Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (10 μέλη και 94 επισκέπτες)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Σήμερα στην πρωινή βάρδια στο Φυλής 86 το πάνω δούλευε ένα ωραίο μωρό με φουλ πρόγραμμα!!! ξέρει κανείς ποιά ήταν και αν αξίζει;
για άλλη μια φορά πέρασα με την Τζούλια στο 84 το κάτω.
αν έχει όρεξη, κάνει καλό γαμίσι!!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλ. 74: Λίλυ, ένα ξανθό Ρωσσάκι καλύγραμμο, πολλά υποσχόμενο. Εδοκιμάσθη επιτυχώς. Ο Αλβανός τσάτσος ενόχλησε την εκδιδόμενη επειδή έκατσε 12 λεπτά στο δωμάτιο μαζί μου. Βγαίνοντας, του την είπα σε άγριο τόνο. Καθώς επίσης και του εξήγησα ότι είναι διαφήμιση να κάθεται η κοπέλα στο δωμάτιο και να τιμάει τα 20€, σήμερον ημέρα. Ελπίζω να ακολουθήσετε το παράδειγμά μου και να σκίσετε την γάτα στον κοντό - μισή μπουκιά Αλβανό. Έλεος . . .  .
Respect............ :thumbsup:

Tony75gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες, ξυπνησα παλι με τρομερες καβλες. θα κατεβω πρωι πρωι περιοχη Φυλης για να σβησω τη φλογα του ποθου. ξερει κανεις να προτεινει μια καμπυλογραμμη μιλφ που τα κανει ολα, δηλ φουλ προγραμμα, προκαταρκτικα, γλωσσοφιλα τα παντα?

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
καλημερα συναγωνιστες, ξυπνησα παλι με τρομερες καβλες. θα κατεβω πρωι πρωι περιοχη Φυλης για να σβησω τη φλογα του ποθου. ξερει κανεις να προτεινει μια καμπυλογραμμη μιλφ που τα κανει ολα, δηλ φουλ προγραμμα, προκαταρκτικα, γλωσσοφιλα τα παντα?

ΠΩΛΙΝΑ  Αλκιβιαδου  16α

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Καλή είναι και η Ανίτα από Αλκιβιάδου 16Γ

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Σήμερα στην πρωινή βάρδια στο Φυλής 86 το πάνω δούλευε ένα ωραίο μωρό με φουλ πρόγραμμα!!! ξέρει κανείς ποιά ήταν και αν αξίζει;
για άλλη μια φορά πέρασα με την Τζούλια στο 84 το κάτω.
αν έχει όρεξη, κάνει καλό γαμίσι!!!!!

την λαουρα λες? πως ηταν εμφανησιακα?

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Όσοι ψάχνετε την Λάουρα/Μπάρμπορα Ίχα, από Φυλής 71 και άλλα, χτες μου είπε ότι βρίσκεται στην Αυστρία και δουλεύει σε στριπτιτζάδικο...

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
ιασωνος 33 δεν ειναι η μαρια ...ειναι  η ελισσαβετ 26 χρονων ξανθια απο σαλονικα που δουλευει βραδυ απενταντι συνηθως στο 30 οροφο

μια ερωτηση προς το κοινο η τουλαχιστον σε οσους την εχουνε δει και καταλαβανε ποια λεω...γιατι 2 φορες σε τσαρκα μου συναγωνιστες με παροτρινανε να μην παω λεγοντας μου την ιδια φραση " μην πας μην πας τραβελι ειναι"

ειμαι πελατης της εχω παει μαζι της 4-5 φορες και μια χαρα γυναικα μου φανηκε...

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4263611#msg4263611 date=1356689402]
ιασωνος 33 δεν ειναι η μαρια ...ειναι  η ελισσαβετ 26 χρονων ξανθια απο σαλονικα που δουλευει βραδυ απενταντι συνηθως στο 30 οροφο

μια ερωτηση προς το κοινο η τουλαχιστον σε οσους την εχουνε δει και καταλαβανε ποια λεω...γιατι 2 φορες σε τσαρκα μου συναγωνιστες με παροτρινανε να μην παω λεγοντας μου την ιδια φραση " μην πας μην πας τραβελι ειναι"

ειμαι πελατης της εχω παει μαζι της 4-5 φορες και μια χαρα γυναικα μου φανηκε...
[/quote]

Φίλε κι εγω σήμερα από εκεί γύρισα, έχω ξαναπάει άλλη μια φορά μαζί της, μάλλον είναι πρώην αγοράκι αλλά δεν της φαίνεται καθόλου.....

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Φίλε κι εγω σήμερα από εκεί γύρισα, έχω ξαναπάει άλλη μια φορά μαζί της, μάλλον είναι πρώην αγοράκι αλλά δεν της φαίνεται καθόλου.....

μην με τρελενεις...δεν θελω να καταπεσω στο να την ρωτησω ευθεως γιατι ντρεπομαι...αλλα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να εχει παει με πρωην αγορακι... δηλαδη αυτο που δαχτυλιαζα τι ητανε..?

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4263660#msg4263660 date=1356692771]
μην με τρελενεις...δεν θελω να καταπεσω στο να την ρωτησω ευθεως γιατι ντρεπομαι...αλλα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να εχει παει με πρωην αγορακι... δηλαδη αυτο που δαχτυλιαζα τι ητανε..?
[/quote]
Φίλε μη σε αγχώσω, γιατί κ εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος.....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4263660#msg4263660 date=1356692771]
[/quote]

μην τρελαινεσαι

www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%95%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%84/listingid:584/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%95%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%84/listingid:584/[/url]

www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%95%CE%BB%CE%AF%CE%B6%CE%B1/listingid:584/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%95%CE%BB%CE%AF%CE%B6%CE%B1/listingid:584/[/url]

www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9B%CE%AF%CE%B6%CE%B1/listingid:584/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9B%CE%AF%CE%B6%CE%B1/listingid:584/[/url]

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Φίλε μη σε αγχώσω, γιατί κ εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος.....

μακαρι γιατι θα πεσω σε καταθληψη...εκτος αυτου ...οπως εφευγα τωρα το πρωι απο το μαγαζι μου κανει ενας

"ψιτ ψιτ φιλε"
'ελα του λεω'

ρε συ αυτη σα τραβελι μου φανηκε η ειναι η ιδεα μου?
''οχι ρε συ του λεω...με τιποτα.."

να σε εμπιστευτω ? μου λεει

ναι ρε του λεω...εχω περασει 4-5 φορες και ειναι μια χαρα του λεω...

φανταζεστε να του φανηκε οτι οντος ειναι? θα με κυνιγαει σε ολο το μεταξθ μετα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.105
Πόντοι
42.697

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1

ουφ σαν καπως να υσηχασα...

αυτο που με ανχωεσε απο την αλλη ειναι οτι απο τις κριτικες που ειδα στο εφεσου αν οντος ειναι αυτη και τα σχολια των κριτικων οτι εδινε και το κωλι της και κατι ειδα οτι την πηρανε τα σκαγια στο προσωπο...
εγω το κωλι της σχετικα μικρο το ειδα και στο ιασωνος δεν νομιζω να το δινει αν και δεν ρωτησα...ουτε για ελευθερο στοματικο αν και με τετοια καυλα που μου βγαζει ανετα θα τον εδινα...
αν και επειδη με ξερει επειδη περναω μαζι της αρκετες φορες..παντα τελειωνω πολυ girlfriend φαση και ετσι

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ουφ σαν καπως να υσηχασα...

αυτο που με ανχωεσε απο την αλλη ειναι οτι απο τις κριτικες που ειδα στο εφεσου αν οντος ειναι αυτη και τα σχολια των κριτικων οτι εδινε και το κωλι της και κατι ειδα οτι την πηρανε τα σκαγια στο προσωπο...
εγω το κωλι της σχετικα μικρο το ειδα και στο ιασωνος δεν νομιζω να το δινει αν και δεν ρωτησα...ουτε για ελευθερο στοματικο αν και με τετοια καυλα που μου βγαζει ανετα θα τον εδινα...
αν και επειδη με ξερει επειδη περναω μαζι της αρκετες φορες..παντα τελειωνω πολυ girlfriend φαση και ετσι

Ριξε και μια ματια στο συγκεκριμενο θεμα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=163858.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=163858.0 [/URL] το site μας ειναι θησαυρος γνωσης  :rockon:

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Ριξε και μια ματια στο συγκεκριμενο θεμα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=163858.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=163858.0 [/URL] το site μας ειναι θησαυρος γνωσης  :rockon:

φιλε μου ευχαριστω για τη βοηθεια σου...αλλα δυστηχως μπερδευτικα περισσοτερο...αλλοι λενε ειναι αλλοι οχι....ο αλλος βριζει στη κριτικη της εφεσου αλλος λεει περασα υπεροχα...οι φωτος δεν με παραπεμπουν σε αντρα εγχειρισμενο...

ποια ειναι η δικη σ γνωμη? εγω τοσες φορες που εχω περασει μαζι της δεν διακρινα αυτο παντως...

σορρυ αλλα ειμαι και σχετικα απυρος..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4263747#msg4263747 date=1356697073]
φιλε μου ευχαριστω για τη βοηθεια σου...αλλα δυστηχως μπερδευτικα περισσοτερο...αλλοι λενε ειναι αλλοι οχι....ο αλλος βριζει στη κριτικη της εφεσου αλλος λεει περασα υπεροχα...οι φωτος δεν με παραπεμπουν σε αντρα εγχειρισμενο...

ποια ειναι η δικη σ γνωμη? εγω τοσες φορες που εχω περασει μαζι της δεν διακρινα αυτο παντως...

σορρυ αλλα ειμαι και σχετικα απυρος..
[/quote]

Αν εσυ περνας καλα μαζι της τι σε νοιαζει τι ειναι? Δεν την εχω παρει ποτε, αρα μονο εικασιες μπορω να κανω. Παντως λαμβανοντας υποψη το γεγονος πως εχει δουλεψει στο τραβελαδικο της Εφεσου, την εμφανιση της που κατι δε μου παει καλα και το ρητο "οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια" θα σου ελεγα πως μαλλον ειναι εγχειρισμενη. ΑΛΛΑ οπως σου προειπα, μην τρελαινεσαι, στην τελικη τα εχει κοψει πλεον, με γυναικα πηγες οχι με ανδρα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4263747#msg4263747 date=1356697073]

σορρυ αλλα ειμαι και σχετικα απυρος.
[/quote]

Aδερφε απο  τη  φωτο  που  ειδα  αν  προσεξεις  τα  δαχτυλα  των  χεριων  σε  παραπεμπουν  σε  δαχτυλα  μπετατζη  και  οχι  γυναικας  .
Αυτη  ειναι  η  γνωμη  μου  προσωπικα  δεν  την  ξερω........

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom