Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (14 μέλη και 226 επισκέπτες)

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Μήπως ξέρει κάποιος φίλος που "δουλεύει" η Γιούλα που ήταν απογευματα στο Ελλης 3 - καί πρωϊνά στο Αγκύρας 12 ; Ευχαριστώ SERAPIS.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η Γιάννα από το Φυλής 54 δουλεύει σχεδόν πάντα πρωί;
Δουλεύει και αλλού απόγευμα και αν ναι πού;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τωρα το μεσημερι στη φυλης

27β ισογειο η μαρια,το καστανοξανθο νανοπουτανο.Το νανοπουτανο το χρησιμοποιω παντα με τη μαθηματικη εννοια του ορου και όχι την κυριολεκτικη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το βραδακι στη φυλης
54β η λεπτη μοντελε ιωαννα(όχι η γιαννα της πρωινης βαρδιας),που λιαν συντομως πιστευω ότι θα δοκιμασω
56 σουζι
59 ρωξανη
67 μαρια η γαλλιδα,ηταν και στη πρωινη βαρδια σε άλλο σπιτι
71β αννα μαρια,ισχυει το ιδιο
86β η ιρινα του smirni.Σημερα το ντυσιμο και γενικα ολο το λουκ ηταν εμπνευσμενο απο τη ταινια Η μαντονα απο το κιλκις,χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι δυνατο μωρο
Φωκαιας
19 αννα η θεσσαλονικια,δεν την εχω δοκιμασει αν και το επιθυμω
25β μονικα νιαου.Μου εκανε ωραια εξηγηση σημερα,γιατι δεν την εχω παρει ποτε,και μ εβαλε σε σκεψεις
27β ισογειο μικυ,καλο κορμι,με ισχνο όμως προσωπο,χαρακτηριστικο αλβανικης πιθανον προελευσης
27β οροφος μπαρμπαρα
24 ιζαμπελα,προς στιγμη νομιζα οτι προκειται για τη ψηλη μελαγχροινη αλογα,αλλα τελικα εμφανιστηκε ένα συμπαθητικο καστανο κοντοπουτανο με χαρακτηριστικο της,τα αραια δοντια
Διδυμου 8 ντιανα,ψηλο μπαμπατσικο μελαγχροινο νταρντανομωρο
Αλκαμενους 113 βαλερια..Ο γκαρι λινεκερ ειχε πει ότι το ποδοσφαιρο είναι ένα αθλημα που στο τελος νικουν οι γερμανοι.Στη περιπτωση μου,η ημερησια ενημερωση, πολλες φορες είναι μια βολτα των σπιτιων της φυλης,για να καταθεσω τελικα στη βαλερια.Και όμως παλι ειχα αυτό το συναισθημα,ότι δεν πηδαγα σε μπουρδελο..πολυ καλα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το αυτό ισχύει και για εμένα. Οπότε ο χαρακτηρισμός αυλοκόλακας ως προς το άτομο μου είναι ανεδαφικός.Αυτό που κάνεις να ξέρεις οτι δεν το βρίσκω καθόλου αστείο!
Εδώ κάνεις λάθος. Από ότι γνωρίζω κανείς δεν σε είπε αυλοκόλακα. Και τουλάχιστον δεν σε είπα εγώ. Ίσα-ίσα (όπως φαίνεται και στο παρακάτω link) επικροτώ και επιβραβεύω τις ενημερώσεις σου και τις κριτικές σου γιατί θεωρώ ότι είναι χρήσιμες. Είναι ξεκάθαρο ότι η γνώμη μου δεν καθορίστηκε από παλιές μας αντιπαραθέσεις αλλά από αντικειμενικά κριτήρια. Δεν γίνεται λοιπόν εγώ να σε επιβραβεύω και εσύ να λες ότι σε χαρακτηρίζω ως αυλοκόλακα. Αυτό που κάνεις να ξέρεις ότι δεν το καταλαβαίνω.
Σαφώς οι σπόντες μου είναι για κάποιους άλλους και δεν αφορούν εσένα.

Θεωρώ οτι δεν έχω αυλοκόλακες και όλοι όσοι απο τους συναδέλφους έγραψαν καλά λόγια είναι ειλικρινείς και τα έγραψαν γιατί τα εννοούσαν πραγματικά.Οπότε μην κάνεις καθόλου τον κόπο να καταταχθείς σαν αυλοκόλακας γιατί τέτοιο στρατό εγώ δεν συντηρώ και ούτε επιθυμώ να έχω.
Εννοούσα ότι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να είμαι αυλοκόλακας σου γιατί στις μεταξύ μας συζητήσεις τα λέω πάντα ξεκάθαρα και ακριβώς ότι σκέφτομαι για εσένα.

Εδώ θα συμφωνήσω απλά λέγοντας ότι θα πρέπει να ενθαρρύνουν και άλλους συναγωνιστές με έναν καλό λόγο για να συμμετέχουν στην ανταλλαγή πληροφοριών αλλά και να ενθαρρύνονται επίσης απο τους συναγωνιστές για να συνεχίσουν να ενημερώνουν.Καθότι αν γράφουν αράδες και δεν ακούν κανέναν καλό λόγο αλλά αντιθέτως εισπράτουν έντονη αρνητικότητα,εμφανείς επιθέσεις αλλά και αφανή χτυπήματα κάτω απο την ζώνη πολύ σύντομα θα σταματήσουν να συμμετέχουν στην κοινότητα. Ο λόγος που δεν σταμάτησα να γράφω ακόμα είναι οτι υπάρχουν άτομα που πράγματι βρίσκουν χρήσιμες τις πληροφορίες και ανταποδίδουν είτε με ένα απλό ευχαριστώ, είτε με την πιο ενεργή συμμετοχή τους. Όταν αυτό σταματήσει να ισχύει θα πάψω να γράφω. Το σπορ εννοείται ότι όσο μπορώ να το ασκώ δεν θα το εγκαταλείψω.
Συμφωνώ.
Σε ότι με αφορά αρκετές φορές παρεξηγήθηκα που ενθάρρυνα αρκετά νέα μέλη για τις χρήσιμες ενημερώσεις τους. Επίσης δέχτηκα αδικαιολόγητα και ύπουλα χτυπήματα κάτω από την μέση μέχρι να μου σπάσουν τα νεύρα και να ξεσπάσω, οπότε να βγουν στην συνέχεια τα συγκεκριμμένα μέλη μαζί με τους αυλοκόλακες τους και να μου κάνουν ενορχηστρωμένη επίθεση. Παρότι αποδείχτηκαν ανεδαφικά και κακοήθη ψέματα όσα ισχυρίζονταν εντούτοις δεν είχαν το σθένος να ζητήσουν συγγνώμη ή τουλάχιστον να πουν ότι έκαναν λάθος. Τουλάχιστον μεταξύ μας όσες φορές είχαμε παρεξηγήσει κάποια ζητήματα το σημειώσαμε δημόσια ότι κάναμε λάθος. Αυτό ισχύει και για εσένα προς εμένα αλλά και εγώ προς εσένα έχω φερθεί ανάλογα σε αντίστοιχες περιπτώσεις.  
Ως προς την απουσία μου αυτή την χρονική περίοδο σημειώνω ότι οφείλεται σε δυο λόγους:
1) Έχω κάποια δικά μου θέματα
2) Ορισμένοι μου χάλασαν πολύ την διάθεση

Επειδή όμως ορισμένοι συνάδελφοι συνεχίζουν να προσφέρουν πληροφορίες, σκέφτηκα ότι και εγώ παρά την χαλασμένη μου διάθεση πρέπει να ανταποδώσω έστω και λίγο. Έτσι έγραψα κριτικές για την Τάνια στο Κολωνού 48, την Ιωάννα και την Μαρία στο Κολωνού 30 όροφος. Σίγουρα έχω γράψει πολλές ενημερώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα ορισμένες φορές σε καθημερινή βάση. Κάποια στιγμή ίσως τα δω διαφορετικά. Μέχρι τότε θα παρακαλούσα όσους έχουν αρνητικότητα να αφήσουν τα μπουρδελάκια (ειδικά τα φτωχο-μπούρδελα του Μεταξουργείου) να τραβήξουν τον μοναχικό τους δρόμο και εμάς τους αρχαιο-πουτανιάρηδες να γαμήσουμε εν γαλήνη τις λίγες δεκαετίες που μας απομένουν.

Μπράβο στο Hilnik για την σημερινή διπλή και έγκαιρη ενημέρωση!

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Την τζουλια ή Άννα Μολδαβό-Ρωσικο καβλακι που δουλευε στο φυλης 71β απογευματα πριν κλεισει για ανακαινιση την εχει παρει το ματι κανενός πουθενα?

Ρε μάγγες που είναι αυτό το μωρό ;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Η αληθεια ειναι οτι μονο δυο ατομα,που σεβονται και εκτιμουν το ενα το αλλο αποδεδειγμενα,μπορουν να μαλωνουν μεταξυ τους,και απο ενα ανυπαρκτο θεμα μπορουν να γραψουν ολοσελιδο αρθρο σε κυριακατικη εφημεριδα,ο φαρκελι και ο προφεσορας  :)
Και μη μου πεις προφεσορα οτι ησουν αμυνομενος και το ποστ που εγραψε ο στρατηγος αφορουσε εσενα,γιατι οσο και να ψαξεις μεσα σου βαθια,ξερεις οτι αυτο δεν ισχυει,οσο και να φαινεται οτι σε αφορουσε  :)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Η Κασσάνδρα τι ώρες δουλεύει στο Φυλής 134;

Επισκέπτης
και απο ενα ανυπαρκτο θεμα μπορουν να γραψουν ολοσελιδο αρθρο σε κυριακατικη εφημεριδα

Αὐτὸ δὲν εἶναι δύσκολον. Ἀὴρ ὑπάρχει ἐν μεγάλῃ ποσότητι εἰς τὴν ὑφήλιον. Δύσκολος εἶναι ἡ ἔκφρασις νοημάτων μὲ λιτότητα λόγου.

Επισκέπτης
Ανυπομονώ να μου τη γνωρίσετε, διαισθάνομαι ότι είναι η γυναίκα των ονείρων μου.

Τα μεγάλα μπούτια είναι η μία από τις τρεις Μεγάλες Αλήθειες της Ζωής.
(Οι άλλες δύο είναι τα μεγάλα βυζιά και οι μεγάλοι κώλοι).

Ἔλεος! Μόλις ἐγευματίσαμεν!  :huh:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
βόλτα(13.10-14.50) στην πρώτη βάρδια στο Μεταξουργείο με μιά κατάθεση
Λεωνίδου 28 πάνω Λειλά τσιγγανόφατσα  μελαχρινή με πολύ μακριά μαλλιά μέχρι τον κώλο κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10.
Αν δεν έγραφε ο n.smirni για την συγκεκριμμένη πορνο-δέσποινα είναι βέβαιο ότι θα μου διέφευγε. Την επισκέφθηκα σήμερα και θα γράψω κριτική στην συνέχεια.

Αὐτὸ δὲν εἶναι δύσκολον. Ἀὴρ ὑπάρχει ἐν μεγάλῃ ποσότητι εἰς τὴν ὑφήλιον. Δύσκολος εἶναι ἡ ἔκφρασις νοημάτων μὲ λιτότητα λόγου.
Για εμένα να το δεχτώ γιατί το έχω πει εξάλλου ότι γράφω αμπελο-φιλοσοφο-αοριστίες. Αλλά σε ότι αφορά τον Professorx όλα σχεδόν τα κείμενα του είναι με χρήσιμες πορνο-πληροφορίες. Η τοποθέτηση σου είναι τουλάχιστον ατυχής για τον συνάδελφο.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τωρα το βραδακι στη φυλης

Φωκαιας

25β μονικα νιαου.Μου εκανε ωραια εξηγηση σημερα,γιατι δεν την εχω παρει ποτε,και μ εβαλε σε σκεψεις
Είχε χαθεί αυτή για αρκετό καιρό,ή μου φαίνεται;

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Εδώ κάνεις λάθος. Από ότι γνωρίζω κανείς δεν σε είπε αυλοκόλακα. Και τουλάχιστον δεν σε είπα εγώ. Ίσα-ίσα (όπως φαίνεται και στο παρακάτω link) επικροτώ και επιβραβεύω τις ενημερώσεις σου και τις κριτικές σου γιατί θεωρώ ότι είναι χρήσιμες. Είναι ξεκάθαρο ότι η γνώμη μου δεν καθορίστηκε από παλιές μας αντιπαραθέσεις αλλά από αντικειμενικά κριτήρια. Δεν γίνεται λοιπόν εγώ να σε επιβραβεύω και εσύ να λες ότι σε χαρακτηρίζω ως αυλοκόλακα. Αυτό που κάνεις να ξέρεις ότι δεν το καταλαβαίνω.
Σαφώς οι σπόντες μου είναι για κάποιους άλλους και δεν αφορούν εσένα.
Mε τον τρόπο όμως που με παρέθεσες αφήνεις να εννοηθεί ότι εννοούσες εμένα.
Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Μετά την δική μου ενήμερωση και του εκλεκτού συναγωνιστή Φανούρη επιδοκιμάζεις την δική μου προσπάθεια και ιδιαίτερα του Φανούρη. Ώς εδώ δεν υπάρχει τίποτα μεμπτόν και ο καθένας είναι ελεύθερος να εκδηλώνει τις προτιμήσεις του.Έπειτα ακολουθεί και η δική μου επιδοκιμασία για τον Φανούρη του οποίου τις ενημερώσεις βρίσκω αρκετά χρηστικές,πληροφοριακές και επιπλέον και καλά επεξεργασμένες.
Έπειτα παραθέτεις στο επιδοκιμαστικό μου post για τον Φανούρη και μου γράφεις κάτα λέξη και εγώ χαίρομαι να διαβάζω τα κείμενα ορισμένων που πλαισιώνονται απο κατάλληλα ποστάκια αυλοκολάκων. Εμμέσως πλην σαφώς αφήνεις την υπόνεια ότι εγώ είμαι αυλοκόλακας η τσανακογλύφτης του Φανούρη. Καλώ είναι λοιπόν όταν το έγραφες αυτό να είχες ξεκαθαρίσει την θέση σου ότι αυτή η σπόντα αφορά άλλον και όχι εμένα.

Εννοούσα ότι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να είμαι αυλοκόλακας σου γιατί στις μεταξύ μας συζητήσεις τα λέω πάντα ξεκάθαρα και ακριβώς ότι σκέφτομαι για εσένα.
Μερικές φορές όμως γράφεις αρκετά αφαιρετικά και ο γραπτός σου λόγος είναι σαν το αίνιγμα της Σφίγγας η τους χρησμούς της Πυθίας.

Σε ότι με αφορά αρκετές φορές παρεξηγήθηκα που ενθάρρυνα αρκετά νέα μέλη για τις χρήσιμες ενημερώσεις τους. Επίσης δέχτηκα αδικαιολόγητα και ύπουλα χτυπήματα κάτω από την μέση μέχρι να μου σπάσουν τα νεύρα και να ξεσπάσω, οπότε να βγουν στην συνέχεια τα συγκεκριμμένα μέλη μαζί με τους αυλοκόλακες τους και να μου κάνουν ενορχηστρωμένη επίθεση. Παρότι αποδείχτηκαν ανεδαφικά και κακοήθη ψέματα όσα ισχυρίζονταν εντούτοις δεν είχαν το σθένος να ζητήσουν συγγνώμη ή τουλάχιστον να πουν ότι έκαναν λάθος. Τουλάχιστον μεταξύ μας όσες φορές είχαμε παρεξηγήσει κάποια ζητήματα το σημειώσαμε δημόσια ότι κάναμε λάθος. Αυτό ισχύει και για εσένα προς εμένα αλλά και εγώ προς εσένα έχω φερθεί ανάλογα σε αντίστοιχες περιπτώσεις. 
Ως προς την απουσία μου αυτή την χρονική περίοδο σημειώνω ότι οφείλεται σε δυο λόγους:
1) Έχω κάποια δικά μου θέματα
2) Ορισμένοι μου χάλασαν πολύ την διάθεση
Τώρα γίνεσαι πιο ξεκάθαρος παρόλο που δεν κατονομάζεις πρόσωπα.Εμείς οι δύο έχουμε ξεκαθαρίσει τις θέσεις μας δημόσια. Παρόλα αυτά επιμένω οτι ο τρόπος που παρέθεσες ήταν λάθος τόσο στο timing όσο και στο ότι το νόημα του ήταν αρκετά αόριστο και συγκεχυμένο. Για την απουσία σου δεν χρειάζεται να απολογήσε σε όλους μας τυχαίνουν και απρόβλεπτες καταστάσεις.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Όποία μετριοφροσύνην! Λάκωνας είσθε κύριε;

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η αληθεια ειναι οτι μονο δυο ατομα,που σεβονται και εκτιμουν το ενα το αλλο αποδεδειγμενα,μπορουν να μαλωνουν μεταξυ τους,και απο ενα ανυπαρκτο θεμα μπορουν να γραψουν ολοσελιδο αρθρο σε κυριακατικη εφημεριδα,ο φαρκελι και ο προφεσορας  :)
Και μη μου πεις προφεσορα οτι ησουν αμυνομενος και το ποστ που εγραψε ο στρατηγος αφορουσε εσενα,γιατι οσο και να ψαξεις μεσα σου βαθια,ξερεις οτι αυτο δεν ισχυει,οσο και να φαινεται οτι σε αφορουσε  :)
Πρώτα απόλα συγχαρητήρια και για τις δικές σου ενημερώσεις xilnik! Όταν έχω αμφιβολία για κάτι πρέπει να το ξεκαθαρίζω.Νομίζω οτι ο πιο σωστός τρόπος να λύνονται οι παρεξηγήσεις είναι μέσω του διαλογού.

Για εμένα να το δεχτώ γιατί το έχω πει εξάλλου ότι γράφω αμπελο-φιλοσοφο-αοριστίες. Αλλά σε ότι αφορά τον Professorx όλα σχεδόν τα κείμενα του είναι με χρήσιμες πορνο-πληροφορίες. Η τοποθέτηση σου είναι τουλάχιστον ατυχής για τον συνάδελφο.
Ο κύριος Μπακάλης μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι το κύριο αντικείμενο αυτού του ιστοτόπου δεν είναι η συγγραφή δοκιμίων αλλά οι πληροφορίες για τον αγοραίο έρωτα.
Δεν πειράζει μπορεί να γράφει τις παμφυλογίες του ελεύθερα. Είτε τον πείς αέρα είτε αήρ κύριε Μπακάλη, κοπανιστός είναι.Γράφε ελεύθερα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Για να μην αναφερουμε προφεσορα και το γεγονος οτι ενω φερει τον βαρυ τιτλο του στρατηγου εδω και δυο μηνες,ακομη δεν εχει βρει τον ρουφιανο :)
Τον οποιο σημειωτεον αν μ επαιρνε ενα τηλεφωνο πριν δυο μηνες θα μπορουσα ισως να του αναφερω ποιος ειναι  :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
α ρε ιωαννα αυτα τα ποδια σου ...

Να δω οταν θα φυγεις σε κανα 2μηνο ποια βρωμοποδαρη θα φαμε παλι..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom