Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (18 μέλη και 138 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
επί του πιεστηρίου: Απευθύνω πολεμικό χαιρετισμό στον Προφέσσορα, μόλις τώρα θα κάτσω να διαβάσω την ενημέρωση του!!!
Έχεις και εσύ τους δικούς μου χαιρετισμούς απο το μέτωπο!

αλλαξατε τροπο γραφης κυριε καθηγητα?
Εγώ πάντως το στυλ γραφής μου το βλέπω το ίδιο! :think: :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
μετά από μιά βδομάδα όπου δεν μπόρεσα να κατέβω στην πιάτσα κατέβηκα σήμερα το μεσημέρι όπου έγινε 3πλή κατάθεση , οι δυο κακές και η τρίτη αποκατέστησε μερικώς τις ισορροπίες..

Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα μελαχρινή με πολλά πιασίματα , τα πάντα όλα μέσα , άκα τελειωτικό παντού και κώλο.
Φωκαίας 27Β κάτω ημέρα φασίνας....κλειστό.
Φωκαίας 27α Ειρήνη του μπέμπα , μελαχρινή χοντρή με ωραίο πρόσωπο και μικρό βυζί , ακα και κώλο.
Φωκαίας 25β μια κοπέλα με ίσιο ξανθοκάστανο μαλλί δεμένο αλογοουρά(η τσα είπε απο Ιταλία)λεπτή με 2.5άρια βυζιά , με κώλο.
Φωκαίας 25α Αλίσα η μελαχρινή στραβωμένη(πρόβλημα στη μέση)κανονικό σώμα 2άρια στητά βυζιά ,με ακα και κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φωκαίας 24 Αννα απο απέναντι , μελαχρινή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 καστανή με αρκετά πιασήματα και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Τζούλι(α) η μελαχρινή με τις κοκκινίλες , κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , με κώλο.
Φυλής 54β Γιάννα η μελαχρινή μουνάρα κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά σούπερ κώλο ,απλό πρόγραμμα και μέσα έπιπλο.
Φυλής 56 Σούζι καστανή μουνάρα με σιλικονάτα χείλη και βυζιά κανονικό σώμα τατού και μαύρισμα απο σολάριουμ ,απλό πρόγραμμα , η κοπέλα θα μπορούσε να ήταν
αν και αδόκιμος ο όρος animation ομοίωμα στο μουσείο την Μαντάμ Τισό στο Λονδινό , να την χαζέυεις σαν χάχας αλλά μέσα δεν το έχει.
Φυλής 74 αριστερά Αννα μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω Ιζαμπέλα , μελαχρινή ψηλή κορμάρα , μικρό στητό στήθος κωλάρα , απλό πρόγραμμα , δυστυχώς τιμήθηκε , θα ακολουθήσει κριτική.
Φυλής 61 μελαχρινή κατσαρομάλλα απο την μέση και κώτω παχουλή μικρό βυζί , με κώλο και  Ναταλί μελαχρινή με ωραία φάτσα κοντή λεπτή μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Χριστίνα(νέα παρουσία)μελαχρινή με ίσια μαλλιά κανονικό σώμα κοιλίτσα μεσαίο βυζί με ακα.
Φυλής 86β Λάουρα καστανή νταρντάνα με 3άρια βυζιά και αφράτη κωλάρα , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 65β Μαρία η "Γαλλίδα" ξανθιά με μικρό βυζί , μετά απο πολύ καιρό την είδα να μην φοράει τρυπητό ολόσωμό διχτυωτό αλλά φορούσε ζαρτιέρες και ροζ στριγκάκι το
οποίο εξαφανιζόταν μέσα στην μεγάλη χαλαρή κωλάρα της ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Ουάννα καστανή(έχει ομορφύνει αρκετά αλλά παραμένει έπιπλο με χρονοδιακόπτη μέσα στο δωμάτιο)κανονικό σώμα ωραίο κώλο κα ένα ζευγάρι 2.5άρια βυζιά καλοσχηματισμένο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Τζουλιάνα ξανθοκάστανη παχουλή με μεσαίο βυζί , με κώλο.
Φυλής 71α ένα καινούργιο παχουλό με μεσαίο βυζί , με κώλο.
Φυλής 109α Μαρίνα ξανθιά μετριού αναστήματος , κανονικό σώμα 2.5άρια πεσμένα βυζιά ωραίος κώλος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή λεπτή με μικρό στητό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
Φυλής 134β Πάολα καστανή με μερικά κοιλάκια παραπάνω μικρό στητό βυζί τουρλωτό κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 136 Τζένη ξανθοκάστανη μιλφ με 3άρια βυζιά και κανονικό σώμα ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7αριστερά καστανό μίλφ κοντό μπάζο παχουλό με μικρό βυζι , ακα και κώλο.
Διδύμου 8β κοκκονομάλλικο μιλφ που σήμερα την παρουσίασαν σαν Ναταλί(Τζίαννα) και δεν φορούσε τα γυαλιά της , κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Διδύμου 16α Αλίνα(Ολγα) ξανθό μιλφογκίλφ κανονικό σώμα 2.5άρια πεσμένα βυζιά με μεγάλες ρόγες , ακα τελειωτικό(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Διδύμου 18β Αλίνα μελαχρινή κοντή παχουλή μιλφ με 3άρια βυζιά , με ακα.
Διδύμου 20 Μια(η υπερτιμημένη φόλα) ξανθιά με μπουκλέ μαλλί , κανονικό σώμα κοιλίτσα 2.5άρια πεσμένα βυζιά , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
πολύ διαφήμιση από την τσατσά και κουκλάκι η κοπέλα. Θα είναι στα υπόψιν.
είναι η γνωστή Τζέσικα απο Φ65α και Φυλής 134 και 134β , ξανθιά κανονικό σώμα 2αράκι σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο , μέσα είναι τυπική. θα την πετύχεις άλλοτε με γυαλιά άλλοτε χωρίς αυτά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
η Ιωαννίνων που είναι; δεν υπάρχει καταχωρημένη
δές στα στούντιο.....
αν απο το Κωνσταντινουπόλεως 166 πάς περνώντας της γραμμές του τρένου λοξός δεξιά θα τα δεις στο αριστερό σου χέρι.........

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Η Σονια απο Διδυμου 16 που εργάζεται;;;; εχω διαβασει οτι αλλαξε μαγαζι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Καλά, πού θυμάστε λεπτομέρειες για τόσα μαγαζιά που επισκέπτεστε;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Δροσοπούλου 98: Η Καίτη˙ με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι τους ώμους, χαμογελαστή, χαμηλού αναστήματος μ' ωραίο κωλαράκι. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα 20.
......

Εφυστικώθη.
Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι η Καίτη έχει τόσο μικρά - αναιμικά μασταράκια, που μπροστά της εγώ δείχνω βυζαράς...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Aπογευμα στη φυλης
67 η μαρια με τη ναζιαρα φωνη απο φυλης 80
69β μαγια η μελισσα
71α μελαγχροινο κοντοπουτανο πολυ μετριας εμφανισης
Αλκαμενους 113 βαλερια,η συνεχεια γνωστη
Υ.Γ Μεσημερι στ αγκυρας
12α η μαρινα με τα γυαλακια
12β σοφια,η στρουμπουλη και τρυφερη μεταmlf

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μετά από μιά βδομάδα όπου δεν μπόρεσα να κατέβω στην πιάτσα κατέβηκα σήμερα το μεσημέρι όπου έγινε 3πλή κατάθεση , οι δυο κακές και η τρίτη αποκατέστησε μερικώς τις ισορροπίες..

Φωκαίας 25β μια κοπέλα με ίσιο ξανθοκάστανο μαλλί δεμένο αλογοουρά(η τσα είπε απο Ιταλία)λεπτή με 2.5άρια βυζιά , με κώλο.

Φυλής 71α ένα καινούργιο παχουλό με μεσαίο βυζί , με κώλο.

φωκαιας 25β ντιανα
71α χριστινα

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Απογευματινή βάρδια στην Φυλής.
ανοικτό το 71 υπόγειο, είχε μία Βουλγάρα είπε η τσατσά με φουλ πρόγραμμα. δεν ήταν άσχημη αλλά ούτε και κάτι το ιδιαίτερο για να μου κάνει κλικ!!!
στο 71 πάνω η Χριστίνα, γεματούλα με φουλ πρόγραμμα. η τσατσά προσπαθούσε μάταια να πείσει τον κόσμο να περάσει!
στο 67 η Μαρία από το 80 με τη λεπτή φωνούλα. απλό.
στο 65 η Εμμανουέλα, καλό καυλί αλλά τώρα δεν δίνει το κωλί της και δεν...
στο 61 η Ναταλύ με απλό.
στο 59 μία ψηλή με μικρό στήθος και λίγο μεγαλύτερη από το κανομικό περιφέρεια.
στο 86 πάνω η άλλη Χριστίνα, πολύ μέτρια με απλό.
στο 66Δ, η Ελένη η ξανθιά με το ακάποτο.
στη Φωκαίας στο 17 η Τζούλια η άβυζη και σπυριάρα με φουλ.
στο 25 πάνω ένα αρκετά καλό αλλά με απλό, οπότε προσπέρασα.
στο 27 υπόγειο η Ειρήνη με την φαρδιά περιφέρεια και το φουλ.
απέναντι στο 24 η Μπάρμπορα. πως έγινε έτσι; κάποτε ήταν το στανταράκι μου. τώρα έκραζε αυτούς που δεν περνάγανε.
τελικά πέρασα για άλλη μια φορά στο 74 στην Αντζελα, όπου πέρασα πάλι πολύ καλά.
επειδή είναι η πέμπτη φορά που την πήρα, δεν πάει άλλο. θα ξεκόψω για λίγο για αποτοξίνωση!!!

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.965
Πόντοι
3.091
Στο λαβύρινθο της Φωκαίας, η Άννα τα έδωσε όλα στο σαλόνι. Με καβάλησε στα όρθια και κόντεψε να μου πετάξει τα μάτια έξω. Οι ρώγες της κάγκελο. Πρέπει να τη γουστάρει τη φάση, δεν το κάνει μόνο για να παρασύρει τον πελάτη. Από δίπλα η υπηρεσία να με κρατά και να με χαϊδεύει στο στήθος, ενώ η Άννα με έγδυσε, μου τον πέταξε έξω και τον έπαιζε. Αν έμπαινε συναγωνιστής εκείνη τη στιγμή, θα πάθαινε πλάκα! Τελικά ντύθηκα στα γρήγορα και η Άννα αποχώρησε εις τα ενδότερα, ενώ η υπηρεσία εξακολουθούσε να με χαϊδεύει στο στήθος. Έλα μουνί στον τόπο σου!

Τελικά δοκίμασα την προμίλφ Τάνια στο Φυλής 69β. Όμορφο σώμα, υπέροχος κώλος, ευγενική και καθαρή. Κρίμα που βιάζεται και σε αγχώνει. Θα το σκεφτώ πολύ να την ξανατιμήσω. Κρίμα και πάλι κρίμα.

kanon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2013
Κριτικές
8
Like
8
Πόντοι
1
Στο λαβύρινθο της Φωκαίας, η Άννα τα έδωσε όλα στο σαλόνι. Με καβάλησε στα όρθια και κόντεψε να μου πετάξει τα μάτια έξω. Οι ρώγες της κάγκελο. Πρέπει να τη γουστάρει τη φάση, δεν το κάνει μόνο για να παρασύρει τον πελάτη. Από δίπλα η υπηρεσία να με κρατά και να με χαϊδεύει στο στήθος, ενώ η Άννα με έγδυσε, μου τον πέταξε έξω και τον έπαιζε. Αν έμπαινε συναγωνιστής εκείνη τη στιγμή, θα πάθαινε πλάκα! Τελικά ντύθηκα στα γρήγορα και η Άννα αποχώρησε εις τα ενδότερα, ενώ η υπηρεσία εξακολουθούσε να με χαϊδεύει στο στήθος. Έλα μουνί στον τόπο σου!

δεν αφηνουν τετοια σκηνικα! μαλακια σου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
φωκαιας 25β ντιανα
71α χριστινα

king-033.gif

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
Εφυστικώθη.
Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι η Καίτη έχει τόσο μικρά - αναιμικά μασταράκια, που μπροστά της εγώ δείχνω βυζαράς...

Δάσκαλε!
Γιατί τόσο βραχεία ενημέρωση? Προχωρήσατε παρακαλώ σε περαιτέρω γλαφυρές λεπτομέρειες (καθότι ενδιαφέρομαι τα μάλα...)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom