Επίσκεψη 26-6-2013 ώρα 14.00 με 15.00.
Ιάσωνος 30Α Πρεζάκι ετών 39 με καρέ μαλλί και σάπια δόντια.
Ιάσωνος 30Β Ελεεινίδα όπως λέει (Αλβανή μάλλον) ξανθό μαλλί,πολύ λεπτή με πολύ καλό κορμί. Πλήρωσα 10 και πέρασα. Ξεπέτα εντελώς η κυρία. Ζητάω 69 και μου λέει δεν κάνει... Άσε λέω την πουτσήσαμε... Ξεκίνησε πίπα με χαλαρό καβλί για λιγότερο από λεπτό χωρίς να βγάλει τα εσώρουχα της. Κάθισε μακριά από εμένα για να μην την ακουμπάω. Στήνεται στα 4 και αρχίζω να την γαμάω και εκεί που λέω θα χύσω μετά από 2 λεπτά μου λέει -- άντε τέλειωνε -- Εκεί ξενέρωσα και άρχισα να κλαίω τα λεφτά μου... Άρχισε να μου τραβάει την χειρότερη μαλακία που μου τράβηξαν ποτέ στην ζωή μου για μερικά δευτερόλεπτα. Κόντεψε να μου ξεκολλήσει τον πούτσο από το μένος. Λέω άστο σήκω φύγε,δεν το'χεις,κάνε καμία άλλη δουλειά,σέρβιρε καμιά τυρόπιτα...
Ιάσωνος 37Β Σόνια Νοτιο-Αφρικάνα (μάλλον γυφτάκι). Καλό μωρό αντάυγειες κόκκινες με πολύ καλό λεπτό κορμί και λαμπερά μάτια. Αν δεν έκανα την μαλακία που πέρασα στο Ιάσωνος 30Β θα περνούσα.
Ιάσωνος ?? Απέναντι από το Ιάσωνος 37Β. Βγαίνουν πάντα δύο εδώ. Ελλεεινίδα Χοντρή-Μπάζο και τσιγγάνη λεπτή-ψηλή. Ρωτάω την λούγκρα τον τσάτσο αν κάνουν 69 και μου λέει όχι... Μα γιατί του λέω ?? χαχα Και ακούγεται μία φωνή από μέσα,θέλουμε extra για 69 χαχαχα Βρε δεν μας γαμιέστε λέω εγώ..
Απογοήτευση μεγάλη το Μετάξι ,,, Στο παρελθόν είχα ρίξει πολύ καλά γαμήσια αλλά τα τελευταία δύο χρόνια είναι άθλια η κατάσταση ...