Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (30 μέλη και 220 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στον Dawn να πω οτι είμαι καθηγητης της παλιάς σχολής τότε που οι μαθητές μάθαιναν γράμματα και έτσι έχω μείνει ακόμα στον πίνακα και την κιμωλία.Χε!Χε!

προφέσσορ, είσαι παλιάς σχόλης αλλα τα συνοδευτικά σχόλια σου είναι άκρως χρήσιμα. Το σωστό θα ήταν να σου δώσουν οι admins μια εφαρμογή ώστε να "παρεμβαίνεις" στις ενημερώσεις άλλων χρηστών προσθέτοντας συνοδευτικά σχόλια για την κάθε κοπέλα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Από την άλλη, η Νικολέτα είναι ηφαίστειο. Αυτή μάλιστα. Αυτή συμμετέχει. Παρόλο που έχει καλές σχέσεις και με τα ΣΜΝ ! ! ! !  :S

μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχει φάει κράξιμο απο κανένα...

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καταδρομική έφοδος σήμερα (που σημαίνει τσακ μπαμ μιας και δεν περίμενα σε όσα σπιτάκια ήταν στο δωμάτιο η πόρνη)στο Μεταξουργείο από 18:00-19:20

Ακομινάτου 2α και 2β κλειστά
Δεληγιώργη 39 κλειστό
Ιάσωνος 19α όροφος Δύο πουτανίτσες,μια εμφανίσιμη μαυρομάλλα κοντή/λεπτή και μια ξανθιά.Πρόσφεραν και παρτούζα
       1γ Η γνωστή ξανθιά με το piercing,εμφανίσιμη αλλά με όχι ωραία στήθος
       20α Λαρίσσα,η γνωστή ξανθιά με το piercing στον αφαλό και τα τατουάζ πατουσάκια
       20γ Κλειστό
       30β Μια μαυρομάλλα ώριμη σχετικά με 10 απλό και 15 κώλο
       37β Καστανομάλλα αλβανόφατσα με λεοπάρ εσώρουχα
       46+46α+46β κλειστά
       43 Γυφτορουμάννα αδύνατη και άβυζη
Καλλέργη 33 κλειστό εδώ και καιρό
Κεραμεικού 15β Skinny μαυρομάλλα με απλό πρόγραμμα,μια από τα ίδια και στον όροφο
          13γ Η παχουλή καστανόξανθη με το τελειωτικό στο βύζο
          13 Η Αντζέλικα,βυζαρού Ρουμάνα με καλές υπηρεσίες αλλά με το μαλάκα τσάτσο που βαράει πόρτες Χ
Κολοκυνθούς 63κλειστό
           38α Η Ελληνίδα Μαρία με το ακάποτο τσιμπούκι
           38β Το ξανθό Αλβανάκι από Κεραμεικού 15β
Κολωνού 11α Κλειστό
       15 Ξανθιά με άσχημο στήθος και κανονικό πρόγραμμα
       27β Η τζώρτζια από Κολοκυνθούς 63,ακάποτο τσιμπούκι και κώλο στα 15
       47 Ισόγειο μια μαύρη με μεγάλα βυζιά και στον όροφο η Εύα,αξιοπρεπής παρουσία ξανθιά με πεσμένο στήθος αλλά καλές υπηρεσίες.Πρώτος στην περιοχή του Μεταξουργείου την είχε πηδήξει ο αθάνατος Dirtyliving στο μπουρδελοχόστελ...Ήταν μαζί με μια χοντρή που δυστυχώς δε βλεπόταν.
       28 Όροφος η βυζαρού μελαχρινή από δεληγιώργη 30 και στον όροφο η Φαίδρα,βουλγαρογυφτάκι με σκυλέ πρόσωπο.Μέτρια θα τη χαρακτήριζα μιας και δε βγάζει το γαμημένο το σουτιέν.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Μια καστομάλλα gilf η οποία είχε και κορδέλα στο μαλλί της.
                  20 υπόγειο,η Γεωργία μελαχρινή με άσχημο πρόσωπο και χωρίς βυζί που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν ο strangekindofhuman δεν είχε γράψει πως είναι υπάκουη και δε διαμαρτύρεται ότι και αν της πεις,αν θα είχε πελατεία...
                  28α Η Βερονίκα,ακάποτο τσιμπούκι και τελειωτικό σε στόμα και βυζιά από τη bbw.

Αυτά για σήμερα.Έχω βαρεθεί να βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες,να τρώω φόλες και να κάνω τις ίδιες στάσεις.
Γιατί άραγε συνεχίζω και πηγαίνω?

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Ωραίος! Μα γιατί τα μπουρδέλα είναι σαν τα σουβλάκια. Τρώς, άλλη φορά θα 'ναι ωραία, άλλες όχι, αλλά ποτέ δεν τα βαριέσαι.
Και σου μενει και η συνηθεια.........
000000.jpg

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στην φυλής για την εφήμερη και πλασματική ηδονή. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ενημέρωση, διότι θα ήταν τουλάχιστον ασέβεια στους Farkeli,BMW,Xilnik,N.SMIRNI,PROFESSORX,SOTIROF,ΠΥΡΑΥΛΟ,ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ,KD (και sorry εαν ξεχνώ κάποιους),απλά θα ήθελα να επισημάνω ένα γεγονός που συνέβη. Κατά την διάρκεια της αναμονής εξόδου της τάνας από το δωμάτιο, είχα μια κλήση στο κινητό μου (το έχω πάντα στην δόνηση για να μην ενοχλώ).Το είδα λοιπόν και δεν απάντησα σεβόμενος την ησυχία και την αναμονή των άλλων. Τότε έγινε μεταξύ εμού και τσατσάς ο παρακάτω διάλογος:
-Τι είναι αυτό?
-Σαν τι μοιάζει?
-Κινητό είναι?
-Ναί
-Μας έχετε πρήξει με τα κινητά και τις κολοφωτογραφιες που τραβάτε συνέχεια. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να πάμε ούτε τουαλέττα.
-Κυρία μου δεν το έχω σαν φωτογραφική μηχανή, σαν τηλέφωνο το έχω.
-Καλά σας ξέρουμε όλους πια. Αλλά δεν σέβεστε τα κορίτσια που τα τραβάτε φωτογραφίες και μετα τις βάζετε στο ιντερνέτ.
-Είδες εσύ καμμία κοπέλλα εδώ να την φωτογραφίζω?
-Δεν λέω για σένα, για άλλους λέω. Αλλά έννοια σου και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε και ποιοί είναι.
-Γιατί τι θα γίνει σε λίγο καιρό?
-θα σας φωτογραφίζουμε εμείς
-Θα βάλετε κάμερες δηλαδή?
-........(σιωπή)

Λέτε να έχει προβληματίσει κάποιους η ενημέρωση αυτή που γίνεται εδώ και με τον τρόπο που γίνεται?
Απλά σαν γεγονός το αναφέρω για να το έχουν υπόψη τους οι πορνορεπόρτερς.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Λέτε να έχει προβληματίσει κάποιους η ενημέρωση αυτή που γίνεται εδώ και με τον τρόπο που γίνεται?
Απλά σαν γεγονός το αναφέρω για να το έχουν υπόψη τους οι πορνορεπόρτερς.

μα με ελάχιστες εξαιρέσεις, κανείς δεν βγάζει φωτογραφίες των κοριτσιών και να τις ανεβάζει εδώ. Εκτός και αν μπαίνουν πουθενά αλλού (σε άλλα sites, blogs κ.α.). Μσλάκινση πάθανε;

amantavros

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
na rotiso an kserei kanenas??
exo kolima na teleiono sto stoma se poia perioxi k se poia mpourdela to kanoun afto??
efxaristo poli!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πρόσωπο ιερόδουλης από κρυφή κάμερα ή κινητό δεν έχω δει ποτέ εδώ μέσα. Μόνο κάτι γαμήσια παλιότερα! :grin: Ίσα ίσα που sites σαν κι αυτά είναι η κύρια πηγή διαφήμισής τους. Επίσης, μέσα από τα sites αυτά, απενοχοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό ο μπουρδελιάρης, κι έγινε η επίσκεψη χόμπυ, διασκέδαση, κι όχι ενοχική πράξη στα κρυφά. Τώρα, πού και πού αν ανέβασε κάποιος μια φωτογραφία πλάτη κάποια ωραία κοπέλα, οκ, σιγά το πράγμα δηλαδή. Διαφήμιση της έγινε. Αγαπητές τσατσάδες, συμφωνώ μαζί σας ότι δεν είναι σωστό να φωτογραφίζονται κρυφά οι κοπέλες, αλλά μην ξεχνάτε ότι κι εσείς έχετε κάμερες στα σαλόνια. Θα μου πείτε για λόγους ασφαλείας οκ, αλλά ποιος θέλει να καταγράφεται σε βίντεος σε τέτοιους χώρους? Και ποιος μου λέει ότι δεν έχουν και τα δωμάτια κάμερες? Κι ας μην πούμε για τις άθλιες συνθήκες υγιεινής που έχουν τα περισσότερα μπουρδέλα...
υγ: Αμάνταυρε, τα "Τσιμπουκάδικα της Διδύμου" δεν πήραν τυχαία αυτή την ονομασία...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πρόσωπο ιερόδουλης από κρυφή κάμερα ή κινητό δεν έχω δει ποτέ εδώ μέσα. Μόνο κάτι γαμήσια παλιότερα! :grin: Ίσα ίσα που sites σαν κι αυτά είναι η κύρια πηγή διαφήμισής τους. Επίσης, μέσα από τα sites αυτά, απενοχοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό ο μπουρδελιάρης, κι έγινε η επίσκεψη χόμπυ, διασκέδαση, κι όχι ενοχική πράξη στα κρυφά. Τώρα, πού και πού αν ανέβασε κάποιος μια φωτογραφία πλάτη κάποια ωραία κοπέλα, οκ, σιγά το πράγμα δηλαδή. Διαφήμιση της έγινε. Αγαπητές τσατσάδες, συμφωνώ μαζί σας ότι δεν είναι σωστό να φωτογραφίζονται κρυφά οι κοπέλες, αλλά μην ξεχνάτε ότι κι εσείς έχετε κάμερες στα σαλόνια. Θα μου πείτε για λόγους ασφαλείας οκ, αλλά ποιος θέλει να καταγράφεται σε βίντεος σε τέτοιους χώρους? Και ποιος μου λέει ότι δεν έχουν και τα δωμάτια κάμερες? Κι ας μην πούμε για τις άθλιες συνθήκες υγιεινής που έχουν τα περισσότερα μπουρδέλα...
υγ: Αμάνταυρε, τα "Τσιμπουκάδικα της Διδύμου" δεν πήραν τυχαία αυτή την ονομασία...

θα έλεγα οτι η μπουρδελότσαρκα είναι ένα άρθρο στο Athens Voice μακρυά για να γίνει το νέο τρέντ της Αθήνας.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Έχουν γίνει πολλές εκπομπές για τα μπουρδέλα κλπ πάντα με λάθος προσέγγιση...Ότι εκεί πάνε οι παρακμιακοί, οι τελειωμένοι, όλα χωρίς προφύλαξη, με μουσική επένδυση θρίλερ η λυπητερής ταινίας...Ό,τι να'ναι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
υπάρχουν πολλοί μαλάκες...............
αυτό το σαίτ και τα μέλη του(βέβαια υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις)είναι απόδειξη ότι δεν ισχύουν όλα αυτά που θέλουν να παρουσιάσουν στα ρεπορτάζ.

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ότι εκεί πάνε οι παρακμιακοί, οι τελειωμένοι...
Γιατί στην (συντριπτική)πλειοψηφία ποιοι πάνε?Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά ο κανόνας αυτός είναι.Λυπάμαι.
Anyway δε συνεχίζω γιατί δε θέλω να είμαι εκτός και σας συνιστώ να ακολουθήσετε το παράδειγμα μου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom