Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (20 μέλη και 280 επισκέπτες)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Φίλε είδα κάτι φωτος από την ταινία που λές (Νίκη από Λάρισα, και καλά) και δεν μπορώ να σιγουριά...Αυτή στο 56 είναι πάντως πιο αδύνατη, με κόκκινα μαλλιά και έχει και ελίτσα πάνω από το στόμα, αληθινή-ψεύτικη δεν ξέρω...Τι να πω!
Ευχαριστώ ΒΚ!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Η τσατσά (στο 56) ήταν ευγενέστατη, όχι χοντρή και όχι ξυνή. Παιδιά, αν λέμε την ίδια μάλλον έκανε ριζικές αλλαγές! Εδώ "άλλαξε" και καταγωγή είπαμε! Άσε που μου 'πε ότι είναι καινούρια. Η πίπα της βέβαια πρόδιδε μεγάλη εμπειρία...Το site λιγάκι ζορίζεται σήμερα ή μου φαίνεται?

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Φίλε είδα κάτι φωτος από την ταινία που λές (Νίκη από Λάρισα, και καλά) και δεν μπορώ να σιγουριά...Αυτή στο 56 είναι πάντως πιο αδύνατη, με κόκκινα μαλλιά και έχει και ελίτσα πάνω από το στόμα, αληθινή-ψεύτικη δεν ξέρω...Τι να πω!
Ευχαριστώ ΒΚ!

Εγώ αυτή που λέω είναι αυτή στην ταινία στάνταρ πάντως.....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παιδιά, αν λέμε την ίδια μάλλον έκανε ριζικές αλλαγές! Εδώ "άλλαξε" και καταγωγή είπαμε! Άσε που μου 'πε ότι είναι καινούρια. Η πίπα της βέβαια πρόδιδε μεγάλη εμπειρία...Το site λιγάκι ζορίζεται σήμερα ή μου φαίνεται?
Έβαλε πολύ κρέμα,ψηλέ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Ευχαριστώ ΒΚ!
τα μαλλια αλλαζουν σε μια ωρα για τις γυναικες  :grin:
τωρα για την ελια μαλλον το μπερδεψες με το πιρσινγκ  :P

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Έβαλε πολύ κρέμα,ψηλέ?
Πλατς πλουτς δεν έκανε, αλλά είχε κρέμα, ναι...Πολύ ευγενική κοπέλα πάντως. Θα την ξαναεπισκευτώ να την προσέξω καλύτερα και θα την ρωτήσω και για τη ταινία πάντως! :grin:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Χαιρετω τους συμπολεμιστές ως νέος στο forum.
Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω εδώ αυτό που θέλω,αλλά πρέπει να βγώ και θέλω τη βοηθειά σας.
Λοιπόν ψάχνω την Ευα (ξανθό ρωσικκό μουνάκι)που πριν ενα μηνα ισως και παραπάνω βρισκόταν στο μπουρδελάκι στην κωνσταντινουπόλεως 166Β.
Αν ξέρετε που δουλεύει τώρα,βοήθήστε.
Καλωσήρθες.Ρώτα το μέλος Cheyenne.Αποκλείεται να μην ξέρει!

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω εδώ αυτό που θέλω,αλλά πρέπει να βγώ και θέλω τη βοηθειά σας.
Λοιπόν ψάχνω την Ευα (ξανθό ρωσικκό μουνάκι)που πριν ενα μηνα ισως και παραπάνω βρισκόταν στο μπουρδελάκι στην κωνσταντινουπόλεως 166Β.

Φιλαράκι το Ευάκι απο Ουκρανία εχει εξαφανιστεί απο Μετάξι κ απο το συγκεκριμένο μαγαζί ...Θα μας λείψει η ρουφοκαβλέτα ......Αν δώ τίποτα στέλνω μήνυμα .......

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μεταξουργείο 29/12/2012 στις 15:00

Κάποιος μακρινός θείος μου εξ αγχιστείας που δούλευε εμπειρικός καπετάνιος σε μικρές πορείες, με μικρά καράβια σε κάποια μεγάλα όνειρα,  μου έλεγε συχνά πυκνά να γαμάω όταν και όποτε αμφιβάλλω.

Ποτέ δεν κατάλαβα την αιτία συσχέτισης αυτών των περιπτώσεων.

Πέρασε ο καιρός και δεν τον ρώτησα να μου πει κάποια εξήγηση.

Κάποτε (όπως ήταν αναμενόμενο) o θείος μου, πέθανε. Και εγώ έμεινα με αρκετές αμφιβολίες αλλά και με την εντολή να γαμάω, όταν αμφιβάλλω.

Το Μεταξουργείο μοναχικό, μοναδικό και μονοσήμαντο (μου) προκαλεί σχεδόν όλες τις φορές πολυσήμαντες σκέψεις.

Πιθανόν να μην φταίει η περιοχή, πέρα από όσα η Ιστορία την έχει χρεώσει, αλλά η πολυσχιδής και πολυμερής (μου) αντίληψη.

Όμως, μέσα σε όλα αυτά τα μπερδέματα (μου) δεν ήταν κατορθωτό η δραστηριοποίηση (μου) σε ρουφιανιές. Φαίνεται ότι δεν ταιριάζει η ρουφιανιά με την αμπελοφιλοσοφομαλακία.

ΙΑΣΩΝΟΣ

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10229.jpg

Ιάσωνος 43
Χριστίνα χωρίς ποστίς αυτή την φορά άνετη στο κλίμα της πουτανιάς, λεπτή, μάλλον μέτρια προς κοντή, μικρά βυζιά και αχαλίνωτο μικροκαμωμένο κώ(ο)λο. Είναι τσιγγάνα (κατά δήλωση της) οπότε συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία.
Δεύτερη πορνο-δέσποινα κάπως γαματούλα ως προς την Χριστίνα ενώ θα φαίνονταν κανονική στα κιλά αν δούλευε μόνη της ή με κάποια άλλη συνηθισμένη κοπέλα, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου και μάλλον προκλητικά με ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο σε χαμηλή θέση.
Κάποιος που έμοιαζε με Σερβο-βόσνιο ρώτησε με πόσα δίνει τον κώ(ο)λο της η Χριστίνα και ο πουστρότσατσος του απάντησε ότι στα δέκα ευρώ τα κάνει όλα. Όπως (θα έπρεπε να) λέει και το τραγούδι στην τιμή το μόνο που δεν περιλαμβάνεται είναι ο καφές

Ιάσωνος 46 ισόγειο δεξιά
Κασσάνδρα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πρόσωπο με χαρακτηριστικά ροζιασμένης πουτανιάς, κάπως ψηλή (ή τουλάχιστον έτσι φάνταζε), με περίεργη οδοντοστοιχία, λεπτή και με κυφωτό κώ(ο)λο
Μαρία (νομίζω) μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, βουκολική πορνο-δέσποινα με Ρουμανο-τσιγγάνικα χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως γεματούλα και κάπως ψηλή με χαμηλοστεκούμενο φουσκωτό κώ(ο)λο

Ιάσωνος 46 ισόγειο αριστερά
Επεισοδιακή ξανθο-βαμμένη σκουρόχρωμη πεδινή, μέτρια προς κοντή στο ύψος, με αδιάφορα λοιπά χαρακτηριστικά προσώπου και σώματος. Προτιμήσαμε να ξαναβγούμε στην λυσσαλέα βροχή για την συνέχιση της αναζήτησης

Ιάσωνος 44
Ξανθιά κοπέλα μετακινούμενη από Ιάσωνος 46 όροφος, γλυκύτατη έκφραση με διάσπαρτη μελαγχολία και ελάχιστη οξυδέρκεια, κάπως μέτρια στο ύψος, γεματούλα με μικρά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο όλα μέσα σε ολόλευκο δέρμα

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10228.jpg

Ιάσωνος 37 ισόγειο
Αλβανίδα με σκούρα μαλλιά υγιή επιλέξιμα για διαφήμιση σαμπουάν, βουνίσια έκφραση με γνώσεις μαγειρικής, μέτρια στο ύψος, αποδεκτά βυζιά, κανονικά κιλά, λεπτή μέση και κώ(ο)λο σε χαμηλή θέση ως προς το κέντρο βάρους του σώματος της

Ιάσωνος 37 όροφος
Καινούργια γκόμενα με συνήθη χαρακτηριστικά καθημερινής παρουσίας που δεν είναι ότι το καλύτερο για μια πετυχημένη συνουσία, καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, κάπως μέτρια προς ψηλή, χορταστικό σώμα με λίγα άναρχα λιπάκια και στρουμπουλό κώ(ο)λο

Ιάσωνος 31 όροφος
Μαρία με ξανθά μαλλιά μέχρι τον αυχένα με φευγαλέο και φοβισμένο βλέμμα, μέτρια στο ύψος που ίσως σε ορισμένους να φαίνεται ψηλή, χορταστικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και χαμηλοστεκούμενο κώ(ο)λο σε προστασία κινέζικου σετ εσωρούχων

ΚΟΛΩΝΟΥ

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10224.jpg

Κολωνού 48
Τάνια με κοντά μαλλιά μέχρι τον αυχένα, σχεδόν προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, χορταστικό σώμα με στρουμπουλό κώ(ο)λο
Λάουρα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου ικανοποιητικό χαμόγελο, κάπως μέτρια προς κοντή με ανάλογο σωματότυπο όπως της Τάνιας αλλά λευκότερο δέρμα με συμπαθητικό κώ(ο)λο πάνω σε άσπρες γάμπες με διχτυωτές κάλτσες
Όσο περίμενα (μόνος και όχι μοναχικός) στο σαλόνι μπήκε ένας κοντοστούπης Θιβετιανός που κράταγε μια ομπρέλα όσο το μισό του μπόι κουβαλώντας μαζί του στο μπουρδελικό γιουρούσι του τον μακρινό του ξάδερφο που (σίγουρα) ήταν λιπόψυχος ιερομόναχος. Η τσατσά τον ρώτησε (στα Ελληνικά) την ηλικία του και αυτός απάντησε αν μπορούν να μιλήσουν στα Αγγλικά. Γύρισε η τσατσά προς εμένα και με ρώτησε αν ξέρω να μιλάω Αγγλικά. Της απάντησα ότι εδώ δεν έχω μάθει να μιλάω και να καταλαβαίνω τα Ελληνικά, τα Αγγλικά θα κοίταζα να μάθω;

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10227.jpg

Κολωνού 32 ισόγειο
Δυο εργαζόμενες φευγάτες και επεισοδιακές.
Η μια ψηλή με επεισοδιακή φάτσα και δραματοποιημένη έκφραση, μάλλον με χαλασμένα δόντια, κάπως ψηλή, λεπτή με μικρά βυζιά και άδοξο κώ(ο)λο
Η άλλη κοντή με κολασμένο πρόσωπο, κάπως κοντή, επίσης λεπτή με μικρά βυζιά και (επίσης) άδοξο κώ(ο)λο

Κολωνού 30 όροφος
Κρίνα από Κεραμεικού 15 όροφος και από Κολωνού 30 ισόγειο, με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες (παλαιότερα τα είχε μέχρι τα κωλομέρια), παρεξηγήσιμη έκφραση προσώπου, μάλλον μέτρια προς κοντή, αποδεκτές σωματικές αναλογίες με λεμονάτα βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
Ιωάννα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες (πιασμένα ψηλά σε κότσο όπως και την  προηγούμενη φορά) αξιόλογη παρουσία για το Μεταξουργείο και ειδικά για δέκα ευρώ, επίσης επιλέξιμη τόσο σωματικά όσο και υπηρεσιακά συγκριτικά με τις αντίστοιχες προτάσεις Φυλής και Λιοσίων. Δεν είχα γράψει κριτική παρά τις συστάσεις του lustforlife και του n.smirni ότι οι επιλέξιμες περιπτώσεις απαιτείται να γίνονται γνωστές στους συναδέλφους. Οπότε, θα γράψω αναλυτική και αντικειμενική κριτική αργότερα.  

Η παρούσα ενημέρωση θα μπορούσε να αφιερωθεί στους ρουφιάνους όλης της γης και πολύ περισσότερο στους ρουφιάνους που παραποιούν όσα λέγονται και όσα γίνονται.

Τους ρουφιάνους δεν τους συμπαθούσε ούτε ο θείος μου (ο καπετάνιος), όπως και τις Ιταλίδες πόρνες στο λιμάνι της Αγκόνας. Με την μόνη διαφορά ότι ήξερε γιατί δεν συμπαθούσε τους ρουφιάνους αλλά δεν ήξερε για ποιο λόγο δεν περνούσε καλά ακόμη και με την καλύτερη Ιταλίδα πόρνη.

Ελπίζοντας ότι το 2013 δεν θα είναι τόσο καταστροφικό όπως ισχυρίζονται αρκετοί να ευχηθώ σε όλους ότι καλύτερο και καλά γαμήσια.

Δικός σας πάντα, αμετάβλητος και αμετανόητος

F

Τσάμπα σωστός με το στανιό ...

blsbug

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:pipa1:
Φιλαράκι το Ευάκι απο Ουκρανία εχει εξαφανιστεί απο Μετάξι κ απο το συγκεκριμένο μαγαζί ...Θα μας λείψει η ρουφοκαβλέτα ......Αν δώ τίποτα στέλνω μήνυμα .......

Σ ευχαριστω φιλε,ναι σφύρα μου αν τη βρεις,οτι καλυτερο εχω γαμησι τον τελευταιο χρονο.
μου θυμησε καταστασεις 2001-2002 που ολα σχεδον τα μαγαζια ειχαν top μουνακια,και με καλη περιποιηση.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:pipa1:
Σ ευχαριστω φιλε,ναι σφύρα μου αν τη βρεις,οτι καλυτερο εχω γαμησι τον τελευταιο χρονο.
μου θυμησε καταστασεις 2001-2002 που ολα σχεδον τα μαγαζια ειχαν top μουνακια,και με καλη περιποιηση.
Ναι πράγματι!!!
Ωραίος!!!

:rockon:

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
farkeli η ενημέρωση σου με φωτογραφίες ημέρας του κάθε δρόμου απλά τα σπάει..... Συνέχισε έτσι και το 2013 ! ! ! Καλή χρονιά να έχεις ! ! ! ! ! ! ! ! !

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.043
Πόντοι
42.697

πριν 10 ημέρες περίπου ήταν στη θέση της (Κων/λεως 166Β)
λογικά εκεί θα την βρείς συνήθως σε απογευματινή ή νυχτερινη βάρδια εκτός και αν έφυγε χριστουγεννιάτικες διακοπές

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
farkeli η ενημέρωση σου με φωτογραφίες ημέρας του κάθε δρόμου απλά τα σπάει..... Συνέχισε έτσι και το 2013 ! ! ! Καλή χρονιά να έχεις ! ! ! ! ! ! ! ! !

Λες να το παω έτσι και το 2013 ;

:grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κορυφαίος ο farkeli για μια ακόμα φορά. Αναλυτικός σαν τον προφέσσορ και τον Τζούρα αλλα πιο ποιητικός/ρομαντικός.

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Δεν κέρω πώς ήταν πριν η τύπισσα, αλλά τώρα είναι πολύ όμορφη! Συστήνεται!

Θυμάμαι παλιά είχα πάρει μια Σούζη που δούλευε στο Φυλής 66Α(πιστεύω να εννοούμε την ίδια). Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση λόγω της ομορφιάς της. Από τις ομορφότερες που έχω δει στη Φυλής. Αυτό με ξεγέλασε εμένα και πέρασα μαζί της. Στο δωμάτιο ήταν πολύ ψυχρή και τυπική. Θυμάμαι ότι καθώς την έπαιρνα σε ιεραποστολική στάση της ζήτησα να αλλάξουμε και να την πάρω στα πλάγια. Πάω λοιπόν να την πάρω σε αυτή τη στάση(πρώτη φορά που δοκίμαζα τη συγκεκριμένη στάση) και αρχίζει να μου λέει με θυμωμένο ύφος ότι δεν έχω βάλει σωστά το σώμα μου και δεν μπορώ να την γαμήσω έτσι και διάφορες μαλακίες. Έτσι συνεχίσαμε σε άλλη στάση μέχρι να τελειώσω. Κατά τη διάρκεια της συνουσίας μου έδωσε την εντύπωση ότι το έκανε από αγγαρεία και περίμενε πως και πως να περάσει η ώρα και να φύγει χωρίς να έχει καμία συμμετοχή στην όλη πράξη. Όταν έφυγε από το δωμάτιο την άκουσα ότι φώναζε στο σαλόνι σε αυτούς που βρίσκονταν εκεί και έλεγε ότι αν δεν ξέρετε πως γίνεται μια στάση στο σεξ να μην τη δοκιμάζετε και να μην έρχεσται στα μπουρδέλα. Αν ήταν καμιά άλλη στη θέση της θα ήταν πιο πρόθυμη να σου δείξει αν ήθελες να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Τέλοσπάντων έγραψα πολλά και ίσως να κούρασα ορισμένους. Πάντως με τη συγκεκριμένη κοπέλα είχα μια από τις πιο άσχημες εμπειρίες μου σε οίκο ανοχής και σίγουρα δε θα τη συνιστούσα σε κανέναν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom