Πριν από λίγο μίνι τσάρκα (19:40 - 20:10) στη νεκρή απογευματινή (2η) βάρδια με την σειρά που ακολούθηθηκε χωρίς να πετύχω κοπέλα που να ήταν στο δωμάτιο και παρουσιαζόμενες στα άδεια σαλόνια με πολλές να δείχνουν την νερικότητά τους και την απογοήτευσή τους λόγο της αναδουλειάς...
Ξανθίππης
2 η νεαρή
Αννίτα από Διδύμου 8Β (ισόγειο) τις πρωινές βάρδιες, ξανθιά με μακρύ ίσιο σχεδόν σπαστό μαλλί, όμορφο γλυκό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή, ελαφρώς γεματούλα αλλά πιο αδυνατισμένη απο πριν, με 3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
Λ.Ιωνίας
12 ο τσάτσος μου παρουσίασε την μιλφογκίλγ
Όλγα, κανονικό ύψος προς το ψηλή, μελλί κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο καλό σχετικά κανονικό κορμί για την ηληκία της, 3αρι βυζί, κώλος με πιασήματα, απλό πρόγραμμα.
Αλκαμένους
117 κλασσικά η μόνιμη μελαχρινή καχύποπτη υπηρεσία μου παρουσίασε τη σχετικά νεαρή ή προμίφλ Ρωσίδα
Νίκη, συμπαθητικό πρόσωπο, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 2,5αρι ωραίο στητό βυζί, και ωραία κωλάρα, ακα με ελεύθερο τελειωτικό παντού στο πρόγραμμα.
Η
Αθηνά/Ελένη/Μαρία η "Πειραιώτισσα" σήμερα είχε ρεπό καθώς και όλα τα Σάββατα νομίζω και αύριο κλασσικά από το πρωί στη θέση της!
113 η γκιλφ Ρωσίδα
Νίκη, ξανθιά με μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος και σχετικά αδύνατο καλό κορμί για την ηλικία της, 2,5αρι βυζί, και ωραίο σχετικά κώλο και η μιλφογκιλφ Ρωσίδα επίσης
Αλίνα, ξανθιά με κοντό μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο, λίγο πιο ψηλή από την πρώτη και πιο νταρντανέ κορμί, 3,5αρι βυζί, κοιλιά με μικρή χαλάρωση, κώλος με πιασήματα και μπούτια, στο πρόγραμμα ακα με ελεύθερο τελειωτικό αμφότερες ανακοινώθηκε.
Περγάμου
27Α (ισόγειο) κλειστό
27Β (ισόγειο) η σχετικώς γηραία υπηρεσία μου παρουσίασε τα τρια σκληρά χαρτιά της, τη γκιλφ
Αναστασία καστανή με μακρύ μαλλί, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος και σχετικά καλό σώμα, 3αρι βυζί, κώλος με λίγα πιασήματα, η
Τζούλι νομίζω άκουσα, λίγο πιο ψηλή από την πρώτη και λίγο πιο γεμάτη επίσης με αδιάφορο πρόσωπο και η
Εύα μεγαλύτερης ηλικίας βάση εμφάνισης από τις δύο προηγούμενες, τρομακτικότερη, κοντήτερη και πιο γεμάτη με 3,5αρι - 4αρι βυζί, κοιλιά και κώλος με πολλά πιασήματα, στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε και για τις τρεις τα πάντα όλα πλην πρωκτικού.
1 η προμίλφ πλέον
Πάολα, από Φ.
134Β (υπόγειο) και Φ.134Α (ισόγειο) παλαιότερα, μελαχρινή με το μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο που έχει χάσει πλέον την νεανική του φρεσκάδα και την παιδικότητα του, κανονικό ύψος με κανονικό ωραίο κορμί, 2αρι - 2,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
Ρεμούνδου
20 δεν τόλμησα να περάσω την καγκελένια πόρτα γιατί η αλλόδαπή αυστηρή υπηρεσία με το κοντό κόκκινο μαλλί ήταν έτοιμη να με πυροβολήσει αν δεν περνούσα με την ωραία ξανθιά μιλφ
Ντένισα πού έκανε ένα βήμα για να βγει και πέντε για να αποχωρήσει από το σαλόνι, μαλλί ελαφρώς σπαστό κάτω από το ύψος των ώμων, κανονικό ύψος με ωραίο κορμί λαμπάδα για την ηλικία της, 2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
21 &
21Α κλειστά
Αγίου Πέτρου η γηραία υπηρεσία μου παρουσίασε και κατά τα λεγόμενά της καινούρια κοπέλα, την σχετικά νεαρή
Χριστίνα, καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί, ενδιαφέρον πρόσωπο αλλά με κάτι μικρό ατέλειες εμφανείς στην οδοντοστοιχία της, κανονικό ύψος και λίγο γεμάτη στην μέση, 3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα, ωραίος κώλος, το πρόγραμμα που κάνει είναι τα πάντα όλα πλην κώλου και αυταρχικό για πισωγλέντηδες.