Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (17 μέλη και 223 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Στό Μ.Α 17 κλασσικά στο πόστο της ήταν η μιλφ Σάρα.Καστανόξανθα μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών με σώμα κάπως πλαδαρό.Απλό πρόγραμμα.

Στο Ιάσωνος 1  [...] στο αριστερό μαγαζί έχουμε το αθίγγανο πιπίνι απο Βουλγαρία όπως λέει με όνομα Χριστίνα.Λεπτή,αδύνατη,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά,νεαρή.Δεν πέρασε κανείς που ήταν στο σαλόνι μαζί της παρόλες τις υποσχέσεις της ότι δεν βιάζεται.Την πήραν ασφαλώς χαμπάρι ότι πρόκειται για φόλα γιατί μάλλον την πάτησαν και αυτοί.
αξιοτιμε προφεσορ θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω σε δυο σημεια...

στη σαρα εχω μπει πολλες φορες και το μονο που δε μπορεις να χαρακτηρισεις το σωμα της ειναι πλαδαρο...
εχει παρα πολυ νεανικο σωμα και θα το χαρακτηριζα σχεδον αψεγαδιαστο.το κωλαρακι της ειναι σφιχτο και το στηθος της τελειο...

στη χριστινα στο ιασωνος 1 μπηκα χθες για δευτερη φορα και ηταν παλι παρα πολυ καλη μεσα,απ τις καλυτερες επιλογες αυτη τη στιγμη στο μεταξουργειο θεωρω...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο μίνι τσάρκα (19:40 - 20:10) στη νεκρή απογευματινή (2η) βάρδια με την σειρά που ακολούθηθηκε χωρίς να πετύχω κοπέλα που να ήταν στο δωμάτιο και παρουσιαζόμενες στα άδεια σαλόνια με πολλές να δείχνουν την νερικότητά τους και την απογοήτευσή τους λόγο της αναδουλειάς...

Ξανθίππης 
2 η νεαρή Αννίτα από Διδύμου 8Β (ισόγειο) τις πρωινές βάρδιες, ξανθιά με μακρύ ίσιο σχεδόν σπαστό μαλλί, όμορφο γλυκό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή, ελαφρώς γεματούλα αλλά πιο αδυνατισμένη απο πριν, με 3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.

Λ.Ιωνίας
12 ο τσάτσος μου παρουσίασε την μιλφογκίλγ Όλγα, κανονικό ύψος προς το ψηλή, μελλί κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο καλό σχετικά κανονικό κορμί για την ηληκία της, 3αρι βυζί, κώλος με πιασήματα, απλό πρόγραμμα.

Αλκαμένους
117 κλασσικά η μόνιμη μελαχρινή καχύποπτη υπηρεσία μου παρουσίασε τη σχετικά νεαρή ή προμίφλ Ρωσίδα Νίκη, συμπαθητικό πρόσωπο, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 2,5αρι ωραίο στητό βυζί, και ωραία κωλάρα, ακα με ελεύθερο τελειωτικό παντού στο πρόγραμμα.
Η Αθηνά/Ελένη/Μαρία η "Πειραιώτισσα" σήμερα είχε ρεπό καθώς και όλα τα Σάββατα νομίζω και αύριο κλασσικά από το πρωί στη θέση της!
113 η γκιλφ Ρωσίδα Νίκη, ξανθιά με μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος και σχετικά αδύνατο καλό κορμί για την ηλικία της, 2,5αρι βυζί, και ωραίο σχετικά κώλο και η  μιλφογκιλφ Ρωσίδα επίσης Αλίνα, ξανθιά με κοντό μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο, λίγο πιο ψηλή από την πρώτη και πιο νταρντανέ κορμί, 3,5αρι  βυζί, κοιλιά με μικρή χαλάρωση, κώλος με πιασήματα και μπούτια, στο πρόγραμμα ακα με ελεύθερο τελειωτικό αμφότερες ανακοινώθηκε.

Περγάμου
27Α (ισόγειο) κλειστό
27Β (ισόγειο) η σχετικώς γηραία υπηρεσία μου παρουσίασε τα τρια σκληρά χαρτιά της, τη γκιλφ Αναστασία καστανή με μακρύ μαλλί, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος και σχετικά καλό σώμα, 3αρι βυζί, κώλος με λίγα πιασήματα, η Τζούλι νομίζω άκουσα, λίγο πιο ψηλή από την πρώτη και λίγο πιο γεμάτη επίσης με αδιάφορο πρόσωπο και η Εύα μεγαλύτερης ηλικίας βάση εμφάνισης από τις δύο προηγούμενες, τρομακτικότερη, κοντήτερη και πιο γεμάτη με 3,5αρι - 4αρι βυζί, κοιλιά και κώλος με πολλά πιασήματα, στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε και για τις τρεις τα πάντα όλα πλην πρωκτικού.
1 η προμίλφ πλέον Πάολα, από Φ.134Β (υπόγειο) και Φ.134Α (ισόγειο) παλαιότερα, μελαχρινή με το μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο που έχει χάσει πλέον την νεανική του φρεσκάδα και την παιδικότητα του, κανονικό ύψος με κανονικό ωραίο κορμί, 2αρι - 2,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.

Ρεμούνδου
20 δεν τόλμησα να περάσω την καγκελένια πόρτα γιατί η αλλόδαπή αυστηρή υπηρεσία με το κοντό κόκκινο μαλλί ήταν έτοιμη να με πυροβολήσει αν δεν περνούσα με την ωραία ξανθιά μιλφ Ντένισα πού έκανε ένα βήμα για να βγει και πέντε για να αποχωρήσει από το σαλόνι, μαλλί ελαφρώς σπαστό κάτω από το ύψος των ώμων, κανονικό ύψος με ωραίο κορμί λαμπάδα για την ηλικία της, 2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
21 & 21Α κλειστά

Αγίου Πέτρου η γηραία υπηρεσία μου παρουσίασε και κατά τα λεγόμενά της καινούρια κοπέλα, την σχετικά νεαρή Χριστίνα, καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί, ενδιαφέρον πρόσωπο αλλά με κάτι μικρό ατέλειες εμφανείς στην οδοντοστοιχία της, κανονικό ύψος και λίγο γεμάτη στην μέση, 3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα, ωραίος κώλος, το πρόγραμμα που κάνει είναι τα πάντα όλα πλην κώλου και αυταρχικό για πισωγλέντηδες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.889
Πόντοι
41.129
Αγίου Πέτρου η γηραία υπηρεσία μου παρουσίασε και κατά τα λεγόμενά της καινούρια κοπέλα, την σχετικά νεαρή Χριστίνα, καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί, ενδιαφέρον πρόσωπο αλλά με κάτι μικρό ατέλειες εμφανείς στην οδοντοστοιχία της, κανονικό ύψος και λίγο γεμάτη στην μέση, 3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα, ωραίος κώλος, το πρόγραμμα που κάνει είναι τα πάντα όλα πλην κώλου και αυταρχικό για πισωγλέντηδες.

εκει δουλευει πλεον και η Μαρια η Αλβανιδα απο ιασ 33 με τα τατου-πρισινκ μεγαλουτσικα βυζια....  ειναι που θα σταματαγε οπως ειχε πει  :jerking:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.161
Πόντοι
46.232
τωρα μια σφυνακι ενημέρωση απο το κινητο
Φυλης
109α Παολα ξανθια ψηλη νταρντανα το μαλλι πιασμενο πάνω 2αρι βυζι ,απλο πρόγραμμα μασαζ και αυταρχικό.
109β Αννα μελαχρινή λεπτη μικρο βυζι ωραιο κωλο ,απλο προγραμμα .
134 Κατερίνα ψιλολιγνη μελαχρινή με το μαλλι πλεξουδα αλογοουρα μικρο βυζι ,απλο πρόγραμμα
134α Αννα. μελαχρινή μιλφ κανονικο σωμα χαλαρη κοιλια 2αρι βυζι ,απλο πρόγραμμα .
134βΑλεξάνδρα ηγυρολογος μελαχρινη με ανταυγιες με πιασηματακια 3αρι πεσμενο βυζι ,απλο πρόγραμμα
136 Μαρια μελαχρινο πιπινι λεπτο στραβοκανα με μικρο βυζι τατου χαμηλα στη μεση ,απλο προγραμμα .
αυτα προς το παρον ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Φιλτατε και καταξιωμενε ρεπορτερ,θα μου επιτρεψεις μια μικρη διορθωση..η κοπελα στο Αριστομενους 72 ηταν Κιργιζια κι εκπληκτικη στα καθηκοντα της..τα σεβη μου..

ορθόν
εκανε και ενα μικρο περασμα απο Βριλησου 36
απλα πλασαρε τον εαυτο της σαν "Κινεζα"
μετα πηρε σβαρνα τα μασατζιδικα και πηρε επισης και κιλά που δεν της πηγαινουν καθόλου

Να καλωσορίσω τον φιλο xilnik και παλι στην παρέα, μιας και μας έλειψαν οι ομορφες καθημερινες του ενημερωσεις!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Μολις γυρισα απο υπεραποτυχημενη καταθεση στην Ανκα στο Φωκαιας 25Β..
Η κοπελα ειναι τελειως ΑΧΡΗΣΤΗ..
0 συμμετοχη και σηκωθηκε και εφυγε στο 10 λεπτο, πριν προλαβω να τελειωσω..
Θα ακολουθησει μαυρισμα

μυστη μετα το φοβερο γαμησι που εκανες στο Μαραθωνος προσγειωθηκες αποτομα απο την ξεβρακωκεφαλη Ανκα.... :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα ακολουθησει μαυρισμα
Ρε μαλάκα.....μου αρέσει που απέτρεπες εμένα να περάσω μαζί της........... :rockon:
Τι να σου πω!  :zfuck:

εκει δουλευει πλεον και η Μαρια η Αλβανιδα απο ιασ 33 με τα τατου-πρισινκ μεγαλουτσικα βυζια....  ειναι που θα σταματαγε οπως ειχε πει  :jerking:

Σαν την Αντριάνα από Δ.7Β που θα παντρευόταν....και γύρισε σε 3 μήνες....... :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εκει που σταματαει η λογικη αρχιζει η καυλα  :headbang:
Ηταν φολαρα αλλα τουλαχιστον φχαριστηθηκα ρεκτιφιε  :cum:

Είχες ανάγκη την φόλα............εγώ είχα φτάσει πολύ κοντά μια φορά και με ξεκόλλησες εσύ............. :dancing: :dancing: :dancing:

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Θα ακολουθησει μαυρισμα

Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα και εγώ. Είπα να δοκιμάσω μήπως υπήρξε βελτίωση στις κακές επιδόσεις της που είχαν αναφέρει άλλοι. Τελικά είναι χειρότερη απο όσο μπορεί να φανταστεί κανείς. ΑΧΡΗΣΤΗ πραγματικά για αυτή τη δουλειά και ανέραστη.Είχα κρατήσει ώρα εισόδου. Στα 4 λεπτά μου είπε οτι πρέπει να τελειώνω. Ένα λεπτό αργότερα ,στα 5 λεπτά η υπηρεσία κτύπησε την πόρτα. Άν δεν της ανέφερα την ώρα εισόδου ήταν ικανή να φύγει στο 4/λεπτο. Έμεινε με δυσφορία άλλα 2 λεπτά σαν πτώμα. Το τρίτο δωμάτιο στο βάθος άθλιο, χωρίς κρεμάστρα, βουλωμένο νυπτήρα γεμάτο νερά και μια βρώμικη καρέκλα να αφήσεις τα ρούχα. Εξερχόμενος έκανα παρατήρηση στην υπηρεσία για το κτύπημα στην πόρτα , αλλά δεν είχε κάποια δικαιολογία. Απο τις χειρότερες που έχω συναντήσει στην πολυετή εμπειρία μου . Ανεπιφύλακτα λοιπόν ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ για να μην σπαταλάμε τα χρήματα μας άσκοπα.

GEORGETHSTEFAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
280
  Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα και εγώ. Είπα να δοκιμάσω μήπως υπήρξε βελτίωση στις κακές επιδόσεις της που είχαν αναφέρει άλλοι. Τελικά είναι χειρότερη απο όσο μπορεί να φανταστεί κανείς. ΑΧΡΗΣΤΗ πραγματικά για αυτή τη δουλειά και ανέραστη.Είχα κρατήσει ώρα εισόδου. Στα 4 λεπτά μου είπε οτι πρέπει να τελειώνω. Ένα λεπτό αργότερα ,στα 5 λεπτά η υπηρεσία κτύπησε την πόρτα. Άν δεν της ανέφερα την ώρα εισόδου ήταν ικανή να φύγει στο 4/λεπτο. Έμεινε με δυσφορία άλλα 2 λεπτά σαν πτώμα. Το τρίτο δωμάτιο στο βάθος άθλιο, χωρίς κρεμάστρα, βουλωμένο νυπτήρα γεμάτο νερά και μια βρώμικη καρέκλα να αφήσεις τα ρούχα. Εξερχόμενος έκανα παρατήρηση στην υπηρεσία για το κτύπημα στην πόρτα , αλλά δεν είχε κάποια δικαιολογία. Απο τις χειρότερες που έχω συναντήσει στην πολυετή εμπειρία μου . Ανεπιφύλακτα λοιπόν ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ για να μην σπαταλάμε τα χρήματα μας άσκοπα.
Η απόλυτη παγίδα. Κουκλάρα στην ομορφιά σταθερά "έπιπλο" στις υπηρεσίες...
Σημ.1 Το "παίζει" Πολωνέζα... Ούτε λέξη δεν μιλάει Πολωνικά...
Σημ.2 Εκανε μερικές "εμφανίσεις" στο Κασ.8 χωρίς επιτυχία και χωρίς συνέχεια λογω ΙΚΕΑ.

latsiali

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες Σ.Ο.Σ!!!!!!Μολις γυρισα απο Κολωνου 47 πανω στον οροφο που ειναι η Βραζιλιανα η κοκκινομαλα πλεον,που απο την Συγχυση μου ξεχασα και το Ονομα της.Ειχα κατι Καυλες αλλα μια η κουραση και μια το περπατημα που εριξα εκει στα σπιτακια,ειπα θα την δωσω απλα μια πιπα ετσι για ξεκαυλωμα.Την περιμενα ορθιος καθεται αυτη στο κρεβατι και ξεκιναει την πιπα με σκουφακι.Στο 3λεπτο περιπου μου λεει δεν ξαπλωνεις καλυτερα για να μην κουραζεσαι και της λεω οτι σιχαινομαι να ξαπλωσω στα σεντονια και τι μου λεει...Καλα κανεις και εγω σιχαινομαι γιατι στην Απογευματινη βαρδια που δουλευει η κοπελα εχει ΕΙΤΣ!!λεω τι;;Λεει ΝΑΙ την ειχανε πιασει τοτε στην Ομονοια με τις Ιεροδουλες που ειχανε ΕΙΤΣ και εγω δεν την ηθελα να Δουλεψει μαζι μου και το αφεντικο την εβαλε μονη της στην Απογευματινη βαρδια.Λεω το Ονομα της;;Mου λεει ΑΣΤΟ απλως μην ερχεσαι τα Απογευματα!!!!!....ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μαγκες Σ.Ο.Σ!!!!!!Μολις γυρισα απο Κολωνου 47 πανω στον οροφο που ειναι η Βραζιλιανα η κοκκινομαλα πλεον,που απο την Συγχυση μου ξεχασα και το Ονομα της.Ειχα κατι Καυλες αλλα μια η κουραση και μια το περπατημα που εριξα εκει στα σπιτακια,ειπα θα την δωσω απλα μια πιπα ετσι για ξεκαυλωμα.Την περιμενα ορθιος καθεται αυτη στο κρεβατι και ξεκιναει την πιπα με σκουφακι.Στο 3λεπτο περιπου μου λεει δεν ξαπλωνεις καλυτερα για να μην κουραζεσαι και της λεω οτι σιχαινομαι να ξαπλωσω στα σεντονια και τι μου λεει...Καλα κανεις και εγω σιχαινομαι γιατι στην Απογευματινη βαρδια που δουλευει η κοπελα εχει ΕΙΤΣ!!λεω τι;;Λεει ΝΑΙ την ειχανε πιασει τοτε στην Ομονοια με τις Ιεροδουλες που ειχανε ΕΙΤΣ και εγω δεν την ηθελα να Δουλεψει μαζι μου και το αφεντικο την εβαλε μονη της στην Απογευματινη βαρδια.Λεω το Ονομα της;;Mου λεει ΑΣΤΟ απλως μην ερχεσαι τα Απογευματα!!!!!....ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Τζένη, κυνικότης σαν το χρώμα της. :S
Ό ίδιος ο οίκος είναι πιο τρομακτικός από τον ιό του HIV!

Στο Μ.Α 22 ισόγειο ήταν η Αλβανίδα μιλφ Ροζαλίντα η οποία έχει επιστρέψει απο την προηγούμενη εβδομάδα.Κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα αλογοουρά.Πρόσωπο αδιάφορο.Πρωκτικό στο δεκάρικο.Δίπλα στον όροφο ήταν νεαρή κοπέλα γνωστή απο το Ιάσωνος 1 στον δεξιό οίκο.Κοντή με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών,στήθια τριάρια.Απλό πρόγραμμα. Γιασμίν (πλασάρεται ως Τουρκάλα)

Στο Κολωνού 30 όροφος ήταν κοπέλα,λεπτή,με μακριά καστανά μαλλιά ομοιάζουσα έντονα με την Τζούλια-Χούλια απο το Φυλής 54.Κατά μεγάλη πιθανότητα αυτή ήταν δεδομένου ότι σε αυτο το μαγαζί δουλεύει και η Αλίνα απο το Διδύμου 7 δεξιό ισόγειο της ίδιας αλυσίδας.Τιμή 10 ευρώ.
αυτή είναι η Αλίνα που λένε από το Διδύμου 7 όμως εγώ προχθές πρώτη φορά την είδα. Φαντάζομαι και εσύ θα περίμενες για την Αλίνα την ξανθιά ελαφρώς γεματούλα που δούλευε στο Δ.7Β κυρίως με το ωραίο γλυκό πρόσωπο (όχι πως αυτή δεν έχει ωραίο αλλά εκείνη ήταν πιο γλυκιά)!

Απο τα σπίτια Κολωνού 30-32 η καλύτερη πάντως ήταν η Γαβριέλλα και έπειτα ερχόταν η Ντενίζα. ΣΥΜΦΩΝΩ

Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!
Για άλλη μια φορά Μεγάλο Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Μία νεαρή με ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, μικρό στήθος με μία μικρή διάστιξη αριστερά, αδύνατο καλλίγραμμο κορμί. Σε απλό. Σουζάνα

Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Εμφανίστηκε μία κοπέλα με καστανό σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη, χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κορμί με καμπύλες, αφράτη κωλάρα με ίχνη κυτταρίτιδας. Επρεπε να ήταν η Σισίλια. Σε απλό. Αυτή ήταν!

Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Η Αννα, από το διπλανό υπερυψωμένο ισόγειο, με ξανθό (πλέον) ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο προσωπάκι μ' έντονο στόμα, μικρό στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί, καλοσχηματισμένο κωλαράκι. Σε απλό.
Προχθές φρεσκοβαμμένα κατάμαυρα τα είχε... :uglystupid:

Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Η Φλορίνα˙ μία νεαρή με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί με λίγα πιασιματάκια, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Υποθέτω πως είναι η ίδια από Κεραμεικού 13 (όροφος)
Για άλλη μια φορά Μεγάλο Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Θα ακολουθησει μαυρισμα

Η απόλυτη παγίδα. Κουκλάρα στην ομορφιά σταθερά "έπιπλο" στις υπηρεσίες...
Σημ.1 Το "παίζει" Πολωνέζα... Ούτε λέξη δεν μιλάει Πολωνικά...
Σημ.2 Εκανε μερικές "εμφανίσεις" στο Κασ.8 χωρίς επιτυχία και χωρίς συνέχεια λογω ΙΚΕΑ.

Παρά το ότι έχω υποστεί τα ίδια με την Άνκα, εκτιμώ ότι ίσως είναι αναπόφευκτη η εμπλοκή μας με προβληματικά θήλεα, παρά τις προειδοποιήσεις άλλων αναξιοπαθούντων πορνοδίαιτων κυρίων.
Αυτό οφείλεται στο ότι υπάρχουν αναφορές, για επιτυχείς συνουσίες με την Άνκα (π.χ. από τον κ. xilnik)

Φαίνεται τελικά, ότι η ζωή δεν μαθαίνεται από δεύτερο χέρι...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Καλημερα
Την ανκα δεν την εχω παρει ποτε,και ουτε προκειται
Οπως επισης την ορορα,τη τζ(χ)ουλια,την ντενισα,την αννα/τζουλιανα,την γιαννα,την ρενατα,απο την αλυσιδα 54,56,66, και την ελενη απο φωκαιας 27(οι πεντε τελευταιες εχουν δοκιμαστει)
Κοπελες με αυξομοιωσεις στην αποδοση τους δεν μ ενδιαφερουν

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
την ντενισα,την αννα/τζουλιανα,την γιαννα,την ρενατα,απο την αλυσιδα 54,56,66, και την ελενη απο φωκαιας 27(οι πεντε τελευταιες εχουν δοκιμαστει)

Άρα, για να είμαστε ακριβής: αυτές τις κορασίδες τις έχεις πάρει, αλλά δεν πρόκειται να τις ξαναπάρεις . . . .

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλημερα
Την ανκα δεν την εχω παρει ποτε,και ουτε προκειται
Οπως επισης την ορορα,τη τζ(χ)ουλια,την ντενισα,την αννα/τζουλιανα,την γιαννα,την ρενατα,απο την αλυσιδα 54,56,66, και την ελενη απο φωκαιας 27(οι πεντε τελευταιες εχουν δοκιμαστει)

Από την αλυσίδα,οι μόνες σταθερές είναι η Νικολέτα και η Ντενίσα........ :boobies:

Για Άνκα το σκεφτόμουν,αλλά μετά και την φόλα του μικρού μου φίλου "μπέμπα(ς)"..........με τίποτα..... :s&m_1:

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
SOS Προσοχη απο ολουs δεν πρεπει να ειναι η μαυρη αλλα μια καινουργια ξανθια πρεζου που δουλευουν μαζι ειναι πιθανον η τελευταια του video

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
ορθόν
εκανε και ενα μικρο περασμα απο Βριλησου 36
απλα πλασαρε τον εαυτο της σαν "Κινεζα"
μετα πηρε σβαρνα τα μασατζιδικα και πηρε επισης και κιλά που δεν της πηγαινουν καθόλου

Να καλωσορίσω τον φιλο xilnik και παλι στην παρέα, μιας και μας έλειψαν οι ομορφες καθημερινες του ενημερωσεις!
ποσα ξερεις μυστη μου΄;
στο hall of fame θα μπεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom