Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 189 άτομα (18 μέλη και 171 επισκέπτες)

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Μπορείτε να μου πείτε κανα καλό αιδοίον απο Μετάξι ,κατα προτίμηση Κολωνού και Ιάσωνος, το οποίο δουλεύει 1η και 2η βάρδια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Πρωινή τσάρκα σήμερα, 24/7/2013:

Ιάσωνος 43:  Το γνωστό μινιόν τσιγκανογυφτάκι Χριστίνα μαζί με την γιαγιά της (μάλλον!). Τσιγγανοειδές pro-gilf μπάζο. 10 έκαστη, 20 duo.
Ιάσωνος 46Β: Ξανθό παχουλό ρωσίδι που μου έπρηξε τον πέο στον διάδρομο για να μπω. 10 απλό.
Ιάσωνος 46Α: Καθόλου κακό milf, μελαχροινό, καλό κορμάκι, full πρόγραμμα με κώλο (όχι ακά πίπα) σταυς 10 Εβραίους.
Ιάσωνος 37Β: Ένα ξανθό μινιόν κοντοπούτανο. Η τσατσά νόμιζε ότι την έκανα μπας και νόμιζα ότι είναι ανήλικο και μου ξεκαθαρίζω ότι ήταν 28. Ε, τόσο περίπου έμοιαζε!
Ιάσωνος 37Α: Μαυράκι με τσιμπουκόχειλα παχιά, αρκετά παχάκια, σφιχτό σώμα, curly μαλλί μακρύ. 10 γιούργια, απλό.
Ιάσωνος 33:  Φωτάκι ανοιχτό, συρόμενη πόρτα κλειστή. Έτσι όπως ανέβηκα, έτσι κατέβηκα!
Ιάσωνος 31Β: Κλειστόν.
Ιάσωνος 30Β: Milf αδιάφρο, 10 απλό.
Ιάσωνος 20Β: Ξανθό μέτριο, κοντό μαλλί, βυζί 2άρι, κωλαράκι έτσι κι έτσι. 10 με κώλο.
Ιάσωνος 20Α: Μικρή στρουμπουλούλα με ωραίους φυσικούς 3άρηδες βύζους! 10 απλό.
Μ. Αλεξάνδρου 17: Gilf με καλούτσικο κορμάκι. Διατυμπανίζει ότι έχει χαρτιά από γιατρό! 10 απλό.
Περδίκα:    Κλειστά και τα δύο.

Η ώρα είχε περάσει. Τελικά δεν γάμησα. Δεν με ενέπνευσε καμιά. Δεν πήγα και φτιαγμένος κιόλας, απλά για βόλτα. Πάντως το επίπεδο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ πεσμένο στο Μετάξι πια. Το μόνο που με φέρνει από τα μέρη του είναι το 10άρικο για τίποτα γρήγορα ξαλαφρώματα.

Καλά βόλια!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Πρωινή τσάρκα σήμερα, 24/7/2013:
Ιάσωνος 33:  Φωτάκι ανοιχτό, συρόμενη πόρτα κλειστή. Έτσι όπως ανέβηκα, έτσι κατέβηκα!

περασα εγω κατα τις 13:00 πριν λιγο δηλαδη, ειχε μια εμανουελα με γλυκο προσωπακι και με κιλακια παραπανω, η γνωστη μαρια αλβανιδα εχει ρεπο,απο αυριο στο ποστο της....

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Παιδια η Ιλονα απουσιαζει απο φυλης ? Και αν ναι επειδη ετοιμαζομαι για καταδρομικη μες τη βδομαδα τι προτεινεται σε τετοιου στυλ κοριτσια ? ( Ιλονα, Μιραντακι και Ιζαμπελα που γαμησα προχτεσ ) Οποιος εχει τα ιδια γουστα με μενα ας γραψει ονοματα και διευθυνσεις  :) :)........Φιλε xilnik ,neasmyrni , κλπ συνμπουρδελιαρηδες ......Καλα μουνια στις πουτσες σας να εχετε ολοι ..........Με Αγαπη .........Η Ελενη η Αιγυπτια τι βαρδιες δουλευει στο φ17 ? Προχτες πηγα  στην Ιζαμπελα αλλα αρχισε τα μη φιλας τη ρωγα μη την ακουμπας μη το ενα μη το αλλο αλλα ειναι πολυ μουναρα και το εφαγε το γαμησι και το ξυλακι στη κολαρα της .......Σε αλλες κριτικες που διαβαζα φιλαγε και στομα και ρωγα αφηνε κλπ σε εμενα γιατι μου τοπαιζε δυσκολη δε καταλαβα ........Αντε ανυπομονω να στρωσω το  σεντονακι μου ......πεστε καλες προτασεις μαγκες.......Επισης ποιο μουνακι ηταν τη Τεταρτη 17 Ιουλιου τριτη βαρδια στο φωκαιας 25 β   με κοκκινοπο μαλλι( πιθανον και φακιδες )  και βυζακι με φοβερη ρωγα ????

Απαντησε μου ρε αδελφια .............Βοηθειααααααααααα

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Απαντησε μου ρε αδελφια .............Βοηθειααααααααααα

Η Ιλόνα/Άννα/Τζουλιάννα/Τζούλια/Ευτέρπη πρέπει να βρίσκεται στην καλοκαιρινή
της άδεια, μάλλον στην πατρίδα της, συνήθως την αντικαθιστά η πατριώτισσά της
η Ρενάτα, κι αυτή αντίστοιχα μοντελέ μωρό, απλά μελαχρινή αντί ξανθιά και
έχει και καλύτερο βυζί και κώλο από την Ιλόνα.

Επίσης, στο Φωκαίας 25Β ημι-ισόγειο απογευματινές βάρδιες συνήθως είναι
η Άνκα που είναι ΜΟΝΤΕΛΟ και πιπίνι, αυτή πρέπει να είδες με τα κόκκινα μαλλιά.

Τέλος, στο Φυλής 56 είναι μια άλλη πιπινο-μοντέλα η Νταιάνα τα απογεύματα.

Αυτά και Καλό Βόλι...χεχεχε

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
χάθηκε η Άννα- Ιλόνα , είχα κατέβει να την πάρω αλλά τελικά πήρα μια άλλη κοπέλα , άσημη !! Που είναι η Μολδαβέζα ρε παίδες ???

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
Διδυμου
16α η ογκωδης ολγα απο αγκυρας παλιοτερα και η επισης ψηλη ξανθια λιλιαν
Η ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΣΕ ΜΑΝΤΙΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΣ (ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ)

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Η Ιλόνα/Άννα/Τζουλιάννα/Τζούλια/Ευτέρπη πρέπει να βρίσκεται στην καλοκαιρινή
της άδεια, μάλλον στην πατρίδα της, συνήθως την αντικαθιστά η πατριώτισσά της
η Ρενάτα, κι αυτή αντίστοιχα μοντελέ μωρό, απλά μελαχρινή αντί ξανθιά και
έχει και καλύτερο βυζί και κώλο από την Ιλόνα.

Επίσης, στο Φωκαίας 25Β ημι-ισόγειο απογευματινές βάρδιες συνήθως είναι
η Άνκα που είναι ΜΟΝΤΕΛΟ και πιπίνι, αυτή πρέπει να είδες με τα κόκκινα μαλλιά.

Τέλος, στο Φυλής 56 είναι μια άλλη πιπινο-μοντέλα η Νταιάνα τα απογεύματα.

Αυτά και Καλό Βόλι...χεχεχε

ΣΕ ευχαριστω αδερφε μου

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Η ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΣΕ ΜΑΝΤΙΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΣ (ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ)
μιλας για την κοντη του 16 η για την νταρντανα του 20?και πες μας αν εφυγε προσωρινα η μονιμα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Η Νταιάνα είναι πολύ εμφανίσιμη και ανέβασε πολύ τον δείκτη της Φυλής
καθώς το είχε ανάγκη αφού σαν περιοχή θέλει να λέγεται "ελίτ"
(ασχέτως αν από κόσμο παρουσιάζει τρελλή κάμψη).
Σαν συμμετοχή είναι καλή έστω και soft αλλά η Μελίνα σπάει κόκκαλα όπως είπα.
Είναι αυτό που λέμε "you can get it to the bank"!
Βέβαια είναι και τι θέλει κανείς καθώς όλοι δεν είμαστε ίδιοι στα γούστα μας.
Ωστόσο ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι σημαίνει κακή μέρα για μια κοπέλα
και θα πρέπει να δίνουμε αρκετές ευκαιρίες.
Δηλαδή αν εγώ πάω και δώσω τα μισά επειδή είχα κακή μέρα θα το δεχτούν;
δεν νομίζω Τάκη!  ;)

δεν πολυκατάλαβα το δεύτερο μέρος της παράθεσης σου καθώς δεν έθιξα θέμα "κακής μέρας". Όμως θα προσπαθήσω να γίνω πιο κατανοητός: η Νταϊάν είναι όντως υπερμουνάρα και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αποκτήσει κοινό. Το ερώτημα είναι αν θα το κρατήσει. Η προσωπική μου γνώμη είναι καλή και περιμένω τρίτη κατάθεση να δώ αν θα γίνει καλύτερη. Παρόλα αυτά η σύγκριση μεταξύ των δύο γυναικών στο θέμα "απόδοση στο δωμάτιο" είναι σχεδόν ανύπαρκτη: η Μελίνα (μαζί με άλλα σκληρά milf της περιοχής) σε κάνουν να παραπατάς από το χύσιμο ακόμα και αν έχεις τα μισά τους χρόνια.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
δεν πολυκατάλαβα το δεύτερο μέρος της παράθεσης σου καθώς δεν έθιξα θέμα "κακής μέρας". Όμως θα προσπαθήσω να γίνω πιο κατανοητός: η Νταϊάν είναι όντως υπερμουνάρα και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αποκτήσει κοινό. Το ερώτημα είναι αν θα το κρατήσει. Η προσωπική μου γνώμη είναι καλή και περιμένω τρίτη κατάθεση να δώ αν θα γίνει καλύτερη. Παρόλα αυτά η σύγκριση μεταξύ των δύο γυναικών στο θέμα "απόδοση στο δωμάτιο" είναι σχεδόν ανύπαρκτη: η Μελίνα (μαζί με άλλα σκληρά milf της περιοχής) σε κάνουν να παραπατάς από το χύσιμο ακόμα και αν έχεις τα μισά τους χρόνια.
H νταιανα όντως είναι μουναρα αλλά με αυτήν την τσατσα μπορεί να χάσει πολλούς πελάτες..ακόμα και αυτή σε πιέζει με τον χρόνο ...δεν ξέρω αν το κάνει λόγω τσατσα η απο μονη της...να φανταστείς την τελευταία φορά που πήγα μαζί της όταν η τσατσα ξεροβυχε έξω απ την πόρτα η ίδια την έβρισε χυδαία χωρίς να της πω τίποτα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αξιοσημειωτες περιπτωσεις απο απογευματινη βαρδια στο Μεταξι:

- Χριστινα, ξανθο, λεπτο πιπινι με ομορφα στητα βυζακια στο Ιασωνος 33. Δεν εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω τι λεει στο δωματιο, αλλα απο θεμα εμφανισης το μικρο ειναι ακρως ερωτευσιμο.

- Ξανθια με τσουπωτο κωλαρδινο στο Ιασωνος 19 οροφος. Με καυλωσε η παλιοπουτανα.

- Ενα μελαχρινο καυλακι στο Κολωνου 15 δεξια, το οποιο σα να ασιατοφερνε (Ταιλανδη; Φιλιπιννες; Τετοια φαση μου φανηκε).

Εχει κανεις εμπειρια απο τις παραπανω; Μπηκαν παντως στα υποψη...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Στο  αλκιβιαδου  16β  απογευμα  δουλευει η  κατερινα  πρωην  ρωξανη  απο  φ40 
για  οσους  την  ψαχνουν..........

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
H νταιανα όντως είναι μουναρα αλλά με αυτήν την τσατσα μπορεί να χάσει πολλούς πελάτες..ακόμα και αυτή σε πιέζει με τον χρόνο ...δεν ξέρω αν το κάνει λόγω τσατσα η απο μονη της...να φανταστείς την τελευταία φορά που πήγα μαζί της όταν η τσατσα ξεροβυχε έξω απ την πόρτα η ίδια την έβρισε χυδαία χωρίς να της πω τίποτα.

Λες η χοντρη ελληνιδα με τα γυαλια? Οντως πολυ μαλακισμενη τσατσα , διωχνει πελατες απο το μαγαζι. Ας το εχουν αυτο υποψη οι ιδιοκτητες αν διαβαζουν

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
... σε κάνουν να παραπατάς από το χύσιμο ακόμα και αν έχεις τα μισά τους χρόνια.

Πράγμα που είναι μαθηματικώς και πρακτικώς αδύνατον για τη δική σας την περίπτωση (καθώς και για τη δική μου)...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom