Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 330 άτομα (38 μέλη και 292 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Εχω πολλες φορες αναφερει οτι τσαμπα κραζετε γαι τις τιμες και επιμενετε για μειωσεις γιατι απλουστατα η αγορα ρυθμίζει τις τιμες και οχι το κλαψομουνιασμα στα φορουμ.

Αλλα μιας και γινετε παλι η συγκριση μεταξυ ιεροδουλων που δουλευουν στο Μεταξουργιο/Φυλης/Στουντιο, εχω μια σαφη αποψη βασισμενη σε πολλες δοκιμες, χαμενα 50ρικα, 20ρικα, 15ρικα και 10ρικα....

Τα γαμισια στο Μεταξουργειο αν μπορεις να συμβιβαστεις με το περιβαλλον που ειναι όντως βρώμικο, εχουν ποσοστο επιτυχημένης συνουσίας περιπου 30%-40% κατα τα δικα μου στατιστικα, οταν στη Φυλης και τα στουντιο το ποσοστο ανεβαίνει ανεπαίσθητα στο 40%-50%...

Επισης εχω γαμησει σε μπουρδελα του Μεταξουργιο και στη Φυλης κοπελες νεαρες, "σα τα κρυα τα νερα" που οι περισσοτεροι στουντιακιδες δεν εχουν καν ΔΕΙ στα περισσοτερα στουντιο που συχναζουν(οχι οτι δεν εχει και εκει τετοιες)

Τα στουντιο εχουν κατα μεγαλη πλειοψηφία ΜΙΛΦ και ΠΡΟΜΙΛΦ που ειναι απλα καλοβαμμένες, ξεκουραστες γιατι κανουν λιγα ραντεβου καθημερινα, και κλεβουν γκλαμουρια απο το χώρο(φωτισμος, ατμοσφαιρα), με αποτελεσμα μερικοι διψασμενοι για μουνι στουντιακιδες να τις βλεπουν "μουναρες"... ενω στη πραγματηκοτητα αν τις βαλεις την επομενη μερα το πρωι αβαφες διπλα σε ενα απο τα "καλα" κοριτσακια του Μεταξουργιου η συγκριση θα ειναι σαφως υπερ της νεαρης τσουρκας του Μεταξουργειου που θα κερδισει κατα κρατος.

Οι δε υπηρεσιες δεν ειναι αναλογες του ΠΟΥ θα γαμησεις αλλα αναλογες του επαγγελματισμού της ιεροδουλης, του πως θα φερθεις, αν σε γουσταρει (εστω λιγο), καθως και της ορεξης της/κουρασης της/δοαθεσης της.
τα υπογραμμισμένα με κόκκινο είναι απόλυτα σωστά , όλα τα υπόλοιπα είναι μέσες άκρες μερικά από αυτά που με έκαναν να σταματήσω να πηγαίνω στα στούντιο....

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Οι δε υπηρεσιες δεν ειναι αναλογες του ΠΟΥ θα γαμησεις αλλα αναλογες του επαγγελματισμού της ιεροδουλης, του πως θα φερθεις, αν σε γουσταρει (εστω λιγο), καθως και της ορεξης της/κουρασης της/δοαθεσης της.
Ειδικά αυτό το τελευταίο, ξαναπές το!

Επισκέπτης
'' Ο λόγος επισφραγίζεται από τη σιωπή και η σιωπή από τις περιστάσεις ''

Σόλων ο Αθηναίος, 640 π.Χ. - 560 π.Χ.

Άιντε, γιατί πολύ φιλοσοφία έπεσε στην Ημερήσια Ενημέρωση!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εχω πολλες φορες αναφερει οτι τσαμπα κραζετε γαι τις τιμες και επιμενετε για μειωσεις γιατι απλουστατα η αγορα ρυθμίζει τις τιμες και οχι το κλαψομουνιασμα στα φορουμ.

Αλλα μιας και γινετε παλι η συγκριση μεταξυ ιεροδουλων που δουλευουν στο Μεταξουργιο/Φυλης/Στουντιο, εχω μια σαφη αποψη βασισμενη σε πολλες δοκιμες, χαμενα 50ρικα, 20ρικα, 15ρικα και 10ρικα....

Τα γαμισια στο Μεταξουργειο αν μπορεις να συμβιβαστεις με το περιβαλλον που ειναι όντως βρώμικο, εχουν ποσοστο επιτυχημένης συνουσίας περιπου 30%-40% κατα τα δικα μου στατιστικα, οταν στη Φυλης και τα στουντιο το ποσοστο ανεβαίνει ανεπαίσθητα στο 40%-50%...

Επισης εχω γαμησει σε μπουρδελα του Μεταξουργιο και στη Φυλης κοπελες νεαρες, "σα τα κρυα τα νερα" που οι περισσοτεροι στουντιακιδες δεν εχουν καν ΔΕΙ στα περισσοτερα στουντιο που συχναζουν(οχι οτι δεν εχει και εκει τετοιες αλλα λιγοτερες απο οσες μας παρουσιαζετε με τα λεγομενα σας)

Τα στουντιο εχουν κατα μεγαλη πλειοψηφία ΜΙΛΦ και ΠΡΟΜΙΛΦ που ειναι απλα καλοβαμμένες, ξεκουραστες γιατι κανουν λιγα ραντεβου καθημερινα, και κλεβουν γκλαμουρια απο το χώρο(φωτισμος, ατμοσφαιρα), με αποτελεσμα μερικοι διψασμενοι για μουνι στουντιακιδες να τις βλεπουν "μουναρες"... ενω στη πραγματηκοτητα αν τις βαλεις την επομενη μερα το πρωι αβαφες διπλα σε ενα απο τα "καλα" κοριτσακια του Μεταξουργιου η συγκριση θα ειναι σαφως υπερ της νεαρης τσουρκας του Μεταξουργειου που θα κερδισει κατα κρατος.

Αν και διαφωνω λιγο με τα ποσοστα (ισως εχει να κανει και με το τι οριζει καθενας ως πετυχημενη συνουσια) το σχολιο σου τα λεει ολα. Οι διαφορες αναμεσα σε Μεταξι, Φυλης και στουντιο ειναι πολυ μικροτερες απο οτι δειχνει η διαφορα στην τιμη. Εχει να κανει κυριως με τον κοσμο (πακιστανοσομαλοι στο Μεταξι, Βαλκανιοι στη Φυλης, μαλακοπιτουρες wannabe Χιου Χεφνερ στα στουντιο).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η κατασταση στο Μεταξουργειο ειναι για το πουτσο καβαλα.

Συνεχιστε να λετε τα δικα σας  :P

Κανενας 18χρονος που σας παρακολουθει να μην πατησει στο Μεταξουργειο ...
ειναι τιγκα στην βρωμα και τις αρρωστιες. Απλα τα πραγματα

συγγνωμη αν θα προσβαλλω μερικους αλλα στα αρχιδια μου  :grin:
το παν ειναι η αληθεια και να μην στελνουμε τα παιδια στους γιατρους με ΣΜΝ.

Θελω ενας απο εδω μεσα πριν διαφωνησει να βαλει στοιχημα οτι ενα παιδι που θα παει στο Μεταξουργειο δεν θα κολλησει κατι με την βρωμα που κυκλοφορει εκει κατω.... υπαρχει ενας?

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Αν και διαφωνω λιγο με τα ποσοστα (ισως εχει να κανει και με το τι οριζει καθενας ως πετυχημενη συνουσια) το σχολιο σου τα λεει ολα. Οι διαφορες αναμεσα σε Μεταξι, Φυλης και στουντιο ειναι πολυ μικροτερη απο οτι δειχνει η διαφορα στην τιμη. Εχει να κανει κυριως με τον κοσμο (πακιστανοσομαλοι στο Μεταξι, Βαλκανιοι στη Φυλης, μαλακοπιτουρες wannabe Χιου Χεφνερ στα στουντιο).
προσυπογραφω κι εγω
ενταξει το εμφανισιακο επιπεδο του μεταξιου ειναι οντως σκατα με 2-3 το  πολυ εξαιρεσεις σε καθε βαρδια
ωστοσο αυτο της φυλης και ιδιως παλαιοτερα ειναι/ηταν πολυ πιο ανεβασμενο απ τα στουντιο

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

Συνεχιστε να λετε τα δικα σας  :P

συγγνωμη αν θα προσβαλλω μερικους αλλα στα αρχιδια μου  :grin:

Θελω ενας απο εδω μεσα πριν διαφωνησει να βαλει στοιχημα οτι ενα παιδι που θα παει στο Μεταξουργειο δεν θα κολλησει κατι με την βρωμα που κυκλοφορει εκει κατω.... υπαρχει ενας?
Αυτό είναι αλήθεια, και στη Φυλής μπορείς να κολλήσεις όπως και σε στούντιο απλώς στο Μετάξι οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες ή και πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με Φυλής και κάπως έτσι (ίσως λίγο λιγότερο δεν ξέρω) από Φυλής σε στούντιο! ούτως ή άλλως οι τιμές μιλάνε και λένε σχεδόν την αλήθεια (όχι και πάντα) απλώς πολλές φορές οι τόσο μεγάλες διαφορές στις τιμές δεν έχουν και τόσο αντίκρισμα! ο ρατσισμός στο Μετάξι που ειπώθηκε σε αυτό το θέμα δεν έχει σχέση καμία με το να προφυλάσεσαι, δλδ να αποφεύγεις να γαμάς εκεί που γαμάνει κάποιοι άλλοι που σχέση με την υγιεινή και την καθαριότητα δεν έχουν για τον μόνο λόγο πώς είναι φτωχότατοι και κατά δεύτερο πολλοί από αυτούς δεν έχουν χαρτιά και δεν έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Συνεχιστε να λετε τα δικα σας  :P

συγγνωμη αν θα προσβαλλω μερικους αλλα στα αρχιδια μου  :grin:

Κι ομως, αν παιζοταν στοιχημα για το που κολλας πιο ευκολα ΣΜΝ εγω θα εβαζα τα λεφτα μου στα cg, οπου ο μεσος πελατης εχει πολυ περισσοτερα λεφτα να διαθεσει για επικινδυνα εξτραδακια.

Επισης, εχε υποψη σου οτι πολλες πουτανες πηγαινοερχονται μεταξυ Φυλης και Μεταξιου, ενω πολλες εχουν κανει και περασματα απο στουντιο.

Το ότι μοιράστηκαν την εμπειρία τους δεν σημαίνει ότι τις ανακάλυψαν κιόλας. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ? Σοβαρευτείτε!  :sunglasses:

Εγώ με τις πουτάνες έχω ερωτική σχέση. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πελάτη, γιατί δεν θεωρώ αυτό που κάνουν επάγγελμα.  :sunglasses:

Έχω πει και άσχημα λόγια για πουτάνες. Όταν όμως κάποια την έχω γαμήσει, όσο φόλα και να 'ναι, ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩ!  :rockon:

εχεις λαλησει εντελως, κριμα  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό είναι αλήθεια, και στη Φυλής μπορείς να κολλήσεις όπως και σε στούντιο απλώς στο Μετάξι οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες ή και πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με Φυλής και κάπως έτσι (ίσως λίγο λιγότερο δεν ξέρω) από Φυλής σε στούντιο! ούτως ή άλλως οι τιμές μιλάνε και λένε σχεδόν την αλήθεια (όχι και πάντα) απλώς πολλές φορές οι τόσο μεγάλες διαφορές στις τιμές δεν έχουν και τόσο αντίκρισμα! ο ρατσισμός στο Μετάξι που ειπώθηκε σε αυτό το θέμα δεν έχει σχέση καμία με το να προφυλάσεσαι, δλδ να αποφεύγεις να γαμάς εκεί που γαμάνει κάποιοι άλλοι που σχέση με την υγιεινή και την καθαριότητα δεν έχουν για τον μόνο λόγο πώς είναι φτωχότατοι και κατά δεύτερο πολλοί από αυτούς δεν έχουν χαρτιά και δεν έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία!

Το ξερω και εγω για την υγιεινη το λεω.... αμα καποιος ειναι βρωμιαρης ειναι βρωμιαρης τελος.
Και οι πακιστανοι ειναι βρωμιαριδες και πανε μεταξουργειο επειδη ειναι φτηνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κι ομως, αν παιζοταν στοιχημα για το που κολλας πιο ευκολα ΣΜΝ εγω θα εβαζα τα λεφτα μου στα cg, οπου ο μεσος πελατης εχει πολυ περισσοτερα λεφτα να διαθεσει για επικινδυνα εξτραδακια.

Επισης, εχε υποψη σου οτι πολλες πουτανες πηγαινοερχονται μεταξυ Φυλης και Μεταξιου, ενω πολλες εχουν κανει και περασματα απο στουντιο.

Βρε συμφωνοι. Αμα βαλεις μεσα και αλλες παραμετρους αλλαζει... και στη ΦΥλης περυσι τον Μαιο ειχε σκασει η βομβα με το AIDS της ρωσιδας που δουλευε στο Φωκαιας... τοτε τι ειχε γινει θυμασαι? που ειχαν ερημωσει ολοι οι δρομοι?  :P Ημουν ενας απο τους ελαχιστους μαζι με αλλους που καναμε βολτες ολοι οι αλλοι τρεχανε για εξετασεις... και εκει επαιζαν παρανομα εξτραδακια με ελευθερο στοματικο κτλπ και ακομη παιζουν ... ξαναρχισαν  :P

το θεμα ειναι να μην πηγαινεις σε βρωμαδικα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
φιλε εχεις ορεξη για καυλαντα βλεπω  :grin: τεσπα..

υγ να την ανεβασω την κριτκη ναι η οχι? τι λετε?  :rolleyes:
Ποια καυλάντα ρε φίλε,μιλάω απολύτως σοβαρά...

Αν βγεις κ πεις για ποια πρόκειται,θα σε πειράξει κάποιος μέσω παραθέσεων;

Αυτό αναρωτιέμαι...

Υ.Γ Να την ανεβάσεις φυσικά την κριτική...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κοίτα, δεν έχω πρόβλημα που οι δρόμοι μποχάνε και τα σπιτάκια είναι σαν τσαντίρια. Αυτά πες πως τα ανέχομαι. Αλλά να ξέρω ότι πάνω από την πουτάνα έχει περάσει ένας στρατός πακιστανών με τίποτα! Σε ένα μάλιστα μέσα ήταν 10 πάκηδες που περιμένανε.
Άστα να πάνε...

Πόσες υποχωρήσεις να κάνει κανείς,για να γλυτώσει 10 ευρώ;;;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τυπε αν και υποστηριζεις πως δε μαλακιζεσαι λες μαλακιες. Προφανως και ορισμενες κοπελες ειναι ανακαλυψεις καποιων μελων, διοτι αυτοι πρωτοι τις δοκιμασαν ΚΑΙ μοιραστηκαν την εμπειρια τους εδω μεσα. Τι να το κανω αν εσυ ξερεις χιλια δυο πραγματα και δεν ενημερωνεις ποτε. Επισης δε σε εχω δει ποτε να λες για καποια πως ειναι φολα, ολες καλες τις βγαζεις.

Σημασια εχει να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας με τα αλλα μελη, να ενημερωνουμε οσο μπορουμε, διοτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και για καποιους ακομα και το 10ευρο (οσο κι αν φαινεται αστειο αυτο σε ορισμενους λεφταδες εδω μεσα) ειναι σημαντικο. Τα παιδια που ενημερωνουν να μην στεναχωριουνται απο μαλακες σαν τον Πικερ και διαφορους αλλους καλοθελητες, και να εχουν υποψη τους πως το site το διαβαζουν πολλοι περισσοτεροι απο οσοι γραφουν σε αυτο. Νομιζω αυτη η γνωση του οτι εχεις βοηθησει δεκαδες ατομα αξιζει περισσοτερο απο ενα ευχαριστω που θα δειτε εδω μεσα γραμμενο.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Tωρα το απογευμα στη φυλης
54β η καταλινα που ειχα δοκιμασει χτες το πρωι στο 66α
Διδυμου
8α η αλεξανδρα του πυραυλου
8β η αννιτα από αλκιβιαδου 16γ που δουλευε ως ντουετο με την κατερινα
Δροσοπουλου 95 αννα,καταθεση,πολύ αξιοπρεπης χωρος,πολύ μετρια συνολικα η κοπελα.Θ ακολουθησει κριτικη

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Σήμερα κατάλαβα ότι η όμορφη Ιωάννα που δουλευε Ιασωνος 20 Β
είναι γιατρός του ΕΣΥ !  :2funny:
Σήμερα δούλευε Διδύμου και της εδωσα φακελάκι 10 ευρώ
και μου εκανε καλή περιποίηση !

Ενώ όλες οι κριτικές  για την κοπέλα στο Ιασωνος 20Β είναι αρνητικές !
Με το φακελάκι πετυχε η εγχείρηση !  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σήμερα κατάλαβα ότι η όμορφη Ιωάννα που δουλευε Ιασωνος 20 Β
είναι γιατρός του ΕΣΥ !  :2funny:
Σήμερα δούλευε Διδύμου και της εδωσα φακελάκι 10 ευρώ
και μου εκανε καλή περιποίηση !

Ενώ όλες οι κριτικές  για την κοπέλα στο Ιασωνος 20Β είναι αρνητικές !
Με το φακελάκι πετυχε η εγχείρηση !  :2funny:
Έτσι χαλάς την πιάτσα ψηλέ μου.......... :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Έτσι χαλάς την πιάτσα ψηλέ μου.......... :S

Εξαρτάται !

Αν περιμένει να πάρει φιλοδώρημα ,μπορεί

να είναι καλύτερη !

Γι'αυτό το γκαρσόνι είναι ευγενικό ,μπας και του δώσει

καποιος πουρμπουαρ !

Αν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δίνει πουρμπουαρ θα τείνει να φέρεται τυποποιημένα !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Διαφωνούμε κάθετα........... ;)

Ο σκοπός είναι να βρει κανείς ΝΕΑ ,ΟΜΟΡΦΗ και να κάνει

ΚΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ .

Αυτό κοστίζει 10 ευρώ παραπάνω .

Εδώ δίνει κανείς 50 ευρώ σε στουντιο και δεν του κάνει καλο γαμησι η βίζιτα !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom