Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (6 μέλη και 336 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
......
Φωκαίας 27Β κάτω Μαρία η κοντή ξανθιά αλβανίδα , κανονικό σώμα 2αράκι βυζί , με ακα.

.....
Φυλής 40 Σάρα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί , με ακα.

Η Μαρία είναι αυτή που είχε αναφέρει συναγωνιστής σε αυτό το thread ότι τον είχε κολήσει κονδυλώματα στο στόμα και μάλιστα είχε ποσταρει και φωτογραφία με τα χείλη του;;
Γιατί αν θυμάμαι καλά την είχε αναφέρει σαν Βικτώρια...

Επίσης η Σάρα από Φ.40 γιατί έχω την εντύπωση ότι δίνει και κώλο;Δεν την έχω πάρει αλλά έχω αυτή την εντύπωση..λάθος κάνω;

Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Μαρία είναι αυτή που είχε αναφέρει συναγωνιστής σε αυτό το thread ότι τον είχε κολήσει κονδυλώματα στο στόμα και μάλιστα είχε ποσταρει και φωτογραφία με τα χείλη του;;

Καταπληκτικο, μολις εμαθα οτι κολλάς κονδυλώματα στο στομα και μαλιστα χωρις να κανεις γλυφομουνι και αυτα εμφανιζονται την επομενη μερα και μπορεις να τα βγαλεις φωτογραφια.

Σημερα η ον λαιν διαγνωση ξεπερασε καθε προηγούμενο οριο !!!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Καταπληκτικο, μολις εμαθα οτι κολλάς κονδυλώματα στο στομα και μαλιστα χωρις να κανεις γλυφομουνι και αυτα εμφανιζονται την επομενη μερα και μπορεις να τα βγαλεις φωτογραφια.

Σημερα η ον λαιν διαγνωση ξεπερασε καθε προηγούμενο οριο !!!!!

"Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...

... και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!"

Άλμπερτ Αϊνστάιν

Διάβασε και ξεστραβώσου:

Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Διαβασα πολυ καλα δασκαλε Εινσταιν. Μολις πηρε το ματι μου οτι τα κονδυλώματα βγαινουν 2 3 εβδομαδες μετα την επαφη ΜΙΝΙΜΟΥΜ ασε που η πιθανοτητα να βγαλεις στο στο μα ειναι ελαχιστη. Μετα σκεφτηκα οτι η μεγαλη χαρη του Εινσταιν δε προσεξε οτι ο φιλος που εγραψε αυτα που εγραψε ΔΕΝ εκανε γλυφομουνι αρα απορρω πωςμπορει να κολλησε... Ισως με τη σκεψη....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Διαβασα πολυ καλα δασκαλε Εινσταιν. Μολις πηρε το ματι μου οτι τα κονδυλώματα βγαινουν 2 3 εβδομαδες μετα την επαφη ΜΙΝΙΜΟΥΜ ασε που η πιθανοτητα να βγαλεις στο στο μα ειναι ελαχιστη. Μετα σκεφτηκα οτι η μεγαλη χαρη του Εινσταιν δε προσεξε οτι ο φιλος που εγραψε αυτα που εγραψε ΔΕΝ εκανε γλυφομουνι αρα απορρω πωςμπορει να κολλησε... Ισως με τη σκεψη....
εσυ τα κονδυλωματα θα τα περασες για φυστικια ρε νωντα.. :2funny:

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μεσημέρι κατά τις 3 στην "μιλφομάνα" Λιοσίων,πολλές οι μιλφ και οι τζιλφ που γράφω λοιπόν
με δύο μόνο νέες κοπέλες.

Κνίδου 18-άκουσα ακαταλαβίστικη γκρίνια στην κουζίνα,"ανθίστηκα" την δουλειά ότι θα υποστώ αγγαρεία
στο σαλόνι,οπότε και συνέχισα τον δρόμο μου.
Τροφωνίου 11 ισόγειο-μιλφ Τζούλια καστανή με κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους,αρκετά κιλά με 5άρια βυζιά
και αφράτο κώλο.Βαρύ βάδισμα,κλασσικό πρόγραμμα και αυταρχικό στο εικοσάρικο.
Εντελώς ανούσια πια και βαριέται που ζει.
Τροφωνίου 11 όροφος-μιλφ Αλεξάνδρα καστανό μακρύ ίσιο μαλλί με κανονικό σώμα και 1,5άρι βυζί.
Ανακοινώθηκε ο κώλος με γλυκό 69 (τι ακριβώς σημαίνει γλυκό 69;) στο εικοσάρικο.
Δυσλειτουργική (το λέω ευγενικά) στο δωμάτιο.
Τροφωνίου 13 ισόγειο-τζιλφ Αλιόνα ξανθιά με σπαστό μαλλί σε κότσο και 2,5άρια πεσμένα βυζιά.
Βαρύ κορμί κι εδώ αλλά ωραία σπινθηροβόλα μάτια,αν βοηθούσε και το υπόλοιπο πακέτο
κάτι θα γινόταν.Κώλος αφράτος αλλά και ταλαιπωρημένος,κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Τροφωνίου 13 όροφος-μιλφ Μπέτυ ξανθιά με σπαστό μαλλί επιμελώς ατημέλητο σήμερα.
Ωραίο σώμα και 3,5άρι βυζί υποβασταζόμενο.
Κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο,λίγα λόγια στο σαλόνι........σταράτη-μεστή-μετρημένη.
Στο δωμάτιο το μόνο που με χαλάει είναι ότι θέλει να έχει τον έλεγχο,πολύ καλή όμως.
Αδάνων 2-Ζάνα.......η γνωστή βασιλοτσίμπουκη τζιλφ.
Παιωνίου 47-Άννα από το Εξηκίου 20 όπου μαζί με την μελαχρινή φάλαινα μιλφ Άννα που δουλεύει εκεί
(αλλά σημέρα ήταν κλειστό) έχουν αποδείξει ότι η αποτυχία είναι γένος θηλυκού.
Η συγκεκριμένη είναι ξανθοκάστανη με σγουρό μακρύ μαλλί και 1,5άρι πεσμένο βυζί.
Διαθέτει μπούτια (αν και νεά ακόμα) σαν πιθάρια,που το καλοκαίρι θα τρίβονται σαν γυαλόχαρτα.
Τρισάθλια μέσα (δεν άντεξα να μην το πω) και άκρως αστείο-μπεμπέ σαλονάρισμα.
Κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Προσοχή στην εναλλαγή των ονομάτων,κρατήστε την περιγραφή μόνο και θα την καταλάβατε σίγουρα.
Έχω την εντύπωση ότι μετά την μελαχρινή ξινή Βανέσσα (όχι την θρυλική)
που δουλεψε εκεί και κατέστρεψε το σπίτι μέχρι κι ο σκύλος αυτοκτόνησε
γιατί καιρό τώρα όταν περνάω δεν τον ακούω να γαυγίζει.
Βέργας 3 δεξί-μιλφ Πωλίνα καστανή και ψηλή με κοντό μαλλί,βυζί 2,5άρι πεσμένο
με ελευθερο στοματικό-τελειωτικό και αυταρχικό στο εικοσάρικο.
Ευγενική και με ωραίο χαμόγελο στο σαλόνι κινείται αρκετά σεξουαλικά για το ύψος της.
Βέργας 2-Νάντια ξανθιά με σπαστό μαλλί που εναλλάσει με κοτσίδες ή "αφάνα" παλιότερα.
4άρι πεσμένο βυζί,αρκετά κιλά και ελεύθερο στοματικό στο εικοσάρικο.
Προύσης 22-τζιλφ Αλίκη καστανό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους και κανονικό σώμα.
Βυζί 1,5άρι και πολλές υποσχέσεις για ωραία περιποίηση,με καύλωσε η τρύπα στην ζαρτιέρα της
αλλά δεν μπήκα γιατί το πουλί μου σηματοδότησε το "όχι",κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Εξηκίου 18 όροφος-μιλφ Μαρίνα μελαχρινή με καρέ ίσιο μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους τώρα πια
(μετά από τις συνεχόμενες ξεπέτες άλλαξε look) και 2άρι βυζί σε κλασσικό πρόγραμμα.
Πολλά κιλά,ξινό σαλονάρισμα και άφθονη κυτταρίτιδα.
Εξηκίου 18 καινούργιο-μιλφ Τζούλια από την τσόντα,ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους
με ψεύτικα 2,5άρια βυζιά κατά γενική ομολογία και αρκετά τροφαντό κώλο που πάλλεται.
Ανακοίνωσε το πρόγραμμα με παύσεις και "ψαρώματα" οπότε δεν γράφω τίποτα.
Λιοσίων 91-κλειστό........έχω την εντύπωση ότι η μελαχρινή Ναταλία
έτρωγε τυρόπιτα στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Συνέχεια με Αλκιβιάδου και Διδύμου.........όπου δεν θα γράφω μιλφ,είναι νέα τα κορίτσια που είδα.

Αλκιβιάδου 16α-Άννα καστανόξανθη με σγουρό μακρύ μαλλί και αρκετά κιλά
με ρούχα στα φανταχτερά χρώματα της Τζαμάικας,βυζί 2άρι πεσμένο και αφράτο κώλο σε φουλ πρόγραμμα
με τα πάντα όλα στο εικοσάρικο,αρκετά παιχνιδιάρα αλλά για σοφτ καταστάσεις.
Αλκιβιάδου 16β-με πήραν τηλέφωνο πριν βγεί η κοπέλα,βγήκα έξω να μιλήσω και μετά βαριόμουν να ξαναμπώ μέσα.
Αλκιβιάδου 16γ-Ντάνα από το Φυλής 40 ως Καμέλια,αλλά κι από αλλού σαν "πασπαρτού" κοπέλα.
Μελαχρινή με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους σε φουλ πρόγραμμα με τα πάντα όλα στο εικοσάρικο.
Βυζί 2άρι,ωραίο σώμα και κώλος-πολύ δυνατό χαρτί αυτή.
Διδύμου 16-μιλφ Αλίνα,από τις πιο δυναμικές υπάρξεις της δουλειάς αυτής με κοντό ξανθό μαλλί
και αύρα για βαρβάτο γαμήσι,παίζει σε δύο ταμπλώ και σαν σοφτ αλλά και σαν χαρντ στο δωμάτιο.
Βυζί 2,5άρι και δυνατό κορμί για την ηλικία της με έντονη θηλυκότητα.
Κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο με ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό
και ίσως το πιο "μπλαζέ" καυλιάρικο βλέμμα των σημερινών ιεροδούλων.
Μαζί της ήταν άλλη μία κοπέλα αλλά μόλις είχε μπει στο δωμάτιο οπότε κι έφυγα.
Διδύμου 18 υπόγειο-Σύλβια,ξανθοκάστανη με κοντό καρέ ίσιο μαλλί και 3,5άρι βυζί πεσμένο.
Πιασίματα-αν και αδυνάτισε λίγο-σε κορμί με μεγάλο κώλο,ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό
και κώλος στο πρόγραμμα,φουλ κι εδώ λοιπόν-τα πάντα ολα.
Διδύμου 18 ισόγειο-μιλφ Ανδριάννα.............(ουδέν σχόλιον)

Ανέβηκα προς Φυλής μετά για να βρω ένα φίλο μου.
Όσο τον περίμενα,απλά να πω δυο cult περιπτώσεις......

Φυλής 99-η "σπαθάτη" τραβεστί Δέσποινα με κόκκινο μπουστάκι.
Μαγνησίας 1-Ντιάνα πλατινέ ίσιο μαλλί σε κότσο για αυτό το τζιλφ που την έχω πετύχει
στο Μ.Αλεξάνδρου 15 κάποια στιγμή ως Φωτεινή,φουλ πρόγραμμα ακόμα και τώρα αλλά δυστυχώς
οι ικανότητές της την έχουν εγκαταλείψει πλέον.
Βυζί 2άρι πεσμένο,παρ'όλα αυτά καλό σώμα για την ηλικία της στο εικοσάρικο.
Στην συνέχεια άρχισε η επόμενη βάρδια με άνοιγμα αυλαίας από την Σαμπρίνα του Φυλής 136
να περνάει από μπροστά μου (με ρούχα είναι καλύτερη) με γυαλί ηλίου
για να πάει προς τα μικρά νούμερα της Φυλής ή να σχολάει εντελώς.
Ποιος ξέρει όμως άραγε;
Καλά γαμήσια!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Έχω την εντύπωση ότι μετά την μελαχρινή ξινή Βανέσσα (όχι την θρυλική)
που δουλεψε εκεί και κατέστρεψε το σπίτι μέχρι κι ο σκύλος αυτοκτόνησε
γιατί καιρό τώρα όταν περνάω δεν τον ακούω να γαυγίζει.
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon:
ωραια αναφορα μαν,μπραβο. ;)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Έτσι ειναι αν ετσι νομιζετε.....Πιραντέλλο

Παρεπιπτόντως τα κονδυλώματα κολλάνε και με το πιάσιμο του πόμολου της πορτας από τη δημόσια τουαλέτα που θα πας αν είσαι γκαντέμης...Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι δίκοι γνωστοί στο χώρο της ιατρικής...

Δε με απασχολεί περισσότερο βέβαια η άποψή σου οπότε ας το αφήσουμε εδώ...

Από το νεοσμυρνιώτη αν μπορεί θα ήθελα μια απάντηση γι' αυτό επαναφέρω το ερώτημα:

Η Μαρία, ξανθιά Αλβανίδα, Φώκαιας 27 ,είναι αυτή που είχε αναφέρει συναγωνιστής σε αυτό το thread ότι τον είχε κολλήσει κονδυλώματα στο στόμα και μάλιστα είχε ποσταρει και φωτογραφία με τα χείλη του;;
Γιατί αν θυμάμαι καλά την είχε αναφέρει σαν Βικτώρια...

Επίσης η Σάρα από Φ.40 δίνει κώλο;

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Μεσημέρι κατά τις 3 στην "μιλφομάνα" Λιοσίων,πολλές οι μιλφ και οι τζιλφ που γράφω λοιπόν
με δύο μόνο νέες κοπέλες.
εκτος απο πληρη ενημερωση εκανες και ωραιο σχολιασμο.συνεχισε φιλε

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
αππγευματινη βολτα στην φυλης με μια καταθεση
ΑΓΚΥΡΑΣ
1 η τρανς βικυ.30 ευρω
12β κλειστο
12α η ευα προκειται για μια 30αρα αρκετα ελκυστικη γυναικα με σγουρα ξανθα μαλλια ωραια ματια μαλλον γαλαζοπρασινα.πολυ ωραίο σώμα και κωλο και με ενα τατου πανω απ το βρακι της.
ΑΧΑΡΝΩΝ
104 η προεδρος ελλη.πραγματικα δεν εχω δει πιο υπερβαρη γυναικα σε μπουρδελο.μου ειπε οτι κανει σπεσιαλ αυταρχικο.ξεχασα να πω να πω οτι η φατσα της ειναι μετρια προς χαλια και εχει καστανοξανθα σγουρα μαλλια.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1 τιμησα την gilf ντιανα με πολυ καλες εντυπωσεις θα ακολουθησει κριτικη.γουλ προγραμμα.
ΠΕΡΓΑΜΟΥ
1 η παολα ελυστικο πιπινι μελαχρινο με ναζιαρικη φωνουλα ωραιο προσωπακι με μαυρα μαλλια που τα ειχε πιασει αλογοουρά και με ωραιο σωμα.μπηκε στα υποψην
27α δυο μιλφ με πλαδαρα σωματα.και δυο ηταν καστανοξανθες.δυστηχως ονοματα δεν ρωτησα
27β κλειστο
ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
7 συλβια νεαρη κοπελιτσα με ξανθα μακρια σγουρα μαλλια.ωραιο σωμα.απλο
ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ
113 δυο κοπελες η αλινα και η νικη.η νικη ηταν μιλφ με πλαδαρο σωμα με κοντα ξανθα μαλλια και η αλινα ηταν πιο χυμωδης κοπελα με μεγαλα βυζια και ρωγες ενω ειχε καστανοξανθα κοντα μαλλια.κανουν παρτουζα στα 40 ευρω
ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
20 δεν ειχε ερθει ακομα η κοπελα....

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Παλιότερα ήταν και στο Ελλης 3 ?

Δεν την εχώ πετύχει εκεί αλλά μπορεί και να ήταν,είναι πολύ παλιά σειρά.
Σήμερα την πέτυχα αρματωμένη να μπουκάρει στο δωμάτιο με μπόλικα αξεσουάρ.
Μωρομάντηλα,δονητή,λάδι,τζελ και χαρτί μασώντας τσίχλα σαν διοικητής των Ο.Υ.Κ.
Να μην ξεχάσω λοιπόν ότι κάνει κι αυταρχικό,έχει αυτή την ήρεμη δύναμη που ελκύει ακόμα τον κόσμο
ασχέτως αν εμένα δεν μου ταιριάζει πια.

Σημείωση: Μόλις θυμήθηκα ότι στο Βέργας 6 υπόγειο ήταν η πασίγνωστη πιπομαστόρισσα Σόνια/Εύα.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Τσάρκα το απόγευμα στη Φυλής, κίνηση κατά τις 18:30 σχεδόν ανύπαρκτη. Δεν μπήκα σε κανένα, αλλά το αναφέρω για 2 πράγματα:

α) Οι γνωστοί ενοχλητικοί μαλάκες που κάθονται έξω από το 65Α προσπαθούσαν να προσελκύσουν κόσμο με κόλπα κράχτη σε κολλόμπαρο ("Ψιτ, ψιτ, κύριε κλπ).

β) Έξω από το 66Α πατέρας έφερε το γιο του, ο οποίος ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Μετά από ενημέρωση τρίτου για την κοπέλα, και κατόπιν συνεννόησης φαντάζομαι, αποφάσισαν να περάσουν. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο, αλλά με χαροποίησε σαν κίνηση :thumbsup: ΟΚ, η κοπέλα πληρώνεται και λόγω μειωμένης κίνησης φαντάζομαι δε θα ήταν καμιά δύσκολη απόφαση, ελπίζω ότι το οικονομικό δε θα έπαιζε ρόλο ούτως ή άλλως.

Πέρασα από Εξηκίου, θα προσπαθήσω να ενημερώσω, αν και δε θυμάμαι πολλά από υπηρεσίες και εμφανίσεις, όποιος θέλει ας τα λάβει υπ'όψιν κι όποιος θέλει ας συμπληρώσει. Η σειρά, επειδή με μπερδεύουν κάπως τα νούμερα, είναι όπως κατεβαίνεις από τη Λιοσίων:

1ο: Milf ξανθιά, αν θυμάμαι καλά την έχω ξαναδεί στο συγκεκριμένο, καλό σώμα για την ηλικία της.

2ο (όροφος): Τζούλια, παχουλή επίσης milf

3o: Παρουσιάστηκε ως Ελληνίδα. Συμπαθητική παρουσία.

4ο: Παχουλή που αυτοπαρουσιάστηκε.

Πέρασμα στο Βέργας 3 όπου ήταν η Αλεξάνδρα, Ρουμάνα, μελαγχροινή με απλό πρόγραμμα. Το πιο δυνατό κομμάτι της περιοχής απόψε. Μπαίνει στα υπ'όψιν.

Δεν πέρασα, γιατί επισκέφθηκα το Ξανθίππης 2 όπου παίζει να είχα να μπω καμιά 10αριά χρόνια, όταν είχα πάει 2 φίλους επαρχιώτες για να τους παρασχεθούν υπηρεσίες, και πέρασα με τη Μαρίνα. Ψηλή, ξανθιά, ωραίο σώμα, μου φάνηκε Ρωσίδα στο σαλόνι, αλλά στο δωμάτιο η προφορά μου φάνηκε Ρουμάνικη, δε ρώτησα καταγωγή. Απλό πρόγραμμα. Δεν είναι άσχημη εμπειρία, προσπαθεί, ψιλοτριψιματάκια στην αρχή, καλή στο τσιμπούκι και δεν έδειξε σημάδια βιασύνης, με μένα τουλάχιστον. Φαντάζομαι ότι έπαιξε ρόλο και το ότι δεν υπήρχε άλλος πελάτης μετά. Α, επίσης δεν αφαίρεσε το σουτιέν. Στο τέλος κουβέντα και αποχαιρετισμός.

Σημείωση για ποδολάγνους: Δεκτική στην ποδολαγνεία, λέει ότι της αρέσει, αλλά δε με πολυέπεισε. Όμορφα πόδια πάντως.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εξαιρετικός ο n.smirni76, xilnik, scooby και King James

Υ.Γ Smirni ενα μεγαλο μπραβο για τις ενημερωσεις σου!!!,ηθελα να σε παρω τηλεφωνο να σε ρωτησω αν δουλευει η βικτωρια στο διδυμου 16 αλλα φανταστηκα οτι θα κοιμοσουν
Αντι γι αυτο βλεπω και σημερα πλουσια ενημερωση

ο n.smirni δεν κοιμάται ποτέ!!! :rockon: :rockon:

ο συναγωνιστής farkeli...

άπειρος σεβασμός!

Παιωνίου 47-Άννα από το Εξηκίου 20 όπου μαζί με την μελαχρινή φάλαινα μιλφ Άννα που δουλεύει εκεί (αλλά σημέρα ήταν κλειστό) έχουν αποδείξει ότι η αποτυχία είναι γένος θηλυκού.

Scooby μόλις έγραψες ιστορία με αυτή την ατάκα.

Προσοχή στην εναλλαγή των ονομάτων,κρατήστε την περιγραφή μόνο και θα την καταλάβατε σίγουρα. Έχω την εντύπωση ότι μετά την μελαχρινή ξινή Βανέσσα (όχι την θρυλική)  που δουλεψε εκεί και κατέστρεψε το σπίτι μέχρι κι ο σκύλος αυτοκτόνησε  γιατί καιρό τώρα όταν περνάω δεν τον ακούω να γαυγίζει.

εγώ τον φοβάμαι τον σκύλο.

Λιοσίων 91-κλειστό........έχω την εντύπωση ότι η μελαχρινή Ναταλία
έτρωγε τυρόπιτα στο απέναντι πεζοδρόμιο.

αυτό πάντα κλειστό (όπως και όλα πάνω στην Λιοσίων) το βλέπω το πρωί. Σεβασμός για την τυρόπιτα.  :rockon:

Διδύμου 16-μιλφ Αλίνα,από τις πιο δυναμικές υπάρξεις της δουλειάς αυτής με κοντό ξανθό μαλλί και αύρα για βαρβάτο γαμήσι,παίζει σε δύο ταμπλώ και σαν σοφτ αλλά και σαν χαρντ στο δωμάτιο.

αν λές για την ίδια που παίζει μπάλα και Αλκαμένους 113, με τις βυζάρες εγώ την είχα βρεί ψιλομέτρια στο δωμάτιο. Βέβαια θα με πείς γούστα είναι αυτά.

μιλαω

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μην σασ ζαλισω...η ελενη απο φωκαιας 17 (αυτη απο το studio 104 φυλης)ξερετε σε τι βαρδια παιζει

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Πριν κα'να δίμηνο που την είχα επισκεφθεί ήταν απογευματινή μέχρι τις δώδεκα. Σήμερα δεν πέρασα να τσεκάρω.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
η νανα είναι 50+ απο υπηρεσιες αξίζει η Ντιανα δεν θα φύγεις σε καμια περιπτωση παραπονεμένος, απλά θα έχεις γαμήσει μια 60αρα...

Την είδα αυτή την Ντιάνα. είναι γριά που ψιλοκρατιέται, αλλά έλεος ρε παιδιά, τι γαμάτε;

είμαι 45 και μπροστά της φαίνομαι παιδάκι.....

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
βόλτα(12.50-14.00) στην πρώτη βάρδια σε μια έρημη πιάτσα , λίγο πριν το τέλος της βόλτας πέτυχα και τον στρατηγό και πήγαμε σε πέντε σπιτάκια παρέα....

Φωκαίας 17α Αννα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή με 2άρι βυζί τατού χαμηλά στη μέση , με κώλο.

ποιά είναι αυτή η Άννα, δούλευε κάπου αλλού;

την έχει δοκιμάσει κανείς;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom