Σημερινή απογευματινή καμικάζι επιδρομή στα σοκάκια του έρωτα, ψάχνοντας "νέο" αίμα για δοκιμή . . .
(όρεξη για πεταμένα λεφτά, δλδ)
Μεταξουργείο
Μεγ. Αλεξ. 22α ις: μια καστανόξανθη κοπέλα με μπάσα φωνή, μέτρια, με κώλο
Λεν. 28 ις.: Μια μαυρομάλλα με επεισοδιακή φάτσα και καλούτσικο σωματάκι
Ιας. 33 1ος: Ένα καστανομάλλικο και άκωλο που από το δωμάτιο έφυγε σφαίρα προς το κουζινάκι . . . .
Ιας. 1γ: Μια ομορφούλα χαμογελαστούλα ξανθούλα με καμπύλες
Ιας. 19 ις: η Μαρίνα , ένα μαυροτσούκαλο κοντό, με Λατινοαμερικάνικα χαρακτηριστικά προσώπου, μικρό βυζί, με υπέροχο κωλαράκι που το δίνει.
Πέρασα, που να μην έσωνα, και το μετάνιωσα. Έρχεται η κοπελιά, κάθεται κάθετα σε μένα και αφού έπαιξε λίγο με το βιολί μου, φόρεσε καπότα και ξεκίνησε μια αδιάφορη πίπα. Πήγα να την φιλήσω στα πλευρά της και να την ξαπλώσω , ώστε να αναλάβω εγώ τα ινία της συνεύρεσης. Κάπου εκεί μου λέει ότι απαγορεύει τα φιλιά στο στήθος. Γιατί? Γιατί πολλοί αλλοδαποί/Πακιστανοί φιλάνε, οπότε για την δική μας ασφάλεια δεν το παρέχει. Οπότε τι άλλο απαγορεύει? Και το 69 . . Ωραία, μπορείς να πάρεις τον πούλο και θα προτιμήσω να πάω με πλαστική κούκλα.
Κολ. 11 1ος: Μια μαυρούλα
Κολ. 11 ις: Μι μεγαλοκοπέλα
Κολ. 30β 1ος: η Ιωάννα και μια τσουπωτή κοπελίτσα
Κολ. 32γ : η Αλβανίδα από απέναντι, αδύνατη με καρέ μαλλάκι και φουλ πρόγραμμα
Κολ. 27γ ις: η Ουάννα
Κολ. 27β: Μια επιλέξιμη ΜΙΛΦ με καλό σωματάκι. Είπα λοιπόν να την δοκιμάσω μιας και δεν υπήρχε κάτι σε νεότερη ηλικία. Πούτσες μπλέ! Την είδα 2 φορές πριν περάσω και θυμάμαι πολύ καλά στην πρώτη μου βόλτα ότι η γριά τσα2 με τα μπλέ μάτια ότι στο πρόγραμμα συμπεριέλαβε και το 69 ! ! ! Μετά την πρώτη φόλα, ξαναπέρασα και είπα να περάσω με ένα μιλφάκι. Έρχεται στο δωμάτιο και με εσώρουχα ακόμα, κάθισε κάθετα σε μένα και έπαιξε με το βιολάκι μου (κάπου το έχω ξαναδεί το έργο). Αμέσως σηκώνομαι και την φιλάω στην μέση της. Αμέσως τινάζεται και μου λέει δεν κάνει φιλάκια. Τότε μωρή, τι πλήρωσα? Μόνο για σέξ! Σεξ με άνθρωπο ή με την μπρίζα ?? ? Ούστ , που θα μας περάσεις και για μαλάκες! Πήραμε το λεφτά μας πίσω, ξεχέσαμε και τις δυο άλλη μια φορά , βαρέσαμε και την πόρτα φεύγοντας και βουρ για Φυλής.
Φυλής
Φυλ. 61: Ναταλύ, ένα καινούργιο, χαμογελαστό, ευγενέστατο , αδύνατο πορνίδιο. Εδοκιμάσθη επιτυχώς.
Φυλ. 74: Λίλυ, ένα ξανθό Ρωσσάκι καλύγραμμο, πολλά υποσχόμενο. Εδοκιμάσθη επιτυχώς. Ο Αλβανός τσάτσος ενόχλησε την εκδιδόμενη επειδή έκατσε 12 λεπτά στο δωμάτιο μαζί μου. Βγαίνοντας, του την είπα σε άγριο τόνο. Καθώς επίσης και του εξήγησα ότι είναι διαφήμιση να κάθεται η κοπέλα στο δωμάτιο και να τιμάει τα 20€, σήμερον ημέρα. Ελπίζω να ακολουθήσετε το παράδειγμά μου και να σκίσετε την γάτα στον κοντό - μισή μπουκιά Αλβανό. Έλεος . . . .
Φωκ. 25 ισ.: Ισαμπέλλα μέσα στην καύλα
Φωκ. 25 1ος: Μάλλον η Φλόρα με το προβληματάκι στην μέση και φουλ πρόγραμμα. Μιας και είναι γιορτές, είπα να περάσω. Ωραίο ,καλύγραμμο, καθαρό σωματάκι, ωραίο μουτράκι, αλλά βιαστικό σε βαθμό σπασαρχιδισμού. Δεν το χάρηκα, δεν συνέχισα πέραν της χαριτωμένης πίπας, αλλά είναι γλυκούλα.
Αυτά . . .