Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (25 μέλη και 307 επισκέπτες)

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
n.smyrni sorry επέτρεψέ μου ένα τελευταίο  οικονομολογικό σχόλιο που μου ρθε :

ο freddo είτε τον πίνεις στην πλατεία βάθης με 1ευρώ είτε στο hilton με 10
είναι ακριβώς ο ίδιος , οι τιμές των προιόντων είναι τελείως αυθαίρετες και  σχεδόν ποτέ δεν είναι
αντιπροσωπευτικές της ποιότητας , διαμορφώνονται απλά και μόνο απο τη διάθεση του πελάτη
να αγοράσει κάτι , η διάθεση είναι ένα ευπλαστο συναίσθημα και πάνω εκεί στηρίζεται όλη
η οικονομία ...στα συναισθήματα των αγοραστών και όχι στην ποιότητα των προιόντων !

ευχαριστώ και sorry για το off-topic  ;)

+1000000000000000000

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Μπορείτε να μου προτείνετε καμιά στην πρωινή βάρδια εκτός από τη Μαρία την τρελοκοτσιδου;

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.922
Πόντοι
5.435
Κανένας από τα αλάνια ξέρει να μου πει ποιά ήταν χτές στο Φ134 ισόγειο πρωινή βάρδια με βύζους 3+ μελαχροινή. Νομίζω πως πρέπει να είναι η Ελένη από Φώκαιας. Τούμπανο. Με μπέρδεψε η φάτσα της γιατί είχα πολύ καιρό να την δω. Τιμήθηκε φυσικά με μέτριες εντυπώσεις. Ξέρει κανένας?  :think:

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
n.smyrni sorry επέτρεψέ μου ένα τελευταίο  οικονομολογικό σχόλιο που μου ρθε :

ο freddo είτε τον πίνεις στην πλατεία βάθης με 1ευρώ είτε στο hilton με 10
είναι ακριβώς ο ίδιος , οι τιμές των προιόντων είναι τελείως αυθαίρετες και  σχεδόν ποτέ δεν είναι αντιπροσωπευτικές της ποιότητας , διαμορφώνονται απλά και μόνο απο τη διάθεση του πελάτη να αγοράσει κάτι , η διάθεση είναι ένα ευπλαστο συναίσθημα και πάνω εκεί στηρίζεται όλη η οικονομία ...στα συναισθήματα των αγοραστών και όχι στην ποιότητα των προιόντων !
Σωστός!

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Κανένας από τα αλάνια ξέρει να μου πει ποιά ήταν χτές στο Φ134 ισόγειο πρωινή βάρδια με βύζους 3+ μελαχροινή. Νομίζω πως πρέπει να είναι η Ελένη από Φώκαιας. Τούμπανο. Με μπέρδεψε η φάτσα της γιατί είχα πολύ καιρό να την δω. Τιμήθηκε φυσικά με μέτριες εντυπώσεις. Ξέρει κανένας?  :think:
αυτη που λες απο φωκαιας ειναι...την ειδα και εγω χθες το πρωι.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.922
Πόντοι
5.435
Το έγραψα και στον ρομαντισμό....

To "χαμένο" 20άρικο:

Χτεσινή καταδρομική με τον τυφώνα στην Φυλής. Πρωϊνή βάρδια και λιγοστά τα αξιόλογα τεμάχια. Παρκάρω τον τυφώνα και πάντα όταν ξεκινάω τσάρκα βγάζω ένα 20άρικο και το βάζω απευθείας στο τσαντάκι μου μέσα για να είναι έτοιμο προς χρήση. Δεν θέλω να δείχνω το πορτοφόλι μου την ώρα της συνναλαγής. Το σκηνικό που πέχτηκε ήταν το εξής:

Αφού κατέληξα στο Φ134 ισόγειο, μια βυζαρού μελαχροινή η Έλενα από Φώκαιας, πάω στο δωμάτιο και στην πόρτα πάω να βγάλω βλακωδώς το πορτοφόλι μου, και θυμάμαι ότι το 20άρικο είναι στο τσαντάκι. Ρε από εδώ το 20άρικο από εκεί το 20άρικο, πουθενά το 20άρικο. Τέσπα δίνω άλλα λεφτά μέσα από το πορτοφόλι και μπαίνω μέσα. Η κοπέλα ήταν ήδη στο δίπλα δωμάτιο έτσι αναγκάστηκα να περιμένω περίπου 10 λεπτά.
Την ώρα που περίμενα σκεφτόμουνα που μπορεί να πήγε το 20άρικο. Ωστόσο η πόρτα ανοιγόκλεινε και μπαίνανε συνάδελφοι μέσα στον οίκο.
Τουλάχιστον 4 μέτρησα, + την τσατσά που μπαινόβγαινε, εγώ σκεφτόμουνα το 20άρικο που μπορεί να πήγε. Ρε λες να μου έπεσε στην πόρτα του δωματίου πριν μπω? σκέφτηκα. Αλλά και έτσι να είναι κάποιος θα το βούτηξε. Τόσοι μπήκαν. Η ώρα περνούσε η κοπέλα ήρθε, συνουσιαστήκαμε με μέτριες εντυπώσεις, πλύθηκε έφυγε. Πλύθηκα ντύθηκα έφυγα και ιδού το θαύμα.
Το 20άρικο με περίμενε στο πάτωμα έξω ακριβώς από την πόρτα του δωματίου, τσαλακωμένο. Τόσοι μπήκαν, οι τσατσά σκούπιζε το πάτωμα, η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο και προφανώς να το πάτησε κιόλας.
Κανένας δεν το είδε. Φυσικά έσκυψα το μάζεψα και έφυγα. Τέτοια κωλοφαρδία δεν ματαξαναείδα

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά θα ανεβάσω κριτικές για Μαξίμα κ Ουάνα!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Το έγραψα και στον ρομαντισμό....

To "χαμένο" 20άρικο:

Χτεσινή καταδρομική με τον τυφώνα στην Φυλής. Πρωϊνή βάρδια και λιγοστά τα αξιόλογα τεμάχια. Παρκάρω τον τυφώνα και πάντα όταν ξεκινάω τσάρκα βγάζω ένα 20άρικο και το βάζω απευθείας στο τσαντάκι μου μέσα για να είναι έτοιμο προς χρήση. Δεν θέλω να δείχνω το πορτοφόλι μου την ώρα της συνναλαγής. Το σκηνικό που πέχτηκε ήταν το εξής:

Αφού κατέληξα στο Φ134 ισόγειο, μια βυζαρού μελαχροινή η Έλενα από Φώκαιας, πάω στο δωμάτιο και στην πόρτα πάω να βγάλω βλακωδώς το πορτοφόλι μου, και θυμάμαι ότι το 20άρικο είναι στο τσαντάκι. Ρε από εδώ το 20άρικο από εκεί το 20άρικο, πουθενά το 20άρικο. Τέσπα δίνω άλλα λεφτά μέσα από το πορτοφόλι και μπαίνω μέσα. Η κοπέλα ήταν ήδη στο δίπλα δωμάτιο έτσι αναγκάστηκα να περιμένω περίπου 10 λεπτά.
Την ώρα που περίμενα σκεφτόμουνα που μπορεί να πήγε το 20άρικο. Ωστόσο η πόρτα ανοιγόκλεινε και μπαίνανε συνάδελφοι μέσα στον οίκο.
Τουλάχιστον 4 μέτρησα, + την τσατσά που μπαινόβγαινε, εγώ σκεφτόμουνα το 20άρικο που μπορεί να πήγε. Ρε λες να μου έπεσε στην πόρτα του δωματίου πριν μπω? σκέφτηκα. Αλλά και έτσι να είναι κάποιος θα το βούτηξε. Τόσοι μπήκαν. Η ώρα περνούσε η κοπέλα ήρθε, συνουσιαστήκαμε με μέτριες εντυπώσεις, πλύθηκε έφυγε. Πλύθηκα ντύθηκα έφυγα και ιδού το θαύμα.
Το 20άρικο με περίμενε στο πάτωμα έξω ακριβώς από την πόρτα του δωματίου, τσαλακωμένο. Τόσοι μπήκαν, οι τσατσά σκούπιζε το πάτωμα, η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο και προφανώς να το πάτησε κιόλας.
Κανένας δεν το είδε. Φυσικά έσκυψα το μάζεψα και έφυγα. Τέτοια κωλοφαρδία δεν ματαξαναείδα
φιλε τι ωρα ησουν περιπου?εγω στο φ134 περασα γυρω στις 13.40.λες να το πατησα και εγω και να μην το ειδα? :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
φοβεροτρομερες χυτες μεγαλες βυζαρες στο ιασωνος 46 το αριστερο.

ιωαννα,πρωτη φορα την εβλεπα.μιλαει καλα ελληνικα.

γλειφεις και παιζεις οσο γουσταρεις χωρις μα και μου

ρωγες ουτε μεγαλες,ουτε μικρες

σωμα χυμωδες.ουτε χοντρη,ουτε γεματουλα.κωλαρα για πολυ χουφτωμα κι αυτη

υπηρεσιες τυπικες,αλλα απ ολο το πακετο εμεινα πολυ ικανοποιημενος

μη διαννοηθει κανεις να ρωτησει μεγεθος βυζιου :birdman:

πρωι προς μεσημερι την πετυχα

αρρωστια :tits: :bigdick:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
To "χαμένο" 20άρικο:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εξαιρετικη κωλοφαρδια! Η μονη μαλακια ειναι οτι κατα τη διαρκεια της συνουσιας θα σκεφτοσουνα συνεχεια το χαμενο 20αρικο και ετσι δεν θα το ευχαριστηθηκες οσο επρεπε. Ευχαριστο ειναι παντως που ειχε αισια καταληξη το ολο θεμα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μπορείτε να μου προτείνετε καμιά στην πρωινή βάρδια εκτός από τη Μαρία την τρελοκοτσιδου;
για πρωινή βάρδια, που και 'γω θέλω να πάω για να τιμήσω είναι η Γιάννα Φ.54Β... να δω πότε θα καταφέρω να πάω πρωί γιατί δε με βολεύει..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
για πρωινή βάρδια, που και 'γω θέλω να πάω για να τιμήσω είναι η Γιάννα Φ.54Β... να δω πότε θα καταφέρω να πάω πρωί γιατί δε με βολεύει..
Πού ήσουνα νωρίτερα; Έπεσα για ύπνο. : :P

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πού ήσουνα νωρίτερα; Έπεσα για ύπνο. : :P
και αύριο μέρα είναι εκτός και αν είσαι άτυχος και λείπει, πάντως είναι μόνιμα πρωινή βάρδια εκτός αν άλλαξε και κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι!

margaritis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0

και αύριο μέρα είναι εκτός και αν είσαι άτυχος και λείπει, πάντως είναι μόνιμα πρωινή βάρδια εκτός αν άλλαξε και κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι!

Πήγα χθές το πρωί, δεν ήταν εκεί, επιστροφή από την επόμενη εβδομάδα

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Ρε παιδία ψάχνω την Κάρμεν απο Δυδίμου 8 πολύ καιρό τώρα,και επειδή ένα δίαστημα είχε δουλέψει και στον Λιοσίων 73 πάνω πηγαίνω και από εκεί να δω μήπως είναι αλλά είναι μονίμως κλειστό.Ξέρει κανείς μήπως σε ποίο οίκο εργάζεται τώρα;

Την καταγαμήσαμε χθες τη νύχτα, στον ανώγειο Οίκο, επί της οδού Διδύμου αρ. 8

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom