Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 336 άτομα (20 μέλη και 316 επισκέπτες)

μιλαω

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
σημερα μπουρδελοτσαρκα ειχε κοσμο αρκετο μπορω να πω και ημουνα σε 2 επιλογες αναμεσα σε σονια οχι την ιταλιδα την αλλη απο φυλης 86 οροφο και αντζελα απο 74...επελεξα την σονια...πολυ καλη μες στο δωματιο με καλη συμμετοχη δεν βιαζετε...τωρα το προγραμα ειχε και ισπανικο και τελειωτικο στις βυζαρες...ακαποτο τσιμπουκι οχι και ουτε το επεδιωξα...παιδες κατι αλλο αρχιζουν και δεχονται ινδοπακιστανους και στην φυλης...ενδεικτικα σας λεω στην διδυμου δεχονταν και στο 74 αντι να τον διωξουν του λεγαν και προγραμμα...τεσπα αυτα απο μενα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σημερα μπουρδελοτσαρκα ειχε κοσμο αρκετο μπορω να πω και ημουνα σε 2 επιλογες αναμεσα σε σονια οχι την ιταλιδα την αλλη απο φυλης 86 οροφο και αντζελα απο 74...επελεξα την σονια...πολυ καλη μες στο δωματιο με καλη συμμετοχη δεν βιαζετε...τωρα το προγραμα ειχε και ισπανικο και τελειωτικο στις βυζαρες...ακαποτο τσιμπουκι οχι και ουτε το επεδιωξα...παιδες κατι αλλο αρχιζουν και δεχονται ινδοπακιστανους και στην φυλης...ενδεικτικα σας λεω στην διδυμου δεχονταν και στο 74 αντι να τον διωξουν του λεγαν και προγραμμα...τεσπα αυτα απο μενα
Δεν έχουν δουλεία & έχουν σαλτάρει φίλε.....δεν είδες νέκρα που έπαιζε? :S

Επισκέπτης

Πράγματι, στην απογευματινή μου βόλτα την Τρίτη, στο Φυλής 61, 2 Αιγύπτιοι μέσα στην βρώμα και την μπίχλα, ήταν αραχτοί και περίμεναν τις 2 τσούπρες να εμφανιστούν!
Ο γυαλάκιας, ο καράφλας τσάτσος, που δούλευε πιο παλιά με την Σακίρα στο Φ 59, στον όροφο, δεν έκανε καμμία κίνηση για να τους διώξει!
Αν συνεχίσουν αυτό το βιολί, οι μπουρδελοιδιοκτήτες, τους βλέπω να παίρνουν τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου ...

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα το πρωϊ κατά τις 9μιση από Ιάσωνος μπας και πετύχω καμμιά αλλαγή βάρδιας, να πετύχω κανά κορίτσι ντυμένο. Αντ' αυτού, με υποδέχτηκε μια μυρωδιά σκατίλας και ένα ζάκι με κατεβασμένα τα παντελόνια καθησμένο χαμέ να ετοιμάζεται να βαρέσει ένεση. Να προσθέσω ότι πέρασα ξυστά από φρέσκια ανθρώπινη κουράδα επί του πεζόδρομου. Τζίφος η δουλειά, μόνο κάτι υπηρεσίες που κουβέντιαζαν τα συνδικαλιστικά τους.

μιλαω

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εγω εσκασα μυτη κατα τις 9 και ειχε κοσμο και πελατεια...επειδη ειμαι νεος στο αθλημα δεν εχω προλαβει ενδοξες μερες του παρελθοντως οποτε δεν ξερω πως ακριβως εννοεις τον κοσμο...μπορει να εχεις δει εκατονταδες παω πασο σε αυτο και να εννοεις οτι ειναι τοσος ο κοσμος

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
εγω εσκασα μυτη κατα τις 9 και ειχε κοσμο και πελατεια...επειδη ειμαι νεος στο αθλημα δεν εχω προλαβει ενδοξες μερες του παρελθοντως οποτε δεν ξερω πως ακριβως εννοεις τον κοσμο...μπορει να εχεις δει εκατονταδες παω πασο σε αυτο και να εννοεις οτι ειναι τοσος ο κοσμος

Φιλε περιμένω να δω την πρώτη κριτική σου!  :)

μιλαω

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
βαριεμε να γραφω κριτικες ρε συ τα γραφω εδω πιστευω πολυ καλυτερα ειναι να γραφω τα βασικα

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
βαριεμε να γραφω κριτικες ρε συ τα γραφω εδω πιστευω πολυ καλυτερα ειναι να γραφω τα βασικα
Γιατί το λέτε αυτό;αφού υπάρχουν εξαιρετικά "δοκίμια" που όταν τα διαβάζω αναρωτιέμαι τι φέρνει πιο πολύ ιδρώτα τελικά..
το γαμήσι η το γράψιμο;
Αστικά κατάλοιπα βλέπετε..αλλά και κατιτίς επί τις ουσίας(καμιά φορά):2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Γιατί το λέτε αυτό;αφού υπάρχουν εξαιρετικά "δοκίμια" που όταν τα διαβάζω αναρωτιέμαι τι φέρνει πιο πολύ ιδρώτα τελικά..
το γαμήσι η το γράψιμο;
Αστικά κατάλοιπα βλέπετε..αλλά και κατιτίς επί τις ουσίας(καμιά φορά):2funny:
offtopic: Εσύ πρέπει να είσαι κύπριος. Δεν αναφέρομαι στην παράθεση, αλλά σε κάτι περίεργες εκφράσεις που χρησιμοποιείς στα άλλα ποστ.
Btw, δόξα στο νησί σου για τη χθεσινή σας ανταρσία.

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
offtopic: Εσύ πρέπει να είσαι κύπριος. Δεν αναφέρομαι στην παράθεση, αλλά σε κάτι περίεργες εκφράσεις που χρησιμοποιείς στα άλλα ποστ.
Btw, δόξα στο νησί σου για τη χθεσινή σας ανταρσία.
Όχι παίκτη δεν είναι Κυπριακά αυτά,ιδιωματικά καλιαρντά είναι αλλά μην το πεις πουθενά.. :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
@Ntoura Liarda μηπως εισαι ο midenistis που γραφει διπλα?
σε προδωσε η γραφη.....

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Πριν μερικές μερες μπηκα στην Στεφανί στο Φυλης 59. Τρυφερο gfe γαμησι. Οταν βρω χρονο θα γράψω και κριτικη.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πέρασα το πρωϊ κατά τις 9μιση από Ιάσωνος μπας και πετύχω καμμιά αλλαγή βάρδιας, να πετύχω κανά κορίτσι ντυμένο. Αντ' αυτού, με υποδέχτηκε μια μυρωδιά σκατίλας και ένα ζάκι με κατεβασμένα τα παντελόνια καθησμένο χαμέ να ετοιμάζεται να βαρέσει ένεση. Να προσθέσω ότι πέρασα ξυστά από φρέσκια ανθρώπινη κουράδα επί του πεζόδρομου. Τζίφος η δουλειά, μόνο κάτι υπηρεσίες που κουβέντιαζαν τα συνδικαλιστικά τους.

Ήταν πολύ ρομαντικά...  :cum: :cum: :cum:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ρε παιδια ξέρετε που έχει πάει τώρα μια Πάολα που δούλευε πριν από κανένα 6μηνο στου Πιπίνου 65Β, κατά δήλωση Τσέχα, αλλά στην πραγματικότητα Αλβανίδα;

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ρε παιδια ξέρετε που έχει πάει τώρα μια Πάολα που δούλευε πριν από κανένα 6μηνο στου Πιπίνου 65Β, κατά δήλωση Τσέχα, αλλά στην πραγματικότητα Αλβανίδα;
εγώ ξέρω την Πάολα που ήταν καιρό πριν στο Φ.134 ισόγειο και τώρα είναι στο Φ.134 υπόγειο! Ωραίο κομμάτι! όμορφο πρόσωπο με ωραίο κορμί και επιδερμίδα και απίθανο κώλο!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
εγώ ξέρω την Πάολα που ήταν καιρό πριν στο Φ.134 ισόγειο και τώρα είναι στο Φ.134 υπόγειο! Ωραίο κομμάτι! όμορφο πρόσωπο με ωραίο κορμί και επιδερμίδα και απίθανο κώλο!
Θυμάσαι εθνικότητα;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Για άλλη Πάολα λέτε...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Θυμάσαι εθνικότητα;
κάπου από ανατολικό μπλοκ συστήνεται αλλά και 'γω πιστεύω πως ή βουλγάρα ή αλβανίδα είναι αν λέμε για την ίδια... γιατί κολλάς στην εθνικότητα όμως; :think:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν έχουν δουλεία & έχουν σαλτάρει φίλε.....δεν είδες νέκρα που έπαιζε? :S
Αν αρχίσουν να πηγαίνουν κ Φυλής οι Πάκηδες,που θα πάτε μετά όσοι αποφεύγετε το Μετάξι;;;

Ξεσηκωθείτε...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αν αρχίσουν να πηγαίνουν κ Φυλής οι Πάκηδες,που θα πάτε μετά όσοι αποφεύγετε το Μετάξι;;;

Ξεσηκωθείτε...
Θα γίνει χειρότερη η όλη φάση......δεν υπάρχει σάλιο (€)..............δεν κινείται τίποτα σου λέω..... :boobies:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom