Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (14 μέλη και 120 επισκέπτες)

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα!

Μαύρο στις μαυρογιαλούρενες της Φυλής!

Το εικοσάρικο βγαίνει με κόπο και ιδρώτα! Όσο κόπιασα εγώ για να το βγάλω τόσο θα κοπιάσει και αυτή.

Σωστός . .Έτσι πάει. .  .  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
Φωκαίας 17 τύπε.20 γιούρια απλό χωρίς εξτραδάκια . . . Περί βραδιών ο λόγος νομίζω δουλεύει πρωινή βάρδια γιατί προχθές που είχα πάει απόγευμα βράδυ δεν την πέτυχα. . .
τρίτη βάρδια δουλεύει.....

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
καλημερα......αν και εχω διαβασει πολλες σελιδες...δεν εχω βγαλει ακρη.....η βαλια απο αλκαμενους ειναι η βαλια απο ελλης 3???και αν οχι ξερει κανεις που δουλευει η βαλλια απο ελλης 3??!!ευχαριστω!!

Επισκέπτης
25062013 1800 - 2000 GMT

Διδ 7 δεξιὰ Τζούλια 18 - 22 μελαγχροινή.

Διδ 8 κάτω Λώρη 26 - 30 μελαγχροινὴ ἐνδιαφέρον γυμνασμένον σῶμα.

Διδ 8 ἄνω Χριστίνα 26 - 30 μελαγχροινή.

Διδ 16 Σύλβια 30 - 34 ξανθή, Βικτώρια 22 - 26 καστανή.

Διδ 18 κάτω Ἄννα 26 - 30 καστανὴ ὑπέρβαρος.

Διδ 20 Εὔα 30 - 34 μελαγχροινή. *

Διδ 18 ἄνω Ἀλιόνα +∞

Ἀλκιβ. 16Α Πατρίτσια +∞

Ἀλκιβ. 16Γ Τζουλιάνα 22 - 26 ξανθή. *

Φωκ. 27 ἰσόγειον 22 - 26 μελαγχροινή Ἀλβανίς.

Φωκ. 25 κάτω Ἄνκα 22 - 26 ξανθή! **

Φωκ. 19 ἡ διορισθεῖσα ὀπαδὸς τοῦ ΠΑΣΟΚ.

Φωκ. 17 Ἰζαμπέλλα 18 - 22 μελαγχροινή. Καλή (ὀπτικῶς).

Φ80 Μαίρη 18 - 22 μελαγχροινὴ ὑπέρβαρος (ὁ happy hippo τοῦ Φ71 κάτω εἰς προηγουμένην περιήγησὶν μας), Μαρία 18 - 22 μελαγχροινὴ προχειρότης.

Φ61 Ἀλεξάνδρα 18 - 22 ξανθὴ λεπτή. *

Φ59 18 - 22 καστανὴ μεγαλόσωμος.

Φ86 κάτω 18 - 22 μελαγχροινὴ βραχὐσωμος ἀρχαρία.

Φ67 18 - 22 μελαγχροινὴ καλὴ (ὀπτικῶς).

Φ69 κάτω 18 - 22 καστανὴ μικρόσωμος. *

Φ71 κάτω Στεφανία 22 - 26 καστανὴ full size.

Ἀγκύρας 12 ἀριστερὰ 30 - 34 καστανή.

Ἀγκύρας 12 δεξιὰ 26 - 30 καστανὴ ὑπέρβαρος.

Ἀχαρνῶν 85 τὸ συνεργεῖον καθαρισμοῦ.

*: Προλάβατε.

**: Προλάβατε τὰ μεγάλα χρηματοφυλάκια!

Επισκέπτης
Πως το πάθατε και ενημερώνετε εσείς;

Λόγῳ κενοῦ ἐνεργοποιήθη ἡ ἐφεδρεία τῆς ἐθνοφρουρᾶς.

episkepsi-antiprosopeias-tis-lefed-n-xalkidikis---synekpaidefsi-me-tin-diefthynsi-ethnofylakis-12-mk-merarxias-pezikou---te-alexandroupolis-kai-te-traianoupolis-1-315x236.jpg

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Επίσκεψη 26-6-2013 ώρα 14.00 με 15.00.

Ιάσωνος 30Α Πρεζάκι ετών 39 με καρέ μαλλί και σάπια δόντια.

Ιάσωνος 30Β Ελεεινίδα όπως λέει (Αλβανή μάλλον) ξανθό μαλλί,πολύ λεπτή με πολύ καλό κορμί. Πλήρωσα 10 και πέρασα. Ξεπέτα εντελώς η κυρία. Ζητάω 69 και μου λέει δεν κάνει... Άσε λέω την πουτσήσαμε... Ξεκίνησε πίπα με χαλαρό καβλί για λιγότερο από λεπτό χωρίς να βγάλει τα εσώρουχα της. Κάθισε μακριά από εμένα για να μην την ακουμπάω. Στήνεται στα 4 και αρχίζω να την γαμάω και εκεί που λέω θα χύσω μετά από 2 λεπτά μου λέει -- άντε τέλειωνε -- Εκεί ξενέρωσα και άρχισα να κλαίω τα λεφτά μου... Άρχισε να μου τραβάει την χειρότερη μαλακία που μου τράβηξαν ποτέ στην ζωή μου για μερικά δευτερόλεπτα. Κόντεψε να μου ξεκολλήσει τον πούτσο από το μένος. Λέω άστο σήκω φύγε,δεν το'χεις,κάνε καμία άλλη δουλειά,σέρβιρε καμιά τυρόπιτα...

Ιάσωνος 37Β Σόνια Νοτιο-Αφρικάνα (μάλλον γυφτάκι). Καλό μωρό αντάυγειες κόκκινες με πολύ καλό λεπτό κορμί και λαμπερά μάτια. Αν δεν έκανα την μαλακία που πέρασα στο Ιάσωνος 30Β θα περνούσα.

Ιάσωνος ?? Απέναντι από το Ιάσωνος 37Β. Βγαίνουν πάντα δύο εδώ. Ελλεεινίδα Χοντρή-Μπάζο και τσιγγάνη λεπτή-ψηλή. Ρωτάω την λούγκρα τον τσάτσο αν κάνουν 69 και μου λέει όχι... Μα γιατί του λέω ?? χαχα Και ακούγεται μία φωνή από μέσα,θέλουμε extra για 69 χαχαχα Βρε δεν μας γαμιέστε λέω εγώ..

Απογοήτευση μεγάλη το Μετάξι ,,, Στο παρελθόν είχα ρίξει πολύ καλά γαμήσια αλλά τα τελευταία δύο χρόνια είναι άθλια η κατάσταση ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Επίσκεψη 26-6-2013 ώρα 14.00 με 15.00.

Ιάσωνος 30Α Πρεζάκι ετών 39 με καρέ μαλλί και σάπια δόντια.

Ιάσωνος 30Β Ελεεινίδα όπως λέει (Αλβανή μάλλον) ξανθό μαλλί,πολύ λεπτή με πολύ καλό κορμί. Πλήρωσα 10 και πέρασα. Ξεπέτα εντελώς η κυρία. Ζητάω 69 και μου λέει δεν κάνει... Άσε λέω την πουτσήσαμε... Ξεκίνησε πίπα με χαλαρό καβλί για λιγότερο από λεπτό χωρίς να βγάλει τα εσώρουχα της. Κάθισε μακριά από εμένα για να μην την ακουμπάω. Στήνεται στα 4 και αρχίζω να την γαμάω και εκεί που λέω θα χύσω μετά από 2 λεπτά μου λέει -- άντε τέλειωνε -- Εκεί ξενέρωσα και άρχισα να κλαίω τα λεφτά μου... Άρχισε να μου τραβάει την χειρότερη μαλακία που μου τράβηξαν ποτέ στην ζωή μου για μερικά δευτερόλεπτα. Κόντεψε να μου ξεκολλήσει τον πούτσο από το μένος. Λέω άστο σήκω φύγε,δεν το'χεις,κάνε καμία άλλη δουλειά,σέρβιρε καμιά τυρόπιτα...

Ιάσωνος 37Β Σόνια Νοτιο-Αφρικάνα (μάλλον γυφτάκι). Καλό μωρό αντάυγειες κόκκινες με πολύ καλό λεπτό κορμί και λαμπερά μάτια. Αν δεν έκανα την μαλακία που πέρασα στο Ιάσωνος 30Β θα περνούσα.

Ιάσωνος ?? Απέναντι από το Ιάσωνος 37Β. Βγαίνουν πάντα δύο εδώ. Ελλεεινίδα Χοντρή-Μπάζο και τσιγγάνη λεπτή-ψηλή. Ρωτάω την λούγκρα τον τσάτσο αν κάνουν 69 και μου λέει όχι... Μα γιατί του λέω ?? χαχα Και ακούγεται μία φωνή από μέσα,θέλουμε extra για 69 χαχαχα Βρε δεν μας γαμιέστε λέω εγώ..

Απογοήτευση μεγάλη το Μετάξι ,,, Στο παρελθόν είχα ρίξει πολύ καλά γαμήσια αλλά τα τελευταία δύο χρόνια είναι άθλια η κατάσταση ...
Δεν τελειωσες τυπε?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Μπορείς να τα συνοψίσεις όλα αυτά σε μιά λέξη:

"Μεταξοσκώληκες".

silk_worm.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom