νιώθω παθητικά μικρός μπροστά στον BWMpower αλλά για χάριν της ενημέρωσης θα γράψω και εγώ την δική μου μίνι σημερινή τσάρκα, η οποία έγινε υπό το άγρυπνο καταλυτικό βλέμμα του φίλτατου King James, που αν θέλει θα κάνει παρατηρήσεις/σχόλια πάνω στα γραφόμενα. Εχουμε και λέμε:
Αγκύρας 1 συνάντησα τη σκληρή trans
Βίκυ . Η μοντέλα Barbie πιθανών να μην ξαναδουλέψει στον οίκο αυτό και μάλλον θα γυρίσει η Μαριάννα από αύριο. Συμπαθέστατη τσατσά και συμπαθέστατα γατάκια που έπαιζαν στην αυλή.
Αγκύρας 12Α συνάντησα το σκληρό milf
Νίκα με σπέσιαλ διαφήμιση από την ευγενική γεματουλά μελαχρινή τσατσα. Πρόκειται για ωραίο καστανόμαλλο milf που φορούσε κορμάκι.
Αγκύρας 12Β συνάντησα την tiny ξανθούλα πιτσιρίκα
Έλλις που είχα πετύχει και Διδύμου 20. Οι λάτρεις των petit teen να μην παραλείψουν να την τσεκάρουν.
Φωκαίας 17Α συνάντησα την γνωστή σε όλους μοντέλα
Ιζαμπέλλα με το πλούσιο καστανό μαλλί.
Φωκαίας 19 συνάντησα την γνωστή
Μαριάννα με τον αέρα πορνοστάρ. Ψηλή κορμάρα καστανό μακρύ ίσιο μαλλί, πρόστυχο πρόσωπο.
Φωκαίας 25Α στον όροφο συνάντησα το σκληρό gilf
Έλενα. Πρόκειται για ξανθιά με κοντό μαλλί, καλό σώμα, πλούσιο καυλάντισμα στο σαλόνι.
Φωκαίας 24 στον Λαβύρινθο συνάντησα την skinny
Αλεξάνδρα με το ξανθό ίσιο μαλλί και την μέτρια εμφάνιση. Κάνει φούλ πρόγραμμα τα πάντα όλα, χύσιμο παντού. Υποστήριξε ότι με ήξερε, πιθανών να κάναμε μαζί στρατό.
Φωκαίας 27Α συνάντησα την πετίτ ξανθούλα
Φλώρα, που είχα δεί ξανά στο
Διδυμου 27. Ωραίο πετίτ αλλά συγκριτικά με την Έλλις, χάνει στα σημεία.
Φωκαίας 27Β στο ισόγειο συνάντησα την γεματούλα
Ρομπέρτα, μέτριας εμφάνισης. Στον όροφο η γνωστή σε όλους μουνάρα
Έλενα καυλάντισε τον King James, ενώ εμένα με έγραψε στην μουνάρα της.
Διδύμου 8Α συνάντησα την πετίτ καστανομάλλα
Αλεξάνδρα. Αν και μου αρέσει πολύ κρίθηκε ένοχη για προσφορά μετρίων υπηρεσιών οπότε είναι στον πάγο. Έπος ο τσάτσος Κόμης Φράκουλας που χέστηκε πάνω του όταν είδε τον K.J.
Διδύμου 8Β συνάντησα το αχτύπητο δίδυμο
Κάρμεν-Χριστίνα . Πρόκειται για δύο skinny κοριτσάκια η μία με ίσιο καστανό μαλλί και τραβελόφατσα και η άλλη μελαχρινή με ωραία χαρακτηριστικά. Μέτριες αμφότερες στο δωμάτιο, κάνουν παρτούζα με 30 €.
Διδύμου 16 συνάντησα τα σκληρά ξανθά milfs
Βίβιαν & Λίλιαν. Πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρά milf καλλίγραμμα και πρόστυχα, ειδικά για δυνατούς χύστες.
Διδύμου 18Β συνάντησα το σκληρό milf
Χριστίνα με τις βυζάρες. Όμορφη, διαφέρει με το καστανό μαλλί της από τις λοιπές ξανθιές milf. Προσφέρει και αυταρχικό σε μερακλήδες.
Διδύμου 18Α συνάντησα το υπέρ-σκληρο gilf
Αλιόνα γνωστή πιστεύω σε όλους.
Διδύμου 20 συνάντησα το pro-milf Κατερίνα. Ψηλή με μπουκλέ καστανό μαλλί και μεσοφόρι για να κρύβει τα κιλάκια. Ευγενέστατη η τσατσά.
Διδυμου 27 στον πύργο του Κόμη Φράκουλα συνάντησα το σκληρό milf
Εβελίνα ή Ενενήντα ή δεν κατάλαβα τι είπε η τσατσά, γιατί πιθανών να είπε και Ελληνίδα. Πρόκειται για σκληρό milf με πεσμένο βυζί και ημιδιάφανο μεσοφόρι.
Φυλής 40 συνάντησα την
Έλενα, μια χαριτωμένη μελαχρινή κοπέλα με πλήρες ακάποτο πρόγραμμα.
Φυλής 66Α συνάντησα την υπερμουνάρα
Ηλέκτρα. Ξανθιά με κορμί θάνατο, και τατού στα παϊδια. Ο K.J. έμεινε άναυδος.
Φυλής 59 συνάντησα την ψηλή, μελαχρινή ξερακιανή
Ιζαμπέλα.
Φυλής 61 συνάντησα την skinny ξανθιά
Αλεξάνδρα. Την πουτάνα των παιδιών. Κρατούσε ένα μάτσο εικοσάρικα και τα μετρούσε.
Φυλής 80 συνάντησα την
Έμμυ & την Μαίρη δύο μέτριες μελαχρινές με σκούρο δέρμα και κάποια κιλάκια αλλά δεν τις λές χοντρές.
Φυλής 65Β συνάντησα την γνωστή και παλιά καραβάνα
Εμμανουέλα. Καστανομάλλα με μέτριο πρόσωπο μυξοπαρθένας. Σκέφτηκα να περάσω αλλά ο χώρος δεν εμπνέει.
Φυλής 69B συνάντησα την
Τάνια, μελαχρινή πιθανών τσιγγάνα (ή Ινδή) με ωραίο σώμα και πρόστυχο πρόσωπο. Απαξιωτική η τσατσά, όταν έφυγα αρνήθηκε να μου μιλήσει.
Φυλής 71 συνάντησα την skinny ξανθιά
Άννι. Χαριτωμένη αλλά όχι...
Φυλής 71Β συνάντησα την νταρντάνα
Στεφανία για όσους θέλουν γυναίκα που να γεμίζει το κρεβάτι.
Φυλής 67 συνάντησα την μοντελέ ξανθιά
Αλίσια. Ψηλή, αδύνατη μου θύμιζε συγγενή της Ιζαμπέλλας από το Φ59.
Φυλής 134 συνάντησα την
Τζέσσικα μια χαριτωμένη πιτσιρίκα αδύνατη καστανόξανθή.
Φυλής 134Α συνάντησα την
Άννα μελαχρινό πρόστυχο pro-milf, μετρίου αναστήματος με ωραίο πρόσωπο και σώμα.
Φυλής 200 συνάντησα την γνωστή
Έλενα. Μετρίου αναστήματος ξανθιά με μαλλί μέχρι τον λαιμό, είχε δύο πελάτες. Πολύ καλή στο δωμάτιο.
Φυλής 86Β συνάντησα την
Αντριάννα, μελαχρινή πιτσιρίκα με ωραίο σώμα και κάπως ξινισμένη φάτσα. Κατάθεση με μέτρια αποτελέσματα δυστυχώς. Θα ακολουθήσει κριτική.
Αυτά από εμένα φίλοι μου. Φυσικά καταλαβαίνω ότι η ενημέρωση αυτή δεν φτουράει τίποτα μπροστά στην αντίστοιχη του BWMpower αλλά ελπίζω να βοήθησα κάποιον. Να έχετε καλό σ/κ με δυνατές καταθέσεις. Ευχαριστώ τον K.J. για την συντροφιά του.