Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (23 μέλη και 229 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εκει στην κολοκυνθους ειναι μια κοντουλα μελαχρινη σκετη καυλα και επιθετικη (μου αρεσει αυτο στην γυναικα)
Δεν ξερω γιατι δεν περασα μεσα και ηταν η μονη που μου αρεσε, αναμεσα σε τουλαχιστον 25 που ειδα εκει στην περιοχη

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Ξερει κανεις τι παιζει τα απογευματα στα 2 της Καλυμνου; Ευχαριστω.

Karidas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις τι παιζει τα απογευματα στα 2 της Καλυμνου; Ευχαριστω.
Σε αυτό που ανεβαίνεις επάνω μια γκίλφ Νατάσσα,φορούσε κομπινεζόν,και στο κάτω μια μίλφ γεμάτη με βυζάρες και αυτή με κομπινεζόν.

Karidas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εκει στην κολοκυνθους ειναι μια κοντουλα μελαχρινη σκετη καυλα και επιθετικη (μου αρεσει αυτο στην γυναικα)
Δεν ξερω γιατι δεν περασα μεσα και ηταν η μονη που μου αρεσε, αναμεσα σε τουλαχιστον 25 που ειδα εκει στην περιοχη
Στο κάτω που όταν πας να φύγεις, σου λέει θα σου κάνω ακάποτο?Μεγάλο παλτό τύπε.Νομίζω είναι ξανθούλα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συμφωνώ! Αν παρατήρησες δεν έχω συγχαρεί μέχρι σήμερα μέλη που δεν το αξίζουν. Ίσα-ίσα, όπως γνωρίζεις, λέω πάντα τα πράγματα όπως τα σκέφτομαι χωρίς να στρογγυλεύω ή να ωραιοποιώ καταστάσεις για τον προσπορισμό κάποιου οφέλους.
Το αυτό ισχύει και για εμένα. Οπότε ο χαρακτηρισμός αυλοκόλακας ως προς το άτομο μου είναι ανεδαφικός.Αυτό που κάνεις να ξέρεις οτι δεν το βρίσκω καθόλου αστείο!

Πλάκα (θα) έχει να καταταχθώ και στους δικούς σου αυλοκόλακες    :cheesy:
Θεωρώ οτι δεν έχω αυλοκόλακες και όλοι όσοι απο τους συναδέλφους έγραψαν καλά λόγια είναι ειλικρινείς και τα έγραψαν γιατί τα εννοούσαν πραγματικά.Οπότε μην κάνεις καθόλου τον κόπο να καταταχθείς σαν αυλοκόλακας γιατί τέτοιο στρατό εγώ δεν συντηρώ και ούτε επιθυμώ να έχω.

Θεωρώ ότι οι αρχαίο-πουτανιάρηδες, σαν και του λόγου μας (συμπεριλαμβανομένων και άλλων επίτιμων και τιμημένων) δεν χρειάζονται ούτε να κολακέψουν ούτε να κολακευτούν. Έχουμε ροζιάσει στα πραγματικά μπουρδέλα και αυτό είναι το σημαντικότερο. 
Εδώ θα συμφωνήσω απλά λέγοντας ότι θα πρέπει να ενθαρρύνουν και άλλους συναγωνιστές με έναν καλό λόγο για να συμμετέχουν στην ανταλλαγή πληροφοριών αλλά και να ενθαρρύνονται επίσης απο τους συναγωνιστές για να συνεχίσουν να ενημερώνουν.Καθότι αν γράφουν αράδες και δεν ακούν κανέναν καλό λόγο αλλά αντιθέτως εισπράτουν έντονη αρνητικότητα,εμφανείς επιθέσεις αλλά και αφανή χτυπήματα κάτω απο την ζώνη πολύ σύντομα θα σταματήσουν να συμμετέχουν στην κοινότητα. Ο λόγος που δεν σταμάτησα να γράφω ακόμα είναι οτι υπάρχουν άτομα που πράγματι βρίσκουν χρήσιμες τις πληροφορίες και ανταποδίδουν είτε με ένα απλό ευχαριστώ, είτε με την πιο ενεργή συμμετοχή τους. Όταν αυτό σταματήσει να ισχύει θα πάψω να γράφω. Το σπορ εννοείται ότι όσο μπορώ να το ασκώ δεν θα το εγκαταλείψω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
.Καθότι αν γράφουν αράδες και δεν ακούν κανέναν καλό λόγο αλλά αντιθέτως εισπράτουν έντονη αρνητικότητα,εμφανείς επιθέσεις αλλά και αφανή χτυπήματα κάτω απο την ζώνη πολύ σύντομα θα σταματήσουν να συμμετέχουν στην κοινότητα. Ο λόγος που δεν σταμάτησα να γράφω ακόμα είναι οτι υπάρχουν άτομα που πράγματι βρίσκουν χρήσιμες τις πληροφορίες και ανταποδίδουν είτε με ένα απλό ευχαριστώ, είτε με την πιο ενεργή συμμετοχή τους. Όταν αυτό σταματήσει να ισχύει θα πάψω να γράφω. Το σπορ εννοείται ότι όσο μπορώ να το ασκώ δεν θα το εγκαταλείψω.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το αυτό ισχύει και για εμένα. Οπότε ο χαρακτηρισμός αυλοκόλακας ως προς το άτομο μου είναι ανεδαφικός.Αυτό που κάνεις να ξέρεις οτι δεν το βρίσκω καθόλου αστείο!
Θεωρώ οτι δεν έχω αυλοκόλακες και όλοι όσοι απο τους συναδέλφους έγραψαν καλά λόγια είναι ειλικρινείς και τα έγραψαν γιατί τα εννοούσαν πραγματικά.Οπότε μην κάνεις καθόλου τον κόπο να καταταχθείς σαν αυλοκόλακας γιατί τέτοιο στρατό εγώ δεν συντηρώ και ούτε επιθυμώ να έχω.

Εδώ θα συμφωνήσω απλά λέγοντας ότι θα πρέπει να ενθαρρύνουν και άλλους συναγωνιστές με έναν καλό λόγο για να συμμετέχουν στην ανταλλαγή πληροφοριών αλλά και να ενθαρρύνονται επίσης απο τους συναγωνιστές για να συνεχίσουν να ενημερώνουν.Καθότι αν γράφουν αράδες και δεν ακούν κανέναν καλό λόγο αλλά αντιθέτως εισπράτουν έντονη αρνητικότητα,εμφανείς επιθέσεις αλλά και αφανή χτυπήματα κάτω απο την ζώνη πολύ σύντομα θα σταματήσουν να συμμετέχουν στην κοινότητα. Ο λόγος που δεν σταμάτησα να γράφω ακόμα είναι οτι υπάρχουν άτομα που πράγματι βρίσκουν χρήσιμες τις πληροφορίες και ανταποδίδουν είτε με ένα απλό ευχαριστώ, είτε με την πιο ενεργή συμμετοχή τους. Όταν αυτό σταματήσει να ισχύει θα πάψω να γράφω. Το σπορ εννοείται ότι όσο μπορώ να το ασκώ δεν θα το εγκαταλείψω.
+1000

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στο κάτω που όταν πας να φύγεις, σου λέει θα σου κάνω ακάποτο?Μεγάλο παλτό τύπε.Νομίζω είναι ξανθούλα.
Μελαχρινη και πανεμορφη ηταν !!!!!!

Δεν την ακουσα να λεει κατι τετοιο που αναφερεις (μπορει ομως γιατι κατι μου ψελισε αλλα δεν το καταλαβα)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έλειπα μερικές μέρες εκτός, οπότε έχω χάσει ενημερώσεις. Συγχαρητήρια σε όσους κρατάνε την σημαία ψηλά!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αλκ 113

Νίκη - Βαλέρια
Milfs αμφότερες.

Εγαμεύθη η Νίκη για λόγους βιοποικιλότητος (τη Βαλέρια την έχουμε καταγαμήσει πολλάκις στο παρελθόν).

Πάγωσα, όταν άρχισε να λείχει την παλάμη μου...

Άπλυτο χέρι από χθες, που είχε περάσει κι από χειραψίες με κόσμο και κοσμάκη, κι από επίσκεψη σε νοσοκομείο, κι από χέσιμο σε WCs, και άλλα πολλά...

Το έγλειφε...

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
...Άπλυτο χέρι από χθες, που είχε περάσει κι από χειραψίες με κόσμο και κοσμάκη, κι από επίσκεψη σε νοσοκομείο, κι από χέσιμο σε WCs, και άλλα πολλά...

Το έγλειφε...
Και να ΄ταν μονο το χερι.........  :priest:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Αλκ 113

Νίκη - Βαλέρια
Milfs αμφότερες.

Εγαμεύθη η Νίκη για λόγους βιοποικιλότητος (τη Βαλέρια την έχουμε καταγαμήσει πολλάκις στο παρελθόν).

Άπλυτο χέρι από χθες, που είχε περάσει κι από χειραψίες με κόσμο και κοσμάκη, κι από επίσκεψη σε νοσοκομείο, κι από χέσιμο σε WCs, και άλλα πολλά...

Το έγλειφε...

Άλλοι γλύφουνε κώλους  :kissass:  :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αλκ 113

Νίκη - Βαλέρια
Milfs αμφότερες.

Το έγλειφε...
Σόρρυ ρε ψηλέ μου,αλλά 2 μέρες είχες να πλύνεις τα χέρια....? :rockon:
Μετά μην τα ρίχνουμε όλα στις κοπέλες....πήγε νοσοκομείο ο φίλος...καπάκι έχεσε κτλ....... :S
ετσι ξεκινανε οι πανδημιες τυποι :S
outbreak_movie.jpg

α ρε λοβερδος που σας χρειαζεται :bottom:
loverdos-makelio.jpg

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
...ετσι ξεκινανε οι πανδημιες τυποι :S
...

Εντάξει, το μελοδραματοποιήσαμε ελαφρώς (προφανώς τα χέρια μας τα πλένουμε πρόχειρα μέσα στην ημέρα, δεν είμαστε μέσα στη μπίχλα), ωστόσο το γλείψιμο παλάμης τελικά ελάχιστα διαφέρει από το γλείψιμο παπουτσιών...

Να προσθέσουμε ότι η Νίκη μπορεί και συσφίγγει τον κόλπο της, ώστε να προκαλεί μεγαλύτερη διέγερση στο πέος του πελάτη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εντάξει, το μελοδραματοποιήσαμε ελαφρώς (προφανώς τα χέρια μας τα πλένουμε πρόχειρα μέσα στην ημέρα, δεν είμαστε μέσα στη μπίχλα), ωστόσο το γλείψιμο παλάμης τελικά ελάχιστα διαφέρει από το γλείψιμο παπουτσιών...
Είχαμε γράψει και άλλα (για πλάκα),αλλά τα έσβησε ο "μοδερέιτορ"........ :S

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
Φωκαιας
19 ρωξανη
25β ινα,νέο ξανθο κοντοπουτανο από σερβια,που θυμιζει ξανθια λαικη κομμωτρια των δυτικων προαστιων.Αρκετα αντιαισθητικα τα ψωμακια στα μπουτια
27α υπογειο τζεσικα,αρκετα ενδιαφερον μελαγχροινο κοτνοπουτανο,με μονο μελανο σημειο τα μολις εμφανη παρομοια προβληματα που περιφραφησαν στη κοπελα παραπανω.Καλο κορμι και μια εμφανιση που παραπεμπει στη μονη γυναικα την οποια ερωτευτηκε  :) πραγματικα ο piatsas,τη θρυλικη βανεσα από φυλης 59
27β ισογειο η μαρια,το καστανοξανθο νανοπουτανο.Το νανοπουτανο το χρησιμοποιω παντα με τη μαθηματικη εννοια του ορου και όχι την κυριολεκτικη
Φυλης
59 τζωρτζια,το ξανθο σκληροπυρηνικο σεξι κοντοπουτανο από Φυλής 67 επισης
67 αννα μαρια
71α νελυ,μελαγχροινο κοντοπουτανο με καλο κορμι αλλα παραξενο προσωπο ,προσωπο μεγαλης γυναικας,ενώ δεν πρεπει να είναι μεγαλη σε ηλικια
71β μαρια η γαλλιδα,με σημα κατατεθεν το τριψιμο στο αιδοιο της μολις βγηκε στο σαλονι.Νομιζα ότι ειχε φαγουρα προς στιγμη,μετα θυμηθηκα τη περιγραφη ενός συναγωνιστη
Αγκυρας
12α ελενα κλασσικα
12β η μινιον αλεξανδρα
Διδυμου 20 η μιλα,συμφωνα με την υπηρεσια από αγκυρας 12β με τα χαρακτηριστικα λευκου χρωματος γυαλακια

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
25β ινα,νέο ξανθο κοντοπουτανο από σερβια,που θυμιζει ξανθια λαικη κομμωτρια των δυτικων προαστιων...
...μπούτια ...
...

Ανυπομονώ να μου τη γνωρίσετε, διαισθάνομαι ότι είναι η γυναίκα των ονείρων μου.

Τα μεγάλα μπούτια είναι η μία από τις τρεις Μεγάλες Αλήθειες της Ζωής.
(Οι άλλες δύο είναι τα μεγάλα βυζιά και οι μεγάλοι κώλοι).

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Τα μεγάλα μπούτια είναι η μία από τις τρεις Μεγάλες Αλήθειες της Ζωής.
(Οι άλλες δύο είναι τα μεγάλα βυζιά και οι μεγάλοι κώλοι).

Άμα μάθω πως είσαι vegeterian, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο  :tooth: :tooth: :tooth:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom