Πρέπει να φταίει ο Νοτιάς και δεν μπορώ να φερμάρω!
Να μυριστώ την επερχόμενη ξεπέτα στις πουτανοεπιλογές μου!
Παρότι την περασμένη Παρασκευή, 01-02-13, έφαγα την φόλα μου από την Βίκυ της Διδύμου στο 16Α - μέτρια σε εμφάνιση και υπηρεσίες, κατά την γνώμη μου - ρεφάρισα με το παλιοπουτανίδιο την Άννα από Φυλής 109Β.
Συγκλονιστική πίπα, πολύ δυνατό γαμήσι και χύσιμο στο στόμα!Σκορ, δηλαδή, 1 - 1, σημειώσατε Χ.
Χθες, πάλι Παρασκευή, 08-02-13, έφαγα 2 φόλες στα καπάκια!
Μία από την ΄Αννα του 109Β >
: Όλα τα έκανε νευρικά και σε fast forward.Με λίγα λόγια μου έσπασε τον πούτσο!
Δεν είχα και κανένα πρόχειρο τηλεκοντρόλ, να το βάλω το ξεκωλίδι σε slow motion, να απολαύσω, το όλο σκηνικό με την άνεσή μου!!!
Η 2η φόλα ήταν η Άντζελα, η Αλβανίδα, από το
Φυλής 74 στο δεξί μπουρδελοπαράρτημα, του συγκεκριμένου διπλού πορνείου!
Με δελέασε, βλέπεται, η λέξη ''κώλος'', και την πάτησα!Η Αλβανίδα, απλά, δεν θέλει να γαμηθεί, ειδικά από την πίσω πόρτα: Σε κάθε σπρώξιμο, η φλόμπα, έφευγε προς τα μπρος!Και όχι μόνο αυτό:Μετά από κάνα δίλεπτο, το πολύ, έστριψε το κορμό της ωσάν παπιγιόν και έσκουζε σα γατί!Τέτοια ακροβατικά για να γλιτώσει πουτάνα το γαμήσι δεν έχω ξανασυναντήσει!
Χάλια αλβανόφατσα, μάπα κανονικό και πάρα φύσιν γαμήσι, άθλια πίπα!
Μαύρο, κατάμαυρο, πίσσα κατράμι στην Αλβανίδα την Άντζελα.Βρε ουστ, τσόλι!
Υ.Γ.Την Αννούλα του Φ109Β, είχα να την γαμήσω από το καλοκαίρι του 2006 που δούλευε στο Φ65Β, δηλαδή πριν 7 χρόνια!
Αννούλα επειδή είσαι πουτάνα και όχι πρακτορείο του ΠΡΟ-ΠΟ, να τζογάρεις με τα δικά μας εικοσάευρα, τα ξαναλέμε το 2020, που θα έχει βγει και το Ελλαδιστάν από την κρίση!
Εδώ, τώρα, γελάμε, αλά Σπύρος Καλογήρου - Θεός 'σχωρέστον
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα ...