Έχει ισιώσει,περιμένω & την κριτική........για να πω τι παίζει τώρα!Το παίζει ακόμα ντίβα αυτή;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
για να μην την εχει ανεβασει ακομη μαλλον δεν τον εμπνευσε και τοσο !
Δεν έχει σχέση,το πρωί θα είναι εκεί που πρέπει.......
Έχει ισιώσει,περιμένω & την κριτική........για να πω τι παίζει τώρα!
μπιλ ?
κατι για πρωι ελεγες ? εγω ειπα προτειτερα αποψη μου ... χιχιχιχι
Έχε εμπιστοσύνη στον n.smirni.............μπιλ ?
κατι για πρωι ελεγες ? εγω ειπα προτειτερα αποψη μου ... χιχιχιχι
Επισκέπτης
Πού μπορώ να βρώ καμιά πιπίνα "μοντελέ" με μεγάλο αλλά και στητό σφιχτό βυζί?
Ρε παιδία ψάχνω την Κάρμεν απο Δυδίμου 8 πολύ καιρό τώρα,και επειδή ένα δίαστημα είχε δουλέψει και στον Λιοσίων 73 πάνω πηγαίνω και από εκεί να δω μήπως είναι αλλά είναι μονίμως κλειστό.Ξέρει κανείς μήπως σε ποίο οίκο εργάζεται τώρα;
πιθανών να μήν δουλεύει πλέον...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Είδωμεν...Έχει ισιώσει,περιμένω & την κριτική........για να πω τι παίζει τώρα!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
συναγωνιστές χαίρετε ,
θέλω μια πληροφορία για το τι παίζει στους οικίσκους της οδού "δεληγιώργη" στο μετάξι
μπήκα σε ένα που έχει ένα πανί στην έξωτερική είσοδο , ανέβηκα χτύπησα το κουδούνι για την εσωτερική είσοδο
και μου άνοιξε απο το πορτάκι , ένας κρεμανταλάς με μελαχροινή μακρυά κόμη...πάω στοίχημα ότι θα είχε το υδραυλικό του σύστημα άθικτο
και ότι οι σπερματοδόχες κύστεις του ήταν "οπλισμένες" να έτοιμες να "ρίξουν" στην ξαφνιασμένη μου πρωκτική οπή,
λεφυγα τρέχοντας και τοίχο τοίχο
όμως σε ένα άλλο απέναντι που είναι μοναχικό έχω καταθέσει αρκετές φορές σε θήλεα με εκ γεννετής πεοδέκτη
θέλω μια πληροφορία για το τι παίζει στους οικίσκους της οδού "δεληγιώργη" στο μετάξι
μπήκα σε ένα που έχει ένα πανί στην έξωτερική είσοδο , ανέβηκα χτύπησα το κουδούνι για την εσωτερική είσοδο
και μου άνοιξε απο το πορτάκι , ένας κρεμανταλάς με μελαχροινή μακρυά κόμη...πάω στοίχημα ότι θα είχε το υδραυλικό του σύστημα άθικτο
και ότι οι σπερματοδόχες κύστεις του ήταν "οπλισμένες" να έτοιμες να "ρίξουν" στην ξαφνιασμένη μου πρωκτική οπή,
όμως σε ένα άλλο απέναντι που είναι μοναχικό έχω καταθέσει αρκετές φορές σε θήλεα με εκ γεννετής πεοδέκτη
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
δύσκολη η εύρεση αυτής της περίπτωσης... μακάρι να ξέρει κανείς να μας διαφωτίσει και 'μας! (ίσως να τα πληρεί η Ντενίσσα όλα αυτά από Φ.66)Πού μπορώ να βρώ καμιά πιπίνα "μοντελέ" με μεγάλο αλλά και στητό σφιχτό βυζί?
Επισκέπτης
Πιπίνα "μοντελέ" με μεγάλο αλλά και στητό σφιχτό βυζί εχει στο Φωκαίας 27(εκει με τα λιγα ξυλινα σκαλακια) και τη λενε Μαξίμα. Απογευμα ή και βραδυ.
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
κατέρρευσε η Κύπρος και μαζί της το site;
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
ναι αλλά από μάπα...Πιπίνα "μοντελέ" με μεγάλο αλλά και στητό σφιχτό βυζί εχει στο Φωκαίας 27(εκει με τα λιγα ξυλινα σκαλακια) και τη λενε Μαξίμα. Απογευμα ή και βραδυ.
Επισκέπτης
Διπλό χτύπημα, χθες απόγευμα στη Φυλής:
1ο: Ειρήνη στο 86Β ισόγειο.Όπως πάντα πολύ καλή!Ακάποτο στοματικό, κανονική αλλά και παρά φύσιν διείσδυση και εκσπερμάτωση στην πλάτη της!Η 1η δυνατή, σπερματική ριπή έλουσε την αυχενική της μοίρα και αρκετό γαλάκτωμα στυλιζάρισε και το μαλλί στο σβέρκο της!
2ο: Άννα στο 56.Τη συγκεκριμένη, είχα να την τιμήσω από τότε που δούλευε στο Φ 109Β, πριν 3-4 χρόνια δηλαδή.
Ρούφηγμα αρχιδιών, στον πουτσοκορμό, άνευ καπότας, αλλά όχι στην πουτσοκεφάλα μου!Γαμήσι λυσσαλέο, σε πάμπολλες στάσεις και παραλλαγές αυτών, με στόχο την τελική λύτρωση!Καλή συνεύρεση αλλά όχι και συνταρακτική!Η δε Άννα έχει αρχίσει να χαλαρώνει σωματικά, παρά το νεαρό της ηλικίας της.Ωφείλει να το προσέξει!
Είδα και δύο καινούριες - και οι 2 στη Φωκαίας - αφίξεις και τις παραθέτω:
Φωκαίας 17Α: Ελένη η ''Αιγύπτια''.Ψηλή, μαυριδερή, αδύνατη, μέτριο πρόσωπο αλλά δυνατό, αστραφτερό χαμόγελο κατά το σαλονάρισμα!Καλή μου φάνηκε για είκοσι ευρώ, αν και τυπική κατά το σαλονάρισμά της.
Φωκαίας 27Β: Μαξίμα η Πολωνέζα.Όταν την ρώτησα από που ήταν, μου απάντησε με την χαρακτηριστική βλαχοφωνή της: ''Πόλκα'' !!!
Τέλειο στήθος, μέτρια ψιλοηλίθια φάτσα, καλό μυώδες κορμί!
Αυτά .......
1ο: Ειρήνη στο 86Β ισόγειο.Όπως πάντα πολύ καλή!Ακάποτο στοματικό, κανονική αλλά και παρά φύσιν διείσδυση και εκσπερμάτωση στην πλάτη της!Η 1η δυνατή, σπερματική ριπή έλουσε την αυχενική της μοίρα και αρκετό γαλάκτωμα στυλιζάρισε και το μαλλί στο σβέρκο της!
2ο: Άννα στο 56.Τη συγκεκριμένη, είχα να την τιμήσω από τότε που δούλευε στο Φ 109Β, πριν 3-4 χρόνια δηλαδή.
Ρούφηγμα αρχιδιών, στον πουτσοκορμό, άνευ καπότας, αλλά όχι στην πουτσοκεφάλα μου!Γαμήσι λυσσαλέο, σε πάμπολλες στάσεις και παραλλαγές αυτών, με στόχο την τελική λύτρωση!Καλή συνεύρεση αλλά όχι και συνταρακτική!Η δε Άννα έχει αρχίσει να χαλαρώνει σωματικά, παρά το νεαρό της ηλικίας της.Ωφείλει να το προσέξει!
Φωκαίας 17Α: Ελένη η ''Αιγύπτια''.Ψηλή, μαυριδερή, αδύνατη, μέτριο πρόσωπο αλλά δυνατό, αστραφτερό χαμόγελο κατά το σαλονάρισμα!Καλή μου φάνηκε για είκοσι ευρώ, αν και τυπική κατά το σαλονάρισμά της.
Φωκαίας 27Β: Μαξίμα η Πολωνέζα.Όταν την ρώτησα από που ήταν, μου απάντησε με την χαρακτηριστική βλαχοφωνή της: ''Πόλκα'' !!!
Αυτά .......
Επισκέπτης
συναγωνιστές χαίρετε ,
Στο τσακ τον γλίτωσες μόρτη μου!
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Διπλό χτύπημα, χθες απόγευμα στη Φυλής:
Αυτά .......
Η Μαξίμα είναι κάνα μήνα που την είδα και είναι ΧΑΛΙ στη μάπα!!!
Επισκέπτης
ναι αλλά από μάπα...
Ρε τυπε ειπες τιποτα για μαπα?
Εμενα μου αρεσει και στη μαπα πάντως...γουστα ειναι αυτα... εχει και υπεροχα ματια....
Οι υπηρεσιες ειναι αλλη υποθεση...
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Τι έπαθε καλέ το σαίτ ? ? ?
Την Νότια Κορέα χακάρανε, το bou την πλήρωσε ? ? ?
Νωρίς το χθεσινό βραδάκι (κατά τις 19:30) και βουρ για λίγο σεξάκι . . .
Αγκ, 12α: η Μίλα (επιτέλους την πέτυχα . . )
Αγκ. 12β: η Λάντα που είχα πάρει ένα πρωινό στο Διδ. 20
Φωκ. 24: η Ίρινα η φαρδό-κωλη γυφτοπούλα με φουλ
Φωκ. 27 υπ.: η Βικτώρια
Φωκ. 27 ισ.: η Μαξίμα, εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετη, χαμογελαστή. Καλό σωματάκι, μεγάλο φυσικό νεανικό στητό στήθος (ακούς Maaneskyggen ?), αλλά όντως στο πρόσωπο χάνει πολύ . . . .
Φωκ. 25 ισ.: η Μόνικα "μιάου"
Φωκ. 25 1ος: ένα κοντοπούτανο γυφτάκι.
Φωκ. 19: η Άννα, φίλη και συνάδελφος της Μαρίνας
Φωκ. 17: η Ελένη η Αιγύπτια εντυπωσιακή κοπέλα.
Φυλ. 86 ισ.: η αλόγα Ιρένα με φουλ με νέο κοντό κοκινοπό κουπ
Φυλ. 59: ένα αλογάκι που δεν έμαθα το ονομά του.
Φυλ. 56α: η Ιωάννα
Φυλ. 56β: η Άννα/Ιλόνα/Ευτέρπη
Φυλ. 66δ: η Λέβις-Ιζαμπέλα
Φυλ. 66α: η Νικολέτα.
Υ.Γ.: Χαιρετισμούς στον νεαρό αγωνιστή, που ενώ περίμενε καρτερικά την σειρά του να μπεί στο δωμάτιο με την Νικολέτα (Φ.66α), έκανε διαφήμιση στους υπολοίπους "περαστικούς", ενθερμότερα και από την τσα2.
Αν είναι μέλος, ας πεί ένα "γεια" . . . . . . έστω και σε pm !
Αυτά
Την Νότια Κορέα χακάρανε, το bou την πλήρωσε ? ? ?
Νωρίς το χθεσινό βραδάκι (κατά τις 19:30) και βουρ για λίγο σεξάκι . . .
Αγκ, 12α: η Μίλα (επιτέλους την πέτυχα . . )
Αγκ. 12β: η Λάντα που είχα πάρει ένα πρωινό στο Διδ. 20
Φωκ. 24: η Ίρινα η φαρδό-κωλη γυφτοπούλα με φουλ
Φωκ. 27 υπ.: η Βικτώρια
Φωκ. 27 ισ.: η Μαξίμα, εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετη, χαμογελαστή. Καλό σωματάκι, μεγάλο φυσικό νεανικό στητό στήθος (ακούς Maaneskyggen ?), αλλά όντως στο πρόσωπο χάνει πολύ . . . .
Φωκ. 25 ισ.: η Μόνικα "μιάου"
Φωκ. 25 1ος: ένα κοντοπούτανο γυφτάκι.
Φωκ. 19: η Άννα, φίλη και συνάδελφος της Μαρίνας
Φωκ. 17: η Ελένη η Αιγύπτια εντυπωσιακή κοπέλα.
Φυλ. 86 ισ.: η αλόγα Ιρένα με φουλ με νέο κοντό κοκινοπό κουπ
Φυλ. 59: ένα αλογάκι που δεν έμαθα το ονομά του.
Φυλ. 56α: η Ιωάννα
Φυλ. 56β: η Άννα/Ιλόνα/Ευτέρπη
Φυλ. 66δ: η Λέβις-Ιζαμπέλα
Φυλ. 66α: η Νικολέτα.
Υ.Γ.: Χαιρετισμούς στον νεαρό αγωνιστή, που ενώ περίμενε καρτερικά την σειρά του να μπεί στο δωμάτιο με την Νικολέτα (Φ.66α), έκανε διαφήμιση στους υπολοίπους "περαστικούς", ενθερμότερα και από την τσα2.
Αν είναι μέλος, ας πεί ένα "γεια" . . . . . . έστω και σε pm !
Αυτά
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
από υπηρεσίες δεν ξέρω δεν την έχω πάρει και ούτε το σκοπεύω και δεν έχω δει καμιά κριτική... φυσικά μιλούσα κατ' εμέ και εννοείται πως είναι γούστα όμως ακόμα και στα γούστα μία ψηλό αντικειμενικότητα υπάρχει αφού και από άλλους συναγωνιστές έχει ειπωθεί πως με τη μάπα της συγκεκριμένης υπάρχει Θέμα και μόνο στη μάπα...(όντως έχει ωραία μάτια)!Ρε τυπε ειπες τιποτα για μαπα?
Εμενα μου αρεσει και στη μαπα πάντως...γουστα ειναι αυτα... εχει και υπεροχα ματια....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ρε τυπε ειπες τιποτα για μαπα?
[size=24pt]ΠΙΡΦΟΡΟΣ?[/size]
Ntoura Liarda
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αβέλα κανικό(πήρα δρόμο)σήμερα το απόγευμα γιατί αβέλα κράκρα(διψούσα)για πούλη(κώλο)
με πρόγευμα μουτζό(μουνί)και βαθιά τσαρουκού(λαρύγγι)για να τζασάρω(σκορπίσω)τα φλόκια μου.
Είπα να κάνω και μία βόλτα όμως..άλλη φορά θα πω κάτι παραπάνω..είδα την μελαχρινή Ελένη στο 134 υπογειο της Φυλής
αλλά πολύ συντηρητική την βρίσκω μέσα στο δωματιο σε απλή παροχή.
Στο 109 ήταν η Αννα μου είπε η μουτζομουσαφιρού(υπηρεσία),αφού έφυγα μου υποσχέθηκε αν γυρίσω να μου μείνει αξέχαστη
(γνωστά καραμελόλογα),πάντως είναι αρκετά καλή μέσα.
Στο 136 πάνω ήταν η Ειρήνη στα κόκκινα,ξανθό μιλφ με ωραία μάτια αλλά μου θυμίζει έντονα τον Τουίτυ και δεν μπήκα.
Κοζά-στακοζά(έτσι κι έτσι)την έχω μετρήσει και μόνο σε κλασσικές αξίες,τίποτα το δυνατό.
Καπου εκεί σκέφτηκα να πάω Αγκύρας και ήμουν μεταξύ των 12αριών,το αριστερό όλο κλειστό το πετυχαίνω
αλλά ένας τύπος εκεί κοντά στο στενό μου είπε ότι έτυχε.
Έτσι μπήκα στο μουτζότσαρδο(οίκος ανοχής)Αγκύρας 12 δεξί κάθησα στην μολτοκαθήστρα(καναπές)και αβέλα μαρμαρού(περίμενα)
το ηρακλωτό(γυναίκα)..βγήκε η Μίλα η Ρωσσίδα ξανθιά με ωραίο baby doll και λυγερή κίνηση.
Καλό σώμα έχει ετούτη η καραμουτζού(πόρνη),θεόλατση(ωραιότατη)στο πρόσωπο και δεν έχασα την καζιόνα(ευκαιρία).
Ελεύθερο στοματικό δεν ειπώθηκε αλλά έγινε όμως κατόπιν συννενόησης,δεν το θεωρεί έξτρα αλλά διαλέγει το που θα το κάνει.
Χλάμπιασε(φούσκωσε)καλά το καυλί μου και πήρα χορχόρα(φωτιά).
Η κελεμπία(προφυλακτικό)φορέθηκε μόνο όταν γκλόμπαρα(βίδωσα)την σαρμέλα(πούτσα)μου μέσα της
και κοντρατέμπαρα(έσπρωχνα)δυνατά σε κάθε στιγμή.
Ωραίες και αρκετές στάσεις αλλά κυρίως από πάνω μου έτζαξε την λίγκα της(έλυσε την γλώσσα της).
Πολύ καλή κουραβέλτα(συνουσία).
Δυστυχώς πούλη(κώλο)δεν βρήκα όπως τον ήθελα και αναχώρησα.
με πρόγευμα μουτζό(μουνί)και βαθιά τσαρουκού(λαρύγγι)για να τζασάρω(σκορπίσω)τα φλόκια μου.
Είπα να κάνω και μία βόλτα όμως..άλλη φορά θα πω κάτι παραπάνω..είδα την μελαχρινή Ελένη στο 134 υπογειο της Φυλής
Στο 109 ήταν η Αννα μου είπε η μουτζομουσαφιρού(υπηρεσία),αφού έφυγα μου υποσχέθηκε αν γυρίσω να μου μείνει αξέχαστη
Στο 136 πάνω ήταν η Ειρήνη στα κόκκινα,ξανθό μιλφ με ωραία μάτια αλλά μου θυμίζει έντονα τον Τουίτυ και δεν μπήκα.
Κοζά-στακοζά(έτσι κι έτσι)την έχω μετρήσει και μόνο σε κλασσικές αξίες,τίποτα το δυνατό.
Καπου εκεί σκέφτηκα να πάω Αγκύρας και ήμουν μεταξύ των 12αριών,το αριστερό όλο κλειστό το πετυχαίνω
Έτσι μπήκα στο μουτζότσαρδο(οίκος ανοχής)Αγκύρας 12 δεξί κάθησα στην μολτοκαθήστρα(καναπές)και αβέλα μαρμαρού(περίμενα)
το ηρακλωτό(γυναίκα)..βγήκε η Μίλα η Ρωσσίδα ξανθιά με ωραίο baby doll και λυγερή κίνηση.
Καλό σώμα έχει ετούτη η καραμουτζού(πόρνη),θεόλατση(ωραιότατη)στο πρόσωπο και δεν έχασα την καζιόνα(ευκαιρία).
Ελεύθερο στοματικό δεν ειπώθηκε αλλά έγινε όμως κατόπιν συννενόησης,δεν το θεωρεί έξτρα αλλά διαλέγει το που θα το κάνει.
Η κελεμπία(προφυλακτικό)φορέθηκε μόνο όταν γκλόμπαρα(βίδωσα)την σαρμέλα(πούτσα)μου μέσα της
Ωραίες και αρκετές στάσεις αλλά κυρίως από πάνω μου έτζαξε την λίγκα της(έλυσε την γλώσσα της).
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Αξιος φιλε Λιαρντα με τα Καλιαρντα αποκτουν αλλο νοημα οι τσαρκες!!!Αβέλα κανικό(πήρα δρόμο)σήμερα το απόγευμα γιατί αβέλα κράκρα(διψούσα)για πούλη(κώλο)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις