Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (44 μέλη και 313 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βραδυνή βόλτα στη Φυλής και στους τριγύρω δρόμους, λίγο πριν την βροχή στις 22.00.
Αλκιβιάδου 16Γ Ψηλό milf, με καρέ καστανόξανθο μαλλί, έπαιζε και στη Φωκαίας 27Α.Φορούσε see through baby doll για ευνόητους λόγους.Άκωλη και συνεπώς αδιάφορη.
Αλκιβιάδου 16Β Δεν μπήκα.
Αλκιβιάδου 16Α Κλειστό.

Διδύμου 20 Μπήκα,αλλά δεν την θυμάμαι!
Διδύμου 18Β Δεν μπήκα.
Διδύμου 18Α Δεν μπήκα ούτε σ΄αυτό!
Διδύμου 16Α Αλίνα,η γνωστή φαρδοκώλα milf και η Βικτώρια νέα κοπέλα καστανόξανθη, αδύνατη, κοντή με σλάβικο πρόσωπο, μικρό βυζί αλλά και βαριεστημένο ύφος.Ο μόνος λόγος που δεν την γάμησα.Παραδόξως η τσατσά δεν ανακοίνωσε κάτι extra στο menu,
αν και συνηθίζεται στη Διδύμου γενικότερα.

Φυλής 40 Κλειστό.
Φυλής 54Β Δεν μπήκα.
Φυλής 56  Η Σούζη, ωραίο μαυρισμένο, πειραγμένο κορμί, αλλά πολύ σκοτάδι στο σαλόνι και δεν μπόρεσα να δω καλά το πρόσωπό της.Απλό στα 20Ε,
χωρίς 69 όπως τόνισε η τσατσά.Αμαρτία από το Θεό να μην γλείψεις τέτοιο κορμί και μουνί ...
Φυλής 66Δ Κλειστό.
Φυλής 66Α Η ψηλή Ρουμάνα και η κοντή Ρουμάνα.Κατά διατεταγμένα ζεύγη η Ντενίσα και η Νικολέτα.Απλό αμφότερες στα 20Ε.
Φυλής 59 Ψηλή με πεσμένο βυζί και κώλο που δούλευε και στο Φ67.Απλό στα 20Ε και αδιάφορη.
Πριν την εμφάνισή της ο κυρ-Βασίλης έδωσε ρεσιτάλ ... μαλακίας!Από τα λεγόμενά του νόμιζα ότι θα παρουσιαζόταν η Silvia Saint στα νιάτα της, αλλά άνθρακες ο θησαυρός.Απορώ ποιος μπαίνει με τα ίδια παραμύθια που λέει συνέχεια ...
Φυλής 61 Ψηλή, αδύνατη με μογγολικά χαρακτηριστικά Βουλγάρα, full πρόγραμμα, αλλά έντονη τριχοφυία σε ραχιαίους, χέρια και κοιλιακή χώρα ... Τόσο ακριβή είναι η αποτρίχωση?
Φυλής 65Α Κλειστό.
Φυλής 65Β Εμμανουέλα η γνωστή και μη εξαιρετέα.''Πονάει ο κώλος της'', γι΄ αυτό δεν κάνει πια πρωκτικό, όταν την ρώτησα.''Και εμένα η τσέπη μου'' της απάντησα ...
Με καληνύχτισε με φιλάκια, παρότι της την είπα!Καλό κορίτσι ...
Φυλής 67 Αντίνα ή κάτι τέτοιο.Οσοι γουστάρουν ξανθιές σκυλομούρες με πλαστικό βυζί ας μην την χάσουν!Οι υπόλοιποι ας ψάξουν αλλού ...
Φυλής 69Α Ξανθό μπάζο με κώλο στα 20Ε.Μόνιμη απογευματινή σαύρα του μαγαζιού.Απορριπτέα ...
Φυλής 69Β Μάγια.Ρωσίδα κατά την δήλωση της τσατσάς ...
Φυλής 71Α Δεν ανέβηκα, γιατί φαντάστηκα ότι θα ήταν η σκατόψυχη η τσατσά που δούλευε παλιά στην Τρούμπα ...
Φυλής 71Β Κλειστό.
Φυλής 74 Δεν μπήκα ... Ο Αλβανός, λεχριτοτσάτσος, ήταν έξω στην πόρτα και έξυνε, ο βρωμίλος, τα αρχίδια του.
Φυλής 80 Κατρίν με απλό στα 20Ε, και αλλοδαπή τσατσά με μολύβι και χαρτί στο χέρι!
Φυλής 84Α Δεν μπήκα, αλλά από τον τζερτζελέ που ακουγόταν μέχρι έξω, μάλλον ήταν η Σόνια η Ιταλίδα από Albania!
Φυλής 84Β Ξανθό, λεπτό, όμορφο τεμάχιο, νομίζω Ανέλλια ή κάτι τέτοιο ...
Φυλής 86Α Δεν την θυμάμαι την πουτάνα ... Μάλλον αδιάφορη!
Φυλής 109Α Δύο μέτριες προς αδιάφορες ...
Φυλής 109Β Άννα η αδύνατη πουτάνα με την φουστοζώνη ... Στα 20Ε, απλό?Ιδού η απορία ...
Φυλής 134 Ψηλή, μαύρο, σπαστό μαλλί, ωραία σκυλέ φάτσα, με ισορροπημένη σωματοδομή και σωστές αναλογίες απλό στα 20Ε.Κακώς που δεν την τίμησα!
Φυλής 134Α Η 2η Άννα της συνοικίας!Παλιό πουτανόσκυλο του πολέμου, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της!
Φυλής 134Β Αδιάφορη, απλό στα 20Ε!
Φυλής 136 Τρομακτικό πατσο-gilf από Πολωνία ... Τσάμπα τα σκαλιά που ανέβηκα ... Ήθελε και 20Ε η θείτσα ...

Αυτά! ... Φωκαίας δεν πήγα, βαρέθηκα!

Υ.Γ. Προς τους κύριους Zero Tolerance και bakalhs.
Το ''απόφθεγμα'' του Μ. Καραγάτση ότι

''Η μοίρα των ανθρώπων είναι ο θάνατος - Η μοίρα των Θεών είναι η λήθη''

σαφώς και δεν είναι δικό μου!
Βιαστήκατε να ρίξετε τη χολή σας ... Γιατί?

Επισκέπτης
Υ.Γ. Προς τους κύριους Zero Tolerance και bakalhs.
Το ''απόφθεγμα'' του Μ. Καραγάτση ότι

''Η μοίρα των ανθρώπων είναι ο θάνατος - Η μοίρα των Θεών είναι η λήθη''

σαφώς και δεν είναι δικό μου!
Βιαστήκατε να ρίξετε τη χολή σας ... Γιατί?

Δὲν ἐρρίψαμεν χολήν. Ἐπεσημάναμεν τὴν ἀπουσίαν τῆς πηγῆς εἰς τρόπον ὥστε νὰ δίδηται ἡ ἐντύπωσις πρωτοτύπου σκέψεως.

Επισκέπτης
Farkeli, οι φωτογραφίες σου, των ''βρεγμένων δρόμων το Μεταξιού'',(ωραίος τίτλος για μπουρδελοβιβλίο!), καταδεικνύουν πόσο καταθλιπτικοί είναι οι δρόμοι της Αθήνας, γενικότερα και του Μεταξουργείου, ειδικότερα!

Υ.Γ.Ωραία αναφορά για Μεταξουργείο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής 59 Ψηλή με πεσμένο βυζί και κώλο που δούλευε και στο Φ67.Απλό στα 20Ε και αδιάφορη.
Πριν την εμφάνισή της ο κυρ-Βασίλης έδωσε ρεσιτάλ ... μαλακίας!Από τα λεγόμενά του νόμιζα ότι θα παρουσιαζόταν η Silvia Saint στα νιάτα της, αλλά άνθρακες ο θησαυρός.Απορώ ποιος μπαίνει με τα ίδια παραμύθια που λέει συνέχεια ...
Όντως ο κυρ.Βασίλης έχει κουράσει......είναι γραφικός........πλέον! :crazy: :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Μπράβο "Άρη Βελουχιώτη" και "Farkeli" για τις πλήρεις ενημερώσεις από Φυλής και Μετάξι! Όσο για τις φωτός, νομίζω δίνουν έναν ατμοσφαιρικό χαρακτήρα στις περιγραφές και βοηθούν τον αναγνώστη να μπει πιο εύκολα στο κλίμα. Εγώ πάντως δεν τις βρίσκω μελαγχολικές και καταθλιπτικές, αλλά αντίθετα ρομαντικές. Όχι βέβαια, γιατί γίνεται ρομαντικός έρωτας με τις γυναίκες αυτές αλλά γιατί δίνουν την εικόνα μιας Αθήνας όπου κάποια πράγματα μένουν κλασσικά, αναλλοίωτα, και όπως και να το κάνουμε, στο χειμώνα ταιριάζει η βροχή...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
531
Like
75.880
Πόντοι
41.129
Και απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που κανουν τις ενημερωσεις!! Δεν ονοματιζω γιατι δε θελω να ξεχασω καποιον,και ειδικα τωρα το χειμωνα με το κρυο και τις βροχες το εργο ειναι πιο δυσκολο!Πριν βγω τσαρκα παντα κοιταζω τελευταιες ενημερωσεις να μην παω αδιαβαστος,με εχετε σωσει αρκετες φορες απο αδικες εξοδους.Και παλι μπραβο!

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
μετα από ενα καταπονημενο 8ωρο στη δουλεια σχολασα τωρα το πρωι στις 9 και κατεβηκα φυλης θελωντας να ''κλεισω'' το 2012 με μια επιτυχης συνευρεση

ο κοσμος ανυπαρκτος στην κυριολεξια στη φυλης,ειναι και χαλια ο δρομος αστα να πανε..
περασα στο στανταρ μου στη λαουρα στο φ86 πρωινη βαρδια

οπως παντα που με βλεπουνε τσατσα και κοπελα σκανε χαμογελο ξερωντας οτι θα περασω
ημουνα τρομερα φορτωμενος και αν και η συνευρεση ητανε επιτυχης με ενναλαγη 2 στασεων τελειωσα στο 4λεπτο 5λεπτο

αλλα για καποιο ανεξηγητο λογω νιωθω οτι εχω συνηθησει να ρισκαρω στο μεταξυ και καπου ετσουξε το 20ρικο

η επιροη τις κρισης σε εναν σερβιτορο? τι να πω

παντως ηθελα αυτη η συνευρεση να ειναι η τελευταια που θα ''κλεισω'' για το 2012 αλλα το πιο πιθανο ειναι να περασω απο μεταξυ και απογευμα και βραδυ και αυριο...

0αχ0α0χα0

ασχετο μεταξι αυτην την ωρα δεν ξερω αν ειναι ανοιχτα τα σπιτια,κρατω τις επιφυλαξεις μου.περασα μονο απο κολοκυνθους για να παω σπιτι μου και ητανε ολα κλειστα...(κολοκυνθους παντα) ιασωνος και περιξ δεν ειδα αλλα το ποιο πιθανο να ειναι κλειστα

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
πολυ ωραια η ενημερωση που κανετε παιδια, ειδικα τωρα με το κρυο και τη βροχη. σε ποια μπουρδελα με 20 ευρω , υπαρχουν εγχειρισμενες? ρωταω γιατι θελω να κανω μια επισκεψη σε ολα τα μπουρδελα που ειναι κοντα στη πλατεια βικτωριας για να δω ολες τις κοπελες απο κοντα, αλλα θελω να αποφυγω τις εγχειρισμενες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στη φυλης
Ξανθιπης 2 η γυρολογος αλεξανδρα δυστυχως..
65β η ξανθια μαρια απο γαλλια..σεξι εμφανιση,αλλα ψυχρο βλεμμα..
67 τζουλια με φουλ προγραμμα,η λεπτη ψηλη με το πυκνο καρρε κοντο μαλλι που ειδα απογευμα στο 59 τις προαλες
69α η τζουλιαννα,τα χουμε ξαναπει,σχετικα κοντη,με καλο στηθος και ζουμερο κορμακι
80 η μαιρη με τον αφρατο λατιν πισινο από φυλης 65α και 59 προσφατα
86α αντιαννα,το μελαγχροινο χυμωδες πιπινι
86β λαουρα σταθερα
59 ιζαμπελα,το μαυρο αλογο καταθεση,Φοβερο κορμι,προσωπο μετριο αλλα που να το προσεξεις..για δυνατες καταστασεις

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Χτες απογευμα με βροχη στην αρχη της απογευματινης στη φυλης περασα να δω τις καινουριες αλλα δεν ειδα κ πολλες δυστυχως

φυλης 61 υπογα γ τη ναταλι αλλα ηταν η τζουλια-τζουλιανα  με το πυκνο φουντωτο σγουρο μαλλι απο 67 , νομιζω με κωλο

φυλης 74 μια αδυνατη ξανθια με σχετικα κοντα μαλλια αλλα με ασχημα αδυνατο σωμα

φυλης 54 μια μελαχρινη, καλο σωματακι, συμπαθητικη

56 και 66 ακομα κλειστα, το 66α στις 6 ειχε ανοιξει

φωκαιας 17 η μαιρη απο το 71 κ παλιοτερα 65πανω.. την πηρα πισοκολλητα κ το φχαριστηθηκα γτ στηνοταν ωραια και εχει κ αφρατη κωλαρα.. εχω περασει μαζι της 4 φορες καλα και μια κακα

φωκαιας 19 μια ψηλη αλογα ξανθια με σχετικα κοντα μαλλια, η αντζελα? , με μικρο βυζι, ωραιο κωλο , στα υποψιννν

φωκαιας 25 πανω η μαρια? η γαλλιδα κ καλα, ξανθια με αφρατη κωλαρα

φωκαιας 25 κατω ιζαμπελα, την πρωτη φορα που την ειδα δεν μ αρεσε καθολου στο προσωπο, χτες μ αρεσε καπως περισσοτερο και επειδη ειναι μελαχρινη αλογα την εχω κι αυτη στα υποψιν

επικειται νεα καταθεση συντομα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που κανουν τις ενημερωσεις!! Δεν ονοματιζω γιατι δε θελω να ξεχασω καποιον,και ειδικα τωρα το χειμωνα με το κρυο και τις βροχες το εργο ειναι πιο δυσκολο!Πριν βγω τσαρκα παντα κοιταζω τελευταιες ενημερωσεις να μην παω αδιαβαστος,με εχετε σωσει αρκετες φορες απο αδικες εξοδους.Και παλι μπραβο!
Προσωπικά μου αρέσει η μπουρδελότσαρκα με βροχές, αστραπές και βροντές, οπότε μου είναι ιδιαίτερα εύκολο αυτό που φαντάζει δύσκολο.

Παρεμπιπτόντως νομίζω ότι μια επίσκεψη στην Ιωάννα (Κολωνού 30 όροφος, μεσημέρι) θα ήταν μια αξιόλογη επένδυση των δέκα ευρω.

Ας σημειωθεί ότι καλό θα ήταν στην περίπτωση που δεν είναι περιποιημένη ή με καλή διάθεση, να γίνει η επένδυση κάποια επόμενη ημέρα για ευνόητους λόγους.

Είναι γνωστό ότι οι επενδύσεις είναι περισσότερο ψυχολογία παρά οτιδήποτε άλλο.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.204
Πόντοι
9.575
Μιας και υπάρχουν καινούργιες μεταγραφές στην Φυλής, που αξίζουν δοκιμής (ίσως και τον τιμητικό τίτλο του "στανταρακίου"),
θα ήθελα να αναφέρω πως οι: Ιζαμπέλα (Φυλ. 59 & Φωκ. 25) και η Λίλυ (Φωκ. 74) είναι αξιόλογες παρουσίες . ..  .. .  .

Το θέμα είναι ότι:

a) Ο Αλμπάνι τσάτσος του Φ. 74 , ομοιάζει με τον Joe
1116189-rantamplam_y_dalton.jpg

έχει θέμα με την ώρα και στο 7-λεπτο φωνάζει την κοπέλα, αλλά και της την λέει για τυχόν "αργοπορία".
Φάτε τον ! ! !   :knuppel:

β) Ο τσάτσος της Μπάρπμαρας και τώρα της Ιζαμπέλας στο Φ. 59 & Φ. 25 , που ομοιάζει με τον Penguin
batmanreturns_penguin.jpg

είναι χαλαρός με τον χρόνο και μπράβο του ! ! !   :rockon:

Ένα μεγάλο μπράβο στους νέους ανταποκριτές του Κόκκινου Μετώπου . . . . .

Επισκέπτης
Μπράβο "Άρη Βελουχιώτη" και "Farkeli" για τις πλήρεις ενημερώσεις από Φυλής και Μετάξι! Όσο για τις φωτός, νομίζω δίνουν έναν ατμοσφαιρικό χαρακτήρα στις περιγραφές και βοηθούν τον αναγνώστη να μπει πιο εύκολα στο κλίμα. Εγώ πάντως δεν τις βρίσκω μελαγχολικές και καταθλιπτικές, αλλά αντίθετα ρομαντικές. Όχι βέβαια, γιατί γίνεται ρομαντικός έρωτας με τις γυναίκες αυτές αλλά γιατί δίνουν την εικόνα μιας Αθήνας όπου κάποια πράγματα μένουν κλασσικά, αναλλοίωτα, και όπως και να το κάνουμε, στο χειμώνα ταιριάζει η βροχή...

Ευχαριστώ KD!
Καλή, νέα χρονιά να έχουμε!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.737
Πόντοι
42.697
59 ιζαμπελα,το μαυρο αλογο καταθεση,Φοβερο κορμι,προσωπο μετριο αλλα που να το προσεξεις..για δυνατες καταστασεις
Πολυ καλη παρουσια!την τσεκαρα πριν λιγο.ρεσπεκτ!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.737
Πόντοι
42.697
Ένα μεγάλο μπράβο στους νέους ανταποκριτές του Κόκκινου Μετώπου . . . . .
Ωραιος αμαντεους!!!  ;)

Ρεσπεκτ και στον στιφλρερ1990 που ειχε καιρο να κανει ενημερωση.

Τωρα εχει σταματησει η βροχα και σε φυλης,διδυμου,αχαρνων και περιξ εχουν βγει οι πελατες σα τα σαληγκαρια...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μπράβο σε όλους τους συναγωνιστές για τις πολύ ωραίες ενημερώσεις...

Ειδικά τα σχόλια του Βελουχιώτη,ήταν όλα τα λεφτά...

Κ οι φωτογραφίες όμως συνθέτουν ένα πολύ ωραίο σκηνικό...

Επισκέπτης
Μπράβο σε όλους τους συναγωνιστές για τις πολύ ωραίες ενημερώσεις...

Ειδικά τα σχόλια του Βελουχιώτη,ήταν όλα τα λεφτά...

Κ οι φωτογραφίες όμως συνθέτουν ένα πολύ ωραίο σκηνικό...

Εσύ τα βρήκες, και έλεγα που τα έχασα, όλα τα λεφτά?  :grin:

'Ετσι είναι KRITIKOS1985, τα σχόλια είναι αυτά που κάνουν την Ημερήσια, πραγματική, Ενημέρωση, αλλιώς θα ήταν μια απλή παράθεση ονομάτων και σωματικών αναλογιών, των ''κορασίδων''!

Και όπως ξέρεις μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom