Εχω πολλες φορες αναφερει οτι τσαμπα κραζετε γαι τις τιμες και επιμενετε για μειωσεις γιατι απλουστατα η αγορα ρυθμίζει τις τιμες και οχι το κλαψομουνιασμα στα φορουμ.
Αλλα μιας και γινετε παλι η συγκριση μεταξυ ιεροδουλων που δουλευουν στο
Μεταξουργιο/Φυλης/Στουντιο, εχω μια σαφη αποψη βασισμενη σε πολλες δοκιμες, χαμενα 50ρικα, 20ρικα, 15ρικα και 10ρικα....
Τα γαμισια στο
Μεταξουργειο αν μπορεις να συμβιβαστεις με το περιβαλλον που ειναι όντως βρώμικο, εχουν ποσοστο επιτυχημένης συνουσίας περιπου 30%-40% κατα τα δικα μου στατιστικα, οταν στη Φυλης και τα στουντιο το ποσοστο ανεβαίνει ανεπαίσθητα στο 40%-50%...
Επισης εχω γαμησει σε μπουρδελα του
Μεταξουργιο και στη Φυλης κοπελες νεαρες, "σα τα κρυα τα νερα" που οι περισσοτεροι στουντιακιδες δεν εχουν καν ΔΕΙ στα περισσοτερα στουντιο που συχναζουν(οχι οτι δεν εχει και εκει τετοιες αλλα λιγοτερες απο οσες μας παρουσιαζετε με τα λεγομενα σας)
Τα στουντιο εχουν κατα μεγαλη πλειοψηφία ΜΙΛΦ και ΠΡΟΜΙΛΦ που ειναι απλα καλοβαμμένες, ξεκουραστες γιατι κανουν λιγα ραντεβου καθημερινα, και κλεβουν γκλαμουρια απο το χώρο(φωτισμος, ατμοσφαιρα), με αποτελεσμα μερικοι διψασμενοι για μουνι στουντιακιδες να τις βλεπουν "μουναρες"... ενω στη πραγματηκοτητα αν τις βαλεις την επομενη μερα το πρωι αβαφες διπλα σε ενα απο τα "καλα" κοριτσακια του
Μεταξουργιου η συγκριση θα ειναι σαφως υπερ της νεαρης τσουρκας του
Μεταξουργειου που θα κερδισει κατα κρατος.
Οι δε υπηρεσιες δεν ειναι αναλογες του ΠΟΥ θα γαμησεις αλλα αναλογες του επαγγελματισμού της ιεροδουλης, του πως θα φερθεις, αν σε γουσταρει (εστω λιγο), καθως και της ορεξης της/κουρασης της/δοαθεσης της.