Επισκέπτης
μέτρια επιλογή και τώρα που πάχυνε....
Ἡ ἐπιτομὴ τοῦ understatement. Ὡσὰν ἀσκὸς ἔγινεν.
μέτρια επιλογή και τώρα που πάχυνε....
οχι,απο μυκονο
Respect,μύστη.............οχι,απο μυκονο
δεν είναι καινούργια η κοπέλα , η Κάρμεν απο Φ65α είναι που γύρισε απο την Κρήτη.....Στο Φυλής 59 Ο όροφος μετά απο αρκετό καιρό ήταν άνοιχτος και είχε καινούρια κοπέλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,λευκή,και με τατού ιδεογράμματα πίσω στον αυχένα και στην πλάτη.Κανονικό πρόγραμμα με 69.
Νοστιμούλα ήταν πάντως η καινούρια.
δεν είναι καινούργια η κοπέλα , η Κάρμεν απο Φ65α είναι που γύρισε απο την Κρήτη.....
Tην Κάρμεν απο Φυλής 65 όροφος που πήγε Κρήτη την είχα δοκιμάσει κάποιες φορές.Η κοπέλα που είδα εχθές δεν μου θύμισε σε τίποτα την Κάρμεν απο Κρήτη.Επιπλέον δεν έκανε εξτραδάκια που η Κάρμεν απο Κρήτη έκανε.Μάλλον ο opeth έχει δίκιο. Όπως και να έχει ας επιβεβαιωθεί και απο κάποιον άλλο για να ξέρουμε με βεβαιότητα.δεν είναι καινούργια η κοπέλα , η Κάρμεν απο Φ65α είναι που γύρισε απο την Κρήτη.....
Μιλάς για μια νταρντάνα μελάχροινη Ρουμάνα?Όχι δεν είναι αυτή η Κάρμεν. Άλλη Κάρμεν είναι που ήταν παλαιότερα Φυλής. Χτες την είδα απόγευμα στο Φωκαίας 19...
Μιλάς για μια νταρντάνα μελάχροινη Ρουμάνα?
Στο φυλης 84 έλεγε ότι είναι Τσέχα βέβαια εκείνη, αλλά της το έκοψα τότε...
αυτη ειναι , θα σου στειλω με πμ φωτο της που την ειχε απο το φατσοβιβλιο πουΌχι δεν είναι αυτή η Κάρμεν. Άλλη Κάρμεν είναι που ήταν παλαιότερα Φυλής. Χτες την είδα απόγευμα στο Φωκαίας 19...
αυτη ειναι , θα σου στειλω με πμ φωτο της που την ειχε απο το φατσοβιβλιο που
την ειχε βρει ο χλε ;)
Που είναι αυτή από το 65 τώρα? Ρουμανία ή γύρισε Ελλάδα, ξέρεις?Δεν είναι αυτή. Μην επιμένεις. Την έχω και εγώ φίλη στο φατσοβιβλίο...
Που είναι αυτή από το 65 τώρα? Ρουμανία ή γύρισε Ελλάδα, ξέρεις?
Για ενάμιση χρόνο δούλευε σε μπουρδελάκι στα Χανιά.Δεν έχω ιδέα. Απ' ότι είχα ακούσει είχε πάει Κρήτη σε κωλόμπαρα. Τώρα δεν ξέρω που βρίσκεται...
Ρουμάνα εισαι 'συ?exo perasi sabato nixta apo filis ala den borusa na mi pernao me tin JULYA pou tin vrika sto filis 109 A...Ixa skopo na voltaro ala oten ida ti JULYA stamatisa...anevika pano sto filis 109 A ke ipiresia mu ipe oti exi dio kopeles...i proti irte sto saloni mia cigana Adelina nomizo...afti me plisiaze ala ego ekana bima piso ja ti kati idrota vieni apo afti...fantazume an ta perasa sto domatio...itan san traveli...katolu formes ke fenotan vromiko malia...Meta oten irte i JULYA sto saloni toso xamogelasti ke fenotan efxaristos antropos...para poli omorfi...mikri...mavro makri malia poli oreo fiakmeno...ke prosopaki poli gliko ke sexualiki...soma tis ine me poles kables...oreo kolo ke vizia telia...ta matia tis ine galazia ke den boris na xortenis na tin kitas...perasa sto domatio...ke perasa para poli omorfa ke aneta...sto krevati ine proti...evgeniki...para poli katari ke eksipnula...ja mena ine pio omorfula apo filis...ke ine ke poli kali...