένα από Κολωνού 15 αριστερά (Κορίνα  :smitten:  απούσα)

Λεωνίδου 28 κάτω: Αλίνα, μέτρια εμφάνιση

Κολωνού 30 πάνω: Κρίνα, κούκλα και τσαχπίνα  :smitten:

Από εδώ και πέρα θα περιφρουρήσω τη γλυκιά και αθώα γυναικεία ομορφιά γιατί συνεχώς διαβάζω για πουτάνες με σκυλόφατσες που κάποιοι τις ανακηρύσσουν θεές.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Από εδώ και πέρα θα περιφρουρήσω τη γλυκιά και αθώα γυναικεία ομορφιά γιατί συνεχώς διαβάζω για πουτάνες με σκυλόφατσες που κάποιοι τις ανακηρύσσουν θεές.

μα δεν είναι;

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
καποιος εγραψε οτι το"κατσαριδακι μαρια"παιζει και μεταξι στο 10ρικο..ιασωνος 20,ισχυει??μεταμεσονυχτια βαρδια?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Παιδιά η μαρία η κατσαρίδα μία ήταν.αυτή του ιάσωνος 33 πριν 2 χρόνια στο περίπου.μη μπέρδεύέτε τον κόσμο,εκτός κι αν μιλάτε γι αυτή τη μαρία

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom