Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (28 μέλη και 303 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
Φυλης 59!
Στεφανια...γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι καινουργια κι οτι απλα ειναι η γνωστη ουγγαρεζα παλτοΡωξανη αλλα με αρκετα κιλα επιπλεον...?
ψηλέ δεν είναι η Ρωξάνα....είναι άλλη κοπέλα η Στεφανία 

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Ιάσωνος 1Β υπάρχει μια Μαρίνα. Πολύ λεπτή . Έχει κανείς άποψη για το περι τίνος πρόκειται; Αξίζει να επενδύσω 10 €; Το πρόσωπο της έχει κάτι που μου αρέσει αλλά αν έχει άποψη κάποιος γνώστης θα ήταν καλά

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
2η κατάθεση,Μάγια και Νταϊάνα......με σούπερ αποτελέσματα (τώρα συνήλθα :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:)...μεγάλη καύλα η Νταϊάνα...έγινε η μάχη του Σκρα!!!  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
(Μου δάγκωσε το κάτω χείλος και έκανα σημάδι εσωτερικά... :boobies: :boobies: :boobies:)

Σε δάγκωσε ή σε ρούφηξε ? ?  ?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
θα διαφωνησω με τον lustforlife την ειχα παρει και εγω με αρκετα θετικες εντυπωσεις.το μονο της μειονεχτημα ειναι οτι μιλαει παρα πολυ

Συμφωνώ.

Αξίζει χαλαρά το 10-άρικο (μην σου πω και 20-αρικο).
Καλή κοπέλα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.743
Πόντοι
41.129
μια εσάνς από δεύτερη βάρδια στη μεταξούπολη(17.25-18.10)

ακριβως την ιδια ωρα ημουν και εγω μεταξι αλλα δεν ετυχε να συναντηθουμε ....ειχε κοσμο παντως σημερα πρεζονια-κινεζους-μαυρους ολοι οι καλοι..

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Συμφωνώ.

Αξίζει χαλαρά το 10-άρικο (μην σου πω και 20-αρικο).
Καλή κοπέλα.
οντως πειστευω οτι και στη φυλης θα στεκοταν αξιοπρεπεστατα.ξερεις μηπως αν εχει δουλεψει καπου πριν στην ελλαδα??

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Παίδες καλησπέρα,

έψαξα τα σχόλια των τελευταίων 20 ημερών αλλά δεν βρήκα τίποτα .. Η περίφημη μίλφ/γκιλφ Αλεξάνδρα από Βέργας 2Α, σταμάτησε από τον εν λόγω οίκο ? Αληθεύει ότι "ιδιωτεύει" ? 
:fuck1: :fuck1: :fuck1:

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Ρωξάννα,Ιζαμπέλα και Στεφανία είναι διαφορετικές κοπέλες.
Χειρότερη και παχύτερη όλων η Στεφανία (με διαφορά).

Ειναι οντως τρεις διαφορετικές κοπέλες. Δυστυχως ειναι μετριες και οι τρεις στο δωματιο και δεν προσφερουν αξεχαστες αναμνησεις.

Η Ρωξανη ειναι η πιο ομορφη απο τις τρεις. Πολυ ομορφη. Την ειχα παρει πριν αρκετό καιρο, όταν ειχε πρωτοεμφανιστει στο 59. Αυτο που θυμαμαι απο εκεινη την συναντηση ειναι ότι στηνεται πολυ ωραια στα τεσσερα και αντεχει στο δυνατο σφυροκόπημα. Έχει ωραία πόδια.

Η Στεφανια ειναι χαμογελαστη και δεκτική σε πραγματα (σε φυσιολογικα ορια). Πιπωνει για αρκετα λεπτα αλλα χωρις το στοματικο της να ειναι κατι το ιδιαίτερο. Δεν της αρέσουν τα φιλια στον λαιμο της. Έχει μεγάλη και αφρατη κωλαρα.

Η Ιζαμπελλα ειναι για μενα η χειροτερη (με μικρη ομως διαφορα απο τις αλλλες δυο). Μέτριο προσωπο. Δε δεχτηκε φιλιά και γλειψιμο στις ρογες της. Το δυνατο της σημειο ηταν η ελαστικοτητα της, οταν εβαλα τα ποδια της στους ωμους μου για να γινει πιο βαθια η διεισδυση. Σε αυτη την σταση παίρνει άριστα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom