Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 336 άτομα (30 μέλη και 306 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ξέρεις αν είναι καλή μέσα στο δωμάτιο;
Καλή είναι,αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.Βασικά είναι με τις μέρες της...αρκετές φορές είναι κουρασμένη και είναι λίγο ψόφια.
Δίνει γλωσσόφιλα,πουλάει έρωτα όπως κάθε ρουμάνα(αν και μολδαβή πρέπει να ναι) που σέβεται τον εαυτό της και χαιδεύει αρχίδια και κωλοτρυπίδες.
Το στήθος της είναι πολύ χαλαρό και γενικά έχει πολλές ραγάδες.
Άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της, οι (συνήθως) ρομαντικές μυρωδάτες μασχάλες της.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Βόλτα στην Φυλής πριν από λίγο.
Είδα φωτάκια στην Διδύμου και είπα να ρίξω μαι ματιά ποιές είναι.

Έχουμε λοιπόν:

Διδ. 7β: μια κάποια Τζούλια με τις καμπύλες της. Καινούργια άφιξη, με μαύρα μπουκλέ μαλλιά, τσιμπουκόχειλα, μελαμψούλα, διαφημίζεται ως "Ισπανίδα". Πρέπει να έχει κάποιες ρίζες από Β. Αφρική, ελέω χρώματος-σωματότυπου.
Διδ. 8α: Μάλλον η Λάουρα ή η Ιωάννα. Δεν ειπώθηκε όνομα, ούτε είχα όρεξη να ρωτήσω. Λευκό δέρμα, μαύρα μακριά μαλλιά, μικρό στήθος, μεγαλούτσικη περιφέρεια.

Τράβηξα προς Άγκυρας, μπας και βρώ την Βικτώρια. Πηγαίνοντας έκανα 2-3 στάσεις στα:
Φυλ. 84α: η αδύνατη από το Φ. 71β που ομοιάζει με τον Τζον Κέρρυ.
Φυλ. 84β: μια καινούργια μαυρομαλλούσα κοντούλα με τσαχπίνικο κώλο
Φυλ. 86α: κλειστό
Φυλ. 86β: η Τζούλια

Αγκ. 12β: μια μιλφ με ολόσωμο μαύρο εσώρουχο.
Αγκ. 12α: η Εβελίνα από δίπλα. Μιας και δεν είχε τίποτα κα(υ)λύτερο εκείνη την ώρα και λόγω ζέστης, βαριόμουν για πεζοπορία, ξαναδοκίμασα το χαριτωμένο αυτό πορνίδιο, με καλές εντυπώσεις. Αν δεν γαργαλιόταν τόσο και με άφηνε να ασχοληθώ περισσότερο με το υπέροχο κωλαράκι της , θα της έβαζα άριστα. 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
.Μαζί της η Αλεξάνδρα κοπέλα γ διαλογής φερμένη απο το Μεταξουργείο και συγκεριμένα Μεγ Αλεξάνδρου 20&22, Κολωνού 11 όροφος και Ακομινάτου 2.Καστανό μαλλιά (τα έχει ξανοίξει), ελαφρώς γεματούλα.Είναι μελαμψή με άσχημο δέρμα και φοράει γαλακτώματα για να μπορέσει να σταθεί.

είναι ιδιαίτερη περίπτωση για μένα. Καταρχάς διαφωνώ στο ότι το δέρμα της είναι άσχημο, εγώ το βρίσκω μια χαρά. Τα γαλακτώματα δεν ξέρω τι είναι. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ παρά τα κιλάκια. Στο σέξ είναι μυστήρια φάση: ενώ αντικειμενικά είναι μέτρια προς κακή (τυπικά προκαταρκτικά, μια-δύο στάσεις, άγαρμπη πίπα) για κάποιο λόγο περνάω πολύ όμορφα. Βασικά περνάω ίσως και πιο καλά από άλλες κοπέλες που είναι πιο καλές στο σέξ. Λέμε βλακείες και μου φτιάχνει την διάθεση. Φαντάσου ότι την προηγούμενη φορά που πήγα από τις μαλακίες δεν τελείωνα (παρόλο που είχα κανονική στύση) αλλά και πάλι δεν με ένοιαξε. Ίσως να είμαι λίγο καψούρης... :idiot: :uglystupid: :uglystupid:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μια απορία: Εσείς που κάνετε δυο και τρεις καταθέσεις σε κάθε έξοδο, λαμβάνετε χημική υποστήριξη;

τι εννοείς χημική υποστήριξη; Όχι βέβαια, αυτό που χρειάζεται είναι όρεξη, καλή ψυχολογία και εξίσου καλή παρτενέρ. Ο σωστός γαμιάς εκεί φαίνεται γιατί στον χρόνο ανάμεσα από κάθε κατάθεση δεν παρεμβάλουν ζουζουνίσματα, χαδάκια, μαλακίες όπως με νορμάλ γκόμενες, αλλά τσάρκα στους οίκους της αμαρτίας ακόμα και με δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
228269_212800578743901_959708_n.jpg

ολοσωμη καποτα παιδες...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Παρουσιολόγιο αστραπή. Τρίτη βάρδια. Μόνο Φυλής. Τέσσερις συνοδοιπόροι.

54: Άννα/Ιλόνα.
56: Νταιάνα.
66Δ: Χριστίνα.
74: Άντζελα & Αλίσα.
65: Εμμανουέλα.
67: Αντίνα.
71Α: Στεφανία.
71Β: Μιράντα.
84Α: Σαμπρίνα.
84Β: Αλιόνα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Γυναικείκελον. Ἀλλὰ δὲν βαρύνεσθε, ὑμᾶς δὲν πτοοῦσιν αὐτά.
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

2 διαφορετικα αλογα απτον ιδιο σταυλο τυπε
οποιο και να κερδιζε απτα 2 πλερονοσουν
ειχαν σκιστει απειρα δελτια απο λαθος
και ειχαν στηθει απειρες ιπποδρομιες με αυτο το κολπο
δεν ξερω αν παιζει ακομα και τωρα ομως

Αυτές είναι αλλοτινές ιστορίες των Τζιτζιφιών Φαλήρου, που τις γνωρίζουν οι παληόγριες...

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Δεχτείτε το το ως  :offtopic: αλλά διαβάστε το.

Τα "ΣΜΝ" υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν στην αγορά,λιγότερα ή περισσότερα σε "χτυπήματα"
δεν παίζει τεράστιο ρόλο,απλά τώρα αναστήθηκαν και "νεκρές" ασθένειες.
Δεν είναι κάτι καινούργιο λοιπόν,οπότε μην διαβάζετε τίποτα στο ίντερνετ και φοβάστε άδικα.
Σηκωθείτε ένα πρωινό νωρίς κατά τις 5,πάρτε το κωλοβιβλιάριο υγείας (ας πιάσει τόπο επιτέλους)
και πηγαίνετε στον Συγγρό σαν άνδρες για σοβαρή ενημέρωση με έναν καφέ αγκαλιά για την αναμονή.
Μια φορά (και μόνο) θα αγκομαχήσετε να ανοίξετε ιστορικό στην ουρά και κατόπιν τις επόμενες φορές
θα σας κατευθύνουν στο ραντεβού στον αρμόδιο εξεταστή σας εύκολα και ξεκούραστα.
Εκεί θα λύσετε/λύνετε όλες τις απορίες σας οριστικά.
Η ιατρική έχει προχωρήσει πολύ και θεραπεύει πολλά "στραβά",με το να στρουθοκαμηλίζετε δεν βγαίνει τίποτα.
Και σταματήστε να υποστηρίζετε μέσα σας ή έξω σας ότι η ιατρική έχει εφεύρει τον ασυμπτωματικό παράγοντα
για να καλύπτεται επειδή δεν ξέρει τα πάντα,όταν σας πηγαίνει "νερό" σ'αυτούς τρέχετε.
Ο καθένας για ευνόητους λόγους οφείλει να έιναι υγιής προπάντως για τον ίδιο
όπως και για τους δικούς του ανθρώπους ή τους λοιπούς γύρω του.
Όταν αποσυνδεόμαστε από εδώ,όλοι μας πιστεύω έχουν τα βασανά τους λίγο-πολύ.
Ας μην προσθέσουμε άλλα με την κάλπικη δικαιολογία του "δεν βαριέσαι"!

Όταν λες ιστορικό εννοείς καρτέλα ? Και μετά ? Θα πηγαίνεις με ραντεβού ? Γιατί έχω ακούσει ότι κάθε φορά στήνεσαι στην ουρά.

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
τι εννοείς χημική υποστήριξη; Όχι βέβαια, αυτό που χρειάζεται είναι όρεξη, καλή ψυχολογία και εξίσου καλή παρτενέρ. Ο σωστός γαμιάς εκεί φαίνεται γιατί στον χρόνο ανάμεσα από κάθε κατάθεση δεν παρεμβάλουν ζουζουνίσματα, χαδάκια, μαλακίες όπως με νορμάλ γκόμενες, αλλά τσάρκα στους οίκους της αμαρτίας ακόμα και με δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Μήπως εννοεί βιαγκρα ?

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Όταν λες ιστορικό εννοείς καρτέλα ? Και μετά ? Θα πηγαίνεις με ραντεβού ? Γιατί έχω ακούσει ότι κάθε φορά στήνεσαι στην ουρά.

Ναι,θα πας εκεί πολύ νωρίς και θα περιμένεις αρκετή ώρα μέχρι να ανοίξεις την καρτέλα
γιατί έχει συνήθως ουρά ("τα ζώα μου αργά" την πρώτη φορά).
Αν δεν πας νωρίς δεν θα βρεις νούμερο και θα ακούσεις το γνωστό "ξαναέλα"!
Από εκεί και περά όμως θα ξέρεις τι σου γίνεται όταν πηγαίνεις κλείνοντας ραντεβού.
1-όχι,δεν σε ψαρώνουν.
2-όχι,δεν σε κοιτάζουν περίεργα.
3-είσαι άλλος ένας που θέλει να εξεταστεί και δεν διαφέρεις από τους άλλους.

Μου έχει τύχει να πάω και σε ιδιωτικό γιατρό για διάφορα θέματα υγείας (όπως και όλοι μας)
αλλά πολλές φορές δεν μπήκα "just",σίγουρα βέβαια είμαι πιο άνετα.
Διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν την κλίμακα εξόδων που θες.
Στο συγκεκριμένο όμως θέμα νομίζω ότι ο Συγγρός είναι κορυφή λόγω πλήρους εξειδίκευσης.
Από'κεί και πέρα αν σε κάτι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει πολύ γρήγορα και ο ασθενής
"καίγεται" να του φύγει το άγχος,υπάρχουν γιατροί έξω.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Γιά zac 123.  Έτσι είναι όπως τα γράφεις με το νοσοκομείο του Συγγρού , στέκεσαι στην ουρά καί μάλιστα κάτω από κρύο-βροχή καί αφόρητη ζέστη ,όπως σήμερα , καί ξέρεις γιατί? Διότι στα 100 άτομα που έχει η ουρά τα 80 είναι ηλίθια ασχέτσ με την ηλικία τους. Φθάνουν μπροστά στους γιατρούς του Συγγρού καί σε ερώτησή τους, τι έχετε ? απάντουν : με πονάει ο ώμος μου ή ο γοφός μου ή το δόντι μου ή έχω ευκοιλιότητα καί πολλά άλλα τέτοια μη έχοντα σχέση με δερματολογικά- αφροδισιολογικά. SERAPIS.

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Διότι στα 100 άτομα που έχει η ουρά τα 80 είναι ηλίθια ασχέτως της ηλικίας τους. 

Δυστυχώς ισχύει αυτό (όχι σε αυτό τον βαθμό)
νομίζοντας ότι είναι ένα απλό νοσοκομείο για τα πάντα.
Συν ότι δεν ξέρουν ούτε να εκφράσουν το πρόβλημα ή ντρέπονται να το πουν.
(γιατί πήγαν λοιπόν;για να μακρύνουν την ουρά;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεχτείτε το το ως  :offtopic: αλλά διαβάστε το.

Τα "ΣΜΝ" υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν στην αγορά,λιγότερα ή περισσότερα σε "χτυπήματα"
δεν παίζει τεράστιο ρόλο,απλά τώρα αναστήθηκαν και "νεκρές" ασθένειες.
Δεν είναι κάτι καινούργιο λοιπόν,οπότε μην διαβάζετε τίποτα στο ίντερνετ και φοβάστε άδικα.
Σηκωθείτε ένα πρωινό νωρίς κατά τις 5,πάρτε το κωλοβιβλιάριο υγείας (ας πιάσει τόπο επιτέλους)
και πηγαίνετε στον Συγγρό σαν άνδρες για σοβαρή ενημέρωση με έναν καφέ αγκαλιά για την αναμονή.
Μια φορά (και μόνο) θα αγκομαχήσετε να ανοίξετε ιστορικό στην ουρά και κατόπιν τις επόμενες φορές
θα σας κατευθύνουν στο ραντεβού στον αρμόδιο εξεταστή σας εύκολα και ξεκούραστα.
Εκεί θα λύσετε/λύνετε όλες τις απορίες σας οριστικά.
Η ιατρική έχει προχωρήσει πολύ και θεραπεύει πολλά "στραβά",με το να στρουθοκαμηλίζετε δεν βγαίνει τίποτα.
Και σταματήστε να υποστηρίζετε μέσα σας ή έξω σας ότι η ιατρική έχει εφεύρει τον ασυμπτωματικό παράγοντα
για να καλύπτεται επειδή δεν ξέρει τα πάντα,όταν σας πηγαίνει "νερό" σ'αυτούς τρέχετε.
Ο καθένας για ευνόητους λόγους οφείλει να έιναι υγιής προπάντως για τον ίδιο
όπως και για τους δικούς του ανθρώπους ή τους λοιπούς γύρω του.
Όταν αποσυνδεόμαστε από εδώ,όλοι μας πιστεύω έχουν τα βασανά τους λίγο-πολύ.
Ας μην προσθέσουμε άλλα με την κάλπικη δικαιολογία του "δεν βαριέσαι"!
:rockon: :rockon: :rockon:

aoratos33

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
το εβελινακι παιζει σημερα απογευμα???κανεις αγιος συναγωνιστης??? :tits2: :kissass: :2funny: :dancing: :boobies:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γιά zac 123.  Έτσι είναι όπως τα γράφεις με το νοσοκομείο του Συγγρού , στέκεσαι στην ουρά καί μάλιστα κάτω από κρύο-βροχή καί αφόρητη ζέστη ,όπως σήμερα , καί ξέρεις γιατί? Διότι στα 100 άτομα που έχει η ουρά τα 80 είναι ηλίθια ασχέτσ με την ηλικία τους. Φθάνουν μπροστά στους γιατρούς του Συγγρού καί σε ερώτησή τους, τι έχετε ? απάντουν : με πονάει ο ώμος μου ή ο γοφός μου ή το δόντι μου ή έχω ευκοιλιότητα καί πολλά άλλα τέτοια μη έχοντα σχέση με δερματολογικά- αφροδισιολογικά. SERAPIS.

μπορούνε να βάλουν ένα συνθηματικό που ταυτόχρονα να δίνει hint στον γιατρό για το τί μπορεί να έχεις πχ.

Γιατρός: Τι έχετε ακριβώς;
Ασθενής: Μεταξουργείο, Ιασώνος νο.τάδε
Γιατρός: Μάλιστα κατάλαβα, μην ανησυχείτε θα τα καυτηριάσουμε και θα περάσουν, μα και εσείς να προσέχετε τις γλυφοκωλάδες.

μιλαω

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_2:μαγκες επειδη εχω παει στο συγγρος πριν κανα 9μηνο θα σασ πω τι επεζε μεχρι τοτε...πασ απο πολυ νωρις φαντασου εσκασα μυτη 6.30 και ειχε παρα πολλα ατομα...τους λες τι θες και σου δινει στην εισοδο το νουμερο...πληρωνεις 5 ευρω εισιτηριο και πασ για την καρτελα αν δεν εχεις σου φτιαχνουν επιτοπου...εδω αν εισαι ασφαλισμενος παρε το βιβλιαριο υγειας αν δεν εισαι παρε την ταυτοτητα....εγω πηγα με ταυτοτηα και οκ...περιεμενει να παει 8.30 με 9 να ερθουν οι γιατροι...μολις ερθει η σειρα σου τους λες γιατι εξετασεις θες να κανεις...στα γραφουν σε ενα ροζ χαρτι το πας στο ταμειο που ειναι εξω απο το ιατρειο που θα σου παρουν το αιμα..hiv 1kai 2 τυπους και για συφιλη ειναι δωρεαν...για υπατιτιδα εκανε 9.80 νομιζω η μια...πας δινεις αιμα και παιρνεις αποτελεσματα μετα απο 2 εβδομαδες...το θεμα ειναι αλλο...το συγγρος ειναι καλο και αξιοπιστο νοσοκομειο?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
:s&m_2:μαγκες επειδη εχω παει στο συγγρος πριν κανα 9μηνο θα σασ πω τι επεζε μεχρι τοτε...πασ απο πολυ νωρις φαντασου εσκασα μυτη 6.30 και ειχε παρα πολλα ατομα...τους λες τι θες και σου δινει στην εισοδο το νουμερο...πληρωνεις 5 ευρω εισιτηριο και πασ για την καρτελα αν δεν εχεις σου φτιαχνουν επιτοπου...εδω αν εισαι ασφαλισμενος παρε το βιβλιαριο υγειας αν δεν εισαι παρε την ταυτοτητα....εγω πηγα με ταυτοτηα και οκ...περιεμενει να παει 8.30 με 9 να ερθουν οι γιατροι...μολις ερθει η σειρα σου τους λες γιατι εξετασεις θες να κανεις...στα γραφουν σε ενα ροζ χαρτι το πας στο ταμειο που ειναι εξω απο το ιατρειο που θα σου παρουν το αιμα..hiv 1kai 2 τυπους και για συφιλη ειναι δωρεαν...για υπατιτιδα εκανε 9.80 νομιζω η μια...πας δινεις αιμα και παιρνεις αποτελεσματα μετα απο 2 εβδομαδες...το θεμα ειναι αλλο...το συγγρος ειναι καλο και αξιοπιστο νοσοκομειο?

Βέβαια το καλύτερο σ'αυτού του είδους τις εξετάσεις.Μόνο που αυτά τα θέματα είναι στο Υγεία και Σεξ! :offtopic:

μιλαω

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βέβαια το καλύτερο σ'αυτού του είδους τις εξετάσεις.Μόνο που αυτά τα θέματα είναι στο Υγεία και Σεξ! :offtopic:
το ξερω φιλε το ειχα γραψει και παλιοτερα εκει που λες...απλωσ εγραψα εδω την εμεπιρια μου απο το συγγρος λογω της παραπανως κουβεντας

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
παιδια η ελενη απο φ.104 ισχυει οτι δουλευει σε μπουρδελο?αν ναι ξερουμε που και τι βαρδια?  :helpplea:

Φωκαίας 17 τύπε.20 γιούρια απλό χωρίς εξτραδάκια . . . Περί βραδιών ο λόγος νομίζω δουλεύει πρωινή βάρδια γιατί προχθές που είχα πάει απόγευμα βράδυ δεν την πέτυχα. . .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom