Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (9 μέλη και 148 επισκέπτες)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Σήμερα, βλέποντας τη χειμωνιάτικη βροχή, αποφάσισα να επισκευτώ τη ροζ οδό της Αθήνας, για μια ρομαντική συνεύρεση. Κατά τις 16:00, πάρκαρα εύκολα 2 δρόμους πιο πάνω από τη Φυλής,
image.jpg
και κατηφόρησα... Ο κόσμος λιγοστός και ο δρόμος υγρός.
image.jpg
Πλησίαζα σκεφτικός όλο και πιο κοντά το επίκεντρο του πληρωμένου έρωτα.
image.jpg
Ήμουν σχεδόν αποφασισμένος για το ποιον οίκο θα επισκευτώ, και πήγα σχεδόν καρφωτά στο καινούριο που άνοιξε στο νούμερο 56 μετά και την επικρότηση του σχεδίου από τον έμπειρο Cheyenne. Θέλησα, έτσι, να πω από κοντά, έμπρακτα, ένα "καλές δουλειές". Έφτασα έξω από το 56, έσπρωξα την πόρτα και μπήκα μέσα.
image.jpg
Με υποδέχτηκε η ευγενική τσατσά αναγγέλοντάς μου τη Σούζυ. Η Σούζυ είναι μια ψηλή κοπέλα, πολύ όμορφη, με μελαμψό δέρμα, από την Τσεχία όπως δηλώνει, μελαχρινοκόκκινα μαλλιά, πολύ καλό σώμα και όμορφο μουτράκι. Έδωσα το αντίτιμο στην τσατσά (20Ε) και πέρασα στο δωμάτιο, το οποίο ήταν σχεδόν επιπέδου studio...
image.jpg
Σημειώνω ότι η φωτό που επισυνάπτω το αδικεί κατάφορα μιας που τα blacklights και το άγχος της φωτός, αλλοίωσαν την ομορφιά του δωματίου. Στα του κρεβατιού τώρα...Γδύνομαι και περιμένω 1-2 λεπτάκια την κοπέλα. Έρχεται η Σούζυ, συστηνόμαστε, γδύνεται και ξαπλώνουμε. Μου ξεκαθάρισε ότι για λόγους υγιεινής δαχτυλάκια κλπ, δεν αφήνει. Οκ.... Αρχίζει κάποια προκαταρκτικά τα οποία ήταν μέτρια. Αυτά τα γνωστά πασαλείματα του σώματος με το χέρι-λες και κάποιος κάβλωσε ποτέ έτσι...Ας όψεται που ήμουν ήδη εγκεφαλικά φτιαγμένος από πριν. Η Σούζυ ρεφάρει με μια μαεστρική πίπα αφού μου πέρασε το προφυλακτικό με το στόμα (και το 'βαλε και σωστά-πράγμα σπάνιο). Εξαιρετική πίπα θα 'λεγα, με πονηρό βλέμμα ταυτόχρονα με γελάκια σεξουαλικά! Αφού της έγλυψα λίγο τα όμορφα και φυσικά βυζάκια (μετρίου μεγέθους), τη γυρνάω για πισωκολλητό. Πεντακάθαρες τρυπούλες και το δέρμα της λείο και απαλό! Αφού μπαινόβγαινα καμαρώνοντάς μας από τους καθρέφτες, τη γυρνάω για ιεραποστολικό αλλά πάνω στην εναλλαγή της πάτησα με το γόνατο κατά λάθος τα μαλλιά! Sorry ρε μωρό! Αρκετά καλή συμμετοχή εκ μέρους της μπορώ να πω. Έχει και μια sexy ελίτσα πάνω από το στόμα, όπως την κοιτάς από πάνω, αριστερά. Μετά από αρκετές διεισδύσεις, κι αφού ο χρόνος είχε περάσει κάπως, είπε να με επισπεύσει με μια χειρομάλαξη. Κρατώντας με το ένα τους όρχεις και το άλλο το πέος μπορώ να πω ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία. Δεν ήθελα όμως να τελειώσω με μαλακία κι έτσι τη σταμάτησα και της ζήτησα να ξαναπέσει στα 4 για να ολοκληρώσουμε έτσι. Όπερ και εγένετο. Μετά από λίγο τέλειωσα μέσα στην όμορφη τρυπούλα της...Σηκώθηκε πρώτη και πλύθηκε και ακολούθησα εγώ. Ο νιπτήρας ήταν πολύ καθαρός, είχε ένα μεγάλο ρολό κουζίνας και υγρά μαντηλάκια. Η κρεββατοκάμαρα πραγματικά ήταν πολύ καλή και τα σεντόνια πεντακάθαρα. Μου είπε ότι το μαγαζί δουλεύει εδώ και 2 εβδομάδες και της είπα να μεταφέρει τα εύσημα για το χώρο. Κι εκείνη μου είπε ότι είναι πολύ της καθαριότητας κλπ, με φίλησε κι αποχαιρετηθήκαμε... Πολύ καλή εμπειρία θα 'λεγα, με μία Σούζυ που δεν ξέρω αν και πού δούλευε πριν, αλλά αν βελτιώσει λίγο τα προκαταρκτικά της θα ανεβάσει πολύ τις μετοχές της στον χώρο αυτό! Καλό βράδυ...
υγ: Με συγχωρείτε για το ακανόνιστο ίσως σχήμα του post μου αλλά δεν ήξερα καλά με τις φωτός πώς να τις ανεβάσω κι εξού το αποτέλεσμα! Την επόμενη φορά καλύτερα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
Εγώ γιατί την είδα χτες κανονικά στο πόστο της? :think: Εξάλλου μία είναι η Ντενίσα της Φυλής (Φ66), σωστά?
εσύ είδες την Ντενίσα την Ρουμάνα...
πιό πάνω ρωτάνε για την Ντενίσα την τσέχα αποι Ρεμούνδου..........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
Πολύ καλή εμπειρία θα 'λεγα, με μία Σούζυ που δεν ξέρω αν και πού δούλευε πριν, αλλά αν βελτιώσει λίγο τα προκαταρκτικά της θα ανεβάσει πολύ τις μετοχές της στον χώρο αυτό! Καλό βράδυ...
υγ: Με συγχωρείτε για το ακανόνιστο ίσως σχήμα του post μου αλλά δεν ήξερα καλά με τις φωτός πώς να τις ανεβάσω κι εξού το αποτέλεσμα! Την επόμενη φορά καλύτερα!
ωραία προσπάθεια και σιγά σιγά θα βελτιώνεσαι........
η Σούζη είναι απο τις παλιές πια στην Φυλής.............δεν πρόκειται να βελτιώσει τα προκαταρκτικά της , έτσι ήταν πάντα και μέτα μην αγγίζεται...πάντως με τις πλαστικές έχει γίνει
πολύ μούναρος... πριν το "διάλειμμα"που έιχε κάνει δούλευε στο Φ66α.
αααααααααα και είναι απο Ρουμανία ή Αλβανία η Σούζη...όχι απο Τσεχία.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ωραία προσπάθεια και σιγά σιγά θα βελτιώνεσαι........
η Σούζη είναι απο τις παλιές πια στην Φυλής.............δεν πρόκειται να βελτιώσει τα προκαταρκτικά της , έτσι ήταν πάντα και μέτα μην αγγίζεται...πάντως με τις πλαστικές έχει γίνει
πολύ μούναρος... πριν το "διάλειμμα"που έιχε κάνει δούλευε στο Φ66α.
Έλα ρε...πάντως βυζάκια δε νομίζω να πείραξε.Μουτράκι, κούκλα. Ώστε είναι παλιά καραβάνα ε...Πάντως πλάκα πλάκα όλες Τσέχες δηλώνουν!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
έχει πειράξει βυζί και χείλη τουλάχιστον.........
δεν το κατάλαβες????

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
έχει πειράξει βυζί και χείλη τουλάχιστον.........
δεν το κατάλαβες????
Μήπως δεν λέμε για την ίδια? :think: Γιατί αν τα πείραξε, τουλάχιστον έγινε καλή δουλειά και δεν μοιάζουν ψεύτικα. Ούτε τα χείλια πολύ μεγάλα...Τι να πω. Μπορεί να έχω ακόμα πολλά να μάθω! Ειδικά τα βυζάκια νόμιζα ότι τα ξεχώριζα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
μπα μια είναι η Σούζι που δουλεύει στο Φ56...............

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Έλα ρε...πάντως βυζάκια δε νομίζω να πείραξε.Μουτράκι, κούκλα. Ώστε είναι παλιά καραβάνα ε...Πάντως πλάκα πλάκα όλες Τσέχες δηλώνουν!

Όντως φίλε, η πλειοψηφία έιναι "τσέχες" ρουμάνικης καταγωγής.....

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Μα να μην ακούσεις μία να σου πει "είμαι από Αλβανία"! Μόνο η Αμάντα και μαγκιά της, το 'λεγε.

blsbug

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω τους συμπολεμιστές ως νέος στο forum.
Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω εδώ αυτό που θέλω,αλλά πρέπει να βγώ και θέλω τη βοηθειά σας.
Λοιπόν ψάχνω την Ευα (ξανθό ρωσικκό μουνάκι)που πριν ενα μηνα ισως και παραπάνω βρισκόταν στο μπουρδελάκι στην κωνσταντινουπόλεως 166Β.
Αν ξέρετε που δουλεύει τώρα,βοήθήστε.

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Ευχαριστω Kopaskk, εχεις pm

τίποτα φίλε να 'σαι και να περνάς καλά!!!!!
Τα κατάφεερς τελικα ε? Ωραίος!!!!!

Ναι το 66Α έχει καλά δωματια, αν και λίγο μικρά βέβαια.... Παλιά με τη Σούζη είχα παέι αμέτρητες φορές εκεί.... Πράγματι μετά την προσθετική στήθους ξέφυγε κι αλλο από εμφάνιση..... Τώρα τελευταία είναι μελαχροινή λέτε, θα περάσω καποια στιγμη να δω αν της πηγαίνει....

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

Ευχαριστώ! Ναι, τελικά κατάφερα να τις ανεβάσω! Δεν λέμε για το 66α, για το 56 λέμε, το καινούριο όπου δουλεύει τώρα πια η Σούζυ. Πολύ καλός χώρος όντως! Δεν κέρω πώς ήταν πριν η τύπισσα, αλλά τώρα είναι πολύ όμορφη! Συστήνεται!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Μήπως δεν λέμε για την ίδια? :think: Γιατί αν τα πείραξε, τουλάχιστον έγινε καλή δουλειά και δεν μοιάζουν ψεύτικα. Ούτε τα χείλια πολύ μεγάλα...Τι να πω. Μπορεί να έχω ακόμα πολλά να μάθω! Ειδικά τα βυζάκια νόμιζα ότι τα ξεχώριζα!
για δες και το ερασιτεχνικο του σειρηνα να μας επιβεβαιωσεις οτι λετε την ιδια  :P
νομιζωοτι ειναι απο τα πρωτα 5η6 και νομιζω λεει λαρισα  :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
αυτή είναι βρέ..........Σούζη η πορνοστάρ.........

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Ευχαριστώ! Ναι, τελικά κατάφερα να τις ανεβάσω! Δεν λέμε για το 66α, για το 56 λέμε, το καινούριο όπου δουλεύει τώρα πια η Σούζυ. Πολύ καλός χώρος όντως! Δεν κέρω πώς ήταν πριν η τύπισσα, αλλά τώρα είναι πολύ όμορφη! Συστήνεται!

Α σόρρυ παρασύρθηκα γιατί στο 66Α πήγαινα εγώ τότε.... Ναί θα την ξανα-δοκιμάσω....  ;)

blsbug

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω τους συμπολεμιστές ως νέος στο forum.
Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω εδώ αυτό που θέλω,αλλά πρέπει να βγώ και θέλω τη βοηθειά σας.
Λοιπόν ψάχνω την Ευα (ξανθό ρωσικκό μουνάκι)που πριν ενα μηνα ισως και παραπάνω βρισκόταν στο μπουρδελάκι στην κωνσταντινουπόλεως 166Β.
Αν ξέρετε που δουλεύει τώρα,βοήθήστε.

Ξέρει κανείς ρε παιδιά?

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
KD ωραια ενημερωση :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom