redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
οχι μου το ειπε η υπηρεσιατην πηρες και το λες αυτο??
οχι μου το ειπε η υπηρεσιατην πηρες και το λες αυτο??
οκ.επισης ειναι αρκετα κουμπονενη.οχι μου το ειπε η υπηρεσια
απογευματινη τσαρκα στη φυλης.σχεδον σε ολλα ειχε τις ιδιες που ξέρετε.αυτο που μου εκανε τεραστια εντύπωση ηταν στο φυλης 109 οροφος ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΤΣΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΈΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ!!!ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ.
φολα... που ειναι η τζωρτζιαννα ρε γαμωτο
Τυπε προφανως εννοεις τα ιδρυματα της Δροσοπουλου,τσεκαρε λιγο στα μπουρδελα και θα το βρειςκαλημερα συναγωνιστες ξερει κανεις να μου πει αν τα 2 ιδρυματα που ναι στην κυψελη εχόυν καπου το προγραμα τους κ φωτό?
σας ευχαριστω
Μάγκες η Αννα η Πολωνέζα απο το Κωνσταντινουπόλεως 166β δουλεύει ακόμα εκεί ή μήπως άλλαξε?
Στις βραδινές βάρδιες δεν την έχω πετύχει ξανά,μόνο μια Εύα,ψηλή,ξανθιά ολίγον τι αγγούρω
Μου έχει πει οτι προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω πρακτορίου. Call girl δηλαδή.
Περισσότερες πληροφορίες δεν ρώτησα να μάθω γιατί θα είναι και ακριβότερες οι τιμές.
οχι αλλη ητανΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ μια μετριου αναστημαματος κοπελα μετρια φατσα και αρκετα μετριο σωμα.ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο.δυστηχως ονομα δεν συγκρατησα.
Δεν εννοεις την Μιραντα το υπέροχο γλυκύτατο μπισκοτακι???
...την Μιραντα το υπέροχο γλυκύτατο μπισκοτακι...
Εχω πολλα χρονια εστω να κανω τσαρκα, τοτε επαιρναν 150 για μια ωρα, τωρα τουλαχιστον θα εχουν και ντουζιερες οπως λες, κατι ειναι και αυτο..παντως σε αυτο εχουν βαλει και ντουζιερες.
χθες ειδα μια ρωσιδα μαλλον μεσηλικη τσατσα ξανθια.μαλλον δεν νομιζω να ειδα αυτη που λες.Εχω πολλα χρονια εστω να κανω τσαρκα, τοτε επαιρναν 150 για μια ωρα, τωρα τουλαχιστον θα εχουν και ντουζιερες οπως λες, κατι ειναι και αυτο..
Παντως θυμαμαι τοτε οτι τσατσα, ηταν μια νταρντανα, με σωματοτυπο καπως ανδρικο, ενοιωθες οτι αν μανουριαζε, ανετα θα μπορουσε να σε τουλουμιασει στο ξυλο
Δεν ξερω αν και που δουλευει τωρα, μπορει και στο ιδιο...
Καλό παιδάκι η Μιράντα, δε λέω, αλλά πως μπορείτε και τη γαμάτε κύριοι;
Είναι σα σαμιαμίδι που πάσχει από αδενοπάθεια και ραχίτιδα.
Οχι φιλε, αυτη ηταν Ελληνιδα σιγουρα, κλασσικη στο εν λογω οικημα και μαλιστα πρεπει να εκανε και δυο βαρδιες, πραγματικα φοβομουν οταν εμπαινα μεσα μην στραβωσει και μου χωσει καμμια αναποδη, θυμαμαι ειχε μια παλαμη, σαν χασαπη...χθες ειδα μια ρωσιδα μαλλον μεσηλικη τσατσα ξανθια.μαλλον δεν νομιζω να ειδα αυτη που λες.
τι στο διαολο τοσο καλη ειναι η μιραντα και την αναφερεται ολοι σας.μαλλον πρεπει να δοκιμαστεί.τότε στην πρώτη φάση και ακα έκανε... και κώλο έδωσε για λίγες μέρες...
Παντως, ετσι μου ειπε και ενας συναγωνιστης, που την ειχε παρει πριν καιρο, οτι ηταν καλη, τι να πω και γω που δεν την εχω δει καν, δεν μπορω να εκφερω προσωπικη αποψη...τι στο διαολο τοσο καλη ειναι η μιραντα και την αναφερεται ολοι σας.μαλλον πρεπει να δοκιμαστεί.
Καλό παιδάκι η Μιράντα, δε λέω, αλλά πως μπορείτε και τη γαμάτε κύριοι;
Είναι σα σαμιαμίδι που πάσχει από αδενοπάθεια και ραχίτιδα.