Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 641 άτομα (34 μέλη και 607 επισκέπτες)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Για τον Φανούρη κοίταξα εδώ στα smileys μήπως βρω κάποιο εικονίδιο υπόκλισης και σεβασμού, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Ενημερωτικότατος και με υψηλό επίπεδο γραφής, παιδείας και ήθους. Τα λόγια είναι περιττά! Λύστε μου ρε παιδιά όμως και μια απορία...Στο Φωκαίας 27Β που έχει και είσοδο στην Αχαρνών, μια κοπέλα ονόματι Χριστίνα δεν μοιάζει πολύ με την Ρωσίδα κοπέλα που είχαν συλλάβει τότε? Σκέφτηκα ότι πιο έμπειροι συναγωνιστές θα το είχαν επισημάνει αν ήταν αυτή, απλά η ομοιότητα μου 'κανε εντύπωση! :S  Καλό ξημέρωμα να 'χουμε!

Μοιάζουνε λίγο στο πρόσωπο, στο σώμα καμμία σχέση, αλλά δεν είναι η ίδια...

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
καλησπερα σας!στο μεταξουργειο στο δεκαρικο χωρις να κλαψω τα λεφτα μου. σε μιλφ καταστασεις τι εχετε να μου προτεινετε?στην πρωινη η απογευματινη βαρδια εαν ειναι δυνατον

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλησπερα σας!στο μεταξουργειο στο δεκαρικο χωρις να κλαψω τα λεφτα μου. σε μιλφ καταστασεις τι εχετε να μου προτεινετε?στην πρωινη η απογευματινη βαρδια εαν ειναι δυνατον
Διάβασε πιο πίσω ψηλέ,τα λένε ωραία - τα λένε αναλυτικά τα κομάντος....... :tits2:

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Μαγκες...φανταρος ειμαι..και εχω αδειουλα..οπως μπορειτε να καταλαβαιτε η καυλες ειναι στο φουλ...εχετε κατι δυνατο να προτεινετε απο φυλης 3η βαρδια???Αλιονα κλασσικα???Κατι αλλο???

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Μαγκες...φανταρος ειμαι..και εχω αδειουλα..οπως μπορειτε να καταλαβαιτε η καυλες ειναι στο φουλ...εχετε κατι δυνατο να προτεινετε απο φυλης 3η βαρδια???Αλιονα κλασσικα???Κατι αλλο???
Η Αλιόνα είναι μια πολύ καλή επιλογή φίλε, από 3η βάρδια δεν ξερω τι παίζει, αλλα αφού θα είναι η Αλιόνα όπως λένε στην ενημέρωση, να πας. Δεν βιάζεται καθόλου και θα σε ξετρελάνει, αν εισαι milfάκιας ειδικά θα πάθεις..... Πρόσεχε μόνο λόγω ανεβασμένης καύλας μην τελειώσεις στην  :pipa1: εκτός και όντως δεν ψήνεσαι για σεξ αλλά να ξέρεις μετράει και σε στησίματα η γκόμενα...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά είδα ένα μπουρδελάκι σχετικά καινούριο μάλλον στη Φυλής 56. Καλά, μιλάμε ο χώρος είναι σαν στούντιο. Η κοπέλα αρκετά καλή, όχι φοβερή, με 20 Ευρώ. Και δεν το βρίσκω στον κατάλογο του site. Εκτός κι αν κάνω λάθος το νούμερο... Έχει δοκιμάσει κανείς?

Ναι,Αλιόνα κλασικά. Μεγάλη και σίγουρη

Opeth,thanks.Έχεις δίκιο.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Κολοκυνθούς 38: Η Μαρία. Νεαρή ξανθιά κοπέλα με ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, όμορφο σοβαρό πρόσωπο, γεροδεμένο κορμί, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κωλαράκι. Απλό στα 10.
Ηταν και η συμπάθεια του ΠΥΡΑΥΛΟΥ. Η υπηρεσία που όταν φωνάζει την κοπέλα λέει..."Ελα γιαβρί μου!"
...

Για το "όμορφο σοαβαρό πρόσωπο", θα μου επιτρέψετε να έχω άλλη άποψη.

Όποιος καταφέρει και συνουσιασθεί στο συγκεκριμένο Οίκο, με τη Μαρία ως σπερματοδέκτη και την παράφρονα βοηθό να μπαινοβγαίνει στο δωμάτιο συνουσιών, είναι άξιος συγχαρητηρίων.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Για τον Φανούρη κοίταξα εδώ στα smileys μήπως βρω κάποιο εικονίδιο υπόκλισης και σεβασμού, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Ενημερωτικότατος και με υψηλό επίπεδο γραφής, παιδείας και ήθους. Τα λόγια είναι περιττά! Λύστε μου ρε παιδιά όμως και μια απορία...Στο Φωκαίας 27Β που έχει και είσοδο στην Αχαρνών, μια κοπέλα ονόματι Χριστίνα δεν μοιάζει πολύ με την Ρωσίδα κοπέλα που είχαν συλλάβει τότε? Σκέφτηκα ότι πιο έμπειροι συναγωνιστές θα το είχαν επισημάνει αν ήταν αυτή, απλά η ομοιότητα μου 'κανε εντύπωση! :S  Καλό ξημέρωμα να 'χουμε!
Έχεις δίκιο φίλε μου.Πριν από πολύ καιρό είχα πάει μαζί της κ μπαίνοντας μέσα μου θύμισε πάρα πολύ αυτή που συνέλαβαν τότε κ για μερικά δευτερόλεπτα αγχώθηκα αλλά φυσικά μου πέρασε μιας κ την ξέρω καλά...

Για λίγο όμως όντως κόλλησα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αν εσυ περνας καλα μαζι της τι σε νοιαζει τι ειναι? Δεν την εχω παρει ποτε, αρα μονο εικασιες μπορω να κανω. Παντως λαμβανοντας υποψη το γεγονος πως εχει δουλεψει στο τραβελαδικο της Εφεσου, την εμφανιση της που κατι δε μου παει καλα και το ρητο "οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια" θα σου ελεγα πως μαλλον ειναι εγχειρισμενη. ΑΛΛΑ οπως σου προειπα, μην τρελαινεσαι, στην τελικη τα εχει κοψει πλεον, με γυναικα πηγες οχι με ανδρα.
Έτσι ακριβώς...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παιδιά είδα ένα μπουρδελάκι σχετικά καινούριο μάλλον στη Φυλής 56. Καλά, μιλάμε ο χώρος είναι σαν στούντιο. Η κοπέλα αρκετά καλή, όχι φοβερή, με 20 Ευρώ. Και δεν το βρίσκω στον κατάλογο του site. Εκτός κι αν κάνω λάθος το νούμερο... Έχει δοκιμάσει κανείς?
Οντως, Φυλης 56, θα μπορουσε να θεωρηθει ή σαν 54Β.
Το παλιο σουβλατζιδικο εχει μεττραπει σε μπουρδελακι πλεον.
Η Σουζι εργαζ<ομενο κοριτσι, ερλετα αξιοπροσεκτη, χωρις εξτραδακια απ΄οτι μας ειπε η υπηρεσια.
Ο χωρος εξαορετικος, οπως ακροβως τα λες.

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
γνωριζει κανενας αν εχει ρωτησει γιατι εγω οποτε πηγαινω τυχαινω τη γνωστη τσατσα με το τραβελοειδες προσωπο και δεν μου απανταει...

γνωριζει κανενας ποτε γυριζει στο ποστο του το γλυκο μαρακι στο ιασωνος 33...? το εχω πεθυμιζει και μονο στη σκεψη των βυζιων της ξεροχυνω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.032
Πόντοι
41.129
το μαρακι μου ειχε πει οτι θα λειπει στις γιορτες,δε μου ειπε κριβως ημερομηνιες αλλα εγω οπως το καταλαβα μετα την πρωτοχρονια και βαλε...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Είναι 100% τραβέλι η Ελισάβετ. Μου το είπε ο ιδιοκτήτης... αλλά φαίνεται κιόλας...

Ισως στο μέλλον η Διεύθυνση μετονομάσει το παρόν νήμα σε "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα και τράβελους".

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
το μαρακι μου ειχε πει οτι θα λειπει στις γιορτες,δε μου ειπε κριβως ημερομηνιες αλλα εγω οπως το καταλαβα μετα την πρωτοχρονια και βαλε...

οχι ρε πουστη δια....πω το πεος μου θα πεσει σε καταθληψη...θα περασω απο τη λαουρα στη φυλης αυριο ελπιζω να ειναι εκει...θελω το 2012 να το κλεισω με καποια απο τα στανταρ μου και το μαρακι ητανε ενα απο αυτα..για μεταξυ

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
πώς ανεβάζω κάποιες φωτός? :think:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ευχαριστω Kopaskk, εχεις pm

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.032
Πόντοι
41.129
αυτη η κορινα στο ιασωνος οροφος κανει πολυ πορνοδιαστροφικες πιπες....μου τον ειχε πιασει και δε μπορουσα να τη σταματησω...χαχαχα αμα παρει φορα ειναι καλη !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom