Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (2 μέλη και 111 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ποιο είναι το όριο του μέγιστου χρόνου που αναφέρεις;;
Κύριοι,για να τελειώνουμε σας έχω έγκυρα νέα από Μπάρμπορα (ταπάνταόλα)... Παίζει πρωί στην Φωκαίας 24 και εκτάκτως σήμερα ήταν στο Φωκαίας 27-πάνω! ΔΕΝ την έχει ο Ινδός σωματέμπορας,τέλος!!! Να πω ότι πήρα την Aνέλα από Φ. 84B και την Νικολέτα Φ. 66Α.... (θα ανέβει κριτική) Γενικά δεν είχε κόσμο,πάντως (είχα πάντως ρομαντική συνάντηση με 4 εκλεκτούς συναγωνιστές ενώ έφευγα από Σιμέλα)...... Έτσι μετά από λίγο,πήρα το πορνο-Innova και την έκανα....... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• PRC 200.jpg
    PRC 200.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Μάλλον θέλετε να σας ράψει κάποιο κουμπί.

Δεν ράβει, η Σόνια κουμπιά!
Ξεχαρβαλώνει ατίθασα καβλιά!

Ύπουλο τσιμπούκι!Χύνεις εκεί που δεν το περιμένεις!  :pipa2:

Υ.Γ. Μου μιλάς και στον πληθυντικό, ΠΥΡΑΥΛΕ;
Μια παρέα είμαστε όλοι εδώ!Αφού πάνω κάτω τις ίδιες πουτάνες γαμάμε, όλοι οι πουτανιάρηδες!

Επισκέπτης
Ενημέρωση που σπαρταράει!!!
Ε, τι μπαγιάτικες ειδήσεις θα σερβίρω, κοτζάμ λήσταρχος, εκδοροσφαγέας!
Το milf-ο-κλαρινέτο της Διδύμου, Σόνια/Εύα, απάντησε σε μεσημεριανή μου κλήση και με ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται ξανά στο μέτωπο της απόλυτης πίπας στις 17 Φεβρουαρίου!
Σε σχετική μου ερώτηση σε ποιο ίδρυμα - για αμετανόητους τσιμπουκο-milf-άκηδες - θα γαμιέται στη δουλειά - κυριολεκτικά και μεταφορικά - μου απάντησε αυτολεξεί: ''περίπου ξέρου μουρώ μου, πάρε στις 17 να μάθεις''.  

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
επισκεψη γυρω στις 12 σημερα στη φυλης για συντομη βολτα αφου ο καιρος αρχισε να χαλαει και δεν ηθελα να με  πιασει καμμια βροχη με τη μηχανη  :S

στο 65β μια καστανη νταρντανα με ωραιο κωλο (νομιζω μαρια μου την ειπε η τσατσα) η οποια ειχε  υφος ''μολις ξυπνησα,θελω καφε''

στο 66α  ξανθια (δε συγκρατησα ονομα) γυρω στο 1.65 με τακουνια ,ομορφουλικο προσωπο αλλα οχι τοσο καλο σωμα

Φυλής 67 μια ξανθια που την εχω πετυχει πολλες φορες στην πρωινη του συγκεκριμμενου σπιτιου(ομορφα ματια,καπως αγριο προσωπο με ΠΟΛΥ ωραιο κωλο και γενικως ωραιο κορμι) νομιζω τζουλια πρεπει να τη λενε  :think:  δεν περασα αφου την εχω παρει τουλαχιστον 10 φορες  :cheesy: και ηταν παντα πολυ καλη  αλλα οσο να ναι βαρεθηκα

φυλης 80 περιμενα τοση ωρα που εφυγα χωρις να δω ποια ηταν

στο 84α ενα μπαζο (κοντη ασχημη με ασχημο κωλο και φατσα αδιαφορη)

το 71α ειχε μια επισης αδιαφορη καστανη γυρω στο 1.65 με βαριεστημενο υφος ενω το 71β ηταν κλειστο

κλειστα επισης 92α,92β

λογω της απογοητευσης μου πηγα διδυμου οπου περασα στο 8β με τη νικη,νικα καπως ετσι.ρωσιδα(βασικα μολδαβη η κατι τετοιο πρεπει να ητανε) με την οποια μιλησαμε κανα 5 λεπτο (γιατι μιλας ρωσικα,που τα εμαθες,το κλιματιστικο κανει το δωματιο σαν σαουνα κι αλλα τετοια χαριτωμενα) και περασαμε επι το εργον...η εμφανιση της δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απλως μου αρεσαν τα κοντα καρε μαλλια της και η βλαχικη φατσα της .στο δωματιο καλη,με ωραια συμμετοχη(αφηνει να  χαιδεψεις γενικα,γλυψεις βυζακια-σε αρχιζει κι αυτη στο γλυψιμο αρχιδιων,χαμουρεμα καλο γενικα) τον επαιρνε ωραια στις 2 στασεις που αλλαξαμε(εγω απο πανω,αυτη απο πανω) και με χειρομαλαξη απο μερους της επηλθε το τελος.

γενικα ειχε κοσμο στην περιοχη,μου επιασε την κουβεντα μια γιαγια και μου ζητησε να παρει τη μηχανη να κανει βολτα  :huh:  :2funny: της λεω ευχαριστως ,νεα κοπελα ειστε και μου απανταει ''θα την παω η θα με παει? '' και καπως ετσι την εκανα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ενημέρωση που σπαρταράει!!!
Ε, τι μπαγιάτικες ειδήσεις θα σερβίρω, κοτζάμ λήσταρχος, εκδοροσφαγέας!
Το milf-ο-κλαρινέτο της Διδύμου, Σόνια/Εύα, απάντησε σε μεσημεριανή μου κλήση και με ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται ξανά στο μέτωπο της απόλυτης πίπας στις 17 Φεβρουαρίου!
Σε σχετική μου ερώτηση σε ποιο ίδρυμα - για αμετανόητους τσιμπουκο-milf-άκηδες - θα γαμιέται στη δουλειά - κυριολεκτικά και μεταφορικά - μου απάντησε αυτολεξεί: ''περίπου ξέρου μουρώ μου, πάρε στις 17 να μάθεις''.  
Μακάρι όταν ανέβω Αθήνα (τέλη Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου) να έχει πιάσει δουλειά...

Από τότε που τη δοκίμασα,είμαι σκλάβος του στόματος της...

Την έχω ανάγκη κ εγώ καπετάν Άρη...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κύριοι,για να τελειώνουμε σας έχω έγκυρα νέα από Μπάρμπορα (ταπάνταόλα)... Παίζει πρωί στην Φωκαίας 24 και εκτάκτως σήμερα ήταν στο Φωκαίας 27-πάνω! ΔΕΝ την έχει ο Ινδός σωματέμπορας,τέλος!!! Να πω ότι πήρα την Aνέλα από Φ. 84B και την Νικολέτα Φ. 66Α.... (θα ανέβει κριτική) Γενικά δεν είχε κόσμο,πάντως (είχα πάντως ρομαντική συνάντηση με 4 εκλεκτούς συναγωνιστές ενώ έφευγα από Σιμέλα)...... Έτσι μετά από λίγο,πήρα το πορνο-Innova και την έκανα....... :rockon: :rockon: :rockon:
Ωραίες οι πληροφορίες σου αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν συνάδουν με αυτό που έκανες παράθεση...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Μακάρι όταν ανέβω Αθήνα (τέλη Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου) να έχει πιάσει δουλειά...

Από τότε που τη δοκίμασα,είμαι σκλάβος του στόματος της...

Την έχω ανάγκη κ εγώ καπετάν Άρη...
έτσι έτσι αφού μυήθηκες στα άδυτα της Διδύμου , κόλλησες.....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ωραίες οι πληροφορίες σου αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν συνάδουν με αυτό που έκανες παράθεση...
Δίκιο έχεις.....τώρα το είδα.... Δεν πειράζει,έμαθαν για την Μπάρμπορα......πάντως! :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
έτσι έτσι αφού μυήθηκες στα άδυτα της Διδύμου , κόλλησες.....
Άστα να πάνε φίλε...

Υ.Γ Σκεφτόμουνα να ανεβάσω το ίδιο τραγούδι για να υπερθεματίσω αυτό που ήθελα να πω.

Άτιμη τηλαπάθεια....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
γενικα ειχε κοσμο στην περιοχη,μου επιασε την κουβεντα μια γιαγια και μου ζητησε να παρει τη μηχανη να κανει βολτα  Huh?  2funny της λεω ευχαριστως ,νεα κοπελα ειστε και μου απανταει ''θα την παω η θα με παει? '' και καπως ετσι την εκανα.

Παλι καλα που δεν σου ειπε να καβαλησιες και την ιδια μετα... :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επισκεψη σημερα το μεσημερι στη φυλης 136,οπου ηταν η τζενη,επεστρεψε χτες μετα απο απουσια λιγων ημερων.
Καταθεση με πολυ ευχαριστες εντυπωσεις οπως παντα,εκατσα περιπου εικοσι λεπτα στο δωματιο,με την κοπελα να επιμενει να θελει να συνεχισουμε οποτε τη ρωταγα,αδιαφορωντας για τον χρονο.Επισης οπως συνηθως γινεται με κοπελες που εχουν σταθερα καλη αποδοση,την ωρα που πηγα,ημουν τριτος στη σειρα στο δωματιο
Αφιερωμενο αυτο το ποστακι σ αυτη,και σε μια αλλη κοπελα που μου ομορφαινουν την καθημερινοτητα οποτε τις βλεπω,αλλα και στον φιλο μου τον amjik

Επισκέπτης
Πρέπει να φταίει ο Νοτιάς και δεν μπορώ να φερμάρω!
Να μυριστώ την επερχόμενη ξεπέτα στις πουτανοεπιλογές μου!
Παρότι την περασμένη Παρασκευή, 01-02-13, έφαγα την φόλα μου από την Βίκυ της Διδύμου στο 16Α - μέτρια σε εμφάνιση και υπηρεσίες, κατά την γνώμη μου - ρεφάρισα με το παλιοπουτανίδιο την Άννα από Φυλής 109Β.
Συγκλονιστική πίπα, πολύ δυνατό γαμήσι και χύσιμο στο στόμα!Σκορ, δηλαδή, 1 - 1, σημειώσατε Χ.
Χθες, πάλι Παρασκευή, 08-02-13, έφαγα 2 φόλες στα καπάκια!
Μία από την ΄Αννα του 109Β  >:( : Όλα τα έκανε νευρικά και σε fast forward.Με λίγα λόγια μου έσπασε τον πούτσο!
Δεν είχα και κανένα πρόχειρο τηλεκοντρόλ, να το βάλω το ξεκωλίδι σε slow motion, να απολαύσω, το όλο σκηνικό με την άνεσή μου!!!
Η 2η φόλα ήταν η Άντζελα, η Αλβανίδα, από το Φυλής 74 στο δεξί μπουρδελοπαράρτημα, του συγκεκριμένου διπλού πορνείου!
Με δελέασε, βλέπεται, η λέξη ''κώλος'', και την πάτησα!Η Αλβανίδα, απλά, δεν θέλει να γαμηθεί, ειδικά από την πίσω πόρτα: Σε κάθε σπρώξιμο, η φλόμπα, έφευγε προς τα μπρος!Και όχι μόνο αυτό:Μετά από κάνα δίλεπτο, το πολύ, έστριψε το κορμό της ωσάν παπιγιόν και έσκουζε σα γατί!Τέτοια ακροβατικά για να γλιτώσει πουτάνα το γαμήσι δεν έχω ξανασυναντήσει!
Χάλια αλβανόφατσα, μάπα κανονικό και πάρα φύσιν γαμήσι, άθλια πίπα!
Μαύρο, κατάμαυρο, πίσσα κατράμι στην Αλβανίδα την Άντζελα.Βρε ουστ, τσόλι!
Υ.Γ.Την Αννούλα του Φ109Β, είχα να την γαμήσω από το καλοκαίρι του 2006 που δούλευε στο Φ65Β, δηλαδή πριν 7 χρόνια!
Αννούλα επειδή είσαι πουτάνα και όχι πρακτορείο του ΠΡΟ-ΠΟ, να τζογάρεις με τα δικά μας εικοσάευρα, τα ξαναλέμε το 2020, που θα έχει βγει και το Ελλαδιστάν από την κρίση!
Εδώ, τώρα, γελάμε, αλά Σπύρος Καλογήρου - Θεός 'σχωρέστον  :priest:
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα ...  :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
με την Αννα είναι όπως τα λές.....
μονά ζυγά , μία θα περάσεις καλά μια θα φάς φόλα , αφού να σκεφτείς ότι τώρα τελευταία που πέρασα δυο φορές συνεχόμενα μαζί της αισθάνθηκα τυχερός  :grin: :grin: :grin:
τώρα όσον αφορά στην Άντζελα εγω προσωπικά μιά φορά που πέρασα πέρασα πολύ καλά , και άλλος συναγωνιστής που την έχει πάρει και μάλιστα συνεχόμενες πέρασε καλά ,
κάτι θα είχε , σε μένα δεν έδειξε καθόλου ότι δεν θέλει να γαμηθεί από κώλο...   

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom