kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
τυποι εχω απεριοριστη αναγκη να μπαζωσω,τι εχετε να προτεινετε απο μπαζα, απο φυλης και λιοσιων πρωινη βαρδια?
κατεβα μεταξι και θα βρεις ολοκληρη οικοδομητυποι εχω απεριοριστη αναγκη να μπαζωσω,τι εχετε να προτεινετε απο μπαζα, απο φυλης και λιοσιων πρωινη βαρδια?
ενταξει ρε μαν μη με φωτογραφιζειςΞέρω ότι είχες ερωτευτεί μια κοπέλα της δουλειάς και της ζητούσες να κάνετε σχέση ενώ αυτή ήθελε άλλον,
full κάνει!Φυλής 74 δεξιά η Νάνσι ξερει κανενας φιλος αν κανει ακαπ?
μάλλον για την Αλίνα θα πρόκειται...καλησπερα σε ολους περνωντας πρωι απο λεωνιδιου 28 ισογειο ειδα μια ξανθια ωραια γκομενιτσα και νομιζω οτι ειναι αυτη που δουλευε μεχρι προτεινος διδυμου7β μπορει να επιβεβαιωσει κανεις?
φυστικη εχεις πετυχει κανα μπαζογκραννυ απο φυλης και λιοσιων πρωινη βαρδια?θελω να μπαζωσω αγριαfull κάνει!
μάλλον για την Αλίνα θα πρόκειται...
αν και δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ αλλά επειδή συνεχίζεις να δημιουργείς εντυπώσεις ....Ξέρω ότι είχες ερωτευτεί μια κοπέλα της δουλειάς και της ζητούσες να κάνετε σχέση ενώ αυτή ήθελε άλλον, είπαμε μην γράφεις ψέματα.... Κατάλαβες την περίπτωση πιστεύω...
Ή μην απαντάς καθόλου ή μην γράφεις ψέματα, μόνο αυτό σου ζητάω.
μόνο κώλο , το ακα τσιμπούκι το έχει κόψει καιρό.Φυλής 74 δεξιά η Νάνσι ξερει κανενας φιλος αν κανει ακαπ?
υπάρχουν κριτικές , αν θές δές έχω γράψει κριτική γι αυτήν στο Φυλής 40.καλησπερα συναγωνιστες μπορει να δωσει κανεις πληροφοριες για την μελαχρινη μπιανκα ρουμανα απο Φ69,71 αν εχει περασει αξιζει μια δοκιμη ?
μπέμπα περιμένουμε κριτική , δεν σε απαξίωσε τελικάΜολις επεστραψα απο Μαραθωνος 59Α.
Περασα με την Ελενα, η οποια ειναι η πρωην Βικτωρια, η ξανθια Ουκρανιδα απο Φωκαιας 27Βισογειο που εργαζοταν μαζι με τη Γιαννα και την Ειρηνη μεχρι πριν ενα χρονο για οσους θυμουνται..
Περασα ΥΠΕΡΟΧΑ, η κοπελα ειναι μουναρα και φωτια μεσα, μαζι μου ηταν τουλαχιστον..
Εχει αδυνατησει και εχει ομορφυνει παρα πολυ.. Το μειον ειναι οτι μικρυνε λιγο το στηθος της..
Φοβερο γαμησι, πολυ gfe, με αριστη συμμετοχη απο μερους της, στησιμο για σεμιναριο και ανεση χρονου...
Εργαζεται καθε μερα 3η βαρδια.. Θα γραψω και κριτικη
χαίρομαι , μπράβοναι μυστη και γω πηγα προετοιμασμενος για απαξιωση και ξεπετα..
τελικα εκανα ενα απ τα καλυτερα γαμησια της μπουρδελοκαριερας μου
το τρρρρανταξα στο γαμησι, της εδωσα τη μητρα στο χερι
Αν μιλαμε για την ιδια(για την ιδια μιλαμε κατα 90%) εχει εξαφανηστει εδω και αρκετο καιρο, πανω απο 6μηνο αν θυμαμαι καλα
ποια ειναι αυτή?Φ.86 πάνω - Άντρεα (κατάθεση - θα ακολουθήσει κριτική αύριο)[/size]
Αύριο,θέλω να κοιμηθώ......νέα μου είπε η τσα2....αλλά κάπου την έχω ξαναδεί.......μάλλον Disney....μια χαρά ήταν....ποια ειναι αυτή?
πως ειναι απο εμφανιση?
Την Χριστινα την πετυχαινω κατα διαστηματα στα Φωκαιας 27 και 24.. Απ οσο ξερω δουλευει οποτε της καπνισει χωρις να ειμαι καθολου σιγουρος..
Η Αλινα πλεον δουλευει Κολωνου 30 πανω 2η και 3η βαρδιο στα 10 ευρω
Και δεν ειναι Ρωσιδα, Ρουμανα ειναι ;)
Χρωστας κερασμα