σημερα μπουρδελοτσαρκα ειχε κοσμο αρκετο μπορω να πω και ημουνα σε 2 επιλογες αναμεσα σε σονια οχι την ιταλιδα την αλλη απο φυλης 86 οροφο και αντζελα απο 74...επελεξα την σονια...πολυ καλη μες στο δωματιο με καλη συμμετοχη δεν βιαζετε...τωρα το προγραμα ειχε και ισπανικο και τελειωτικο στις βυζαρες...ακαποτο τσιμπουκι οχι και ουτε το επεδιωξα...παιδες κατι αλλο αρχιζουν και δεχονται ινδοπακιστανους και στην φυλης...ενδεικτικα σας λεω στην διδυμου δεχονταν και στο 74 αντι να τον διωξουν του λεγαν και προγραμμα...τεσπα αυτα απο μενα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν έχουν δουλεία & έχουν σαλτάρει φίλε.....δεν είδες νέκρα που έπαιζε? :Sσημερα μπουρδελοτσαρκα ειχε κοσμο αρκετο μπορω να πω και ημουνα σε 2 επιλογες αναμεσα σε σονια οχι την ιταλιδα την αλλη απο φυλης 86 οροφο και αντζελα απο 74...επελεξα την σονια...πολυ καλη μες στο δωματιο με καλη συμμετοχη δεν βιαζετε...τωρα το προγραμα ειχε και ισπανικο και τελειωτικο στις βυζαρες...ακαποτο τσιμπουκι οχι και ουτε το επεδιωξα...παιδες κατι αλλο αρχιζουν και δεχονται ινδοπακιστανους και στην φυλης...ενδεικτικα σας λεω στην διδυμου δεχονταν και στο 74 αντι να τον διωξουν του λεγαν και προγραμμα...τεσπα αυτα απο μενα
Επισκέπτης
σημερα μπουρδελοτσαρκα ειχε κοσμο αρκετο μπορω να πω και ημουνα σε 2 επιλογες αναμεσα σε σονια οχι την ιταλιδα την αλλη απο φυλης 86 οροφο και αντζελα απο 74...επελεξα την σονια...πολυ καλη μες στο δωματιο με καλη συμμετοχη δεν βιαζετε...τωρα το προγραμα ειχε και ισπανικο και τελειωτικο στις βυζαρες...ακαποτο τσιμπουκι οχι και ουτε το επεδιωξα...παιδες κατι αλλο αρχιζουν και δεχονται ινδοπακιστανους και στην φυλης...ενδεικτικα σας λεω στην διδυμου δεχονταν και στο 74 αντι να τον διωξουν του λεγαν και προγραμμα...τεσπα αυτα απο μενα
Πράγματι, στην απογευματινή μου βόλτα την Τρίτη, στο Φυλής 61, 2 Αιγύπτιοι μέσα στην βρώμα και την μπίχλα, ήταν αραχτοί και περίμεναν τις 2 τσούπρες να εμφανιστούν!
Ο γυαλάκιας, ο καράφλας τσάτσος, που δούλευε πιο παλιά με την Σακίρα στο Φ 59, στον όροφο, δεν έκανε καμμία κίνηση για να τους διώξει!
Αν συνεχίσουν αυτό το βιολί, οι μπουρδελοιδιοκτήτες, τους βλέπω να παίρνουν τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου ...
Πέρασα το πρωϊ κατά τις 9μιση από Ιάσωνος μπας και πετύχω καμμιά αλλαγή βάρδιας, να πετύχω κανά κορίτσι ντυμένο. Αντ' αυτού, με υποδέχτηκε μια μυρωδιά σκατίλας και ένα ζάκι με κατεβασμένα τα παντελόνια καθησμένο χαμέ να ετοιμάζεται να βαρέσει ένεση. Να προσθέσω ότι πέρασα ξυστά από φρέσκια ανθρώπινη κουράδα επί του πεζόδρομου. Τζίφος η δουλειά, μόνο κάτι υπηρεσίες που κουβέντιαζαν τα συνδικαλιστικά τους.
εγω εσκασα μυτη κατα τις 9 και ειχε κοσμο και πελατεια...επειδη ειμαι νεος στο αθλημα δεν εχω προλαβει ενδοξες μερες του παρελθοντως οποτε δεν ξερω πως ακριβως εννοεις τον κοσμο...μπορει να εχεις δει εκατονταδες παω πασο σε αυτο και να εννοεις οτι ειναι τοσος ο κοσμος
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγω εσκασα μυτη κατα τις 9 και ειχε κοσμο και πελατεια...επειδη ειμαι νεος στο αθλημα δεν εχω προλαβει ενδοξες μερες του παρελθοντως οποτε δεν ξερω πως ακριβως εννοεις τον κοσμο...μπορει να εχεις δει εκατονταδες παω πασο σε αυτο και να εννοεις οτι ειναι τοσος ο κοσμος
Φιλε περιμένω να δω την πρώτη κριτική σου!
Ntoura Liarda
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γιατί το λέτε αυτό;αφού υπάρχουν εξαιρετικά "δοκίμια" που όταν τα διαβάζω αναρωτιέμαι τι φέρνει πιο πολύ ιδρώτα τελικά..βαριεμε να γραφω κριτικες ρε συ τα γραφω εδω πιστευω πολυ καλυτερα ειναι να γραφω τα βασικα
το γαμήσι η το γράψιμο;
Αστικά κατάλοιπα βλέπετε..αλλά και κατιτίς επί τις ουσίας(καμιά φορά)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
offtopic: Εσύ πρέπει να είσαι κύπριος. Δεν αναφέρομαι στην παράθεση, αλλά σε κάτι περίεργες εκφράσεις που χρησιμοποιείς στα άλλα ποστ.Γιατί το λέτε αυτό;αφού υπάρχουν εξαιρετικά "δοκίμια" που όταν τα διαβάζω αναρωτιέμαι τι φέρνει πιο πολύ ιδρώτα τελικά..
το γαμήσι η το γράψιμο;
Αστικά κατάλοιπα βλέπετε..αλλά και κατιτίς επί τις ουσίας(καμιά φορά)
Btw, δόξα στο νησί σου για τη χθεσινή σας ανταρσία.
Ntoura Liarda
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όχι παίκτη δεν είναι Κυπριακά αυτά,ιδιωματικά καλιαρντά είναι αλλά μην το πεις πουθενά..offtopic: Εσύ πρέπει να είσαι κύπριος. Δεν αναφέρομαι στην παράθεση, αλλά σε κάτι περίεργες εκφράσεις που χρησιμοποιείς στα άλλα ποστ.
Btw, δόξα στο νησί σου για τη χθεσινή σας ανταρσία.
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Πέρασα το πρωϊ κατά τις 9μιση από Ιάσωνος μπας και πετύχω καμμιά αλλαγή βάρδιας, να πετύχω κανά κορίτσι ντυμένο. Αντ' αυτού, με υποδέχτηκε μια μυρωδιά σκατίλας και ένα ζάκι με κατεβασμένα τα παντελόνια καθησμένο χαμέ να ετοιμάζεται να βαρέσει ένεση. Να προσθέσω ότι πέρασα ξυστά από φρέσκια ανθρώπινη κουράδα επί του πεζόδρομου. Τζίφος η δουλειά, μόνο κάτι υπηρεσίες που κουβέντιαζαν τα συνδικαλιστικά τους.
Ήταν πολύ ρομαντικά...
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
εγώ ξέρω την Πάολα που ήταν καιρό πριν στο Φ.134 ισόγειο και τώρα είναι στο Φ.134 υπόγειο! Ωραίο κομμάτι! όμορφο πρόσωπο με ωραίο κορμί και επιδερμίδα και απίθανο κώλο!Ρε παιδια ξέρετε που έχει πάει τώρα μια Πάολα που δούλευε πριν από κανένα 6μηνο στου Πιπίνου 65Β, κατά δήλωση Τσέχα, αλλά στην πραγματικότητα Αλβανίδα;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Θυμάσαι εθνικότητα;εγώ ξέρω την Πάολα που ήταν καιρό πριν στο Φ.134 ισόγειο και τώρα είναι στο Φ.134 υπόγειο! Ωραίο κομμάτι! όμορφο πρόσωπο με ωραίο κορμί και επιδερμίδα και απίθανο κώλο!
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
κάπου από ανατολικό μπλοκ συστήνεται αλλά και 'γω πιστεύω πως ή βουλγάρα ή αλβανίδα είναι αν λέμε για την ίδια... γιατί κολλάς στην εθνικότητα όμως;Θυμάσαι εθνικότητα;
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αν αρχίσουν να πηγαίνουν κ Φυλής οι Πάκηδες,που θα πάτε μετά όσοι αποφεύγετε το Μετάξι;;;Δεν έχουν δουλεία & έχουν σαλτάρει φίλε.....δεν είδες νέκρα που έπαιζε? :S
Ξεσηκωθείτε...
Θα γίνει χειρότερη η όλη φάση......δεν υπάρχει σάλιο (€)..............δεν κινείται τίποτα σου λέω.....Αν αρχίσουν να πηγαίνουν κ Φυλής οι Πάκηδες,που θα πάτε μετά όσοι αποφεύγετε το Μετάξι;;;
Ξεσηκωθείτε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K