Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (29 μέλη και 222 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
σύμφωνα με τον χάρτη του μπου λοιπόν , με τη σειρά που τα αναφέρεις  Κολωνού 27β  στο οποίο δεν ανέβηκα , Κολωνού 27β υπόγειο και Κολωνού 27α αλλά λογικά η αρίθμηση θα έπρεπε να είναι ανάποδα γιατί στη Κολωνού
μεγαλώνουν τα νούμερα  προχωρώντας από Πειραιώς προς την Αχιλλέως..........   

Μην ψάχνεις τον τύπο η σήμανση είναι απλώς για δική μας χρήση, τα κτίσματα - οικόπεδα είναι παλιά και έχουν ένα νούμερο, τα Α,Β,Γ τα βάζουν για να ξεχωρίζουν τα "μαγαζιά"
Και απέναντι το Κολωνού 32 το Γ είναι ανάμεσα από το Α και το Β - θα άνοιξε τελευταίο  ;)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Χθες τη νύχτα στο Διδ8 άνω, επεδείχθη η Μολδαβή Αλεξάνδρα.

Νεαρά, λεπτοφυής, μακρύ βοστρυχωτό μαλλί, μικροί μαστοί.

Παρά το ότι στο χώρο αναμονής και επιδείξεων δεν ανακοινώθηκε πεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος, τελικώς αυτός διατίθεται στο δωμάτιο συνουσιών, εξ ου και το μαντηλάκι καθαρισμού που φέρει ανά χείρας η νεαρά.

Φάνηκε όμως ότι δεν της άρεσε καθόλου ούτε η προσωπικότητά μου, ούτε ο σωματότυπός μου, καθότι ούσα σε θέση ύπτια, στήριζε τον κορμό της με τους αγκώνες, ώστε να μην έχω πλήρη θέα του προσώπου της και να μη μπορώ να απλώσω το σώμα μου στο δικό της...  

Επειδή όμως στ' αρχίδια μας, τελικώς την καταγαμήσαμε, κι ας έκανε τη δύσκολη.
Μετά το ψωλόχυμα, έγινε πιο ομιλητική, φιλική και επικοινωνιακή.

Γενικό συμπέρασμα: Χρειάζεται στρώσιμο.

Αναλάβετέ την κύριοι, καταγαμήστε την, κάντε την γυναίκα, διευρύνετε τους ορίζοντές της (και τον πρωκτό της)...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
H κοπελα ειναι <<γκομεναρα>> για τα γουστα μου,δηλαδη πιπινα φρεσκασδουρα σαν κορμι και σαν επιδερμιδα πιθανον
Αυτα τα νεα κοριτσια θελουν ενα αλλο χειρισμο πυραυλε,πιο τρυφερο και ρομαντικο.Προφανως η κοπελα καταλαβε οτι την ηθελες μονο για το κορμι της.Ισως αν απηγγειλες ενα στιχο ερωτικης ποιησης οπως αυτον παρακατω που παραθετω,να συγκινουσες τη κοπελα περισσοτερο
Καλώς τονε το Θοδωρή, που 'χει την πούτσα καθαρή.
Συγχαρητηρια παντως για την επιλογη,ειναι ομορφο κοριτσι η αλεξανδρα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
H κοπελα ειναι <<γκομεναρα>> για τα γουστα μου,δηλαδη πιπινα φρεσκασδουρα σαν κορμι και σαν επιδερμιδα πιθανον
Αυτα τα νεα κοριτσια θελουν ενα αλλο χειρισμο πυραυλε,πιο τρυφερο και ρομαντικο.Προφανως η κοπελα καταλαβε οτι την ηθελες μονο για το κορμι της.Ισως αν απηγγειλες ενα στιχο ερωτικης ποιησης οπως αυτον παρακατω που παραθετω,να συγκινουσες τη κοπελα περισσοτεροΣυγχαρητηρια παντως για την επιλογη,ειναι ομορφο κοριτσι η αλεξανδρα

Του κ.ΠΥΡΑΥΛΟΥ θα του ταιριαζε μια περιγραφή αλλά Μέγιστου Ανδρέα Εμπειρίκου...!

“Η Γκρέτα, καταφανώς εν μεγάλη διεγέρσει διατελούσα, χωρίς την παραμικράν προφύλαξιν, ανέσυρε εν ριπή οφθαλμού το φόρεμά της, και, αποκαλύπτουσα, προς στιγμήν, ένα θαυμάσιον και προεξέχον πολύ, εν μέσω ολίγων αραιών τριχών μουνί (δεν έφερε σκελέαν), ήνοιξε τούς μηρούς της, έθεσε την κούκλαν μεταξύ αυτών, και καλύπτουσα πάλιν το ερωτικόν της όργανον, έσφιξε τούς μηρούς της, και ήρχισε να κινήται ζωηρώς, ζωηρότατα, επί του καθίσματός της, κατά τρόπον που εφανέρωνε ότι ηυνανίζετο με πάθος, τρίβουσα μανιωδώς το αιδοίον της, επί της κεφαλής και των μαλλιών του κομψού ανθρωπομόρφου ομοιώματος, επιδιώκουσα με αφάνταστον ζέσιν να επιφέρη τοιουτοτρόπως την έκχυσιν του ερωτικού χυμού της, αδιαφορούσα τελείως, και, ίσως, τερπομένη επιπροσθέτως, από το γεγονός ότι εξετέλει την τόσον άσεμνον, άλλα και τόσον χαριτωμένην αυτήν πράξιν δημοσία.”

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευχαριστώ συναγωνιστή.Ο Φανούρης είναι εξαίρετος συναγωνιστής!Πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω πάντα τα κειμενά του πλαισιωμένα και απο τις κατάλληλες φωτογραφίες.
Και εγώ χαίρομαι να διαβάζω τα κείμενα ορισμένων που πλαισιώνονται από κατάλληλα ποστάκια αυλοκολάκων...

:cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Μίνι πρωινή Μετάξι και μόνο Ιάσωνος

47 μία μελαχρινή προμιλφ με μικρό στηθος, αδύνατη αλλά κοιλίτσα χαλαρή όλα στο 10ρικο
46Α κατηγορία νεαρών βαρέων μελαχρινή στα 1,60 και ξανθωπή στα 1,75 με υπερμεγέθη τα πάντα στα 15 με τελειωτικό στα στηθη τους και παρτούζα (για πολύ τολμηρούς που δεν φοβούνται την ασφυξία)
33 η πιπινούλα η Μαίρη με το καστανομελί μαλλί (κατάθεση)
30Α μία αδύνατη χωρίς δόντια και πολύ άσχημη μου φανηκε ... τρομαξα

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Και εγώ χαίρομαι να διαβάζω τα κείμενα ορισμένων που πλαισιώνονται από κατάλληλα ποστάκια αυλοκολάκων...

:cheesy:
Αυλοκόλακας είναι κάποιος που επαινεί και εξαίρει τον άλλο ακόμα και αν δεν το αξίζει με σκοπό τον προσπορισμό οφέλους.Εγώ συγχαίρω τον Φανούρη και αναγνωρίζω την συνεισφορά του στην ενημέρωση κρίνοντας αντικειμενικά και μη έχοντας ίδιον συμφέρον!
Αν το δούμε εντελώς αφαιρετικά σύμφωνα με την δική σου λογική, μήπως το ότι συνεχάρεις τον συνάδελφο και μάλιστα πρώτος σε κατατάσει και εσένα στο είδος του αυλοκόλακα;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αυλοκόλακας είναι κάποιος που επαινεί και εξαίρει τον άλλο ακόμα και αν δεν το αξίζει με σκοπό τον προσπορισμό οφέλους.Εγώ συγχαίρω τον Φανούρη και αναγνωρίζω την συνεισφορά του στην ενημέρωση κρίνοντας αντικειμενικά και μη έχοντας ίδιον συμφέρον!
Συμφωνώ! Αν παρατήρησες δεν έχω συγχαρεί μέχρι σήμερα μέλη που δεν το αξίζουν. Ίσα-ίσα, όπως γνωρίζεις, λέω πάντα τα πράγματα όπως τα σκέφτομαι χωρίς να στρογγυλεύω ή να ωραιοποιώ καταστάσεις για τον προσπορισμό κάποιου οφέλους.

Αν το δούμε εντελώς αφαιρετικά σύμφωνα με την δική σου λογική, μήπως το ότι συνεχάρεις τον συνάδελφο και μάλιστα πρώτος σε κατατάσει και εσένα στο είδος του αυλοκόλακα;
Πλάκα (θα) έχει να καταταχθώ και στους δικούς σου αυλοκόλακες    :cheesy:

Πέρα από την πλάκα θα σημειώσω μόνο μια φράση :
Θεωρώ ότι οι αρχαίο-πουτανιάρηδες, σαν και του λόγου μας (συμπεριλαμβανομένων και άλλων επίτιμων και τιμημένων) δεν χρειάζονται ούτε να κολακέψουν ούτε να κολακευτούν. Έχουμε ροζιάσει στα πραγματικά μπουρδέλα και αυτό είναι το σημαντικότερο. 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Στις 18:00 το απόγευμα και τσουπ . . . . να σου και εγώ εκεί στην φρέσκια απογευματινή βάρδια.

Αγκ. 12α: Έλενα (άκουσα , δεν έκατσα για να την δω)
Αγκ. 12β: Αλεξάνδρα
Φυλ. 71β: η Μαρία η Πόντια
Φυλ. 67: Άννα Μαρία
Φυλ. 65β: η Εμμανουέλα
Φυλ. 61: η Αλεξάνδρα
Φυλ. 80: Έμμυ
Φυλ. 84α: Ακουγόταν η Σόνια μέχρι έξω
Φυλ. 84β: η Σιμέλα
Φυλ. 86α: η Σοφια-Ρομπέρτα-Μίκι (και δεν ξέρω εγώ πως αλλιώς), με μαύρο κουπ, σούπερ κορμί, αλλά . . . .

Αυτά

pol2005

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Την τζουλια ή Άννα Μολδαβό-Ρωσικο καβλακι που δουλευε στο φυλης 71β απογευματα πριν κλεισει για ανακαινιση την εχει παρει το ματι κανενός πουθενα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom