Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (26 μέλη και 229 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.280
Πόντοι
3.091
Απόγευμα.
Δεν συνουσιάσθηκα, μόνο φωτογράφησα.

Είστε εσείς, κύριε, υπό το ίδιο ψευδώνυμο;

Να μου πει κάποιος, παρακαλώ, πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της η Μαρία από Διδύμου 7α. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Χθες το πρωί πήγα ξανά Αλκιβιάδου 16Γ μήπως πετύχω την Ανίτα, αλλά δούλευε η Κατερίνα . Κοντό μαλλί ξανθό προς το καφέ
Δεν δοκίμασα...

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
φιλος μου πηρε σημερα την ντενισα και δεν περασε καλα.. το λεω για να τονισω την υποκειμενικοτητα των συνευρεσεων

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
διάβασα τα σχόλια και απάντησα και εγώ. Αν όντως έγινε πρέπει να ντρέπεται που ανέβασε τέτοια κριτική. Ας παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγνώμη.  :'(

προφέσσορ, μου κάνει εντύπωση που επιμένεις Μεταξουργείο ενώ φαίνεται οτι σε πολλές περιπτώσεις δεν περνάς καλά. Έχεις σκεφτεί να κοιτάξεις προς Σταθμό Λαρίσης ή εναλλακτικά στη Φυλής;
Και απο εκεί περνάω. Πάντως το δεκάρικο το απαξιώνουν κανονικά στο Μετάξι!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
φιλος μου πηρε σημερα την ντενισα και δεν περασε καλα.. το λεω για να τονισω την υποκειμενικοτητα των συνευρεσεων
Kαλησπέρα. Σίγουρα είναι υποκειμενικές οι συνευρέσεις. Και όσο κι αν το ίδιο θερμές πρέπει να είναι οι κοπέλες με όλους τους πελάτες, αν ο πελάτης είναι πιο εμφανίσιμος, χαμογελαστός, ευγενικός, τότε είναι πιο πιθανό (όχι σίγουρο) η κοπέλα να "αποδώσει" καλύτερα. Εξαρτάται κι από μας η ποιότητα της συνεύρεσης. Βλέπω τους περισσότερους που μπαίνουν στα μπουρδέλα και σαλονάρει η κοπέλα, και ούτε γεια δεν λένε, ούτε καλημέρα, τίποτα. Πείτε ένα "καλημέρα", "καλησπέρα", κι αν δεν περάσετε ένα "ευχαριστώ - γεια σας", δεν θα πάθετε τίποτα. Σε ανθρώπους απευθύνεστε, όχι ζώα! Και πάλι υποθέσεις κάνω, γιατί κι οι κοπέλες πολλές φορές δεν τιμούν σωστά το 20αρικο. Με τη συγκεκριμένη δεν έχω πάει πάντως αν και πολύ όμορφη ομολογουμένως.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.219
Πόντοι
1.936
Χθες το πρωί πήγα ξανά Αλκιβιάδου 16Γ μήπως πετύχω την Ανίτα, αλλά δούλευε η Κατερίνα . Κοντό μαλλί ξανθό προς το καφέ
Δεν δοκίμασα...

Αννίτα αύριο ή μεθαύριο!Έλειπε στήν πατρίδα της η κοπέλα!
Όποιος πάλι γουστάρει την Βικτώρια την σπυριάρα που τα κάνει ΟΛΑ μα όλα,θα την βρεί στό Φώκαιας 27 υπόγειο.Αλκιβιάδου είναι η Κατερίνα η σέρβα και μια ανθυπομέτρια από το μεσσαίο μαγαζί της Αλκιβιάδου!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.075
Πόντοι
46.232
σωστά το έθεσες.
τα έχουμε ξαναπεί...άλλος για τα στάνταρ του και τα γούστα του μπορεί να περάσει καλά και άλλος όχι....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.075
Πόντοι
46.232
Kαλησπέρα. Σίγουρα είναι υποκειμενικές οι συνευρέσεις. Και όσο κι αν το ίδιο θερμές πρέπει να είναι οι κοπέλες με όλους τους πελάτες, αν ο πελάτης είναι πιο εμφανίσιμος, χαμογελαστός, ευγενικός, τότε είναι πιο πιθανό (όχι σίγουρο) η κοπέλα να "αποδώσει" καλύτερα. Εξαρτάται κι από μας η ποιότητα της συνεύρεσης. Βλέπω τους περισσότερους που μπαίνουν στα μπουρδέλα και σαλονάρει η κοπέλα, και ούτε γεια δεν λένε, ούτε καλημέρα, τίποτα. Πείτε ένα "καλημέρα", "καλησπέρα", κι αν δεν περάσετε ένα "ευχαριστώ - γεια σας", δεν θα πάθετε τίποτα. Σε ανθρώπους απευθύνεστε, όχι ζώα! Και πάλι υποθέσεις κάνω, γιατί κι οι κοπέλες πολλές φορές δεν τιμούν σωστά το 20αρικο. Με τη συγκεκριμένη δεν έχω πάει πάντως αν και πολύ όμορφη ομολογουμένως.
καλά τα γράφεις....

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.219
Πόντοι
1.936
:thumbsup:
καλά τα γράφεις....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Έτσι είναι!!Και οι τσατσάδες θέλουν την ευγένεια τους και τα κορίτσια!!!Λίγο πείραγμα,λίγο πλακίτσα,ένα κομπλιμέντο....!Και η μπουρδελότσαρκα θέλει λιγακι από δημόσιες σχέσεις λεβέντες μου!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Και απο εκεί περνάω. Πάντως το δεκάρικο το απαξιώνουν κανονικά στο Μετάξι!

βασικά μου κάνει εντύπωση που ενώ πολλοί συναγωνιστές αναφέρουν τίμιες και άξιες κοπελούδες δεν προσανατολίζεσαι προς τα εκεί που θα υπάρχει μια υποτυπώδης εγγύηση για την καλή απόσβεση του χρήματος σου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.075
Πόντοι
46.232
προφανώς και απ ότι έχει δείξει η πορεία του στο σάιτ , έχει κάποια στανταράκια αλλά κυρίως του αρέσει να δοκιμάζει..... 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom