zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
voice recordingΑυτά είναι μυστικά.............
voice recordingΑυτά είναι μυστικά.............
Για τον Φανούρη κοίταξα εδώ στα smileys μήπως βρω κάποιο εικονίδιο υπόκλισης και σεβασμού, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Ενημερωτικότατος και με υψηλό επίπεδο γραφής, παιδείας και ήθους. Τα λόγια είναι περιττά! Λύστε μου ρε παιδιά όμως και μια απορία...Στο Φωκαίας 27Β που έχει και είσοδο στην Αχαρνών, μια κοπέλα ονόματι Χριστίνα δεν μοιάζει πολύ με την Ρωσίδα κοπέλα που είχαν συλλάβει τότε? Σκέφτηκα ότι πιο έμπειροι συναγωνιστές θα το είχαν επισημάνει αν ήταν αυτή, απλά η ομοιότητα μου 'κανε εντύπωση! :S Καλό ξημέρωμα να 'χουμε!
Διάβασε πιο πίσω ψηλέ,τα λένε ωραία - τα λένε αναλυτικά τα κομάντος.......καλησπερα σας!στο μεταξουργειο στο δεκαρικο χωρις να κλαψω τα λεφτα μου. σε μιλφ καταστασεις τι εχετε να μου προτεινετε?στην πρωινη η απογευματινη βαρδια εαν ειναι δυνατον
Η Αλιόνα είναι μια πολύ καλή επιλογή φίλε, από 3η βάρδια δεν ξερω τι παίζει, αλλα αφού θα είναι η Αλιόνα όπως λένε στην ενημέρωση, να πας. Δεν βιάζεται καθόλου και θα σε ξετρελάνει, αν εισαι milfάκιας ειδικά θα πάθεις..... Πρόσεχε μόνο λόγω ανεβασμένης καύλας μην τελειώσεις στην εκτός και όντως δεν ψήνεσαι για σεξ αλλά να ξέρεις μετράει και σε στησίματα η γκόμενα...Μαγκες...φανταρος ειμαι..και εχω αδειουλα..οπως μπορειτε να καταλαβαιτε η καυλες ειναι στο φουλ...εχετε κατι δυνατο να προτεινετε απο φυλης 3η βαρδια???Αλιονα κλασσικα???Κατι αλλο???
Μαγκες...φανταρος ειμαι..και εχω αδειουλα..οπως μπορειτε να καταλαβαιτε η καυλες ειναι στο φουλ...εχετε κατι δυνατο να προτεινετε απο φυλης 3η βαρδια???Αλιονα κλασσικα???Κατι αλλο???
...
Κολοκυνθούς 38: Η Μαρία. Νεαρή ξανθιά κοπέλα με ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, όμορφο σοβαρό πρόσωπο, γεροδεμένο κορμί, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κωλαράκι. Απλό στα 10.
Ηταν και η συμπάθεια του ΠΥΡΑΥΛΟΥ. Η υπηρεσία που όταν φωνάζει την κοπέλα λέει..."Ελα γιαβρί μου!"
...
Έχεις δίκιο φίλε μου.Πριν από πολύ καιρό είχα πάει μαζί της κ μπαίνοντας μέσα μου θύμισε πάρα πολύ αυτή που συνέλαβαν τότε κ για μερικά δευτερόλεπτα αγχώθηκα αλλά φυσικά μου πέρασε μιας κ την ξέρω καλά...Για τον Φανούρη κοίταξα εδώ στα smileys μήπως βρω κάποιο εικονίδιο υπόκλισης και σεβασμού, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Ενημερωτικότατος και με υψηλό επίπεδο γραφής, παιδείας και ήθους. Τα λόγια είναι περιττά! Λύστε μου ρε παιδιά όμως και μια απορία...Στο Φωκαίας 27Β που έχει και είσοδο στην Αχαρνών, μια κοπέλα ονόματι Χριστίνα δεν μοιάζει πολύ με την Ρωσίδα κοπέλα που είχαν συλλάβει τότε? Σκέφτηκα ότι πιο έμπειροι συναγωνιστές θα το είχαν επισημάνει αν ήταν αυτή, απλά η ομοιότητα μου 'κανε εντύπωση! :S Καλό ξημέρωμα να 'χουμε!
Έτσι ακριβώς...Αν εσυ περνας καλα μαζι της τι σε νοιαζει τι ειναι? Δεν την εχω παρει ποτε, αρα μονο εικασιες μπορω να κανω. Παντως λαμβανοντας υποψη το γεγονος πως εχει δουλεψει στο τραβελαδικο της Εφεσου, την εμφανιση της που κατι δε μου παει καλα και το ρητο "οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια" θα σου ελεγα πως μαλλον ειναι εγχειρισμενη. ΑΛΛΑ οπως σου προειπα, μην τρελαινεσαι, στην τελικη τα εχει κοψει πλεον, με γυναικα πηγες οχι με ανδρα.
Εγώ γιατί την είδα χτες κανονικά στο πόστο της? Εξάλλου μία είναι η Ντενίσα της Φυλής (Φ66), σωστά?ειναι τσεχια από 20/12/2012 και έρχεται 20/01/2013
Οντως, Φυλης 56, θα μπορουσε να θεωρηθει ή σαν 54Β.Παιδιά είδα ένα μπουρδελάκι σχετικά καινούριο μάλλον στη Φυλής 56. Καλά, μιλάμε ο χώρος είναι σαν στούντιο. Η κοπέλα αρκετά καλή, όχι φοβερή, με 20 Ευρώ. Και δεν το βρίσκω στον κατάλογο του site. Εκτός κι αν κάνω λάθος το νούμερο... Έχει δοκιμάσει κανείς?
Είναι 100% τραβέλι η Ελισάβετ. Μου το είπε ο ιδιοκτήτης... αλλά φαίνεται κιόλας...
το μαρακι μου ειχε πει οτι θα λειπει στις γιορτες,δε μου ειπε κριβως ημερομηνιες αλλα εγω οπως το καταλαβα μετα την πρωτοχρονια και βαλε...
Πάτα "απάντηση" και θα σου έχει ενα εικονιδιάκι "εισαγωγή εικόνας"πώς ανεβάζω κάποιες φωτός?