Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (16 μέλη και 235 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Επισκέπτης
Παπλιοῦγκες τῶρα γιὰ ἔρουτες ἴμαστε θὰν τὰ πιδούδια. Κι χαχανιοῦνται παστρικιές...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
:think: :think: :think: :think:

Επισκεψιμότητα έκτός έλέγχου .... διακρίνω στό Βέργας 3, μια αύτούσια παράθεση πραγματικών γεγονότων, συμπεριλαμβανομένης τής άναλυτικής περιγραφής καί ίστορικών άνάλυσεων πού στοχεύουν άποκλειστικά στήν διαφώτιση καί στήν έγκυκλοπαιδική έπιμόρφωση τών συναγωνιστών !!

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Καλημέρα!Επισκεφτηκα χτες Εμμανουελα φ65β.Τα νεα ασχημα για τους πελάτες της!Εγκαταλειπει την Ελλάδα την αλλη εβδομαδα για Ρουμανια.Στην αρχη μου πε για πάντα,μετά μου πε ενα χρόνο σιγουρα,αλλα κανείς δεν ξερει.Δεν ψηνεται πάντως να γυρίσει γρήγορα!Το καλό νεο ειναι οτι θα φέρει στην θέση της μια αλλη Ρουμάνα που λέει οτι ειναι ξαδέρφη της,και στο ιδιο σωμα με αυτη περίπου και θα δουλεψουν μαζι την Τεταρτη το βράδι.Θα εκπαιδευτει κατάλληλα μου πε  :grin: Αντε να δούμε!  :)

Επισκέπτης
προσφατα γυρισα ενα βιντεοκλιπ στο μεταξουργειο,δεν ξερω αν το εχετε δει...

ομολογω οτι ο ρομαντισμος της περιοχης με συνεπηρε κι ετσι χθες τη νυχτα αποφασισα να τσαρκαρω να δω και κανα καλο πουτανακι,γιατι τις προαλλες στα γυρισματα ντρεπομουν να μπω στα τσαρδια μπροστα στο σκηνοθετη και το συνεργειο...

τσαρκα στο μεταξι τριτη βαρδια...

κολωνου 48,ελενη και βαλερια

κολωνου 32 γωνια,λαουρα

κολωνου 32 υπογειο,οροφο και 30 ισογειο δε μπηκαμε.το 30 οροφος ηταν κλειστο

μεγαλου αλεξανδρου 28,νικα,κατεθεσε ο Χαρης Ρωμας με πολυ καλες εντυπωσεις

ιασωνος 44 δεξι,μια αλβανιδα ξανθουλα,με ρωτησε αν θα περασω αλλα της ειπα οτι δε θελω επαφη  :fuck2:
ιασωνος 44 αριστερο,βικυ απο μεγ.αλεξ.20

ιασωνος 46,κλειστα

ιασωνος 43,αντζελα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στη φυλης
109α ντανα,λεπτη ψηλη μελαγχροινη κοπελα,ωστοσο ατονη διχως ενεργεια
134 οροφος η κλαουντια του Amadeus,λεπτο κοντοπουτανο μελαγχροινο εξωτικο πιπινι
86 οροφος αντρεα,καστανη σχεικα κοντοπουτανη κοπελα που γνωριζει τα μυστικα της ερωτικης αποπλανησης
84 οροφος τζινα,γλυκια σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα,επιστροφη
Ξεκινησε από τον οροφο του 136 και προσφατα δουλευε στον οροφο της φωκαιας 25
65β αντζελινα,ξανθια ψηλη  γλυκια και ομορφη κοπελα
Εμενα περιεργως δεν μου βγαζει τιποτα..
61 τζουλι,το κατσαρομαλλικο μελαγχροινο κοντοπουτανο πιπινι
59 ιζαμπελα,το ψηλο μελαγχροινο αλογο που ελπιζω την επομενη εβδομαδα να το τιμησω
80 μαιρη,η μελαγχροινη γνωστη κοπελα από φυλης 71β επισης
Ισως να εχει χασει καποια κιλα,σημερα ηταν πιο αρμονικο το συνολο
74 δεξια αννα ,το μελαγχροινο νανοπουτανο
74 δεξια τερεζα,γλυκια ξανθια κοπελα με χαριτωμενο προσωπο και στηθος που ξεχωριζει
66δ μπιανκα
66α γιαννα
56 νικολετα
54 τζουλια
Διδυμου
7α τζωρτζια,καστανη κοπελα με γυμνασμενο σφριγηλο κορμι,ενδιαφερουσα περιπτωση ειδικα για τον billy13
Για τον φιλο μου τον piatsa θα ελεγα ότι το κορμι αλλα και η αυρα της ,μου θυμισε για καποιο λογο το καταπληκτικο κορμι της κινεζας από αριστομενους 72 πριν πολλα χρονια
7β μονικα,καστανη σχετικα ψηλη mlf που αν και δεν ηταν εκδηλωτικη στο σαλονι πιθανον να μου ταιριαζε
8α αλεξανδρα,το χαριτωμενο μελαγχροινο πιπινι από μαραθωνος 59 επισης
8β δυο γνωστες κοπελες,η ξανθια αννιτα και η κοκκινομαλα ψηλη mlf αναστασια από το υπογειο της φωκαιας 27 πριν πολύ καιρο
16α οι δυο ξανθιες αδυναμιες του chris 71,η ψηλη λιλιαν και η ερωτικη  γειτονισα νικη
18 υπογειο η συλβια με φουλ
20 η ξανθια χαριτωμενη mlf μιλα
Φωκαιας
17 εμμανουελα,ξανθια πληθωρικη κοπελα με ομορφες καμπυλες
Βγηκε ολογυμνη στο σαλονι κρυβοντας με το χερι της τον ομορφο εσωτερικο της κοσμο που βρισκεται αναμεσα στα ποδια της
19 ευα,ξανθια με χαρακτηριστικα παρομοια με την εμμανουελα,ένα κλικ σαφως πιο κατω όμως οσον αφορα την εμφανιση
25 οροφος η σοφια του smirni, γλυκια μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπελα με ομορφο προσωπο
Μου θυμισε αρκετα για καποιο λογο την μικροκαμωμενη καστανη mlf βικτωρια από διδυμου 16 που η απουσια της για μενα ηταν μια μεγαλη απωλεια
27 υπογειο η ελενα από τον οροφο του 27β
Ξανθια πλεον,ομορφο προσωπο ,μικρο αναστημα,πλουσιο στηθος ,γλυκο χαμογελο
Η ελενη ποναει..ποναει στο ιεραποστολικο,ποναει στο πισωκολλητο,ποναει από πανω,ποναει στα ορθια
27 οροφος μπαρμπαρα,αδυνατισμενη και εξαιρετικα ανανεωμενη πια από πλευρας κορμιου,ετοιμη να προσφερει δυνατες συγκινησεις

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τωρα το πρωι στη φυλης
134 οροφος η κλαουντια του Amadeus,λεπτο κοντοπουτανο μελαγχροινο εξωτικο πιπινι
[size=12pt]86 οροφος αντρεα,καστανη σχεικα κοντοπουτανη κοπελα που γνωριζει τα μυστικα της ερωτικης αποπλανησης[/size]
[size=12pt]7α τζωρτζια,καστανη κοπελα με γυμνασμενο σφριγηλο κορμι,ενδιαφερουσα περιπτωση ειδικα για τον billy13
[/size]

Ρε αυτήν την πήρα το βράδυ..........σερί δουλεύει;  :tits2:

Στην Δ.7..........η κοπέλα που λες....είναι για πολλά κωλοσκάμπιλα........  :rockon:

Είχε δίκιο η τσα2.......για Νικολέτα.............άντε γιατί μας τα έπρηξαν..... :grin:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Που είσθε, κ. xilnik;

Εξαφανιστήκατε, λίγο αφού αναβαθμιστήκατε σε πορνορεπόρτερ...

Υποψιαζόμαστε ότι εκμεταλλευτήκατε την προαγωγή σας, προκειμένου να γαμάτε τζάμπα...

Αυτή είναι η ελληνική κοινωνία κύριοι! Όλοι φτύνουν εκεί που προηγουμένως έγλειφαν...
γινονται κ τετοια μεγαλη ηδονη να γαμας τσαμπα κ να βγαινεις κ να σου παιρνουν δωρα
οι τανες με τα λεφτα των αλλων χρειαζονται κ αυτοι αλλιως πως θα ζουσαμε εμεις

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τωρα το πρωι στη φυλης
86 οροφος αντρεα,καστανη σχεικα κοντοπουτανη κοπελα που γνωριζει τα μυστικα της ερωτικης αποπλανησης
65β αντζελινα,ξανθια ψηλη  γλυκια και ομορφη κοπελα
59 ιζαμπελα,το ψηλο μελαγχροινο αλογο που ελπιζω την επομενη εβδομαδα να το τιμησω
74 δεξια τερεζα,γλυκια ξανθια κοπελα με χαριτωμενο προσωπο και στηθος που ξεχωριζει
66δ μπιανκα
66α γιαννα
56 νικολετα
54 τζουλια
Διδυμου
7α τζωρτζια,καστανη κοπελα με γυμνασμενο σφριγηλο κορμι,ενδιαφερουσα περιπτωση ειδικα για τον billy13
Για τον φιλο μου τον piatsa θα ελεγα ότι το κορμι αλλα και η αυρα της ,μου θυμισε για καποιο λογο το καταπληκτικο κορμι της κινεζας από αριστομενους 72 πριν πολλα χρονια
7β μονικα,καστανη σχετικα ψηλη mlf που αν και δεν ηταν εκδηλωτικη στο σαλονι πιθανον να μου ταιριαζε
8β δυο γνωστες κοπελες,η ξανθια αννιτα και η κοκκινομαλα ψηλη mlf αναστασια από το υπογειο της φωκαιας 27 πριν πολύ καιρο
16α οι δυο ξανθιες αδυναμιες του chris 71,η ψηλη λιλιαν και η ερωτικη  γειτονισα νικη
Φωκαιας
Βγηκε ολογυμνη στο σαλονι κρυβοντας με το χερι της τον ομορφο εσωτερικο της κοσμο που βρισκεται αναμεσα στα ποδια της
19 ευα,ξανθια με χαρακτηριστικα παρομοια με την εμμανουελα,ένα κλικ σαφως πιο κατω όμως οσον αφορα την εμφανιση
25 οροφος η σοφια του smirni, γλυκια μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπελα με ομορφο προσωπο
Μου θυμισε αρκετα για καποιο λογο την μικροκαμωμενη καστανη mlf βικτωρια από διδυμου 16 που η απουσια της για μενα ηταν μια μεγαλη απωλεια
Η ελενη ποναει..ποναει στο ιεραποστολικο,ποναει στο πισωκολλητο,ποναει από πανω,ποναει στα ορθια
27 οροφος μπαρμπαρα,αδυνατισμενη και εξαιρετικα ανανεωμενη πια από πλευρας κορμιου,ετοιμη να προσφερει δυνατες συγκινησεις

Πολύ καλή ενημέρωση Χιλνικ, αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Καζανόβας δεν κτυπήθηκε ποτέ από τα φτερά του έρωτα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Πολύ καλή ενημέρωση Χιλνικ, αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Καζανόβας δεν κτυπήθηκε ποτέ από τα φτερά του έρωτα.
καλημερα σε ολους συγχαρητηρια στον xilnik για την πολυ καλη ενημερωση θα συμπληρωσω με μια πληροφορια στο αλκαμενους113 σημερα πρωι δουλευε η χριστινα ουκρανα που ηταν παλια λελας καραγιαννη35 αυτη τη φορα ειμαι σχεδον απολυτα σιγουρος οτι ηταν αυτη εχει παχυνει λιγο

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
τι διαβασα??καποιοι γαμανε τζαμπα??αν καταλαβα καλα(ασ με διωρθωσει καποιος)γραφουν καποιοι κριτικες μουφε για να πρωωθουν πουτανες με ανταλαγμα γαμισι free?????ζηλευω βασικα...αν ειναι αληθεια!!ασ μου πει καποιος που ξερει τι παιζεται...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ποια ειναι αυτή?
πως ειναι απο εμφανιση?
δουλεύει κάνα μήνα εκεί! κοντοπούτανη με αδιάφορο πρόσωπο, κοντό μαλλί, με πολύ μικρό αλλά ωραίο στητό βυζί με μεγάλη ρώγα και ωραίο κωλαράκι. Εκτός από τον billy13 υπάρχει και κριτική από xilnik.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τι διαβασα??καποιοι γαμανε τζαμπα??αν καταλαβα καλα(ασ με διωρθωσει καποιος)γραφουν καποιοι κριτικες μουφε για να πρωωθουν πουτανες με ανταλαγμα γαμισι free?????ζηλευω βασικα...αν ειναι αληθεια!!ασ μου πει καποιος που ξερει τι παιζεται...
Θα κάνω εξαίρεση και θα σε βρίσω............. :grin:
Πόσο μαλάκας παίζει να είσαι................αυτά δεν γίνονται......... :zfuck:
Ξέρω κάποιοι ότι γράφουν ψέμματα....αλλά τσάμπα δεν γαμάνε.....
Λίγοι μύστες έχουν γαμήσει τσαμπέ....εκτός στούντιο-μπουρδέλου.........αλλά ας το αφήσουμε..... ;)

δουλεύει κάνα μήνα εκεί! κοντοπούτανη με αδιάφορο πρόσωπο, κοντό μαλλί, με πολύ μικρό αλλά ωραίο στητό βυζί με μεγάλη ρώγα και ωραίο κωλαράκι. Εκτός από τον billy13 υπάρχει και κριτική από xilnik.
:rockon:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Τωρα το πρωι στη φυλης
66δ μπιανκα
66α γιαννα
56 νικολετα
54 τζουλια
Διδυμου
16α οι δυο ξανθιες αδυναμιες του chris 71,η ψηλη λιλιαν και η ερωτικη  γειτονισα νικη
Φωκαιας

Έκανα και γω πρωινή τσάρκα μετά από πολύ καιρό, μιας και η βραδινή κατέληξε σε φιάσκο...

Δεν είχα σκοπό να καταθέσω, αλλά με τράβηξε η Τζίνα (Φ84) στο δωμάτιο και δεν μπόρεσα να αντισταθώ... θα ακολουθήσει κριτική γιατί νομίζω άξιζε τον κόπο...

Να προστέσω εν τάχει στην ενημέρωση του xilnik:

Φωκαίας 24: Φλώρη και Χριστίνα, γνωστά κοντοπούτανα

Φωκαίας 27Β (ισόγειο): Επιστροφή της Μαρίας της Αλβανίδας, του κοντοπούτανου με το δίχρονο μαλλί, μελαχρινή εδώ και καιρό πλέον... Της υποσχέθηκα να περάσω σύντομα μια φορά γιατί "με αγαπάει".

Φυλής 86Β (κάτω): Λάουρα

Φυλής 71Β(ισόγειο): Έμμυ

Φυλής 109 (ισόγειο): Άννα Πίτσος

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η καθιερωμένη βόλτα του Σαββάτου με βρήκε αυτήν την φορά στο Μεταξουργείο σέ αναζήτηση φθηνής ηδονής.Συνολικά έγιναν 2 εκτονώσεις στην τιμή των 20 ευρώ.Την συνολική εμπειρία την χαρακτηρίζω μέτρια.Ας πάμε να δούμε ποιες κοπέλες δούλευαν σήμερα στην πρωινή βάρδια στο Μετάξι.
Τα Μεγ Αλεξάνδρου 20 ήταν κλειστά.Στο Μ.Α 22 ισόγειο ήταν η Αλβανίδα μιλφ Ροζαλίντα η οποία έχει επιστρέψει απο την προηγούμενη εβδομάδα.Κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα αλογοουρά.Πρόσωπο αδιάφορο.Πρωκτικό στο δεκάρικο.Δίπλα στον όροφο ήταν νεαρή κοπέλα γνωστή απο το Ιάσωνος 1 στον δεξιό οίκο.Κοντή με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών,στήθια τριάρια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Μ.Α 15 ήταν 2 νταρντάνες μιλφ Ρωσίδες η πρώτη ήταν η Βίκυ,ψηλή,γεματούλα με καστανά μαλλιά και η δεύτερη ήταν η Άντζελα,ψηλή,με καρέ ξανθό μαλλί,λίγο πιο αδύματη απο την Βίκυ.
Στό Μ.Α 17 κλασσικά στο πόστο της ήταν η μιλφ Σάρα.Καστανόξανθα μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών με σώμα κάπως πλαδαρό.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 53 ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Ντιάνα,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,τατού στο μπράτσο.Η δεύτερη ήταν η υπέρβαρη μαρία,νταρντάνα με μαύρα καρέ μαλλιά στο στυλ της Πάολας απο Μ.Α 28.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ήταν η Αλίνα,γεματούλα μιλφ,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,βυζάρες γνωστή απο τα 44&46 της Ιάσωνος καθώς και απο το Έλλης 3 και τα Διδύμου 18 που δούλεψε λίγο σαν ρεπατζού.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στα βυζιά στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ήταν η αθίγγανη Μαρία,με καστά μαλλιά άλουστα ως τους ώμους,μελαμψή.λεπτή,με ελλειπή οδοντοστοιχία.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 47 ήταν 2 κοπέλες οι ίδιες με την προηγούμενη εβδομάδα.Η πρώτη ήταν κοντή,κανονικών κιλών,με καστανόξανθά μαλλιά καρέ και σώμα και πρόσωπο αδιάφορο ενώ η δεύτερη ήταν μελαμψή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με άσχημο πρόσωπο και σώμα ψιλοσυμπαθητικό.Απλό πρόγραμμα και οι 2.
Στο Κολωνου 32 ισόγειο είχε καινούρια κοπέλα,κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με σώμα σφιχτό και μυώδη.Καινούρια με απλό πρόγραμμα δεν την έχω ξαναδεί.Στο Κολωνού 32 υπόγειο κατέβηκα στοχευμένα μιας και πετύχω την Ντενίζα του συναγωνιστή Φυστική μιας και διάβασα για αυτήν καλά πράγματα.Πράγματι την βρήκα εκεί αρκετά ομιλητική και μέσα στην καλή χαρά να καβλαντίζει με τους πελάτες.Η Ντενίζα είναι καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία αλλά μάλλον πρόκειται για Αλβανίδα λεπτή,με καρέ μαύρα μαλλιά,ανοιχτόχρωμους οφθαλμούς και μεγάλο τατού ένα κόκκινο τριαντάφυλλο πίσω στην μέση.Αποφάσισα να περάσω μαζί της καταβάλλοντας το αντίτιμο. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο με την πάρλα της στο δωμάτιο.Ολοκλήρωσα φεύγοντας με ένα μεγάλο κενό και ερωτηματικό.Η κοπέλα είναι αρκετά πονηρή,μέσα στο δωμάτιο βασανίζει τον πελάτη απο κάβλα με σκοπό να ξαναπληρώσει για να μπει.Οπότε προσοχή όσοι μπούνε μαζί της να κάνουν καλή διαχείριση του χρόνου.
Στο Κολωνού 32 όροφος είδα την Γαβριέλλα.Πρόκειται για κοπέλα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά καρέ και τατού μία σαύρα με μακριά ουρά πίσω στον ώμο της.Μουνάρα η κοπέλα με απλό πρόγραμμα αλλά στα 15 ευρώ.Την τιμή αυτήν την θεωρώ κοροιδία για Μεταξουργείο όταν με άλλα 5 ευρώ μπορώ να πάω Φυλής και να απολαύσω και περισσότερες υπηρεσίες.
Στο Κολωνού 30 όροφος ήταν κοπέλα,λεπτή,με μακριά καστανά μαλλιά ομοιάζουσα έντονα με την Τζούλια-Χούλια απο το Φυλής 54.Κατά μεγάλη πιθανότητα αυτή ήταν δεδομένου ότι σε αυτο το μαγαζί δουλεύει και η Αλίνα απο το Διδύμου 7 δεξιό ισόγειο της ίδιας αλυσίδας.Τιμή 10 ευρώ.
Στο Κολωνού 30 ισόγειο ήταν η Ντάνα η γυρολόγος του Μεταξουργείου.Παλιά καραβάνα έχει γυρίσει πολλά σπιτάκια.Κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά και πρόσωπο σαν να σφίγγεται για να αφοδεύσει.Μαζί της κοπέλα λεπτή,με ξανθά μαλλιά πυκνά κάτω απο τους ώμους,νοστιμούλα.Απλό στο δεκάρικο.
Απο τα σπίτια Κολωνού 30-32 η καλύτερη πάντως ήταν η Γαβριέλλα και έπειτα ερχόταν η Ντενίζα.
Στο Κολωνού 27 ισόγειο είχαμε κλασσικά την Μπέλλα.Παλιά καραβάνα και αυτή σαν την Ντάνα γνωστή κυρίως απο τα Μ.Α 22&20 αλλά και το Ακομινάτου.Κοντή,κανονικών κιλών,με καστανόμαυρα πλέον μαλλιά,μέτριας εμφανίσεως.
Στο Κολωνού 27 όροφος είχαμε την υπέρβαρη Άντρεα νομίζω την λένε.Κοντή με μακριά καστανά μαλλιά,παλιά καραβάνα γνωστή απο την ίδια αλυσίδα που δουλεύ η Μπέλλα σύν ακόμα το Κολωνού 11 όροφος της ίδιας αλυσίδας.Απλό στα δέκα.
Στο Κολωνού 11 ισόγειο είχαμε την Ρωξάνη απο τα Κολωνού 15.Κοπέλα,κανονικών κιλών,γεμάτη απο την μέση και κάτω με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω μέτριας επιοικώς εμφανίσεως.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 23 είχαμε την καινούρια αθίγγανη κοπέλα γνωστή απο αυτό το μαγαζί και με πέρασμα και απο Καλλέργη 33 ένα απόγευμα που την είχα δει.Το όνομα της είναι Πάμελα,έχει πυκνά καστανόξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,είναι μελαμψή,με μεγάλες βυζάρες μεγέθους 4,και λίγα παραπάνω κιλάκια απο το κανονικό.
Υπο νορμάλ συνθήκες δεν θα περνούσα αλλά ανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα στο δεκάρικο και κατέβαλλα το αντίτιμο.Το πρόγραμμα όμως που ανακοίνωσε στο σαλόνι ήταν ψεύτικο και δεν ήταν φουλ.Με αποτέλεσμα να τα πάρω άσχημα.
Στο Ιάσωνος 1 στο ισόγειο αριστερά ήταν κλασσικά η μιλφ Ρωσίδα Ειρήνη,λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Γαμεύσιμο τεμάχιο που είχα πάρει στο παρελθόν μία φορά αλλά οι αρνητικές αναφορές για κονδυλώματα με αποτρέπουν απο το να την ξαναδοκιμάσω.Στο μεσαίο στο αριστερό μαγαζί έχουμε το αθίγγανο πιπίνι απο Βουλγαρία όπως λέει με όνομα Χριστίνα.Λεπτή,αδύνατη,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά,νεαρή.Δεν πέρασε κανείς που ήταν στο σαλόνι μαζί της παρόλες τις υποσχέσεις της ότι δεν βιάζεται.Την πήραν ασφαλώς χαμπάρι ότι πρόκειται για φόλα γιατί μάλλον την πάτησαν και αυτοί.Στο δεξιό μαγαζί ήταν η μιλφ Μαρίνα,λεπτή,μελαμψή,με καστανό πλέον μαλλί με πρωκτικό στο δεκάρικο.Στον δεξιό ημιόροφο ήταν κοπέλα υπέρβαρη με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους αδιάφορη με απλό στο δεκάρικο.
Τέλος στο Δεληγιώργη 39 είχαμε καινούρια κοπέλα,λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω και πρόσωπο τραχύ.Απλό στο δεκάρικο.
Θα ακολουθήσουν οι κριτικές για τις παραπάνω κοπέλες.
Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Τωρα το πρωι στη φυλης
66δ μπιανκα
66α γιαννα
56 νικολετα
54 τζουλια
Διδυμου
Φωκαιας
Φιλτατε και καταξιωμενε ρεπορτερ,θα μου επιτρεψεις μια μικρη διορθωση..η κοπελα στο Αριστομενους 72 ηταν Κιργιζια κι εκπληκτικη στα καθηκοντα της..τα σεβη μου..

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Ενημερωτικές στάσεις...[/size]

10883666625_2f3c61548f_c.jpg

[size=11pt]...στα σπιτάκια του Μεταξουργείου...[/size]

10883853294_63f3a54a6d_c.jpg

[size=11pt]...και όχι μόνο...[/size]

10883670945_1f9da827f2_c.jpg

Τα πρώτα 2 τοιχογραφήματα βρίσκονταν στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ το τρίτο στον πεζόδρομο της Λουκά Νίκα

10:50-12:42 (πρώτη βάρδια)

Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Η milf Σόνια˙ με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε στηθόδεσμο) γεματούτσικο κορμί (όχι χοντρή) και κωλάρα-μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Σε απλό και 69.
Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος): Ο τσάτσος μου είπε ότι δούλευε η βουλγάρα milfogilf Μαρία, από Αχιλλέως 40, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι). ΚΩΛΟΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Η θηριώδης νεαρή Βερόνικα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα.
Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Σόνια˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος με πεταχτές θηλές, κανονικό σώμα. Σε απλό.
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η καυλιάρα αλβανίδα Αλεξάνδρα ή Σάντρα, απ' τον διπλανό όροφο του 46 και το Ιάσονος 36 τ' απογεύματα. Απλό.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Αναστασία˙ με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι τους ώμους, στρογγυλοπρόσωπη με μικρό στήθος, γεμάτη κωλάρα και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Αλίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), γεματούτσικο κορμί. Απλό στα 10 και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 15.
Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Μαρία˙ με ίσια καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα σε κοντή αλογοουρά, όχι άσχημο πρόσωπο, με πολύ προβληματική όμως μπροστινή οδοστοστοιχία, μικρό ωραίο στήθος, καλοσχηματισμένο μελαχρινό αδύνατο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Ιάσονος 43: Η Αννα, απ' το δεξιό υπερυψωμένο ισόγειο της Κολοκυνθούς 63, μία ευγενική μελαχρινή κοπέλα, με ίσια μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω, χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό στήθος (φορούσε μεσοφόρι), κοντοφάρδουλη. ΚΩΛΟΣ.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η αλβανίδα Μαρία, από το ισόγειο της Κολοκυνθούς 38 και το ισόγειο της Ιάσονος 19, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 33: Μία milfogilf, η Τζένη, με ίσιο καστανό καρέ μαλλί, αρκετά μέτριο πρόσωπο με μαύρους κύκλους γύρω απ' τα μάτια, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεμάτο κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 36: Η ρωσίδα milf Εύα˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί, κώλος με κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Δούλευε και στον όροφο της Κολωνού 47.
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Η milf Τατιάνα. ΚΩΛΟΣ.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Η ελληνίδα milfogilf Ελενα, από Εφέσου 11 και τον όροφο της Ιάσονος 19, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά, γεροδεμένο κορμί (εμφανίστηκε ολόγυμνη και με αξύριστο αιδοίο). Σε απλό.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Μία νεαρή με ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, μικρό στήθος με μία μικρή διάστιξη αριστερά, αδύνατο καλλίγραμμο κορμί. Σε απλό.
Λεωνίδου 28 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Αλίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και ένα ταττού χαμηλά στην κοιλιά. Σε απλό
Λεωνίδου 28 αριστερά (όροφος): Η Φαίη˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό μελαχρινό κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ψηλή ξανθιά ρωσίδα Ρίτα. Απλό στα 10 και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 15.
Ιάσονος 19 όροφος: Η Νικολέτα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, μεγαλούτσικος κώλος και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Απλό.
Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Εμφανίστηκε μία κοπέλα με καστανό σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη, χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κορμί με καμπύλες, αφράτη κωλάρα με ίχνη κυτταρίτιδας. Επρεπε να ήταν η Σισίλια. Σε απλό.
Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Σταθερά η νεαρή Κορίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο καλοσχηματισμένο στήθος, καλό σώμα, συμπαθητικός κώλος. Σε απλό.
Ιάσονος 1 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): H ρωσίδα milf Νικόλ˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο σώμα με κωλάρα και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

10883690005_1f948696f7_c.jpg

10883684585_27651d9686_c.jpg

10883992483_19d1489dc5_c.jpg

Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Η προ milf Μαρίνα˙ με ίσιο καστανοκόκκινο καρέ μαλλί (κουρεύτηκε), μέτριο πρόσωπο, στήθος πλάκα, πολύ αδύνατη, με ΚΩΛΟ στο πρόγραμμά της.
Ιάσονος 1 μεσαίο (αριστερός όροφος): Η Μαρία˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο προσωπάκι, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) καλοταϊσμένο κορμί, μεγαλούτσικο κώλο. Σε απλό.
Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Κλασικα η milf Ειρήνη˙ με καστανό ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό στήθος και πολύ αδύνατο κορμί. Σε απλό και 69.
Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ρωξάνα˙ με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη πιασμένο σε αλογουρά, μέτριο προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος (φορούσε στηθόδεσμο) γεμάτο κώλο και παχουλά μπουτάκια. Σε απλό.
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Η Αννα, από το διπλανό υπερυψωμένο ισόγειο, με ξανθό (πλέον) ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο προσωπάκι μ' έντονο στόμα, μικρό στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί, καλοσχηματισμένο κωλαράκι. Σε απλό.
Κολωνού 15 δεξιά: Μάλλον η Σοφία (αν και άκουσα κάτι σε "φραουλίτσα")˙ νεαρή κοπέλα με καστανόξανθο κατσαρό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόστυχο πρόσωπο, μεσαία βυζιά (φορούσε ένα μαύρο, εφαρμοστό διχτυωτό ρούχο) καλοζωισμένο κορμί με κοιλιά και διπλόφαρδο κώλο. Σε απλό.
Κολωνού 15 αριστερά: Κλασικά η μελαχρινή ρουμάνα Μανταλίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), σχετικά κοντούλα με παχουλό κορμάκι. Σε απλό.
Κολωνού 23: Υπηρεσία ήταν η τρανσέξουαλ από το Καλλέργη 33. Μου παρουσίασε μία μιγάδα ή μπορεί και αθιγγανίδα, την Πάμελα˙ με καστανόμαυρο σγουρό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κανονικό κορμί με ωραίο κώλο. Σε ΦΟΥΛ.
Σημείωση: Η Ελενα δουλεύει απόγευμα.
Κολωνού 27 αριστερά (όροφος): Κλασικά, η ευτραφής κοπέλα με το καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, το μέτριο πρόσωπο, το μεγάλο στήθος, το βαρύ "τετράγωνο" κορμί.
Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο): Σταθερή η χοντρή βυζαρού Τζώρτζια. Σε απλό.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η 26χρονη ρουμάνα Μόνικα˙ με ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό στήθος, ωραίο κορμάκι. Σε απλό.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο νεαρές ρουμάνες: Η λυγερόκορμη αλλά ξινή "γυρολόγος" Ναϊάνα ή Ντάνα σε απλό και η ξανθωπή, με επίσης ωραίο σώμα, Ντάρια που ήταν στο δωμάτιο.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Η Φλορίνα˙ μία νεαρή με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί με λίγα πιασιματάκια, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο): Η Ντενίσα, η οποία στην παρουσίαση ψιλολαγνοβογγούσε συνέχεια, με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, αρκετά όμορφη, με μεσαίο στήθος, καλογραμμένο σώμα με μία διάστιξη την οσφύ, ωραίο κωλαράκι, χυτά πόδια. Σε απλό.
Κολωνού 48: Η θηριώδης, ξανθιά, πολωνέζα milf Αννίτα, η οποία μου είπε ότι μαζί της δούλευε και η μελαχρινή ρωσίδα Τάνια. Σε απλό αμφότερες.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Σταθερά η κοντοφάρδουλη Χρύσα σε απλό.
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η milf Γεωργία˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογουρά, συμπαθητικό πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) κανονικό κορμί με δύο δερματοστιξίες˙ μία στο δεξί και μία στο αριστερό μπράτσο. Και η Τζένη˙ μία ευτραφής νέγρα με μεγάλο στήθος και κοιλιά. Σε απλό και οι δύο.
Κολωνού 53: Δύο νταρντανοκοπέλες: Η Μαρία, από το απέναντι 48, με μαύρο μαλλί, φαρδομούρα με μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, έναν σπίλο ψηλά στον μηρό της και η Ντιάνα, από το ισόγειο της Ιάσονος 46 και το υπερυψωμένο 44 της ίδιας οδού, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, έκφυλο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μεσαίο προς μεγάλο στήθος με μία διάστιξη αριστερά, κανονικό κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό μποθ οβ δεμ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Δύο μιλφορωσίδες: Κλασικά η φαρδομούρα Βίκυ, και η Αντζελα˙ με κοντό ξανθωπό μαλλί, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί. Αμφότερες σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η εμφανίσιμη μολδαβή milf Σάρρα. «Καλό (απλό) σεξ»
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο): Η αλβανίδα Ροζαλίντα. ΚΩΛΟΣ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Η μελαχρινή ρουμανοϊνδή (χε χε χε...) Γιασμίν, από το ισόγειο της Κεραμεικού 15, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, χαμηλού αναστήματος και κανονικού βάρους κορμί με λίγα πιασιματάκια. Σε απλό.
Λουκά Νίκα 1: Η post-op σιτεμένη τρανσέξουαλ Μπέτυ˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, έκφυλο πρόσωπο με συνθετικά χείλη, μεγάλο κρεμασμένο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεροδεμένο κορμί.
– Είναι 25 ευρώ όλα τα γούστα αγόρι!»
– Δηλαδή;
– Τσιμπουκάκι, μουνάκι, ανώμαλα˙ μόνο με δονητές!
Σημείωση: Ο οίκος λειτουργεί σε δύο βάρδιες: Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και με άλλη κοπέλα, από τις 5 μέχρι τα μεσάνυχτα.

Φυλής 65 δεξιά (ισόγειο): Η νεαρή Αντζελίνα [...]: «A ωστε 1η βαρδια δουλευει αυτη η μουναρα.... θα φροντησω να τη γλυφομουνιασω συντομα»   :cum:

Φωκαίας 27 αριστερά (ημιυπόγειο): «Παει το Ειρηνακι μου   :'(
Χαίρομαι που σε βοήθησα  :)

ενας παππους τους ριχνει ψιχουλα σ αυτο το σημειο και πανε και τρωνε...
Πεινασμένα "πουλιά"...  :rolleyes:

πολύ καλή ενημέρωση οπως πάντα γαπητε Φανούρη!!
[...]
Σ' ευχαριστώ φίλε Zero!

[...]
εμενα στο Καλυμνου 48 κατω δεν μου ανοιγουν σχεδον ποτε οποτε βαραω κουδουνι....
Χα χα χα...
Εμένα μου ανοίγουν, αλλά συνήθως δεν μου λένε τ' όνομα της πόρνης!
Στην εν λόγω τσάρκα (ευτυχώς) η καλή υπηρεσία το ανέφερε από μόνη της!

[...]
Επισημαίνουμε ότι στο εν λόγω μπουρδέλο Φυλής 74 δεξιά, ο νιπτήρας ψωλών είναι χαμηλά, απέχει από το έδαφος ~70 πόντους, ήτοι είναι κατάλληλος για μαθητές, ανηλίκους, νάνους, και άλλους τοιούτους...
[...]
Φαίνεται πως ο υδραυλικός θα ήταν αρκετά χαμηλού αναστήματος  :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Εδώ δε γίνονται τέτοια πράγματα. Σε άλλα σάιτ, μπορεί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom