Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (1 μέλη και 109 επισκέπτες)

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασα σήμερα στην απογευματινή βάρδια από τα μπουρδέλα στη Λιοσίων και στα γύρω στένα και δεν βρήκα κάποια κοπέλα της προκοπής(εννοώ να συνδυάζει ωραία εμφάνιση και καλό σώμα).Οι περισσότερες ήταν χοντρές και μιλφ.Ήταν και 2-3 σχετικά καλές, αλλά όχι επιπέδου Φυλής.Δεν δοκίμασα καμία, γιατί φοβήθηκα μήπως είναι φόλα στο δωμάτιο.
Έχει δοκιμάσει κανείς καμιά κοπέλα σ' αυτή την περιοχή που να προσφέρει καλές υπηρεσίες σστο δωμάτιο;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Για πείτε καμιά καλή στη Φυλής ρε παιδιά.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
πρωινή βάρδυα, στο Ιάσωνος 27 το υπόγειο. η γνωστή Άννα από Φυλής 74. κοντό μαλλί, μεγάλο στήθος αρκετά στητό, κορμί με λίγο μεγάλη περιφέρεια, φουλ πρόγραμμα στα 15 ευρώπουλα.
όπως λέει και ο τίτλος, μαλακία ολκής.
ήμουν όρθιος και της λέω έλα για πίπα. όχι!!! αν δεν ξαπλώσεις στο κρεβάτι.:headbang:
κάθισα τελικά στο κρεβάτι και η πίπα της της πλάκας. μία δύο φορές για δεύτερα έκανε ότι τον πήρε βαθιά και συνέχεια τον έσφιγγε και έκανε ότι θέλει να τον δαγκώσει:jerking:
μετά της λέω γύρνα για κώλο. όχι!!! λέει θέλω έτσι όπως είμαι ανάσκελα γιατί πισωκολητό πονάω!!!:headbang: :jerking: :headbang: :jerking:
αφού έβαλε κρέμα, την πήρα έτσι μέχρι να έρθει το τέλος.:think: :think: :think:
κρατήθηκα να μην της δώσω μπάτσα!!!
άκυρο εντελώς στην φόλα!!!:headbang: :headbang: :headbang:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τυπε μαλλον εννοεις το 18β
δεν ειναι ρουμανα
ειναι βουλγαρα
και ειναι και φολα
σωστος 18β μπερδευτηκα.

για ρουμανοφατσα μου κανει γι αυτο το ειπα αλλα μεσα ειναι πολυ καλη ομως,γιατι φολα  :think: προφανως δεν περασες καλα να υποθεσω

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Γιατι δεν παμε για ξαλαφρωμα 20ευρου φιλε. Παμε να περασουμε ομορφα στον μεγιστο κατα το δυνατον χρονο για μας.
Ποιο είναι το όριο του μέγιστου χρόνου που αναφέρεις;;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
O μεγιστος χρονος ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων,ενα τεταρτακι σε γενικες γραμμες ειναι ενα καλος χρονος παραμονης,συν,πλην πεντε λεπτα.
Αυτο εξαρταται κυριως απο τη κινηση που εχει εκεινη τη στιγμη το μαγαζι.
Οπως ειναι αρκετα τραβηγμενο να ξεπερνα το τεταρτο ενας πελατης,ενω το σαλονι και τα δωματια ειναι γεματα,αλλο τοσο τραβηγμενο ειναι,να μην εχει ψυχη το μαγαζι,η κοπελα να ειναι ξεκουραστη,και να βιαζεται να σε ξεπεταξει.
Και μη ξεχναμε πως αν οι κοπελες και οι υπηρεσιες θελουν παραπανω χρηματα,αν ξεπερνας τον χρονο των δεκα και δεκαπεντε λεπτων,εγω δεν θυμαμαι ποτε να μου επιστρεψαν λεφτα οταν τελειωνα νωριτερα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
O μεγιστος χρονος ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων,ενα τεταρτακι σε γενικες γραμμες ειναι ενα καλος χρονος παραμονης,συν,πλην πεντε λεπτα.
Αυτο εξαρταται κυριως απο τη κινηση που εχει εκεινη τη στιγμη το μαγαζι.
Οπως ειναι αρκετα τραβηγμενο να ξεπερνα το τεταρτο ενας πελατης,ενω το σαλονι και τα δωματια ειναι γεματα,αλλο τοσο τραβηγμενο ειναι,να μην εχει ψυχη το μαγαζι,η κοπελα να ειναι ξεκουραστη,και να βιαζεται να σε ξεπεταξει.
Και μη ξεχναμε πως αν οι κοπελες και οι υπηρεσιες θελουν παραπανω χρηματα,αν ξεπερνας τον χρονο των δεκα και δεκαπεντε λεπτων,εγω δεν θυμαμαι ποτε να μου επιστρεψαν λεφτα οταν τελειωνα νωριτερα
ε βεβαια,διαβασα μερικες σελιδες και καποιοι νομιζουν οτι πρεπει ολες να καθονται κανα μισαωρο μεσα  :2funny:

10-15 λεπτα(το πολυ)μια χαρα ειναι,το ''ξαλαφρωμα'' που εγραψα πιο πριν δε σημαινει οτι δε περνας καλα σε τετοιο χρονο,ισα-ισα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
O Bad δεν ηταν λαθος,υπαρχει το ξαλαφρωμα,υπαρχει και το ποιοτικο σεξ τ οποιο στα στανταρακια μου διαρκει απο δεκαπεντε ως  εικοσι λεπτα
Αλλες οι απαιτησεις ενος νεου,αλλες ενος εμπειρου και μεγαλυτερου σε ηλικια ατομου
Kαι οχι μονο αυτο,ο χρονος πολλες φορες κερδιζεται αναλογα και με τη συμπεριφορα που εχει ο πελατης.
Γιατι βλεπεις καποια ατομα μεγαλυτερης ηλικιας να πηγαινουν σταθερα σε καποιες συγκεκριμενες κοπελες,και δεν αλλαζουν τα κοριτσια που μπορει να ειναι ομορφοτερα και νεοτερα..γιατι με τις σταθερες επιλογες αισθανονται πιο χαλαροι,ως προς τη κοπελα,ως προς τον χρονο, και απολαμβανουν καλυτερα τα ερωτικα τους ραντεβου

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ποιοτικο σεξ εχω κανει μια χαρα σε ενα τεταρτακι(δε κραταγα και χρονομετρο αλλα καπου τοσο θα ητανε) με τη βανεσσα απο φυλης 59(πριν αρκετοοο καιρο) που το θυμαμαι ακομα  :2funny: ενω με κοπελες μη ''εργαζομενες'' καναμε σεξ για πολυ παραπανω και βαριομουνα  :2funny:

θεμα κοπελας/στιγμης ειναι.για μενα που κοντευω τα 30 πλεον ξερω πολυ καλα τι θεωρω ποιοτικο σεξ  :)

αλλα μη το κουραζω ,ο καθενας κανει ο,τι καταλαβαινει.

αυριο θα γραψω εντυπωσεις απο πρωινη στη φυλης που το εχω κανονισει  :knockinb:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αυριο θα γραψω εντυπωσεις απο πρωινη στη φυλης που το εχω κανονισει  :knockinb:
Κανονισε μονο να μην κλαιγεσαι αν ο χρονος παραμονης δεν ξεπερασει τα δεκα λεπτα,και δεν το απολαυσες οσο θα ηθελες  :)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Κανονισε μονο να μην κλαιγεσαι αν ο χρονος παραμονης δεν ξεπερασει τα δεκα λεπτα,και δεν το απολαυσες οσο θα ηθελες  :)
αστειο ηταν αυτο τωρα  :huh:  :2funny:

εγω ποτε δε βαζω χρονομετρο οπως κανουν πολλοι απο εδω μεσα  :2funny:

διαβαζα κατι κριτικες και λενε ''εκατσα 7 λεπτα μεσα''  :2funny: μπραβο ρε μεγαλε,να γαμησεις πας η να κανεις κατοσταρι?  :2funny:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
αστειο ηταν αυτο τωρα  :huh:  :2funny:

εγω ποτε δε βαζω χρονομετρο οπως κανουν πολλοι απο εδω μεσα  :2funny:

διαβαζα κατι κριτικες και λενε ''εκατσα 7 λεπτα μεσα''  :2funny: μπραβο ρε μεγαλε,να γαμησεις πας η να κανεις κατοσταρι?  :2funny:

Γιατι εσυ τι νομιζεις οτι θα καθεσαι με την ησυχια σου οση ωρα γουσταρεις κλπ? Οι αλλοι το λενε αυτο για να σου δωσουν μια ιδεα ποσο ειναι ο μεσος ορος παραμονης του καθε σπιτιου... Και μετα συνηθως λενε η τσατσα χτυπησε πορτα η οχι για να ξερει ο αλλος αν μπορει να κατσει κιαλλο η αν θα του πριξει και αυτουνου τα @@ η τσα2 την ιδια ωρα. Αντε δλδ ο καθενας να ειρωνευτει χωρις να εχει ιδεα να πουμε...  :tickedoff:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι εσυ τι νομιζεις οτι θα καθεσαι με την ησυχια σου οση ωρα γουσταρεις κλπ? Οι αλλοι το λενε αυτο για να σου δωσουν μια ιδεα ποσο ειναι ο μεσος ορος παραμονης του καθε σπιτιου... Και μετα συνηθως λενε η τσατσα χτυπησε πορτα η οχι για να ξερει ο αλλος αν μπορει να κατσει κιαλλο η αν θα του πριξει και αυτουνου τα @@ η τσα2 την ιδια ωρα. Αντε δλδ ο καθενας να ειρωνευτει χωρις να εχει ιδεα να πουμε...  :tickedoff:
φιλε δε καταλαβες τι εγραψα...διαβασα κατι κριτικες και λενε οι πιο πολλοι ''εκατσα μεσα 7 λεπτα'' εκατσα μεσα 12 λεπτα'' η τσατσα χτυπησε την πορτα στο 10 λεπτο'' κτλ  :2funny:

και λεω εγω...ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑΣ ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΣ?  :2funny:

αυτο που θελω να πω ειναι οτι δε χρειαζεται να μετρας ποσο καθεσαι.λες να μη ξερω ποσο ειναι πανω κατω το τεταρτακι ρε φιλε?  :2funny:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Μήπως μάθαμε τελικά η Σόνια (Δ.16) πρώην Εύα (Κων/λεως, Αλκιβιάδου 16Γ, κλπ,κλπ ...) που έκανε την επανεμφάνισή της ?

Υποτίθεται 05/02 θα ξεκινούσε πάλι ...

Επισκέπτης
Μήπως μάθαμε τελικά η Σόνια (Δ.16) πρώην Εύα (Κων/λεως, Αλκιβιάδου 16Γ, κλπ,κλπ ...) που έκανε την επανεμφάνισή της ?

Υποτίθεται 05/02 θα ξεκινούσε πάλι ...

Την πήρα 2 φορές, εχθές, στο πορνοκινητό της και δεν απαντούσε ...
Την έχω ανάγκη πολύ ...  :pipa1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom