Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (32 μέλη και 306 επισκέπτες)

georgiosT

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας...

Πρίν απο 1-2 εβδομάδες γύρω στις 3 τα ξημερώματα (πρέπει να ήταν Τετάρτη η Πέμπτη) πέρασα απο το πορνείο στην οδό Βέργας 6 (β) το υπερυψωμένο που χτυπάς  το κουδούνι και όχι το υπόγειο και είδα μια Μιλφ προς το γκίλφ να πω  πολυ πολύ μεγαλο στήθος, γύρω στο 1,70 ύψος, μαλλια λίγο πιο πάνω απο τους ώμους νομίζω ήταν κοκκινοπά (δεν θυμάμαι καλά)  ¨εψαξα κριτικές να βρώ ποιά κοπέλα είναι αλλά καμία δεν ταίριαζε στην περιγραφή. (Να σημειώσω οτι εκείνες τις βάρδιες όποτε ξαναπήγα αν δεν ήταν κλειστό ήταν η ¨Ολγα η ξανθιά μιλφ-γκίλφ)

Αν καποιος γνωρίζει ποιά κοπέλα είναι και πότε δουλεύει και που, ας στείλει ενα μνμ η ας απαντήσει εδω..

Ευχαριστώ πολύ!!!!     
μαλλον τη σοφια λες,εχει κριτικες κολωνου 48 και τροφωνιου 13

μεσα ειναι καλη,την ξερω χρονια

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλα έψαξα για κριτικη αλλά δεν βρήκα...
Αν ξέρει κάποιος που και τι βάρδιες δουλευει....;;

Ευχαριστω!!!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ναι ηρθε επιτελους η ωρα να μπω και γω στο "πανθεον"  :grin: με τους πορνορεπορτερ που εχουν καταγραψει hyper τσαρκα  :grin: :rockon:

pope-with-hands-in-the-air.jpg

συγχαρητήρια bmwpower έχω καεί και γω σε κάτι τέτοιες τσάρκες αλλά εσύ με ξεπέρασες , ακου εκει Δουσμάνη  :2funny: , ειχα παει και γω  πριν μηνες και φυσικά είναι ανενεργό , όπως επίσης και Λουκά Νίκα ( το τελευταίο των τελευταίων ) στου ψυρρη πηγαίνοντας στην εφορία , επίσης ξεροχύνω με Κωνσταντινουπόλεως 206 , που έχω καταθέσει στο παρελθον 2 φορές !! Μπράβο σου είσαι άξιος !!   :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Ναι ηρθε επιτελους η ωρα να μπω και γω στο "πανθεον"  :grin: με τους πορνορεπορτερ που εχουν καταγραψει hyper τσαρκα  :grin: :rockon:

___________________________________________________________________________________________

[size=14pt]ΣΥΝΟΛΟ : 207 ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ [/size]  :grin:

Αυτη η ενημερωση ειναι αφιερωμενη σε ολους τους μαχημους πορνορεπορτερς/ενημερωτες(οχι σε καμμενους και κλωναρια), που συνεχιζουν να εκτελουν το εργο τους με μερακι.  :rockon:
Καλο Σ/Κ σε ολους σας
Απλα..Μεγαλο RESPECT!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.143
Πόντοι
17.085
BMWPOWER τί να λέμε τώρα.. επικός.

σήμερα κατά τις 15:00 ολίγα:
Αλκαμένους 117 δε μπήκα γιατί παραγνωριστήκαμε  :grin:
Αγίου Πέτρου μια άθλια,
Αχαρνών 85 η MILF/προ-GILF Μαργαρίτα. Πριν μπω κατατοπίστηκα πλήρως για δαύτη μπαίνοντας στο site και διαβάζοντας Zero, CHRIS1971, Dawn, CHEYENNE και άλλους συναγωνιστές. Κατάθεση 1η.
Φωκαίας 25Β Τζίνα νεαρή Αλβανίδα (άνετα Ελληνίδα την κάνεις). Κατάθεση 2η. Χωρίς να έχει τπτ εξτρά πολύ μου ήρεσε. Ακολουθούν κριτικές.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μπέμπα όχι απλά Respect αλλά Respect+ & Προσκυνώ!

(Απλά μία μικρή διόρθωση, το Αχιλλέως 48Β ήταν μόνο κλειστό γιατί προ ημερών το είχα επισκεφθεί και μάλιστα το είχα γράψει στην ενημέρωσή μου... αν θυμάμαι καλά ήταν και ανακαινισμένο!)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτη η ενημερωση ειναι αφιερωμενη σε ολους τους μαχημους πορνορεπορτερς/ενημερωτες(οχι σε καμμενους και κλωναρια), που συνεχιζουν να εκτελουν το εργο τους με μερακι.  :rockon:
Καλο Σ/Κ σε ολους σας
Ευγε κ'εγω οφειλω να υποβαλω τα σεβη μου!Μπραβο αν οχι η καλητερη  απο της καλητερες κριτικες που εχω διαβασει στο Σα'ι'τ!Συνεχισε περιμενω κ'αλλες τετοιες κριτικες :)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
283
Like
12.568
Πόντοι
26.470
[move][size=40pt]ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ[/size][/move]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Καλο Σ/Κ σε ολους σας

MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!!!

Ειναι ωραιο για εμας τους μεγαλυτερους να βλεπουμε οτι υπαρχουν αξιοι διαδοχοι που κανουν καθημερινα το μερακι μας, την "λοξα" μας, την "αρωστια μας", το "καψιμο μας" παντα με την καλη εννοια, χωρις κανενα ωφελος παρα μονο την ικανοποιηση μας και την ενημερωση μας.

Οταν ημουν στην ηληκια σου (πριν απο πολλα χρονια) και τσαρκαρα, δεν υπηρχε internet ουτε κινητα και η τσαρκα ηταν το μονο μεσο "ανακαλυψης" κορασιδων, και η ενηεμρωση ηταν μονο η ανταλαγη πληροφοριων μεταξυ φιλων, μεσα σε πολλα ταμπου.

Απο εμενα μεγαλο RESPECT !!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
μπραβο ρε μπεμπα
την αλλη φορα με μπεργκιν.

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Μπεμπα συγχαρητηρια και απο ενα συναδελφο καταδρομεα...εισαι τρομερος!!!Συνεχα ετσι...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συγχαρητήρια για το διπλό εγχείρημα να γυρίσεις όλους τους οίκους αλλά και να καθίσεις να γράψεις με τάξη για όλους αυτούς! Άξιος πορνοκαταδρομέας!
Πέρασες και μέσα στο δωμάτιο με καμία κοπέλα ή δεν πρόλαβες;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.431
Πόντοι
1.936
BMWPOWER....δεν έχω λόγια!!!!!
Τεράστιο ρισπέκτ για τον χρόνο και την προσπάθεια που κατέβαλες!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Mπεμπα μου συγχαρητηρια για την ενημερωση,να εισαι καλα
Και μια συμβουλη,σημερα να χαρεις οσο μπορεις τα συγχαρητηρια που παιρνεις γιατι τ αξιζεις
Απο αυριο ομως γραψτους στ αρχιδια σου
Ουτε μια προτασουλα-ενημερωση στο σαιτ δεν κανουν οι περισσοτεροι
Καλο βραδι και πολλα φιλια

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
νιώθω παθητικά μικρός μπροστά στον BWMpower αλλά για χάριν της ενημέρωσης θα γράψω και εγώ την δική μου μίνι σημερινή τσάρκα, η οποία έγινε υπό το άγρυπνο καταλυτικό βλέμμα του φίλτατου King James, που αν θέλει θα κάνει παρατηρήσεις/σχόλια πάνω στα γραφόμενα. Εχουμε και λέμε:

Αγκύρας 1 συνάντησα τη σκληρή trans Βίκυ . Η μοντέλα Barbie πιθανών να μην ξαναδουλέψει στον οίκο αυτό και μάλλον θα γυρίσει η Μαριάννα από αύριο. Συμπαθέστατη τσατσά και συμπαθέστατα γατάκια που έπαιζαν στην αυλή.
Αγκύρας 12Α συνάντησα το σκληρό milf Νίκα με σπέσιαλ διαφήμιση από την ευγενική γεματουλά μελαχρινή τσατσα. Πρόκειται για ωραίο καστανόμαλλο milf που φορούσε κορμάκι.
Αγκύρας 12Β συνάντησα την tiny ξανθούλα πιτσιρίκα Έλλις που είχα πετύχει και Διδύμου 20. Οι λάτρεις των petit teen να μην παραλείψουν να την τσεκάρουν.

Φωκαίας 17Α συνάντησα την γνωστή σε όλους μοντέλα Ιζαμπέλλα με το πλούσιο καστανό μαλλί.
Φωκαίας 19 συνάντησα την γνωστή Μαριάννα με τον αέρα πορνοστάρ. Ψηλή κορμάρα καστανό μακρύ ίσιο μαλλί, πρόστυχο πρόσωπο.
Φωκαίας 25Α στον όροφο συνάντησα το σκληρό gilf Έλενα. Πρόκειται για ξανθιά με κοντό μαλλί, καλό σώμα, πλούσιο καυλάντισμα στο σαλόνι.
Φωκαίας 24 στον Λαβύρινθο συνάντησα την skinny Αλεξάνδρα με το ξανθό ίσιο μαλλί και την μέτρια εμφάνιση. Κάνει φούλ πρόγραμμα τα πάντα όλα, χύσιμο παντού. Υποστήριξε ότι με ήξερε, πιθανών να κάναμε μαζί στρατό.
Φωκαίας 27Α συνάντησα την πετίτ ξανθούλα Φλώρα, που είχα δεί ξανά στο Διδυμου 27. Ωραίο πετίτ αλλά συγκριτικά με την Έλλις, χάνει στα σημεία.
Φωκαίας 27Β στο ισόγειο συνάντησα την γεματούλα Ρομπέρτα, μέτριας εμφάνισης. Στον όροφο η γνωστή σε όλους μουνάρα Έλενα καυλάντισε τον King James, ενώ εμένα με έγραψε στην μουνάρα της.

Διδύμου 8Α συνάντησα την πετίτ καστανομάλλα Αλεξάνδρα. Αν και μου αρέσει πολύ κρίθηκε ένοχη για προσφορά μετρίων υπηρεσιών οπότε είναι στον πάγο. Έπος ο τσάτσος Κόμης Φράκουλας που χέστηκε πάνω του όταν είδε τον K.J.
Διδύμου 8Β συνάντησα το αχτύπητο δίδυμο Κάρμεν-Χριστίνα . Πρόκειται για δύο skinny κοριτσάκια η μία με ίσιο καστανό μαλλί και τραβελόφατσα και η άλλη μελαχρινή με ωραία χαρακτηριστικά. Μέτριες αμφότερες στο δωμάτιο, κάνουν παρτούζα με 30 €.
Διδύμου 16 συνάντησα τα σκληρά ξανθά milfs Βίβιαν & Λίλιαν. Πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρά milf καλλίγραμμα και πρόστυχα, ειδικά για δυνατούς χύστες.
Διδύμου 18Β συνάντησα το σκληρό milf Χριστίνα με τις βυζάρες. Όμορφη, διαφέρει με το καστανό μαλλί της από τις λοιπές ξανθιές milf. Προσφέρει και αυταρχικό σε μερακλήδες.
Διδύμου 18Α συνάντησα το υπέρ-σκληρο gilf Αλιόνα γνωστή πιστεύω σε όλους.
Διδύμου 20 συνάντησα το pro-milf Κατερίνα. Ψηλή με μπουκλέ καστανό μαλλί και μεσοφόρι για να κρύβει τα κιλάκια. Ευγενέστατη η τσατσά.
Διδυμου 27 στον πύργο του Κόμη Φράκουλα συνάντησα το σκληρό milf Εβελίνα ή Ενενήντα ή δεν κατάλαβα τι είπε η τσατσά, γιατί πιθανών να είπε και Ελληνίδα. Πρόκειται για σκληρό milf με πεσμένο βυζί και ημιδιάφανο μεσοφόρι.  

Φυλής 40 συνάντησα την Έλενα, μια χαριτωμένη μελαχρινή κοπέλα με πλήρες ακάποτο πρόγραμμα.
Φυλής 66Α συνάντησα την υπερμουνάρα Ηλέκτρα. Ξανθιά με κορμί θάνατο, και τατού στα παϊδια. Ο K.J. έμεινε άναυδος.
Φυλής 59 συνάντησα την ψηλή, μελαχρινή ξερακιανή Ιζαμπέλα.
Φυλής 61 συνάντησα την skinny ξανθιά Αλεξάνδρα. Την πουτάνα των παιδιών. Κρατούσε ένα μάτσο εικοσάρικα και τα μετρούσε.  :rockon:
Φυλής 80 συνάντησα την Έμμυ & την Μαίρη δύο μέτριες μελαχρινές με σκούρο δέρμα και κάποια κιλάκια αλλά δεν τις λές χοντρές.
Φυλής 65Β συνάντησα την γνωστή και παλιά καραβάνα Εμμανουέλα. Καστανομάλλα με μέτριο πρόσωπο μυξοπαρθένας. Σκέφτηκα να περάσω αλλά ο χώρος δεν εμπνέει.
Φυλής 69B συνάντησα την Τάνια, μελαχρινή πιθανών τσιγγάνα (ή Ινδή) με ωραίο σώμα και πρόστυχο πρόσωπο. Απαξιωτική η τσατσά, όταν έφυγα αρνήθηκε να μου μιλήσει.
Φυλής 71 συνάντησα την skinny ξανθιά Άννι. Χαριτωμένη αλλά όχι...
Φυλής 71Β συνάντησα την νταρντάνα Στεφανία για όσους θέλουν γυναίκα που να γεμίζει το κρεβάτι.
Φυλής 67 συνάντησα την μοντελέ ξανθιά Αλίσια. Ψηλή, αδύνατη μου θύμιζε συγγενή της Ιζαμπέλλας από το Φ59.
Φυλής 134 συνάντησα την Τζέσσικα μια χαριτωμένη πιτσιρίκα αδύνατη καστανόξανθή.
Φυλής 134Α συνάντησα την Άννα μελαχρινό πρόστυχο pro-milf, μετρίου αναστήματος με ωραίο πρόσωπο και σώμα.
Φυλής 200 συνάντησα την γνωστή Έλενα. Μετρίου αναστήματος ξανθιά με μαλλί μέχρι τον λαιμό, είχε δύο πελάτες. Πολύ καλή στο δωμάτιο.
Φυλής 86Β συνάντησα την Αντριάννα, μελαχρινή πιτσιρίκα με ωραίο σώμα και κάπως ξινισμένη φάτσα. Κατάθεση με μέτρια αποτελέσματα δυστυχώς. Θα ακολουθήσει κριτική.

Αυτά από εμένα φίλοι μου. Φυσικά καταλαβαίνω ότι η ενημέρωση αυτή δεν φτουράει τίποτα μπροστά στην αντίστοιχη του BWMpower αλλά ελπίζω να βοήθησα κάποιον. Να έχετε καλό σ/κ με δυνατές καταθέσεις. Ευχαριστώ τον K.J. για την συντροφιά του.  :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής 86Β συνάντησα την Αντριάννα, μελαχρινή πιτσιρίκα με ωραίο σώμα και κάπως ξινισμένη φάτσα. Κατάθεση με μέτρια αποτελέσματα δυστυχώς. Θα ακολουθήσει κριτική.

Αυτά από εμένα φίλοι μου. Φυσικά καταλαβαίνω ότι η ενημέρωση αυτή δεν φτουράει τίποτα μπροστά στην αντίστοιχη του BWMpower αλλά ελπίζω να βοήθησα κάποιον. Να έχετε καλό σ/κ με δυνατές καταθέσεις.  :rockon: :rockon: :rockon:

Ωραίος ο νταούν..... :grin:
Που σου ήρθε να πάρεις την μικρή φόλα Ανδριάννα......πάλι καλά να λες που ήταν μέτρια και όχι ξεπέτα,όπως σε άλλους..... :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ωραίος ο νταούν..... :grin:
Που σου ήρθε να πάρεις την μικρή φόλα Ανδριάννα......πάλι καλά να λες που ήταν μέτρια και όχι ξεπέτα,όπως σε άλλους..... :rockon:

φολοξεπέτα ήταν, έχε χάρη που με καύλωσε με την πίπα και αλλάξαμε δύο στάσεις. Όταν πας χωρίς να έχεις ενημερωθεί αυτά παθαίνεις.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ωραίος νταούν,μετέπειτα στην αγκυρας συνάντησα τον μέγιστο τακμαν,του μίλησα και μου είπε ότι θέλει απεγνωσμένα τρικ τρακ απο τσατσα για να μπουν μέσα στο δωμάτιο και να της πιάνει το χέρι.ετσι πήγαμε σε μερικά.
ΦΥΛΗΣ
54β η κοπέλα ήταν η λιζα,ωραίο μοντέλε σώμα μαύρα μαλλια που τα ειχε πιάσει αλογουρα,ωραίο κωλο και συμπαθητικια φάτσα.ο τακμαν της έριξε την πρόταση να μπει μέσα στο δωμάτιο αλλά αυτήν την απαξίωσε λέγοντας του ότι η δουλειά της δεν ειναι αυτη
56 η γνωστη νταιανα.παλι ο τακμαν έριξε πρόταση στην τσατσα,αλλά αυτήν την πιάσανε νευρικά γέλια και έκανε το Σταύρο της.τον έστειλε στο διδύμου 7α όπου εκεί η τσατσα ήταν η νεαρή καστανοξανθη της αλυσίδας λέγοντας του ότι μπορεί να μπει  :grin:
ΔΙΔΥΜΟΥ
7α εκεί ήταν η καστανοξανθη τσατσα αλλά του τακμαν δεν του άρεσε επειδή ήταν νεαρη.η κοπέλα ήταν η Ισπανη Τζούλια με μαύρα μακριά μαλλια που έφταναν λίγο πιο κάτω απ τον ώμο της1-1.5 βυζι πιρσινγκ στον οφαλο και ένα τατου στο αριστερό βυζι
7β κλειστό
ΦΥΛΗΣ
134 β η κοπέλα ήταν η Αλεξάνδρα.προκειται για μια αθιγκανη κοπέλα με κοιλιτσα με καστανοξανθα μακριά μαλλια,μέτρια φάτσα και 2-2.5 πεσμένο βυζακι
ΕΞΗΚΙΟΥ
Μεσαίο ναταλι προκειται για μια μιλφ με ξανθα κοντά μαλλια άσπρο δέρμα πολυ ωραίο κωλο που τον κουναγε προκλητικά.φουλ προγράμμα
Υ.γ1 δυστυχώς ο τακμαν δεν βρήκε την Ιθάκη του στα μπουρδελακια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom