Τσάρκα το απόγευμα στη Φυλής, κίνηση κατά τις 18:30 σχεδόν ανύπαρκτη. Δεν μπήκα σε κανένα, αλλά το αναφέρω για 2 πράγματα:
α) Οι γνωστοί ενοχλητικοί μαλάκες που κάθονται έξω από το 65Α προσπαθούσαν να προσελκύσουν κόσμο με κόλπα κράχτη σε κολλόμπαρο ("Ψιτ, ψιτ, κύριε κλπ).
β) Έξω από το 66Α πατέρας έφερε το γιο του, ο οποίος ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Μετά από ενημέρωση τρίτου για την κοπέλα, και κατόπιν συνεννόησης φαντάζομαι, αποφάσισαν να περάσουν. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο, αλλά με χαροποίησε σαν κίνηση
ΟΚ, η κοπέλα πληρώνεται και λόγω μειωμένης κίνησης φαντάζομαι δε θα ήταν καμιά δύσκολη απόφαση, ελπίζω ότι το οικονομικό δε θα έπαιζε ρόλο ούτως ή άλλως.
Πέρασα από Εξηκίου, θα προσπαθήσω να ενημερώσω, αν και δε θυμάμαι πολλά από υπηρεσίες και εμφανίσεις, όποιος θέλει ας τα λάβει υπ'όψιν κι όποιος θέλει ας συμπληρώσει. Η σειρά, επειδή με μπερδεύουν κάπως τα νούμερα, είναι όπως κατεβαίνεις από τη Λιοσίων:
1ο: Milf ξανθιά, αν θυμάμαι καλά την έχω ξαναδεί στο συγκεκριμένο, καλό σώμα για την ηλικία της.
2ο (όροφος): Τζούλια, παχουλή επίσης milf
3o: Παρουσιάστηκε ως Ελληνίδα. Συμπαθητική παρουσία.
4ο: Παχουλή που αυτοπαρουσιάστηκε.
Πέρασμα στο Βέργας 3 όπου ήταν η Αλεξάνδρα, Ρουμάνα, μελαγχροινή με απλό πρόγραμμα. Το πιο δυνατό κομμάτι της περιοχής απόψε. Μπαίνει στα υπ'όψιν.
Δεν πέρασα, γιατί επισκέφθηκα το Ξανθίππης 2 όπου παίζει να είχα να μπω καμιά 10αριά χρόνια, όταν είχα πάει 2 φίλους επαρχιώτες για να τους παρασχεθούν υπηρεσίες, και πέρασα με τη Μαρίνα. Ψηλή, ξανθιά, ωραίο σώμα, μου φάνηκε Ρωσίδα στο σαλόνι, αλλά στο δωμάτιο η προφορά μου φάνηκε Ρουμάνικη, δε ρώτησα καταγωγή. Απλό πρόγραμμα. Δεν είναι άσχημη εμπειρία, προσπαθεί, ψιλοτριψιματάκια στην αρχή, καλή στο τσιμπούκι και δεν έδειξε σημάδια βιασύνης, με μένα τουλάχιστον. Φαντάζομαι ότι έπαιξε ρόλο και το ότι δεν υπήρχε άλλος πελάτης μετά. Α, επίσης δεν αφαίρεσε το σουτιέν. Στο τέλος κουβέντα και αποχαιρετισμός.
Σημείωση για ποδολάγνους: Δεκτική στην ποδολαγνεία, λέει ότι της αρέσει, αλλά δε με πολυέπεισε. Όμορφα πόδια πάντως.