[size=11pt]
Θύμησες...[/size]
Ο παρακάτω οίκος ήταν ο δεύτερος (τουλάχιστον απ' όσο εγώ γνωρίζω), μετά από τον Εφέσου 11, που υποβιβάστηκε από studio σε μπουρδέλο.
Η διαφορά ήταν ότι το ανακοίνωσαν οι ίδιοι...
Σας περιμένουμε Ιωαννίνων 3 από τις 9 πρωί έως τις 6 πρωί
Λοιπόν, μιας και απ' το συγκεκριμένο studi...εεε...μπουρδέλο τώρα πια, ξεκίνησα πριν σχεδόν 11 μήνες τις τακτικές ενημερώσεις μου, ας ξεκινήσω και τη σημερινή. Τιμής ένεκεν...
10:00-13:09
Ιωαννίνων 3 αριστερά (ισόγειο): Η ευγενική τσατσά μου παρουσίασε την Αντζελα, μία Ρωσίδα milf μέτριου ύψους και πολλών κιλών, ιδιαίτερα στον κώλο και στα μπούτια, με μεσαίο στήθος και κοντό σκούρο μαλλί μ' ανταύγειες, να πλαισιώνει ένα μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο. Απλό στα 20 ευρώ.
Ιωαννίνων 3 δεξιά: Κλειστό. Η τσατσά μου είπε ότι δεν είχε ανοίξει εδώ και τουλάχιστον μία βδομάδα.
Ιωαννίνων 5: Κλειστό.
Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ναταλία. Μία κοντούλα milf με σκούρο καστανό ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, χαμογελαστή, με μεσαίο στήθος, φορούσε μεσοφόρι, χοντρά μπουτάκια. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 20.
Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Σόνια. Λεπτή, ψηλή, ωραίο στήθος. ΙΣΠΑΝΙΚΗ με ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα βυζιά και ΚΩΛΟΣ, στα 20.
Ελευσινίων 22: Κλειστό.
Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο): Η χοντρή Ρωσίδα τσατσά με το κοντό μαλλί, από το Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α, μου παρουσίασε την Κατερίνα από Σερβία (εάν άκουσα καλά) η οποία έκανε ΦΟΥΛ (συν ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ) στα 20 και ήταν μία ψηλή milf με ξανθό καρέ μαλλί, που διέθετε μεσαίο στήθος και ερωτικό κώλο.
Αλκιβιάδου 16 μεσαίο (ημιυπόγειο): Δύο Ρωσίδες. Η Ειρήνη˙ μία milf με ξανθό κοντό μαλλί, μικρό στήθος, σώμα με πατσές και παχιά μπούτια που κατέληγαν σε χοντρές γάμπες (φορούσε παντόφλες!...) σε ΦΟΥΛ στα 20 και η Καρολίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί πάνω απ' τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί, μπουτάρες, ψηλή. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα 20.
Αλκιβιάδου 16 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Πωλίνα˙ μία ψηλή milf από τη Ρωσία, με καστανό ίσιο κοντό μαλλί, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα, μπουτάρες και καλό κώλο. Πρόσφερε ΤΑ ΠΑΝΤΑ (πλην κώλου και ελεύθερου σεξ φυσικά) στα 20. Πληρώθηκε...
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Η 40χρονη (που δείχνει για 30άρα) ερωτική (χειλάρες, ωραίο βυζί, φιδίσιο κορμί, κωλάρα) Βραζιλιάνα Συλβάνα. Απλό στα 20.
Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Η Ελένη˙ μία νεαρή με όμορφο πρόσωπο και ίσιο ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μεσαίο στήθος, κανονικό ερωτικό κορμί με κωλάρα και ωραία μπούτια. Απλό στα 20.
Λιοσίων: Τα 73άρια και τα 76άρια ήταν κλειστά. Μάλιστα στο ένα 73άρι υπήρχε ενοικιαστήριο.
Εξηκίου 18 δεξιά (ισόγειο): Η Κατερίνα˙ μία ξανθιά νέα κοπέλα με ίσια μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, γεμάτο κορμί. φορούσε μεσοφόρι. Απλό στα 20.
Εξηκίου 18 αριστερά (όροφος): Η Τζούλη, με σκούρο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, πρόστυχο πρόσωπο, ψηλή με βαρύ κορμί, πλούσιο στήθος, μεγάλος κώλος και χοντρά μπούτια με κυτταρίτιδα. Απλό στα 20.
Εξηκίου 20: Κλειστό.
Βέργας 2: Η Ρωσίδα Ναταλία. Επρόκειτο για μία milf με ίσιο καστανό μαλλί πάνω από τους ώμους, χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο κρεμασμένο στήθος, μέτριου αναστήματος, γεμάτο κορμί. Φορούσε πάλι μεσοφόρι. Στα δωμάτια υπήρχε η δυνατότητα για ζεστό ντουζ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 20.
Βέργας 6 δεξιά (υπόγειο): Η Ρίτα˙ μία milf με ίσιο ξανθο μαλλί λίγο κάτω απ' τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ψηλή πάνω στους κοθόρνους, σώμα με πιασιματάκια και κοιλίτσα. Απλό και «ερωτικό μασάζ», στα 20.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Σοφία˙ μία milf με ίσια μαλλιά πάνω απ' τους ώμους, χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, χοντρά μπούτια. Φορούσε μεσοφόρι. Απλό στα 20.
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα):
Ωραίο καινούριο (ένος μηνός) μαγαζί. Ο τσάτσος μου παρουσίασε τη Λάουρα˙ μία μελαχρινή κοπέλα με σπαστό μαύρο μαλλί έως τους ώμους, ανάγλυφα χείλη, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Απλό στα 20.
Αδάνων 2: Η Ζάνα. Επρόκειτο για μία άσχημη gilf με πλατύ πρόσωπο και ξανθό μαλλί έως τους ώμους, με μεσαίο στήθος, βαρύ κορμί, χοντρά πόδια. Φορούσε μεσοφόρι. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα 20.
Παιωνίου 47: Η Αλεξάνδρα˙ μία νεαρή με ξανθό σπαστό μαλλί κάτω απ' τους ώμους, μέτριου ύψους, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, φορούσε μεροφόρι, γεμάτα μπούτια. Απλό στα 20.
Προύσης 22: Στις 11:20 π.μ που πέρασα, η υπηρεσία μου είπε ότι η Αλίκη, η milfοgilf με το καρέ σκούρο κοκκινωπό μαλλί που πρόσφερε απλό στα 20, θα ερχόταν μετά τις 12:00.
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Η Μαριάννα˙ μία νεαρή με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, λεπτά χείλη, μικρό προς μεσαίο στήθος, βαρύ κορμί, με μπουτάρες και κωλάρα. Απλό στα 20.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Η Νατάσα˙ μία milf με ξανθό μακρύ μαλλί κάτω απ' τους ώμους, μεσαίο στήθος, χοντρουλά μπούτια και μεγάλη κωλάρα. ΚΩΛΟΣ στα 20.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): Η Μαρίνα˙ μία milfοgilf μέ ξανθό καρέ μαλλί, μεσαίο στήθος, φορούσε μεσοφόρι. Απλό στα 20.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Η Μπέτυ. Επρόκειτο γία μία ξανθιά ψηλή νταρντάνα, με μακριά ίσια κάτω απ' τους ώμους μαλλιά, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο σώμα με πιασιματάκια. Απλό (ισπανική και 69) στα 20.
Κνίδου 18: Στις 11:30 π.μ ήταν κλειστό.
Παρασίου 36: Στις 11:33 π.μ ήταν κλειστό.
Κωνσταντινουπόλεως 206: Ανέβηκα 33 σκαλιά για να δω τη (σχετικά) νεαρή Αννα˙ ψηλή, με μαύρο μαλλί μ' ανταύγειες έως τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ερωτικός κώλος. Απλό στα 20.
Ξανθίππης 2: Η Αλεξάνδρα˙ μία νεαρή με ίσιο μαύρο μες μαλλί κάτω απ' τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο καλοσχηματισμένο στήθος, λεπτό κορμί, ωραίος κώλος. Απλό στα 20.
Λ. Ιωνίας 12: Η Αννα˙ μία ευγενική αλλοδαπή milf με καλό σωματάκι και ξανθό καρέ μαλλί. Απλό στα 20.
Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο): Δύο κοπέλες. Η Ολγα˙ μία πολύ ευτραφής νεαρή, με ίσιο ξανθό μαλλί έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, μπουτάρες με λίγη κυτταρίτιδα και μεγάλη κωλάρα, και η Σοφία˙ με ίσια μαύρα μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, λεπτό ωραίο κορμί με καλοσχηματισμένο κωλαράκι. Απλό στα 20 έκαστη.
Ρεμούνδου 20: Η Ελένη ή Λένα˙ μία νεαρή με καστανό ίσιο μακρύ μαλλί κάτω απ' τους ώμους, μεσαίο στητό στήθος, λεπτό κορμί, ωραία πόδια και κώλος. Απλό στα 20.
Περγάμου 1: Η Τζέσικα. Επρόκειτο για μία όμορφη νεαρή κοπέλα με ίσιο ξανθό μαλλί έως τους ώμους, μεσαίο στητό στήθος, αδύνατο κορμί, ερωτικό κωλαράκι. Απλό στα 20.
Αγίου Πέτρου 7: Η Ελενα˙ μία μελαχρινή με το μαλλί της πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί, με μία μεγάλη διάστιξη να καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την πλάτη και τον δεξιό της ώμο. Απλό στα 20.
Φυλής 200: Η Δώρα ή Ντόρα. Ξανθιά με γεμάτη κωλάρα και μπουτάρες. Απλό και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ στα 20.
Εφέσου 11: Δεν μπήκα, αλλά έπρεπε να δούλευε η milf Τζούλια σε απλό στα 20. Η τσατσά μου είχε πει ότι η συγκεκριμένη δουλεύει κάθε Σάββατο πρωί.
Εφέσου 1: Στις 12:10 που πέρασα ήταν κλειστό.
Δροσοπούλου 95: Η Αννα˙ Επρόκειτο για μία κοπέλα με ίσιο ξανθό μαλλί μ' ανταύγειες, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, λεπτό κορμί, χυτά πόδια, στη δεξιά της κνήμη έφερε δερματοστιξία. Με χαιρέτησε δια χειραψίας. Απλό στα 25, συν μασάζ στα 30, στάση 69 στα 40 και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ με δώρο την ισπανική στα 50.
Δροσοπούλου 97: Η ξανθιά Ντιάνα με ωραίο σώμα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 25.
Θάσου 13: Ο τσάτσος με τα γυαλάκια, που έμοιαζε περισσότερο με δάσκαλο, μου παρουσίασε δύο Βραζιλιάνες. Τη Σούζη˙ με μαύρο ίσιο μαλλί λίγο κάτω απ' τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και την Αντζελίνα˙ με μαύρο σπαστό μακρύ κάτω απ' τους ώμους μαλλί, επίσης πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κωλάρα. Απλό στα 20 έκαστη.
Δροσοπούλου 98: Η Καίτη˙ με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι τους ώμους, χαμογελαστή, χαμηλού αναστήματος μ' ωραίο κωλαράκι. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα 20.
Καλλιφρονά 12: Στις 12:30 η πόρτα ήταν ανοιχτή αλλά το εξωτερικό φως σβηστό. Πέρασα και πίσω από την καγκελένια πόρτα άκουσα μία φωνή να μ' ενημερώνει: «Αργότερα, ακόμα δεν έχω ανοίξει!» «Η Διό είσαι;» «Ναι, ναι, ναι!» Επρόκειτο για εγχειρισμένη τρανς. Την είχα δει πριν μήνες στο πλαίσιο τσάρκας-φωτογράφισης των οίκων της περιοχής.
Κνίδου 18: Στις 13:08 που πέρασα βρήκα την ευτραφή ξανθιά milfogilf Τζούλια, με το τεράστιο στήθος και τα τατουάζ. Απλό στα 20.
Τα σέβη μου και στον ανυπέρβλητο Φανούρη Τζούρα! Άλλη μια (υπέρ)πλήρης ενημέρωση!
Σ' ευχαριστώ φίλε filos...
«Φίλος έδωσε σε φίλο τριαντάφυλλο με φύλλο. Φίλε φύλαγε το φύλλο μην το δώσεις σε άλλο φίλο...»
Ακόμα μία φορά ήσουν άψογος!
Να 'σαι καλά φίλε professor.
Σ' ευχαριστώ και για τα σχόλια ;)
Φανούρη και προφέσορα είστε κορυφαίοι....συνεχίσατε έτσι.
«To infinity...and beyond!»
εξαιρετικές ανημερωσεις απο Τζούρα και Προφέσσορ...
Merci φίλε Dawn
κ.Τζούρα το κλειδί είναι πρώτης ή δεύτερης γραμμής;
...
Ομολογώ ότι αυτή η λεπτομέρεια μου διέφυγε
...
κ.Τζούρα ελπίζω οτι δεν πείρατε αυταρχικό....
...
Χαριτωμένο...
...
όταν λέτε αμφότεροι "κανονικό πρόγραμμα" υποθέτω οτι εννοείται σκουφάκι και πίπα όχι ακάποτα κ.α.
...
Σωστά.