Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 336 άτομα (27 μέλη και 309 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.027
Πόντοι
46.232
Πριν από λιγο στη φυλης
Διδυμου 7α ηλεκτρα,πολύ ωραιο σεξι κορμι,ξανθια κοπελα και αποκαλυψη του billy 13
Φυλης
59 αντινα
80 ντανιελα,η μελαγχροινη σεξι ρουμανα με την οποια εχω περασει επανελλημενως στο ευνειδων 5
Να πω την αμαρτια μου,εγινα και ρεζιλι,καθως με το που την ειδα,εδωσα το εικοσαρικο να περασω,αν και σημερα περασα από φυλης,απλα για να δω την ηλεκτρα και τη ντανιελα
Τελικα η κοπελα μπηκε στο δωματιο,και με το που ξεκινησε να μου τριβεται,της ζητησα ν αναβαλουμε τη συνευρεση και να τη κανουμε αυριο,κατι που το εννοω.
Σκεφτηκα ότι εν μεσω ιωσης που είναι προς το περας της,και με δυο καταθεσεις χτες και προχτες,θα επρεπε να δωσω στον εαυτο μου λιγο χρονο ξεκουρασης
Τελικα αφου με κατσαδιασε η υπηρεσια,και με το δικιο της,αν και η συγκεκριμενη ξανθια υπηρεσια δεν είναι καλη, μου επεστρεψε το εικοσαρικο.Η κοπελα απο την αρχη δεν ειχε προβλημα,αφου οσες φορες την εχω δει ευνειδων,την εχω παρει,και με ξερει
134 οροφος αντριαννα,η μελαγχροινη σχετικα ψηλη λεπτη κοπελ
περαστικά....

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Αρχηγέ εννοείς τη γνωστή Βικτώρια Ουκρανή,με σγουρό,ξανθό μαλλί, με πρόγραμμα φουλ, που ήταν στην Αλκιβιάδου και τώρα έχει παει στη Φώκαιας για την οποία έχουν γραφτεί εδω κριτικές;;

Όχι δεν είναι αυτή. Αυτή που λέω εγώ δουλεύει στο γωνιακό, απέναντι απ' τον "λαβύρινθο", στο υπερυψωμένο ισόγειο. Κοντή ξανθιά.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πάντως , αναδουλειά , αναδουλειά , αλλά το υφάκι υφάκι. Μου φαίνεται ότι τους χρειάζεται λίγη κρίση παραπάνω , έτσι για να σπάσει και άλλο ο τσαμπουκάς τους. Το οργανωμένο μπουκοτάζ , σε όλες τις σωστές κοινωνίες , και ρίχνει τις τιμές , και βελτιώνει το επίπεδο των προσφερώμενων υπηρεσιών. Είδωμεν...

Aπό ποιούς φίλε? Από τους προμότoρες και τους μυθομανείς που κατέκλυσαν το site? Αλλά και αυτοί να μην ήταν, που πάντα θα είναι, είναι λογικό να αραιώσει ο κόσμος για πολλούς λόγους. Οικονομική κατάσταση, συνθήκες υγιεινής που ούτε σε ζώα δεν αρμόζουν, μέτριο επίπεδο γυναικών, (ειδικά όταν ακούς για Θεές και πας και βλέπεις την δίδυμη αδελφή του Γολιάθ, τρελαίνεσαι...), ανύπαρκτοι έλεγχοι για τη διασφάλιση της υγείας των πελατών αλλά και των εκδιδόμενων κοριτσιών, ελεύθερη είσοδος πλέον σε όλες τις φυλές που όσο και να το κάνουμε μερικές φυλές, τι να κάνουμε δηλαδή, από καθαριότητα και υγεία είναι άστα να πάνε. Και δυστυχώς ναι, το 20αρικο είναι πολύ πλέον για όλη αυτή την κατάσταση...
πολυ σωστος!

kanon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2013
Κριτικές
8
Like
8
Πόντοι
1
Όχι δεν είναι αυτή. Αυτή που λέω εγώ δουλεύει στο γωνιακό, απέναντι απ' τον "λαβύρινθο", στο υπερυψωμένο ισόγειο. Κοντή ξανθιά.

Ελα την Αλβανιδα την Μαρια με τα ακαποτα στοματικα θα λες.. απορω πως δεν το εχει "ξεφουρνισει" καποιος αλλος.. εκτος αν "τρεχουν" απ΄τα παρασημα...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
22:45 απόψε Φωκαίας 27ημιυπόγειο,μόλις είχα χύσει τις βυζάρες της Μαρίνας.
Φωνές και μπουκέτα στο σαλόνι με ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ,μαλάκας ΓΕΡΟΞΟΥΡΗΣ με καπελάκι είπε στην γριά τσατσά(κανά 60φεύγα και ευγενική κυρία) ότι ήθελε να την πηδήξει,στη μέση μπήκε η Μαρίνα και τον τραμπούκισε φωνάζοντάς του πολλές φορές ''Τι είπες ρε?΄΄ ενώ τον έσπρωχνε,ανέλαβε να ΄΄καθαρίσει΄΄  ''ντουλάπα'' Έλληνας του μαγαζιού και εκτός από τα μπουκέτα τον έστειλε κάτω από τα σκαλοπάτια ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ με ατάκες''μουνόπανο τσακίσου΄΄.
Ξεφτιλίστηκες Κωλόγερε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πριν από λιγο στη φυλης
Διδυμου 7α ηλεκτρα,πολύ ωραιο σεξι κορμι,ξανθια κοπελα και αποκαλυψη του billy 13
Φυλης
59 αντινα
80 ντανιελα,η μελαγχροινη σεξι ρουμανα με την οποια εχω περασει επανελλημενως στο ευνειδων 5
Να πω την αμαρτια μου,εγινα και ρεζιλι,καθως με το που την ειδα,εδωσα το εικοσαρικο να περασω,αν και σημερα περασα από φυλης,απλα για να δω την ηλεκτρα και τη ντανιελα
Τελικα η κοπελα μπηκε στο δωματιο,και με το που ξεκινησε να μου τριβεται,της ζητησα ν αναβαλουμε τη συνευρεση και να τη κανουμε αυριο,κατι που το εννοω.
Σκεφτηκα ότι εν μεσω ιωσης που είναι προς το περας της,και με δυο καταθεσεις χτες και προχτες,θα επρεπε να δωσω στον εαυτο μου λιγο χρονο ξεκουρασης
Τελικα αφου με κατσαδιασε η υπηρεσια,και με το δικιο της,αν και η συγκεκριμενη ξανθια υπηρεσια δεν είναι καλη, μου επεστρεψε το εικοσαρικο.Η κοπελα απο την αρχη δεν ειχε προβλημα,αφου οσες φορες την εχω δει ευνειδων,την εχω παρει,και με ξερει
134 οροφος αντριαννα,η μελαγχροινη σχετικα ψηλη λεπτη κοπελα
εριξες ακυρο στην πουτανα τυπε? :rockon:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Φωνές και μπουκέτα στο σαλόνι με ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ,μαλάκας ΓΕΡΟΞΟΥΡΗΣ με καπελάκι είπε στην γριά τσατσά(κανά 60φεύγα και ευγενική κυρία) ότι ήθελε να την πηδήξει,στη μέση μπήκε η Μαρίνα και τον τραμπούκισε φωνάζοντάς του πολλές φορές ''Τι είπες ρε?΄΄ ενώ τον έσπρωχνε,ανέλαβε να ΄΄καθαρίσει΄΄  ''ντουλάπα'' Έλληνας του μαγαζιού και εκτός από τα μπουκέτα τον έστειλε κάτω από τα σκαλοπάτια ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ με ατάκες''μουνόπανο τσακίσου΄΄.
Ξεφτιλίστηκες Κωλόγερε

Σιγά το πράγμα να τον πλακώσει στο ξύλο ο άλλος.
Εκτός αν επέμενε... οχι και με τους καλύτερους τρόπους.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ελα την Αλβανιδα την Μαρια με τα ακαποτα στοματικα θα λες.. απορω πως δεν το εχει "ξεφουρνισει" καποιος αλλος.. εκτος αν "τρεχουν" απ΄τα παρασημα...

Εμένα πάντως μου έβαλε καπότα. Πρέπει να φοράω ολόσωμο μου φαίνεται. :2funny:

Ξεφτιλίστηκες Κωλόγερε

Κάτσε ρε φίλε. Ξύλο επειδή της είπε ότι θέλει να τη γαμήσει; :S

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φωνές και μπουκέτα στο σαλόνι με ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ,μαλάκας ΓΕΡΟΞΟΥΡΗΣ με καπελάκι είπε στην γριά τσατσά(κανά 60φεύγα και ευγενική κυρία) ότι ήθελε να την πηδήξει,στη μέση μπήκε η Μαρίνα και τον τραμπούκισε φωνάζοντάς του πολλές φορές ''Τι είπες ρε?΄΄ ενώ τον έσπρωχνε,ανέλαβε να ΄΄καθαρίσει΄΄  ''ντουλάπα'' Έλληνας του μαγαζιού και εκτός από τα μπουκέτα τον έστειλε κάτω από τα σκαλοπάτια ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ με ατάκες''μουνόπανο τσακίσου΄΄.
Ξεφτιλίστηκες Κωλόγερε
Πω!Πω!
Γαμάτη φαση!!!
Μπουρδελα  for ever!!! :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σιγά το πράγμα να τον πλακώσει στο ξύλο ο άλλος.
Εκτός αν επέμενε... οχι και με τους καλύτερους τρόπους.
επέμενε και μάλιστα θεωρούσε ότι έκανε και χιούμορ ο μπετόβλακας.
Όταν κλείδωσε η πόρτα και άρχισε να τον ξεφτιλίζει η τάνα και ο ΄ντουλάπας΄΄ τότε του κόπηκαν οι μαγκιές..Αυτά για όποιον νομίζει ότι πάει για να κάνει χαβαλέ στα ρδέλα...

Πω!Πω!
Γαμάτη φαση!!!
Μπουρδελα  for ever!!! :rockon:
Ηοt σκηνικό,γούσταρα γιατί θυμήθηκα φάση ''Big Mac VS ντέμη στο δωματιάκι και τις μάπες που ''έσκαγαν''

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πριν από λιγο στη φυλης

Άρχοντα, πότε ανέφερε την Ηλέκτρα ο Billy13 ? ? ?

Δεν βρήκα κάτι.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πριν από λιγο στη φυλης

Ααααα, θα σε μαλώσω Άρχοντα.  :bottom:

Εν μέσω ίωσης και τριγυρνάς στα μπουρδέλα ? ? ?
Μέγα σφάλμα ! ! !  :woldman:

α) Θα μας κολλήσεις τα κορίτσια μας
β) Θα μας κολλήσεις και εμάς
γ) Έτσι όπως είναι ο οργανισμός σου εξασθενημένος και ευάλωτος, θα κολλήσεις και εσύ τίποτα χειρότερο και θα σε κλαίμε . . . . . .  :priest:

Ντροπή και αίσχος . . . .    :referee:

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τυχαία συνάντηση σήμερα το βραδάκι με άλλους φίλους και ψιλή βολτίτσα στα πέριξ της Φυλής.
Η κατάσταση θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο,πρέπει να περάσαν μόνο 25 άτομα κυριολεκτικά σε μία ώρα
που γυρίζαμε σαν καταραμένοι (μιλάμε για Παρασκευή βράδυ  :2funny: )
και να καπαρώθηκε (ίσως) ο ένας μέσα μέχρι που φύγαμε για μασαμπούκα.
Όλοι οι υπόλοιποι μπαινόβγαιναν στο τσακ-μπαμ!
Μετά αν ήρθε η Αλιόνα (δεν είδαμε) θα πρέπει να δούλεψε μόνη της για όλη την Φυλής σε αναλογία.  :2funny:
Όσον αφορά τις κοπέλες οι μισές δεν δικαιολογούν με τίποτα το εικοσάρικο.
Είτε πρέπει να μείνουν οι καλές στα 20 ευρώ και οι υπόλοιπες να πάνε 10 ευρώ για να μπει τάξη
είτε να φύγουν οι μισές εντελώς και να μείνουν τα αξιόλογα 20άρικα.
Αν δεν γίνει έτσι η φύρα μεταφέρεται......(θα) μεταφέρεται και όλες οι πλευρές θα τον "πίνουν".
Μάθαμε τώρα όλες ίσα κι όμοια,μάλλον έμειναν κάποιοι στην χρυσή εποχή του "κάποτε".
Πάει αυτή η εποχή.........του πορνοσυνδικαλισμού.
Να σταματήσει το σαλιάρισμα-αβανταδοριλίκι επιτέλους,γελάει ο κόσμος! :2funny: :2funny:

Διαβάζω και ποστ για γέρους,ξύλο,μικρόβια κτλ.
Έτσι έιναι όμως..........η φτώχια μας κάνει πιο παρατηρητικούς!

kanon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2013
Κριτικές
8
Like
8
Πόντοι
1

Συνημμένα

• NakedGunfullbodycondom.jpg
    NakedGunfullbodycondom.jpg
    66,9 KB · Εμφανίσεις: 52

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ξεφτιλίστηκες Κωλόγερε
δηλαδη απορω ο τακμαν πως την εχει γλιτωσει τοσες φορες αφου ειναι ο μεγαλυτερος εραστης τσατσαδων που κυκλοφορεί παγκοσμίως 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
α) Λαβύρινθος: Ωραίας φάτσας μελαχροινή με πλούσιο στήθος ,με μερικά κιλάκια παραπάνω, γαμεύσιμη. Δεν την έχω ξαναδεί και δίστασα να βγάλω το 20 ευρω χωρίς πληροφόρηση. Ξέρει κανείς τίποτα;
Γκαμπριέλα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom