Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 137 άτομα (10 μέλη και 127 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αντε ρε πιρφορε που ειναι η ενημερωση :zfuck:

Που είναι ο μπέμπας? :grin:

με πρόλαβες. Τώρα όμως έφερα στο νού μου την Χριστίνα και καύλωσα. Θα χτυπήσω Χριστίνα αύριο να γουστάρω.

Είναι εγγύηση,την έπαιρνα από παλιά στο Φ.66Δ..... :boobies:

georgiosT

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας...

Πρίν απο 1-2 εβδομάδες γύρω στις 3 τα ξημερώματα (πρέπει να ήταν Τετάρτη η Πέμπτη) πέρασα απο το πορνείο στην οδό Βέργας 6 (β) το υπερυψωμένο που χτυπάς  το κουδούνι και όχι το υπόγειο και είδα μια Μιλφ προς το γκίλφ να πω  πολυ πολύ μεγαλο στήθος, γύρω στο 1,70 ύψος, μαλλια λίγο πιο πάνω απο τους ώμους νομίζω ήταν κοκκινοπά (δεν θυμάμαι καλά)  ¨εψαξα κριτικές να βρώ ποιά κοπέλα είναι αλλά καμία δεν ταίριαζε στην περιγραφή. (Να σημειώσω οτι εκείνες τις βάρδιες όποτε ξαναπήγα αν δεν ήταν κλειστό ήταν η ¨Ολγα η ξανθιά μιλφ-γκίλφ)

Αν καποιος γνωρίζει ποιά κοπέλα είναι και πότε δουλεύει και που, ας στείλει ενα μνμ η ας απαντήσει εδω..

Ευχαριστώ πολύ!!!!     

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
δεν θυμάμαι να δούλευε ποτέ σε αυτό το μαγαζί. Εκτός και αν λές πρίν το 2007...
Ούτε εγω είχα ακούσει ότι  δούλευε ποτε σε αυτό το μαγαζί.ειχα ακούσει όμως ότι προτοξεκινησε το 2006 στο 65a δίπλα απ το βενζινάδικο..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν θυμάμαι να δούλευε ποτέ σε αυτό το μαγαζί. Εκτός και αν λές πρίν το 2007...

Το πρώτο που την βρήκα και δούλευε εγώ -ακόμα πιπίνι- (άσε τι μας λέει ο άσχετος ο άλλος,ο Τζέημς....άκουσε λέει.... :jerking:) ήταν το 66Δ (απόγευμα εργαζόταν η μουνάρα "Βραζιλιάνα" για όποιον θυμάται)....με υπηρέτη τον γνωστό μας από τα γλυκά μάτια σε πελάτες....πρώην τραγουδιάρη με τα γυαλάκια.......
Καλημέρα.....

Είναι εγγύηση,την έπαιρνα από παλιά στο Φ.66Δ..... :boobies:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Βγαινω για βολτα πρωινος πρωινος
Σκοπος Χαιπερ τσαρκα  :rockon:
Ωρα εκκινησης γυρω 10+ απο Φυλης 40 τερματισμος στο Κων.Σχοινα 2, ευελπιστω πριν τις 5
Για να δουμε... 

:cum: :cum: :cum: :cum:
τι εγινε?δεν την εκανες τη χαιπερ τελικα?δεν αντεξες?δεν τα ξεσκισες τα πουτανακια?

ΙΠΠΟΤΗΣ??????

URL]]

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλησπέρα σας...

Πρίν απο 1-2 εβδομάδες γύρω στις 3 τα ξημερώματα (πρέπει να ήταν Τετάρτη η Πέμπτη) πέρασα απο το πορνείο στην οδό Βέργας 6 (β) το υπερυψωμένο που χτυπάς  το κουδούνι και όχι το υπόγειο και είδα μια Μιλφ προς το γκίλφ να πω  πολυ πολύ μεγαλο στήθος, γύρω στο 1,70 ύψος, μαλλια λίγο πιο πάνω απο τους ώμους νομίζω ήταν κοκκινοπά (δεν θυμάμαι καλά)  ¨εψαξα κριτικές να βρώ ποιά κοπέλα είναι αλλά καμία δεν ταίριαζε στην περιγραφή. (Να σημειώσω οτι εκείνες τις βάρδιες όποτε ξαναπήγα αν δεν ήταν κλειστό ήταν η ¨Ολγα η ξανθιά μιλφ-γκίλφ)

Αν καποιος γνωρίζει ποιά κοπέλα είναι και πότε δουλεύει και που, ας στείλει ενα μνμ η ας απαντήσει εδω..

Ευχαριστώ πολύ!!!!       
μαλλον τη σοφια λες,εχει κριτικες κολωνου 48 και τροφωνιου 13

μεσα ειναι καλη,την ξερω χρονια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Ούτε εγω είχα ακούσει ότι  δούλευε ποτε σε αυτό το μαγαζί.ειχα ακούσει όμως ότι προτοξεκινησε το 2006 στο 65a δίπλα απ το βενζινάδικο..

Δάσκαλε ή Νταιάνα είναι όντως τραβέλι?? πολύ καλή δουλειά βλέπω....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

δεν αντεχω αλλο!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :uzi: :uzi: :uzi: εχω αναγκη ενημερωση απο χαιπερ τσαρκα μπεμπα  :cum: :cum::cum: εχω παθει παρακρουση :ak: :uzi: :uzi: :uzi:

σε καμια ωρα λεει θα ανεβει το τιμημενο ποστ,μεινετε συντονισμενοι :zfuck: :zfuck: :zfuck:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Μετά από 2 χρόνια αποχής είπα να γράψω. Χαιρετώ όλους παλιά και νέα μέλη. Αυτό το  :fuck2: post με την υπερτσάρκα ποτέ θα βγει?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μάλλον, δεν άντεξε στην πίεση & συγκίνηση της στιγμής. *P

Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο "Ερυθρός Φαλλός" με έντονους ψωλο-σπασμούς . . . .
Μετά από πολύωρη πίπα      :pipa1:,
ο ασθενής αναρρώνει, χωρίς να συντρέχουν σοβαροί λόγοι ανησυχίας για την υγεία της  "μπέμπας" του . . . .  :bigdick:

Μετά από ολιγοήμερες εντατικές φυσικοθεραπείες σε εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα του εσωτερικού (στην Οδό Φυλής 54/56/66α) , θα ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του, αλλά και τις ικανότητές του.   :knockinb:

Αναμονή, λοιπόν . . . . . . . .  :coffee:

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απ'οτι βλέπω, η Μπάρμπαρα δεν δουλεύει πια στο στούντιο. Ξέρει κανείς πού βρίσκεται;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
με έχουν πάρει τηλ την ώρα που έμπαινε η πουτάνα μέσα και πάνω που πήγε να κλείσει το στόμα της, της λέω "μην μασας δικός μας είναι" και της έδωσα το τηλ να της πεί ο φίλος μια καλησπέρα!!
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Μπεμπα η πιο κορυφαια ενημερωση ever!!! δεν κανω quote γιατι θα γεμισει ολη η σελιδα!

Πριν απο λιγο ημουν Φυλης με σκοπο να βρω τη Νικολεττα!! Ε, τη βρηκα λοιπον, στο Φ56. Αστερι το μωρο!! δεν εχω λογια.... Ακομα μυριζω Νικολετιλα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Πολυ σωστη παντως στη δουλεια της, γι'αυτο πιστευω οτι καλα κρατει!!
Δεν ξερω αν μπαινει στα στανταρακια, αλλα σιγουρα ειναι στα υπ'οψιν και για περισσοτερες συναντησεις....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι ηρθε επιτελους η ωρα να μπω και γω στο "πανθεον"  :grin: με τους πορνορεπορτερ που εχουν καταγραψει hyper τσαρκα  :grin: :rockon:

Αυτη η ενημερωση ειναι αφιερωμενη σε ολους τους μαχημους πορνορεπορτερς/ενημερωτες(οχι σε καμμενους και κλωναρια), που συνεχιζουν να εκτελουν το εργο τους με μερακι.  :rockon:
Καλο Σ/Κ σε ολους σας

Ωραίος μικρέ μου........... :rockon:

Μπεμπα η πιο κορυφαια ενημερωση ever!!! δεν κανω quote γιατι θα γεμισει ολη η σελιδα!

Πριν απο λιγο ημουν Φυλης με σκοπο να βρω τη Νικολεττα!! Ε, τη βρηκα λοιπον, στο Φ56. Αστερι το μωρο!! δεν εχω λογια.... Ακομα μυριζω Νικολετιλα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Πολυ σωστη παντως στη δουλεια της, γι'αυτο πιστευω οτι καλα κρατει!!
Δεν ξερω αν μπαινει στα στανταρακια, αλλα σιγουρα ειναι στα υπ'οψιν και για περισσοτερες συναντησεις....
Όπως τα είπαμε........ ;)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ισως η πιο ευαναγνωστη ενημερωση :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ξερόχυσα με μπέμπα respect σε αυτόν τον γνήσιο αγνό αντικειμενικό ενημερωτή :rockon:

Respect.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom