Το γνωρίζω,ψηλέ μου............Eννοια σου και το apolyto arseniko τα ξερει και τα κα νει πριν απο εμας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εκει στην κολοκυνθους ειναι μια κοντουλα μελαχρινη σκετη καυλα και επιθετικη (μου αρεσει αυτο στην γυναικα)
Δεν ξερω γιατι δεν περασα μεσα και ηταν η μονη που μου αρεσε, αναμεσα σε τουλαχιστον 25 που ειδα εκει στην περιοχη
Δεν ξερω γιατι δεν περασα μεσα και ηταν η μονη που μου αρεσε, αναμεσα σε τουλαχιστον 25 που ειδα εκει στην περιοχη
Σε αυτό που ανεβαίνεις επάνω μια γκίλφ Νατάσσα,φορούσε κομπινεζόν,και στο κάτω μια μίλφ γεμάτη με βυζάρες και αυτή με κομπινεζόν.Ξερει κανεις τι παιζει τα απογευματα στα 2 της Καλυμνου; Ευχαριστω.
Στο κάτω που όταν πας να φύγεις, σου λέει θα σου κάνω ακάποτο?Μεγάλο παλτό τύπε.Νομίζω είναι ξανθούλα.Εκει στην κολοκυνθους ειναι μια κοντουλα μελαχρινη σκετη καυλα και επιθετικη (μου αρεσει αυτο στην γυναικα)
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Το αυτό ισχύει και για εμένα. Οπότε ο χαρακτηρισμός αυλοκόλακας ως προς το άτομο μου είναι ανεδαφικός.Αυτό που κάνεις να ξέρεις οτι δεν το βρίσκω καθόλου αστείο!Συμφωνώ! Αν παρατήρησες δεν έχω συγχαρεί μέχρι σήμερα μέλη που δεν το αξίζουν. Ίσα-ίσα, όπως γνωρίζεις, λέω πάντα τα πράγματα όπως τα σκέφτομαι χωρίς να στρογγυλεύω ή να ωραιοποιώ καταστάσεις για τον προσπορισμό κάποιου οφέλους.
Θεωρώ οτι δεν έχω αυλοκόλακες και όλοι όσοι απο τους συναδέλφους έγραψαν καλά λόγια είναι ειλικρινείς και τα έγραψαν γιατί τα εννοούσαν πραγματικά.Οπότε μην κάνεις καθόλου τον κόπο να καταταχθείς σαν αυλοκόλακας γιατί τέτοιο στρατό εγώ δεν συντηρώ και ούτε επιθυμώ να έχω.Πλάκα (θα) έχει να καταταχθώ και στους δικούς σου αυλοκόλακες
Εδώ θα συμφωνήσω απλά λέγοντας ότι θα πρέπει να ενθαρρύνουν και άλλους συναγωνιστές με έναν καλό λόγο για να συμμετέχουν στην ανταλλαγή πληροφοριών αλλά και να ενθαρρύνονται επίσης απο τους συναγωνιστές για να συνεχίσουν να ενημερώνουν.Καθότι αν γράφουν αράδες και δεν ακούν κανέναν καλό λόγο αλλά αντιθέτως εισπράτουν έντονη αρνητικότητα,εμφανείς επιθέσεις αλλά και αφανή χτυπήματα κάτω απο την ζώνη πολύ σύντομα θα σταματήσουν να συμμετέχουν στην κοινότητα. Ο λόγος που δεν σταμάτησα να γράφω ακόμα είναι οτι υπάρχουν άτομα που πράγματι βρίσκουν χρήσιμες τις πληροφορίες και ανταποδίδουν είτε με ένα απλό ευχαριστώ, είτε με την πιο ενεργή συμμετοχή τους. Όταν αυτό σταματήσει να ισχύει θα πάψω να γράφω. Το σπορ εννοείται ότι όσο μπορώ να το ασκώ δεν θα το εγκαταλείψω.Θεωρώ ότι οι αρχαίο-πουτανιάρηδες, σαν και του λόγου μας (συμπεριλαμβανομένων και άλλων επίτιμων και τιμημένων) δεν χρειάζονται ούτε να κολακέψουν ούτε να κολακευτούν. Έχουμε ροζιάσει στα πραγματικά μπουρδέλα και αυτό είναι το σημαντικότερο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
.Καθότι αν γράφουν αράδες και δεν ακούν κανέναν καλό λόγο αλλά αντιθέτως εισπράτουν έντονη αρνητικότητα,εμφανείς επιθέσεις αλλά και αφανή χτυπήματα κάτω απο την ζώνη πολύ σύντομα θα σταματήσουν να συμμετέχουν στην κοινότητα. Ο λόγος που δεν σταμάτησα να γράφω ακόμα είναι οτι υπάρχουν άτομα που πράγματι βρίσκουν χρήσιμες τις πληροφορίες και ανταποδίδουν είτε με ένα απλό ευχαριστώ, είτε με την πιο ενεργή συμμετοχή τους. Όταν αυτό σταματήσει να ισχύει θα πάψω να γράφω. Το σπορ εννοείται ότι όσο μπορώ να το ασκώ δεν θα το εγκαταλείψω.
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
+1000Το αυτό ισχύει και για εμένα. Οπότε ο χαρακτηρισμός αυλοκόλακας ως προς το άτομο μου είναι ανεδαφικός.Αυτό που κάνεις να ξέρεις οτι δεν το βρίσκω καθόλου αστείο!
Θεωρώ οτι δεν έχω αυλοκόλακες και όλοι όσοι απο τους συναδέλφους έγραψαν καλά λόγια είναι ειλικρινείς και τα έγραψαν γιατί τα εννοούσαν πραγματικά.Οπότε μην κάνεις καθόλου τον κόπο να καταταχθείς σαν αυλοκόλακας γιατί τέτοιο στρατό εγώ δεν συντηρώ και ούτε επιθυμώ να έχω.
Εδώ θα συμφωνήσω απλά λέγοντας ότι θα πρέπει να ενθαρρύνουν και άλλους συναγωνιστές με έναν καλό λόγο για να συμμετέχουν στην ανταλλαγή πληροφοριών αλλά και να ενθαρρύνονται επίσης απο τους συναγωνιστές για να συνεχίσουν να ενημερώνουν.Καθότι αν γράφουν αράδες και δεν ακούν κανέναν καλό λόγο αλλά αντιθέτως εισπράτουν έντονη αρνητικότητα,εμφανείς επιθέσεις αλλά και αφανή χτυπήματα κάτω απο την ζώνη πολύ σύντομα θα σταματήσουν να συμμετέχουν στην κοινότητα. Ο λόγος που δεν σταμάτησα να γράφω ακόμα είναι οτι υπάρχουν άτομα που πράγματι βρίσκουν χρήσιμες τις πληροφορίες και ανταποδίδουν είτε με ένα απλό ευχαριστώ, είτε με την πιο ενεργή συμμετοχή τους. Όταν αυτό σταματήσει να ισχύει θα πάψω να γράφω. Το σπορ εννοείται ότι όσο μπορώ να το ασκώ δεν θα το εγκαταλείψω.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μελαχρινη και πανεμορφη ηταν !!!!!!Στο κάτω που όταν πας να φύγεις, σου λέει θα σου κάνω ακάποτο?Μεγάλο παλτό τύπε.Νομίζω είναι ξανθούλα.
Δεν την ακουσα να λεει κατι τετοιο που αναφερεις (μπορει ομως γιατι κατι μου ψελισε αλλα δεν το καταλαβα)
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Αλκ 113
Νίκη - Βαλέρια
Milfs αμφότερες.
Εγαμεύθη η Νίκη για λόγους βιοποικιλότητος (τη Βαλέρια την έχουμε καταγαμήσει πολλάκις στο παρελθόν).
Πάγωσα, όταν άρχισε να λείχει την παλάμη μου...
Άπλυτο χέρι από χθες, που είχε περάσει κι από χειραψίες με κόσμο και κοσμάκη, κι από επίσκεψη σε νοσοκομείο, κι από χέσιμο σε WCs, και άλλα πολλά...
Το έγλειφε...
Νίκη - Βαλέρια
Milfs αμφότερες.
Εγαμεύθη η Νίκη για λόγους βιοποικιλότητος (τη Βαλέρια την έχουμε καταγαμήσει πολλάκις στο παρελθόν).
Άπλυτο χέρι από χθες, που είχε περάσει κι από χειραψίες με κόσμο και κοσμάκη, κι από επίσκεψη σε νοσοκομείο, κι από χέσιμο σε WCs, και άλλα πολλά...
Το έγλειφε...
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Και να ΄ταν μονο το χερι............Άπλυτο χέρι από χθες, που είχε περάσει κι από χειραψίες με κόσμο και κοσμάκη, κι από επίσκεψη σε νοσοκομείο, κι από χέσιμο σε WCs, και άλλα πολλά...
Το έγλειφε...
Αλκ 113
Νίκη - Βαλέρια
Milfs αμφότερες.
Το έγλειφε...
Άλλοι γλύφουνε κώλους :S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αλκ 113
Νίκη - Βαλέρια
Milfs αμφότερες.
Το έγλειφε...
Σόρρυ ρε ψηλέ μου,αλλά 2 μέρες είχες να πλύνεις τα χέρια....?
ετσι ξεκινανε οι πανδημιες τυποι :SΜετά μην τα ρίχνουμε όλα στις κοπέλες....πήγε νοσοκομείο ο φίλος...καπάκι έχεσε κτλ....... :S
α ρε λοβερδος που σας χρειαζεται
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...
...ετσι ξεκινανε οι πανδημιες τυποι :S
...
Εντάξει, το μελοδραματοποιήσαμε ελαφρώς (προφανώς τα χέρια μας τα πλένουμε πρόχειρα μέσα στην ημέρα, δεν είμαστε μέσα στη μπίχλα), ωστόσο το γλείψιμο παλάμης τελικά ελάχιστα διαφέρει από το γλείψιμο παπουτσιών...
Να προσθέσουμε ότι η Νίκη μπορεί και συσφίγγει τον κόλπο της, ώστε να προκαλεί μεγαλύτερη διέγερση στο πέος του πελάτη.
Είχαμε γράψει και άλλα (για πλάκα),αλλά τα έσβησε ο "μοδερέιτορ"........ :SΕντάξει, το μελοδραματοποιήσαμε ελαφρώς (προφανώς τα χέρια μας τα πλένουμε πρόχειρα μέσα στην ημέρα, δεν είμαστε μέσα στη μπίχλα), ωστόσο το γλείψιμο παλάμης τελικά ελάχιστα διαφέρει από το γλείψιμο παπουτσιών...
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
Φωκαιας
19 ρωξανη
25β ινα,νέο ξανθο κοντοπουτανο από σερβια,που θυμιζει ξανθια λαικη κομμωτρια των δυτικων προαστιων.Αρκετα αντιαισθητικα τα ψωμακια στα μπουτια
27α υπογειο τζεσικα,αρκετα ενδιαφερον μελαγχροινο κοτνοπουτανο,με μονο μελανο σημειο τα μολις εμφανη παρομοια προβληματα που περιφραφησαν στη κοπελα παραπανω.Καλο κορμι και μια εμφανιση που παραπεμπει στη μονη γυναικα την οποια ερωτευτηκε πραγματικα ο piatsas,τη θρυλικη βανεσα από φυλης 59
27β ισογειο η μαρια,το καστανοξανθο νανοπουτανο.Το νανοπουτανο το χρησιμοποιω παντα με τη μαθηματικη εννοια του ορου και όχι την κυριολεκτικη
Φυλης
59 τζωρτζια,το ξανθο σκληροπυρηνικο σεξι κοντοπουτανο από Φυλής 67 επισης
67 αννα μαρια
71α νελυ,μελαγχροινο κοντοπουτανο με καλο κορμι αλλα παραξενο προσωπο ,προσωπο μεγαλης γυναικας,ενώ δεν πρεπει να είναι μεγαλη σε ηλικια
71β μαρια η γαλλιδα,με σημα κατατεθεν το τριψιμο στο αιδοιο της μολις βγηκε στο σαλονι.Νομιζα ότι ειχε φαγουρα προς στιγμη,μετα θυμηθηκα τη περιγραφη ενός συναγωνιστη
Αγκυρας
12α ελενα κλασσικα
12β η μινιον αλεξανδρα
Διδυμου 20 η μιλα,συμφωνα με την υπηρεσια από αγκυρας 12β με τα χαρακτηριστικα λευκου χρωματος γυαλακια
Φωκαιας
19 ρωξανη
25β ινα,νέο ξανθο κοντοπουτανο από σερβια,που θυμιζει ξανθια λαικη κομμωτρια των δυτικων προαστιων.Αρκετα αντιαισθητικα τα ψωμακια στα μπουτια
27α υπογειο τζεσικα,αρκετα ενδιαφερον μελαγχροινο κοτνοπουτανο,με μονο μελανο σημειο τα μολις εμφανη παρομοια προβληματα που περιφραφησαν στη κοπελα παραπανω.Καλο κορμι και μια εμφανιση που παραπεμπει στη μονη γυναικα την οποια ερωτευτηκε πραγματικα ο piatsas,τη θρυλικη βανεσα από φυλης 59
27β ισογειο η μαρια,το καστανοξανθο νανοπουτανο.Το νανοπουτανο το χρησιμοποιω παντα με τη μαθηματικη εννοια του ορου και όχι την κυριολεκτικη
Φυλης
59 τζωρτζια,το ξανθο σκληροπυρηνικο σεξι κοντοπουτανο από Φυλής 67 επισης
67 αννα μαρια
71α νελυ,μελαγχροινο κοντοπουτανο με καλο κορμι αλλα παραξενο προσωπο ,προσωπο μεγαλης γυναικας,ενώ δεν πρεπει να είναι μεγαλη σε ηλικια
71β μαρια η γαλλιδα,με σημα κατατεθεν το τριψιμο στο αιδοιο της μολις βγηκε στο σαλονι.Νομιζα ότι ειχε φαγουρα προς στιγμη,μετα θυμηθηκα τη περιγραφη ενός συναγωνιστη
Αγκυρας
12α ελενα κλασσικα
12β η μινιον αλεξανδρα
Διδυμου 20 η μιλα,συμφωνα με την υπηρεσια από αγκυρας 12β με τα χαρακτηριστικα λευκου χρωματος γυαλακια
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...
25β ινα,νέο ξανθο κοντοπουτανο από σερβια,που θυμιζει ξανθια λαικη κομμωτρια των δυτικων προαστιων...
...μπούτια ...
...
Ανυπομονώ να μου τη γνωρίσετε, διαισθάνομαι ότι είναι η γυναίκα των ονείρων μου.
Τα μεγάλα μπούτια είναι η μία από τις τρεις Μεγάλες Αλήθειες της Ζωής.
(Οι άλλες δύο είναι τα μεγάλα βυζιά και οι μεγάλοι κώλοι).
Τα μεγάλα μπούτια είναι η μία από τις τρεις Μεγάλες Αλήθειες της Ζωής.
(Οι άλλες δύο είναι τα μεγάλα βυζιά και οι μεγάλοι κώλοι).
Άμα μάθω πως είσαι vegeterian, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Άμα μάθω πως είσαι vegeterian, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο
Μυρίσατε μεγάλα βυζιά και ξετρυπώσατε βλέπω, κ. kebaaaaaaap.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις