J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
δεν ξέρω τυπε...η γνωστη ξανθουλα ρωσιδουλα βικτωρια απο διδυμου 16 και λιοσιων 76?
δεν ξέρω τυπε...η γνωστη ξανθουλα ρωσιδουλα βικτωρια απο διδυμου 16 και λιοσιων 76?
Άννα-Τζούλια-Τζουλιάνα η χειρότερη απ'ολες. Μην ξαναπάει κανείς.
να ηταν και η ιδια κοπελαΜὲ ἕνα ὄνομα βαρὺ σὰν ἱστορία...
να ηταν και η ιδια κοπελα
Όχι ρε, αλλά βαριέται που ζει η πουτάνα. Ψυχολογικά έχει.αγαπουλης τυπε?
Τότε για ποιό λόγο τα μπουρδέλα στο Μεταξουργείο έχουν τιμή 10 ευρώ, ενώ στη Φυλής έχουν 20;
Σε τί διαφέρουν, αφού δέχονται όλα αλλοδαπούς;
Διαφέρουν μόνο στις υπηρεσίες και στην εμφάνιση των κοριτσιών;
σήμερα πάντως απόγευμα ήταν μια μιλφού, μελαχρινή μακρυά μαλλιά, γεματούλα αρκετά, με άσχημο "τετράγωνο" πρόσωπο. έφυγα τρέχοντας. δεν ξέρω αν είναι αυτή που λεςΚαλησπέρα παιδιά.Ξέρουμε αν η γνωστή Μπάρμπορα(Τσέχα) παίζει στο Αδάνων τα απογεύματα;
η γνωστη ξανθουλα ρωσιδουλα βικτωρια απο διδυμου 16 και λιοσιων 76?
παιδια χωρις να λεω μαλακιες παντως σημερα που εκανα τσαρκα απο 8 και μεχρι 9 ειδα μποθρδελα να δεχονται πακιστανους και στην φυλης αλλα και φωκαιας κυριως...φαντασου ειδα πακιστανο να κραταει στα χερια του ενα χαρτι το οπιο ηταν αδεια παραμονης?χαρτι απο νοσοκομειο οτι δεν εχει τιποτα?αν ειναι ετσι παιδια ας το κατεβασουνστο 15αθρο ξερω εγω?Γιατι τα ιδια παπουτσια πωλουνται ακριβότερα στη Γλυφαδα απο οτι στα Πατήσια εχεις αναρωτηθεί ποτε?
έχουν ξυπνήσει οι πάκιδες και ανεβάζουν ρομαντικά βίντεο με τις ερωτικές τους περιπτύξεις στα μπουρδελάκια της ντίσνεϊ,έχουν εξελιχθεί σε πορνοκασκαντέρ της πίατσαςέχω δει λάιβ κυρ μπιλη στο Φυλής 59 να δίνει τη λύση στην κρίση σε 2 βρωμερους αραπηδες να τους ταζει στρωτες μπαλιτσες κλπ... Στο Φώκαιας 27 Γιάννα κ Βικτώρια ανακοίνωσαν ακα σε 2 υπέρβρωμερά πακια.. Καλα δε μιλάω καν για Ντίσνεϊ στη κωλοκυνθους τους ταζουν και ρομαντικά γλωσσοφιλα
που στο διαολο τα βρισκουν οι πακιστανοι τα λεφτα???παντως πολλα δεν δεχονται πακιστανους ακομη πακιστανους προς το παρονέχουν ξυπνήσει οι πάκιδες και ανεβάζουν ρομαντικά βίντεο με τις ερωτικές τους περιπτύξεις στα μπουρδελάκια της ντίσνεϊ,έχουν εξελιχθεί σε πορνοκασκαντέρ της πίατσας
Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε.Δεν νομίζω να είναι αυτή εκτός αν πάχυνε πάλι.σήμερα πάντως απόγευμα ήταν μια μιλφού, μελαχρινή μακρυά μαλλιά, γεματούλα αρκετά, με άσχημο "τετράγωνο" πρόσωπο. έφυγα τρέχοντας. δεν ξέρω αν είναι αυτή που λες
εγω ρε φιλε περασα γαματα προχτεςΆννα-Τζούλια-Τζουλιάν η χειρότερη απ'ολες. Μην ξαναπάει κανείς.
οι οποιοι ομως συντομα φευγουν γ "αλλου" θα χεις παρατηρησει..εγω που ξερω απο παλια σου λεω οτι λες ανοησιες.
τα τελευταια 2 χρονια,ισως και παραπανω , το παρον θρεντ ειναι σε κορυφαιο επιπεδο του διαθετοντας φοβερους πορνορεπορτερ.