Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (8 μέλη και 82 επισκέπτες)

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Παιδες απο Μεταξυ παιζει αυτη την βαρδια τιποτα καλο?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Η κίνηση είναι ελατωμένη αισθητά.
Στανταράκια μου που δεν έπαιρναν με τίποτα πάκιδες,μαύρους,σύριους και αιγύπτιους, τώρα πέρνουνε!
Ώρα να βρούμε άλλα στανταράκια πιστεύω!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
η κινηση δεν εχει πεσει τοσο ωστε να καθονται κανα μισαωρο στο δωματιο  :2funny:

σε μπουρδελο πας οχι σε βιζιτα σε ξενοδοχειο  :2funny:

Επισκέπτης
Ίσως αν η Βαλέρια δεν είχε ξεκινήσει με "ρομαντικά γλωσσόφιλα", σήμερα να μην είχε όψη που δείχνει διάψευση προσδοκιών.
Μια ρεαλιστική προσδοκία που μπορεί να έχει κάποια που φιλιέται περιπαθώς με πορνόφρονες, είναι να διαταραχτεί ψυχικά.
Τα κοριτσια δεν κανουν τα ιδια σε ολους. Ανθρωποι ειναι, εχουν αδυναμιες. Αγαπανε κιολας.

Επισκέπτης
Ποσα λεπτα θεωρεις οτι πρεπει να καθεται η κοπελα στο δωματιο;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τα κοριτσια δεν κανουν τα ιδια σε ολους. Ανθρωποι ειναι, εχουν αδυναμιες. Αγαπανε κιολας.
Eτσι bad,πες τα.Αρκετες φορες εχουμε βρεθει,για αλλους στην ευχαριστη,και αλλους στη δυσαρεστη θεση,να μας ερωτευθουν οι εργαζομενες κοπελες  :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Eτσι bad,πες τα.Αρκετες φορες εχουμε βρεθει,για αλλους στην ευχαριστη,και αλλους στη δυσαρεστη θεση,να μας ερωτευθουν οι εργαζομενες κοπελες  :)
να κοψετε τις ρουμανες τυπε :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μιας και αναφερθηκαν οι ρουμανες ,μια συλβια απο διδυμου 16β σας αρεσει  :think: εχω παει 2-3 φορες και ειναι πολυ παθιαρα μεσα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επισκεψη πριν απο λιγο ευνειδων 5 στην αλεξια
Η κοπελα ειτε επειδη ειναι κρυωμενη,ειτε επειδη ειναι κουρασμενη,σημερα κατεβαλε μεγαλες προσπαθειες για να μην την πηδηξω,
η τιμωρια της ομως ηταν οτι δεν τα καταφερε
Παρολο που τη πρωτη φορα,καναμε ακριβως τις ιδιες στασεις,απο πανω αυτη και πισωκολλητα,σημερα με διαφορους τροπους αποφασισε να μου δειξει οτι την ενοχλουν..
Ευτυχως ο πουτσος μου ειχε γινει σαν σιδεροβεργα και δεν ειχε καμια τυχη να με πτοησει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μιας και αναφερθηκαν οι ρουμανες ,μια συλβια απο διδυμου 16β σας αρεσει  :think: εχω παει 2-3 φορες και ειναι πολυ παθιαρα μεσα...
τυπε μαλλον εννοεις το 18β
δεν ειναι ρουμανα
ειναι βουλγαρα
και ειναι και φολα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
επισκεψη σημερα το πρωι στην ιωαννα στ κολωνο 30β πανω..

πραγματικα χαρηκα ποδια σημερα.. γουσταρε και η ιδια και με παροτρυνε πολλες φορες να παιξω μαζι τους οταν τα παρατουσα για να ασχοληθω με κατι αλλο πανο της..

μου ειπε οτι δεν γουσταρει αυτην την δουλεια και οτι σε λιγους μηνες θα φυγει οριστικα απο την ελλαδα, βασικα φενεται και στο βλεμα της οτι δεν γουσταρει.. αλλα τελοσπαντων, εγω για τους επομενους μηνες μεχρι το καλοκαιρι, εγω βρει ποδι να ασχοληθω..  :lheel:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Επισκεψη πριν απο λιγο ευνειδων 5 στην αλεξια
Η κοπελα ειτε επειδη ειναι κρυωμενη,ειτε επειδη ειναι κουρασμενη,σημερα κατεβαλε μεγαλες προσπαθειες για να μην την πηδηξω,
η τιμωρια της ομως ηταν οτι δεν τα καταφερε
Παρολο που τη πρωτη φορα,καναμε ακριβως τις ιδιες στασεις,απο πανω αυτη και πισωκολλητα,σημερα με διαφορους τροπους αποφασισε να μου δειξει οτι την ενοχλουν..
Ευτυχως ο πουτσος μου ειχε γινει σαν σιδεροβεργα και δεν ειχε καμια τυχη να με πτοησει

στηρίζω δυναμικό συναγωνιστή.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
για ξαλαφρωμα πας φιλε οχι για καμασουτρα  :2funny: πανω απο 10-15 λεπτα γιατι να κατσεις?
Θα κατσεις παραπανω αν εχεις την αναγκη ενος μαστιγιου!!!  :grin:

URL]]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom