lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
οχι και φολα τυπε,τουμπανο ειναιτυπε μαλλον εννοεις το 18β
δεν ειναι ρουμανα
ειναι βουλγαρα
και ειναι και φολα
οχι και φολα τυπε,τουμπανο ειναιτυπε μαλλον εννοεις το 18β
δεν ειναι ρουμανα
ειναι βουλγαρα
και ειναι και φολα
Τι τούμπανο ρε.....ούτε 68 χρονών δεν είναι......σιγά μην άρεσε στον apolyto_arseniko.....άσε που δεν έχει και χαρακιές.....οχι και φολα τυπε,τουμπανο ειναι
Τι τούμπανο ρε.....ούτε 68 χρονών δεν είναι......σιγά μην άρεσε στον apolyto_arseniko.....άσε που δεν έχει και χαρακιές.....
τυπε οταν μια πουτανα αρχιζει την σταδιοδρομια της απο μεταξι και μετα καταπιπτει στα μπουρδελα της διδυμου δεν αξιζειοχι και φολα τυπε,τουμπανο ειναι
σωστος 18β μπερδευτηκα.τυπε μαλλον εννοεις το 18β
δεν ειναι ρουμανα
ειναι βουλγαρα
και ειναι και φολα
Ποιο είναι το όριο του μέγιστου χρόνου που αναφέρεις;;Γιατι δεν παμε για ξαλαφρωμα 20ευρου φιλε. Παμε να περασουμε ομορφα στον μεγιστο κατα το δυνατον χρονο για μας.
ε βεβαια,διαβασα μερικες σελιδες και καποιοι νομιζουν οτι πρεπει ολες να καθονται κανα μισαωρο μεσαO μεγιστος χρονος ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων,ενα τεταρτακι σε γενικες γραμμες ειναι ενα καλος χρονος παραμονης,συν,πλην πεντε λεπτα.
Αυτο εξαρταται κυριως απο τη κινηση που εχει εκεινη τη στιγμη το μαγαζι.
Οπως ειναι αρκετα τραβηγμενο να ξεπερνα το τεταρτο ενας πελατης,ενω το σαλονι και τα δωματια ειναι γεματα,αλλο τοσο τραβηγμενο ειναι,να μην εχει ψυχη το μαγαζι,η κοπελα να ειναι ξεκουραστη,και να βιαζεται να σε ξεπεταξει.
Και μη ξεχναμε πως αν οι κοπελες και οι υπηρεσιες θελουν παραπανω χρηματα,αν ξεπερνας τον χρονο των δεκα και δεκαπεντε λεπτων,εγω δεν θυμαμαι ποτε να μου επιστρεψαν λεφτα οταν τελειωνα νωριτερα
Κανονισε μονο να μην κλαιγεσαι αν ο χρονος παραμονης δεν ξεπερασει τα δεκα λεπτα,και δεν το απολαυσες οσο θα ηθελεςαυριο θα γραψω εντυπωσεις απο πρωινη στη φυλης που το εχω κανονισει
αστειο ηταν αυτο τωραΚανονισε μονο να μην κλαιγεσαι αν ο χρονος παραμονης δεν ξεπερασει τα δεκα λεπτα,και δεν το απολαυσες οσο θα ηθελες
αστειο ηταν αυτο τωρα
εγω ποτε δε βαζω χρονομετρο οπως κανουν πολλοι απο εδω μεσα
διαβαζα κατι κριτικες και λενε ''εκατσα 7 λεπτα μεσα'' μπραβο ρε μεγαλε,να γαμησεις πας η να κανεις κατοσταρι?
φιλε δε καταλαβες τι εγραψα...διαβασα κατι κριτικες και λενε οι πιο πολλοι ''εκατσα μεσα 7 λεπτα'' εκατσα μεσα 12 λεπτα'' η τσατσα χτυπησε την πορτα στο 10 λεπτο'' κτλΓιατι εσυ τι νομιζεις οτι θα καθεσαι με την ησυχια σου οση ωρα γουσταρεις κλπ? Οι αλλοι το λενε αυτο για να σου δωσουν μια ιδεα ποσο ειναι ο μεσος ορος παραμονης του καθε σπιτιου... Και μετα συνηθως λενε η τσατσα χτυπησε πορτα η οχι για να ξερει ο αλλος αν μπορει να κατσει κιαλλο η αν θα του πριξει και αυτουνου τα @@ η τσα2 την ιδια ωρα. Αντε δλδ ο καθενας να ειρωνευτει χωρις να εχει ιδεα να πουμε...
Μήπως μάθαμε τελικά η Σόνια (Δ.16) πρώην Εύα (Κων/λεως, Αλκιβιάδου 16Γ, κλπ,κλπ ...) που έκανε την επανεμφάνισή της ?
Υποτίθεται 05/02 θα ξεκινούσε πάλι ...