Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Δυο λογια γι αυτα που υποπεσαν στην αντιληψη μου, στην σημερινη Χριστουγεννιατικη εξοδο μου, καθοτι ειμαι πτωμα απο δυο χερια που πεταξα και βαριεμαι να γραφω!!!Το Λελας ηταν κλειστο(θα ανοιξει παλι;;; καθοτι δεν ειδα... να εχει την σελιδα του στο ******* που συνηθως την ειχε και εγραφε... τις ωρες και τις εργαζομενες)....στην συνεχεια περασα απο Δ.97...ηταν η Ντιανα(λογο οτι μενω κοντα στην οδο Δροσοπουλου.. την εχω παρει μπολικες φορες στο παρελθον την συγκεκριμενη εργαζομενη) δεν ειχε πελατη και μπηκα και της πεταξα ενα χερι με την ησυχια μου(χρονος παραμονης μου στο δωματιο 22' λεπτα... το μαλλι 25 ευρω)...μετα φευγοντας παρατηρησα την πινακιδα εξω απο το διπλανο στουντιο Δ95...τωρα ονομαζεται "studio Amnesia" κλειστο ηταν...αλλαξαν την πινακιδα μονο προς το παρον..χαχαχα!!..Στην συνεχεια κατεβαινω στο Joys Πλατεια Αμερικης καθησα τσιμπησα κατι και ενιωσα παλι σηκωμαρες(εκανα την μαλακια και πηρα τις προαλλες ενα κιλο καρυδια απο την λαικη και τα ετρωγα σαν φυστικια..χαχαχα) και τραβαω για Αχαρνων...το 106 στουντιο κλειστο...το μπουρδελο Αχαρ 85 και αυτο κλειστο...μπαινω στην Φωκαιας δεν μπηκα μεσα σε ολα....θα γραψω τι υποπεσε στην αντιληψη μου...η Βικτωρια(ρωτουσα εγω, να μου πουν τα ονοματα τους... δηλαδη τα ψευδωνυμα τους), ωραιο προσωπακι...αλλα ειχε πολλα σπυρια στο κωλο της και δεν διανοηθηκα να περασω στα ενδοτερα....στο πλαινο η Εμμυ...μαλλον Αλβανιδα μου φανηκε και στο Φ25 αν θυμαμαι καλα το νουμερο μια Φλωρα εμενα δεν μου αρεσε!!!Ολες αυτες με 20 ευρα!!!...Συνεχιζω για Φυλης μπαινω στο 59..ειχε κοσμο...μια μικρη μελαχροινη βγηκε μετα απο ωρα...και την εκαναν ολοι για αλλου...γιατι τωρα αγνωστο...ο τσατσος εκει.... κατι δεν μου αρεσε σε αυτον!!!...Και τελειωνω με την δευτερη καταθεση μου!!!Ηταν στο Φ80 μια Ρουμανα Κατριν ψηλη με ωραιο φυσικο στηθος οπως το θελω και ομορφο προσωπο(ηλικια την εκοψα γυρω στα 24)!!!Εδωσα τα 20 ευρω περασα σ' ενα δωματιο δεν ειχε πελατες την ωρα που μπηκα..μετα που εφυγα ειχε...η κοπελλα τα εδωσε ολα στο δωματιο μεσα με υπομονη καθοτι ειχα κανει μια καταθεση στην Ντιανα...και με βοηθησε οι αλλαγες στασεων που μου εκανε και εφτασα σε δευτερος ωραιο τελος ερωτικης πραξης!!!...Η Κατριν μου αρεσε πολυ...και θα ξαναπαω παλι...ειναι μου ειπε οταν την ρωτησα... απογευματα στο Φυλης 80!!!Καλο βραδυ συναγωνιστες.... να την πεσω και λιγο να δω καμμια ταινια τωρα!!!Η Ντιανα κανει στοματικο ακαποτο τα αλλα ολα με προφυλαξη..και στην Κατριν που πηγα σημερα για πρωτη φορα(μουναρος) και το στοματικο και τα παντα με προφυλαξη αλλα και με διεκοπτε στην ερωτικη παραξη να δει αν ειναι στην θεση του το προφυλακτικο(μια φορα μονο εγινε αυτο) δεν με ενοχλησε απεναντιας με ευχαριστησε που καταλαβα οτι νοιαζεται και η κοπελλα αυτη για να προστατευει την υγεια της!!!...Respect απο μενα στο μουναρο Κατριν(ανετα στεκεται και σε στουντιο η συγκεκριμενη κατα την εκτιμηση μου)!!!Σημερα ομως,οπως εγραψα παραπανω με 20 ευρω την απολαυσα!! καθησε 15 λεπτα της ωρας στο δωματιο!!(Η εξοδος μου ηταν μεταξυ 19.10'..Δ97 Ντιανα και τελειωσε στο Φ.80 στις 21.00' πανω κατω)!