Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 228 άτομα (30 μέλη και 198 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δυο λογια γι αυτα που υποπεσαν στην αντιληψη μου, στην σημερινη Χριστουγεννιατικη εξοδο μου, καθοτι ειμαι πτωμα απο δυο χερια που πεταξα και βαριεμαι να γραφω!!!Το Λελας ηταν κλειστο(θα ανοιξει παλι;;; καθοτι δεν ειδα... να εχει την σελιδα του στο ******* που συνηθως την ειχε και εγραφε... τις ωρες και τις εργαζομενες)....στην συνεχεια περασα απο Δ.97...ηταν η Ντιανα(λογο οτι μενω κοντα στην οδο Δροσοπουλου.. την εχω παρει μπολικες φορες στο παρελθον την συγκεκριμενη εργαζομενη) δεν ειχε πελατη και μπηκα και της πεταξα ενα χερι με την ησυχια μου(χρονος παραμονης μου στο δωματιο 22' λεπτα... το μαλλι 25 ευρω)...μετα φευγοντας παρατηρησα την πινακιδα εξω απο το διπλανο στουντιο Δ95...τωρα ονομαζεται "studio Amnesia" κλειστο ηταν...αλλαξαν την πινακιδα μονο προς το παρον..χαχαχα!!..Στην συνεχεια κατεβαινω στο Joys Πλατεια Αμερικης καθησα τσιμπησα κατι και ενιωσα παλι σηκωμαρες(εκανα την μαλακια και πηρα τις προαλλες ενα κιλο καρυδια απο την λαικη και τα ετρωγα σαν φυστικια..χαχαχα) και τραβαω για Αχαρνων...το 106 στουντιο κλειστο...το μπουρδελο Αχαρ 85 και αυτο κλειστο...μπαινω στην Φωκαιας δεν μπηκα μεσα σε ολα....θα γραψω τι υποπεσε στην αντιληψη μου...η Βικτωρια(ρωτουσα εγω, να μου πουν τα ονοματα τους... δηλαδη τα ψευδωνυμα τους), ωραιο προσωπακι...αλλα ειχε πολλα σπυρια στο κωλο της και δεν διανοηθηκα να περασω στα ενδοτερα....στο πλαινο η Εμμυ...μαλλον Αλβανιδα μου φανηκε και στο Φ25 αν θυμαμαι καλα το νουμερο μια Φλωρα εμενα δεν μου αρεσε!!!Ολες αυτες με 20 ευρα!!!...Συνεχιζω για Φυλης μπαινω στο 59..ειχε κοσμο...μια μικρη μελαχροινη βγηκε μετα απο ωρα...και την εκαναν ολοι για αλλου...γιατι τωρα αγνωστο...ο τσατσος εκει.... κατι δεν μου αρεσε σε αυτον!!!...Και τελειωνω με την δευτερη καταθεση μου!!!Ηταν στο Φ80 μια Ρουμανα Κατριν ψηλη με ωραιο φυσικο στηθος οπως το θελω και ομορφο προσωπο(ηλικια την εκοψα γυρω στα 24)!!!Εδωσα τα 20 ευρω περασα σ' ενα δωματιο δεν ειχε πελατες την ωρα που μπηκα..μετα που εφυγα ειχε...η κοπελλα τα εδωσε ολα στο δωματιο μεσα με υπομονη καθοτι ειχα κανει μια καταθεση στην Ντιανα...και με βοηθησε οι αλλαγες στασεων που μου εκανε και εφτασα σε δευτερος ωραιο τελος ερωτικης πραξης!!!...Η Κατριν μου αρεσε πολυ...και θα ξαναπαω παλι...ειναι μου ειπε οταν την ρωτησα... απογευματα στο Φυλης 80!!!Καλο βραδυ συναγωνιστες.... να την πεσω και λιγο να δω καμμια ταινια τωρα!!!Η Ντιανα κανει στοματικο ακαποτο τα αλλα ολα με προφυλαξη..και στην Κατριν που πηγα σημερα για πρωτη φορα(μουναρος) και το στοματικο και τα παντα με προφυλαξη αλλα και με διεκοπτε στην ερωτικη παραξη να δει αν ειναι στην θεση του το προφυλακτικο(μια φορα μονο εγινε αυτο) δεν με ενοχλησε απεναντιας με ευχαριστησε που καταλαβα οτι νοιαζεται και η κοπελλα αυτη για να προστατευει την υγεια της!!!...Respect απο μενα στο μουναρο Κατριν(ανετα στεκεται και σε στουντιο η συγκεκριμενη κατα την εκτιμηση μου)!!!Σημερα ομως,οπως εγραψα παραπανω με 20 ευρω την απολαυσα!! καθησε 15 λεπτα της ωρας στο δωματιο!!(Η εξοδος μου ηταν μεταξυ 19.10'..Δ97 Ντιανα και τελειωσε στο Φ.80 στις 21.00' πανω κατω)! :)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.654
Πόντοι
41.129
ειναι καιρο εκει η κατριν....ειναι πολυ καλη σε εμφανιση,μιας και μου την θυμησες λεω να την επισκεφτω και εγω λιαν συντομως !! μου ελειψαν οι βυζαρες της...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ειναι καιρο εκει η κατριν....ειναι πολυ καλη σε εμφανιση,μιας και μου την θυμησες λεω να την επισκεφτω και εγω λιαν συντομως !! μου ελειψαν οι βυζαρες της...
Δεν το ηξερα οτι και στα μπουρδελα βρισκεις σημερα καλες περιπτωσεις!!...Συνηθως πηγαινα στα στουντιο στο παρελθον σαν βλακας που ημουνα.....τωρα παιρνω τα ποδαρακια μου στους ωμους και μονος μου ψαχνω στα μπουρδελα για τιποτα που να αξιζει τα λεφτα του!!!...Μου αρεσε πολυ η Κατριν....βαζει κατω πολλα στουντιοκοριτσα!!!....Στην πιπα μονο, πιο πολυ χερι εβαζε....αλλα της το σταματησα εγω ευγενικα!!!...Το σωμα της ειναι αριστουργημα και δεν βιαζεται στο δωματιο μεσα!!Τουλαχιστον απο την δικη μου επισκεψη..... αυτη την γνωμη σχηματισα για πρωτη φορα που την συναντησα!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.187
Πόντοι
46.232

βόλτα στην τρίτη βάρδια(00.10-01.45) στο μεταξουργείο μαζί με τον Akis30 ,ενημέρωση απ όλα όσα ήταν ανοικτά...να επισημάνω ότι για μια ακόμη φορά είχε μπάζα σε ποσοστό 90% ,
ενώ αξιοσημείωτο ήταν ότι είχε πάρα πολύ κόσμο(μόνο μάτι οι περισσότεροι)που μου θύμισε Σαββατόβραδο το 2010...... 

Ιάσωνος 19α κάτω μελαχρινό ζυμαράκι με καρέ μαλλάκι , κοντή πολύ λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 27 Μαρία η γνωστή ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονέ βυζί , απλό στα 10 ευρώ με κώλο 15 ευρώ.
Ιάσωνος 30α καστανόξανθη κοντή παχουλή με μεσαίο βυζί  ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 30β Ελβίρα η γυρολόγος μελαχρινή λεπτή ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ  με κώλο στα 15.
Ιάσωνος 31 καστανόξανθη κατσαρομάλλα κοντή χοντρή με 3.5άρια βυζία(την έχω πετύχει 2-3 φορές βράδυ στο Φ74) ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 31β Ειρήνη μαυρούλα με ωραίο κορμί κοντή με λεπτά πόδια κανονικό σώμα κωλάρα και μεσαίο βυζί , απλό στα 10 και Αλίσια το πιπίνι που παίζει τα πρωινά πολύ λεπτή άβυζι καστανή ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 33 Στέλλα μαύρη γεματούλα με 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 36 μια μελαχρινή θωρηκτό με 4άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37α Αλεξάνδρα(Σάσα) πολύ κοντή και λεπτή ξανθιά κατσαρομάλλα ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 43 ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα μίλφ κοντή παχουλή με μεσαίο πεσμένο βυζί ,απλό στα 10.
Κολωνού 11α αριστερά Ναόμι μαυρούλα με πολύ γυμνασμένο κορμί θεικό σφιχτό κώλο άβυζι και ασχημόφατσα ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11β Μαρία καστανή πια και αυτή  μίλφ με το πίρσινγκ στη μύτη 2.5 πεσμένα βυζιά με τεράστιες ρόγες και κωλάρα ,απλό στα 15 ευρώ και Μάγδα ξανθιά με πολύ πεταχτώ ωραίο κώλο μικρό στητό βυζί γεματούλα ,απλό στα 15 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Κολωνού 27β υπόγειο Βίκυ καστανή και αυτή πια  λεπτή με μικρό στητό στήθος ωραίο σώμα και κώλο ,απλό στα 10.
Κολωνού 27α Αντζέλικα η γνωστή καστανή με πολύ λεπτά πόδια άκωλη και 3.5άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στα βυζιά στα 10 ευρώ.
Κολωνού 30α Αννα μελαχρινή μίλφ με κοντό μαλλί ψηλή μικρό στήθος  , έχει και τατού στο αριστερό μπράτσο ,απλό στα 10.   
Κολωνού 32β Βανέσα μελαχρινή κοντή λεπτή ωραίο σώμα ωραίο κώλο μικρό στήθος ται χαρακτηριστικά και παθιάρικη φωνή ,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Κολωνού 32γ(υπόγειο) Μιρέλλα τσιγγανοειδές κοντό πολύ λεπτό άβυζο ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32α κοκκινομάλλα κατσαρομάλλα με καρέ κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Κολωνού 47 κάτω Ζωή  μαυρούλα κοντόχοντρη με μεσαία πεσμένα βυζιά ,απλό στα 10.
Κολωνού 47 πάνω  η Βραζιλιανά τεράτωδης τρομακτικό ξανθό γκίλφ που μοιάζει με τραβέλι , δεν ανακοινώθηκε τιμή και πρόγραμμα έκτός αν δεν το άκουσα γιατί με το που την είδα τράπηκα σε φυγή.....
Κολωνού 48 Άντζελα καστανή ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους  κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10.
Κολωνού 53 πολύ χοντρή μελαχρινή με μαλλία μέχρι τους ώμους μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Λεωνίδου 28 κάτω Νικόλ ξανθιά κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Εύα(από Περγάμου) πολύ χοντρή ξανθιά γκίλφ με 2.5άρια πεσμένα βυζία , δεν έκατσα να ακούσω πρόγραμμα και τιμή.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 καστανή κοπελίτσα με τα μαλλιά αλογοουρά λεπτή με 2άρακι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ(για να φανταστείτε επίπεδο αυτή ίσως να ήταν ότι πιο καλό είδα εμφανισιακά....)
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά ξανθιά μις Πίγγυ ψηλή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22α ξανθοκάστανη με μαλλί μέχρι λίγο κάτω απο τους ώμους κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί σαλονάρισε ξυπόλυτη , ακα και κώλο στα 10 ευρώ.
Περδίκα 3 Τζένη μελαχρινή με ίσια μαλλιά κοντή λεπτή άβυζι ασχημόφατσα ,απλό πρόγραμμα στα 1ο ευρώ , όταν μπήκα στο σπίτι η τσατσα τσακωνόταν με δυο αλλοδαπούς μεθυσμένους που είχαν φέρει μαζί τους πιτσιρικά(κοντά στα 13 τον έκανα)για να περάσει και η κοπέλα και η τσα τσα αρνιόντουσαν γιατί όπως τους έλεγαν δεν ήθελαν να βρουν κανα μπελά.Θυμήθηκα ότι στα 13.5 πήγα πρώτη φορά σε μπουρδέλο.......
Κολοκυνθούς 38Β  ξανθιά μίλφ ασχημομούρα αλλα χαμογελαστή με παραπανίσια κιλά μεσαίο πεσμένο βυζί , ακα στα 10 ευρώ.
Περάσαμε απο Αχιλλέως και Μαραθώνος όπου επίσης ήταν κλείστά , ακόμα
στο Κωνσταντινουπόλεως 166α δούλευε η Αννα η Πολωνέζα καστανή λεπτή με 3άρια βυζία , με κώλο και τελειωτικό στα βυζία(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερα το πρωι
Αλκαμενους 113 η λιλιαν απο διδυμου 16α
Ξανθιπης 2 αλεξανδρα,η γνωστη γυρολογος με τα πιασιματακια και τ ωραιο στηθος
Τωρα το απογευμα καταθεση ,στο πρωτο,στην βαλερια,πολυ ομορφα
Χτες το απογευμα φωκαιας 17α ηταν η εμυ απο φυλης 80 και 86β παλιοτερα,με φουλ προγραμμα,και οχι η μαρια η ποντια οπως εγραψα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.187
Πόντοι
46.232
μοναχική βόλτα σήμερα Φυλής και Φωκαίας 17.55 - 19.30 με διπλή κατάθεση όπου πρώτη φορά είχα 2/2 σούπερ καταθέσεις.....
ενημέρωση απ όσα μπήκα.......

Φυλής 136 Ειρήνα ξανθό μίλφ με αγορίστικη κούπ , ασπρουλιάρα κανονικό σώμα αλλά με πολύ χαλάρωση , μεσαίο πεσμένο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β Κλαούντια έκανε τα μαλλιά καστανά(ήταν μελαχρινή)και τα είχε ισιώσει(είναι κατσαρομάλλα)και ήταν πολύ όμορφη σήμερα ,λεπτή κοντή άβυζι ,απλό πρόγραμμα , ενώ φορούσε πολύ σέξι γιορτινά εσώρουχα.
Φυλής 134 Τζέσικα ξανθιά κανονικό σώμα 2αράκι σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή λεπτή με μικρό στητό βυζί ,ακα τελειωτικό που δεν ανακοινώνεται(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 109α Μαρίνα ξανθιά κανονικό σώμα 2.5άρια πεσμένα βυζιά ντυμένη αγιοβασιλίτσα ,απλό πρόγραμμα(και 69) και Λάουρα μελαχρινή πιτσιρίκα κανονικό σώμα μικρό βυζί απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 71α μελαχρινή κατσαρομάλλα με πιασηματάκια μεσαίο βυζί , τατού πεταλούδα στον δεξιό ώμο , με ακα και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 69β Μάγια καστανή  κοντή κανονικό σφιχτό σώμα ωραίο κώλο 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Τζούλια μελαχρινή κοντή παχουλή 2άρια βυζιά , με κώλο και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 67 Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα με σιλικονάτες τορπίλες με μεγάλες ρόγες , ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Αντριάννα καστανό κοντό πιπίνι κανονικό σώμα 2αράκι στητό βυζί τουρλωτό κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Τζούλι(α) απο Φ67 καστανή ψηλή κανονικό σώμα άβυζι με υπέροχο κώλο(που πια δεν τον δίνει),απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ανέλα ξανθιά(έχει βάλει ποστίς)έχει ομορφύνει τελευταία , λεπτή σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται....
Φυλής 84α Σώνια μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Κατρίν καστανή νταρντάνα με 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Ναταλί μελαχρινή με πανέμορφο πρόσωπο  λεπτή(μπιμπελό) μικρό βυζί ωραίο κορμάκι , με κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 59 κάτω αφού ο κυρ Βασίλης έκανε τεράστια εισαγωγή και μίλησε και για νέα κοπέλα παρουσιάστηκε η Σόνια... ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα ωραίο κώλο μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά νέα παρουσία Λίλη ξανθιά λεπτή με μικρό βυζί(στο αριστερό είχε τατού το όνομα της μάνας της) τατού χαμηλά στη μέση ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.είπε ότι είναι απο Ουκρανία ενώ μύριζε ποτό.
Φυλής 66δ Χριστίνα/Αννα απο Φ61 πιο παλιά καστανή με τα μαλλιά πιασμένα πάνω , πολύ λεπτή άβυζι , με κώλο.
Φυλής 66α Ντενίσα  :smitten: :smitten: η ξανθιά ψηλόλιγνη μουνάρα με μικρό στητό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα ,φορούσε πολύ σέξι γιορτινά εσώρουχα.
Φωκαίας  17α ήταν στο δωμάτιο και οι δύο κοπέλες ρώτησα την τσατσα και μου είπε Μαρία(δέν είδα πια απο τις δύο)απλό πρόγραμμα και Εμμυ η ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μεσαίο βυζί με κώλο , κάνουν και παρτούζα.
Φωκαίας  19 Αντζέλα  η πιτσιρίκα που δούλευε πρίν καμιά 10αριά μέρες Φ59 πάνω...ψηλή ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί κωλάρα ,απλό πρόγραμμα , ρώτησα συνωμοτικά τον τσατσο(αυτόν που δούλευε με την Μπάρμπαρα)αν είναι καλή μέσα και μου απάντησε είναι πολύ καλή , τον ξαναρώτησα και που το ξέρεις...έσκασε στα γέλια και απάντησε την έχω δοκιμάσει.....ωραία κοπέλα αλλά είχα ηδη δυο καταθέσεις.
Φωκαίας  25α Φλόρα  καστανή κανονικό σώμα θεικό σχηματικά 2αράκι βυζί , με κώλο ,στον αριστερό ώμο έχει τατού μιά αράχνη...και αυτή ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Φωκαίας 25β Ιζαμπέλα  :headbang: :headbang: :headbang: αν το ήξερα δεν θα είχα καταθέσει για να περάσω μαζί της...μελαχρινή ψηλή κανονικό σώμα κωλάρα και μικρό στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Βικτόρια ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή μικρό βυζί , ακα τελειωτικό όπου γουστάρει ο καθένας και κώλο.
Φωκαίας 27Β κάτω Ειρήνη καστανή κανονικό σώμα 2άρακι βυζί , με ακα και Γιάννα καστανή κανονικό σώμα(έχει αρχίσει να κάνει κοιλίτσα)μικρό βυζί , με ακα , κάνουν και παρτούζα.
Φωκαίας 27Β πάνω Χριστίνα με τις πράσινες ματάρες και το γλυκό προσωπάκι ,κάποια παραπανίσια κιλά 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.  

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι μπαζα ειναι αυτα στο μεταξουργειο ρε παιδια?  :jerking:

δεν μου λετε η τζωρτζιαννα επστρεψε? :think: διοτη ειχα παει πριν 2 εβδομαδες και μου ειχε πει η τσατσα οτι ειναι διακοπες..

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μεταξουργείο απογευματινή βάρδια 18:00-20:15
Προγράμματα στα περισσότερα δεν κράτησα μιας και όταν δε μου αρέσει η γκόμενα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια χωρίς να δίνω βάση στα λεγόμενα!

Δεληγιώργη 39:Μαυρομάλλα με πιασίματα η οποία φορούσε ένα μαύρο φορεματάκι.

Κεραμεικού 15β:Καστανομάλλα κοντή με όχι μεγάλο στήθος η οποία έδειχνε την προτίμηση της σε καυκάσιους συναγωνιστές (και με καυκάσιους εννοώ λευκούς).
Κεραμεικού 15α: Κλειστό
Κεραμεικού 13γ: Καστανομάλλα με μεγάλο στήθος η οποία κάνει προκαταρκτικά και τελειωτικό στο στήθος
Κεραμεικού 13α:Η Αννέτα και η Χριστίνα(την έχω πετύχει Δεληγιώργη 39),αμφότερες εμφανίσιμες αλλά και με μέτριες προς το κακό κριτικές.
Κεραμεικού 13:Η Ατζέλικα,γνωστή πόρνη της περιοχής μαυρομάλλα με μεγάλο στήθος και όρεξη στο δωμάτιο.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α: Το γνωστό θωρηκτό Βερονίκη με τελειωτικό στο στόμα/στήθος.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22β: Μαυρομάλλα σχετικά ψηλή που πρόσφερε κανονικά και 69 πρόγραμμα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22α: Εδώ είχαμε ακάποτο τσιμπούκι και κώλο από μια σκυλομούρα η οποία είχε και τατουάζ στο μπράτσο της,ο Προφέσσορας δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τις υπηρεσίες της...
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Πετίτ ρουμανάκι σε αυτό το άθλιο μπουρδέλο που πρόσφατα βάφηκε η πόρτα του
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20:Στο υπόγειο μια χαμογελαστή με ευμεγέθης λεκάνη,στο ισόγειο ένα όμορφο νεαρό πιπίνι που είχε τα μαλλιά κότσο.

Κολοκυνθούς 63:Κλειστό.
Κολοκυνθούς 38α: Μια mature με ακάποτο τσιμπούκι και μακριά μαλλιά.
Κολοκυνθούς 38β: Μια Μαρίνα με κάτι τατουάζ στη μέση,γύρω στα 40.

Ουφ κουράστηκα να γράφω...

Λεωνίδου 6:Η γνωστή ''σκουροξανθιά'' με πιασίματα η οποία πάντα έχει πελατεία,απορώ με το γούστο μερικών ώρες ώρες
Λεωνίδου 28:Όροφος μια σχετικά καυλιάρα γυφτορουμάνα

Ιάσωνος 1γ: Η ξανθιά με το piercing στο κάτω χείλος, εμφανισιακά καλή αλλά όμως δεν πιάνει μία μπροστά στην Αλεξία από 1β (όπως και οι περισσότερες τάνες στο μετάξυ).
Ιάσωνος 20β: Η ψηλή μαυρομάλλα ιερόδουλη τσακωνόταν με ένα αλμπάνι,έφυγα μιας και δεν τις μπορώ τις φωνές.
Ιάσωνος 31:Μαύρη κ' άραχνη
Ιάσωνος 19:Κάτω είχε 2 τσούπρες,το ένα κοντοπούτανο μαυρομάλλικο το άλλο ήταν μέσα στο δωμάτιο.
Ιάσωνος 37α: Η Αλεξάνδρα, Ρωσίδα με απλό πρόγραμμα (που είναι σα σκελετός παρεμπιπτόντως).
Ιάσωνος 37β:Η καστανομάλλα Αλβανίδα με το τατού στο χέρι,πολύ καιρό στην περιοχή και γνωστή φυσιογνωμία.
Ιάσωνος 46 και 46α:Κλειστά

Κολωνού 11α: Μια μεγαλοκοπέλα που δεν έλεγε πολλά,αυτή στο κάτω,στο πάνω δεν πήγα μιας και πριν 2 μέρες είχα πετύχει τον ξανθό χοντρό τράβελο.
Κολωνού 15:Μια με μικρά βυζιά και σχετικά κοντή (ξανθιά).
Κολωνού 27α: Αρκετά όμορφη κοκκινομάλλα που είχε τον αέρα ξεπέτας...
Κολωνού 47:Κάτω μια μαύρη που είχε μολύβι στα χείλη της και μου θύμιζε σούφρα.
Κολωνού 53:Υπήρχαν 2 κοπέλες η Άννα και η Ελένη,δεν τις είδα.

Πέρδικας 3:Αριστερά μια μεγαλοκοπέλα με μαύρα κοντά μαλλιά και στο δίπλα μια ξανθιά και αυτή ώριμης ηλικίας που τσαμπουκαλευόταν με κάτι τύπους.

Υ.Γ:Πολύ κόσμος και ειδικά Πάκηδες και Αλβανοπιτσιρικάδες,στα περισσότερα οι εργαζόμενες ήταν μέσα στα δωμάτια τους...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ωραίος ο συνάδελφος Panas  :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν γνωρίζω αν έχει γραφτεί παλαιότερα αλλά αυτό το τραγούδι γράφτηκε για κάποιον αθώο που κατηγόρησαν για φόνους οι οποίοι είχαν γίνει στην Θεσσαλονίκη. Ο πραγματικός ένοχος ήταν ο γιος κάποιου πλούσιου στην Θεσσαλονίκη.

Είναι ευνόητο ότι έψαχναν να «κατασκευάσουν» και να κατηγορήσουν ένα θύμα.

Βρέθηκε λοιπόν κάποιος «τυχερός» και όλα «πήραν τον δρόμο τους». Ο συγκεκριμένος «τυχερός» ήταν κάποιος άνθρωπος που στον κόσμο είχε μόνο την μάνα του.

http://[URL unfurl="true"]www.parnonas.org/wp-content/gallery/gatsos/gatsos3.jpg[/img[/URL]]

Ο [b]Νίκος Γκάτσος[/b] (ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες Ποιητές) «αμάρτησε» να γράψει τους στίχους αυτού του τραγουδιού και ο [b]Μάνος Χατζιδάκις[/b] συμπορεύτηκε μαζί του να μελοποιήσει αυτούς τους στίχους σε αυτήν την ανεπίτρεπτη «παρατυπία».

Μπράβο λοιπόν στα πλουσιόπαιδα και όχι μόνο που είτε εκ φύσεως είτε εκ θέσεως  όλα θα μοιάζουν μέσα τους πλέον, κιόλας ωραία ερείπια.

Ευτυχώς κάποιοι από αυτό το μπουρδελοσάϊτ δεν υπήρχαν παλιότερα γιατί μάλλον δεν θα είχαμε (σίγουρα) μαζί μας τα «παραστρατήματα» του [b]Μπουκόφσκι[/b], του [b]Χεμινγουέι[/b] αλλά και κάποιων Ελλήνων όπως ο μεγάλος ποιητής [b]Νίκος Καρούζος[/b].

Προς το παρόν αναρτώ στη  συγκεκριμένη πορνο-σελίδα τους στίχους και το τραγουδάκι του εν λόγω παραστρατήματος.

Να είστε βέβαιοι ότι θα γράψω και άλλα στο άμεσο μέλλον (είτε κοινωνικά είτε προσωπικά)…

Παρεμπιπτόντως το πλέον αποκρουστικό δεν είναι ο ρουφιάνος αλλά ο ρουφιάνος που παραποιεί τα γεγονότα και όσα λέγονται. Επίσης, το πλέον κωμικό (και μάλλον τραγικό) είναι αυτός που πιστεύει τον ρουφιάνο που παραποιεί τα γεγονότα. 

Καλή χρονιά σε όλους !!!

Και στα πλουσιόπαιδα μιας και την χρειάζονται την (καλή μου) ευχή.

[color=brown][i]Αν με πηγαίναν αύριο στην κρεμάλα
μανούλα μου μανούλα δόλια μάνα
ξέρω ποιανού το δάκρυ στάλα στάλα
θα 'πεφτε από τα μάτια τα μεγάλα
μανούλα μου μανούλα δόλια μάνα

Μια και με γράψανε φονιά
πήρα τον κόσμο παγανιά
και την ζωή σεργιάνι
κακό να κάνω στους κακούς
που εσύ μονάχα τους ακούς
μα ο νους σου δεν τους πιάνει

Στην ερημιά που 'χα βρεθεί
με το 'να χέρι στο σπαθί
και τ' άλλο στο βαγγέλιο
ήρθαν μανάδες κι ορφανά
κι είπα το δάκρυ που πονά
να τους το κάνω γέλιο

Μα τώρα που 'φτασε η στιγμή
να κλείσουν οι λογαριασμοί
ποιος τάχα θα μπορέσει
να δει πως είχα μια καρδιά
σαν της αγάπης τα παιδιά
και να με συγχωρέσει[/i][/color]

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Προ ολίγου, Κωνπόλεως 166βου, μια νέα (δι' εμέ) παρουσία: Ρομπέρτα.

Ένα ωάριο προσωποποιημένο.

Όλα καμπυλωτά.

Θα προσπαθήσω να γράψω κριτική.

Μαζί με τη Μαρίνα (Ξανθίππης), θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο καυτό κυκλοφορεί χρονιάρες μέρες...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Θα προσπαθήσω να γράψω κριτική.

Ότι και να γράψεις, είναι ευπρόσδεκτο και χρήσιμο !

Προς την διαχείριση του σάϊτ :

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και διαγράφεται τα μηνύματα που επιδοκιμαζουν τις δικές μου αμπελοφιλοσοφομαλακίες ;  :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν απαντάς και δεν μου αρέσει (καθόλου) ...  :cheesy:

Επισκέπτης
Η μοίρα των Θεών είναι η λήθη.
Η μοίρα των ανθρώπων είναι ο θάνατος.

Υ.Γ.Καταπληκτικό μήνυμα ...

Ο ρουφιάνος εξ ορισμού παραποιεί την αλήθεια ...

Καλή χρονιά ...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η μοίρα των Θεών είναι η λήθη.
Η μοίρα των ανθρώπων είναι ο θάνατος.

Υ.Γ.Καταπληκτικό μήνυμα ...

Ο ρουφιάνος εξ ορισμού παραποιεί την αλήθεια ...

Καλή χρονιά ...
Ερχονται με τα πισω και απ' το καγκελο, μετα τους Προσωκρατικους.... οι Σοφιστες και σου λενε...."Η αληθεια δεν υπαρχει...Αν υπαρχει και συλληφθει απο ανθρωπινο νου...δεν μπορει να ανακοινωθει"!

Paul Vunak

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μοναχική βόλτα σήμερα Φυλής και Φωκαίας 17.55 - 19.30 με διπλή κατάθεση όπου πρώτη φορά είχα 2/2 σούπερ καταθέσεις.....
ενημέρωση απ όσα μπήκα.......

Φυλής 136 Ειρήνα ξανθό μίλφ με αγορίστικη κούπ , ασπρουλιάρα κανονικό σώμα αλλά με πολύ χαλάρωση , μεσαίο πεσμένο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β Κλαούντια έκανε τα μαλλιά καστανά(ήταν μελαχρινή)και τα είχε ισιώσει(είναι κατσαρομάλλα)και ήταν πολύ όμορφη σήμερα ,λεπτή κοντή άβυζι ,απλό πρόγραμμα , ενώ φορούσε πολύ σέξι γιορτινά εσώρουχα.
Φυλής 134 Τζέσικα ξανθιά κανονικό σώμα 2αράκι σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή λεπτή με μικρό στητό βυζί ,ακα τελειωτικό που δεν ανακοινώνεται(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 109α Μαρίνα ξανθιά κανονικό σώμα 2.5άρια πεσμένα βυζιά ντυμένη αγιοβασιλίτσα ,απλό πρόγραμμα(και 69) και Λάουρα μελαχρινή πιτσιρίκα κανονικό σώμα μικρό βυζί απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 71α μελαχρινή κατσαρομάλλα με πιασηματάκια μεσαίο βυζί , τατού πεταλούδα στον δεξιό ώμο , με ακα και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 69β Μάγια καστανή  κοντή κανονικό σφιχτό σώμα ωραίο κώλο 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Τζούλια μελαχρινή κοντή παχουλή 2άρια βυζιά , με κώλο και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 67 Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα με σιλικονάτες τορπίλες με μεγάλες ρόγες , ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Αντριάννα καστανό κοντό πιπίνι κανονικό σώμα 2αράκι στητό βυζί τουρλωτό κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Τζούλι(α) απο Φ67 καστανή ψηλή κανονικό σώμα άβυζι με υπέροχο κώλο(που πια δεν τον δίνει),απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ανέλα ξανθιά(έχει βάλει ποστίς)έχει ομορφύνει τελευταία , λεπτή σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται....
Φυλής 84α Σώνια μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Κατρίν καστανή νταρντάνα με 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Ναταλί μελαχρινή με πανέμορφο πρόσωπο  λεπτή(μπιμπελό) μικρό βυζί ωραίο κορμάκι , με κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 59 κάτω αφού ο κυρ Βασίλης έκανε τεράστια εισαγωγή και μίλησε και για νέα κοπέλα παρουσιάστηκε η Σόνια... ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα ωραίο κώλο μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά νέα παρουσία Λίλη ξανθιά λεπτή με μικρό βυζί(στο αριστερό είχε τατού το όνομα της μάνας της) τατού χαμηλά στη μέση ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.είπε ότι είναι απο Ουκρανία ενώ μύριζε ποτό.
Φυλής 66δ Χριστίνα/Αννα απο Φ61 πιο παλιά καστανή με τα μαλλιά πιασμένα πάνω , πολύ λεπτή άβυζι , με κώλο.
Φυλής 66α Ντενίσα  :smitten: :smitten: η ξανθιά ψηλόλιγνη μουνάρα με μικρό στητό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα ,φορούσε πολύ σέξι γιορτινά εσώρουχα.
Φωκαίας  17α ήταν στο δωμάτιο και οι δύο κοπέλες ρώτησα την τσατσα και μου είπε Μαρία(δέν είδα πια απο τις δύο)απλό πρόγραμμα και Εμμυ η ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μεσαίο βυζί με κώλο , κάνουν και παρτούζα.
Φωκαίας  19 Αντζέλα  η πιτσιρίκα που δούλευε πρίν καμιά 10αριά μέρες Φ59 πάνω...ψηλή ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί κωλάρα ,απλό πρόγραμμα , ρώτησα συνωμοτικά τον τσατσο(αυτόν που δούλευε με την Μπάρμπαρα)αν είναι καλή μέσα και μου απάντησε είναι πολύ καλή , τον ξαναρώτησα και που το ξέρεις...έσκασε στα γέλια και απάντησε την έχω δοκιμάσει.....ωραία κοπέλα αλλά είχα ηδη δυο καταθέσεις.
Φωκαίας  25α Φλόρα  καστανή κανονικό σώμα θεικό σχηματικά 2αράκι βυζί , με κώλο ,στον αριστερό ώμο έχει τατού μιά αράχνη...και αυτή ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Φωκαίας 25β Ιζαμπέλα  :headbang: :headbang: :headbang: αν το ήξερα δεν θα είχα καταθέσει για να περάσω μαζί της...μελαχρινή ψηλή κανονικό σώμα κωλάρα και μικρό στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Βικτόρια ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή μικρό βυζί , ακα τελειωτικό όπου γουστάρει ο καθένας και κώλο.
Φωκαίας 27Β κάτω Ειρήνη καστανή κανονικό σώμα 2άρακι βυζί , με ακα και Γιάννα καστανή κανονικό σώμα(έχει αρχίσει να κάνει κοιλίτσα)μικρό βυζί , με ακα , κάνουν και παρτούζα.
Φωκαίας 27Β πάνω Χριστίνα με τις πράσινες ματάρες και το γλυκό προσωπάκι ,κάποια παραπανίσια κιλά 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.  

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom