απογευματινη μινι τσαρκα στη φυλης.επειδη ειναι η πρωτη μου ενημερωση αν κανω κανενα λαθος συνχωρεστε με
ΦΥΛΗΣ 66Α η αννα η ρωσιδα.ψιλη καλλίγραμμη κοπελα.ξανθια με ενα τατου πανω απ τον κωλο και με αρκετα καλο σωμα.απλο πρόγραμμα
ΦΥΛΗΣ 71Β η τζουλια.σκουροχρωμη κοπελα με μαυρα μαλια μεχρι τους ωμους.μετρια φατσα συμφωνα με τα δικα μου γούστα.ανακοινωθηκε πρωκτικο.
ΦΥΛΗΣ 61 κλασικα η αλεξανδρα η σερβα αδυνατη κοπελα με αρκετα καλο σωμα και με συμπαθητικια φατσουλα.
ΦΥΛΗΣ 74 κλασικα στο δεξι η αντζελα η αλβανιδα με πρωκτικο.στο αριστερο ηταν μια κοπελα την οποια δεν την εχω ξαναδει ψιλη αδυνατη με καλη φατσα μακρια μαυρα μαλια.ηταν αρκετα κουμπωμένη στο σαλοναρισμα της.μεγαλο μειον οτι η τσατσα χτυπησε 5 φορες την πορτα για να βγει ο συναγωνιστης απ το δωμάτιο.
ΦΥΛΗΣ 86Β η μαργαριτα.νεαρη κοπελα.τα μαλια της τα ειχε πιάσει κότσο.φατσα αδιαφορη συμφωνα με τα δικα μου γουστα και με ενα τατου δεξια στην κοιλια πανω απ το στριγκ.ανακοινωθηκε απλο πρόγραμμα.
Φυλής 67 μια αρκετα ψηλή κοπελα καλλίγραμμη με καστανα μαυρα μαλια που εφταναν μεχρι τον κωλο τησ.το σαλοναρισμα της ειναι αρκετα προκλητικό αφου ξερει να κουνιεται αρκετα καλά στον ηχο της μουσικης.ιζαμπελα.απλο πρόγραμμα.
ΦΥΛΗΣ 109 ΙΣΟΓΕΙΟ η ειρηνη μια μιλφ με μετριο σωμα ξανθια.απλο πρόγραμμα
ΟΡΟΦΟΣ ενας συναγωνιστης ειχε κλείσει την ναταλια για τρεις ωρες και δεν προλαβα να την δω
ΦΥΛΗΣ 59 η αντινα ξανθια κοπελα με σιλικονε βυζια που θυμιζουν τορπιλες και με αρκετα καλο κωλο.την ειχα παρει πριν απο κανενα διμηνο με μετριες εντυπωσεις.απλο προγραμμα.
ΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ μια μετριου αναστημαματος κοπελα μετρια φατσα και αρκετα μετριο σωμα.ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο.δυστηχως ονομα δεν συγκρατησα.
ΦΥΛΗΣ 80 η αννα μαρια.ηταν αβαφτη και θα μπορουσα να πω οτι ετσι δεν φαίνεται τοσο ομορφη.προκειται για μια ξανθια καλλιγραμη κοπελα.απλο προγραμμα.
ΦΥΛΗΣ 134 υπογειο μελαχρινη 2αρα βυζια και με λιγα παραπανω κιλα.απλο πρόγραμμα.βερονικα το ονομα της.