Τωρα το απογευμα των χριστουγενων στη φυλης
Αλκαμενους 113 η ψηλη πληθωρικη ξανθια λιλιαν.Επ ευκαιρια να συγχαρω τον φιλο μου τον μπεμπα για την επιλογη του να καταθεσει σ αυτή τη κοπελα στην διδυμου 16 πριν λιγο καιρο.Παρολο που δεν με ειχε ενθουσιασει παλιοτερα,την βρηκα πολύ πιο ελκυστικη προσφατα.Καλος πολιτης μπεμπα
Περγαμου 27 ισογειο μια gilf η ευα,και μια προgilf η αναστασια,γνωστες παρουσιες
Φυλης
59 η τζουλια από
Φυλής 67 με το κοντο πυκνο καρε, αλλοτε μαυρο και αλλοτε ξανθο μαλλι.Πολυ ωραιο κορμι,και κατι μου λεει ότι πρεπει να εχει βελτιωσει εκτος από το σεξ απηλ,κατι που είναι ολοφανερο, και τις υπηρεσιες της
65β η μελαγχροινη εμμανουελα,προσεγμενη εμφανιση
67 αντινα,το τουμπανο
69α η τζουλια(να) απο φυλης 84α προσφατα,συμπαθητικο ζουμερο σωμα,μετριο προσωπο και υψος
69β η λαουρα του smirni.To κοριτσι φαινεται να εχει στεγνωσει,τοσο σαν κορμι,οσο και σαν προσωπο,και μονο το στηθος δειχνει να θυμιζει τη φρεσκαδα που ειχε σαν παρουσια παλιοτερα
71α πολύ μετριο και ασεξουαλικο μελαγχροινο κοντοπουτανο με μαυρο κατσαρο μαλλι
80 η κριστιν
Φωκαιας
17 μαρια η ποντια με φουλ προγραμμα αν ακουσα καλα
25β φλωρα,πολύ ελκυστικο για τα ματια μου,μελαγχροινο σεξι κοριτσι,που μου θυμισε σαν αυρα,κατι από τη μαρινα τη γκεισα,χωρις παρολ αυτά να μοιαζουν..κατι στις εκφρασεις του προσωπου της
27α υπογειο η ξανθια βικτωρια από αλκιβιαδου 16γ.Η κοπελα δεν θα κουραστω να το γραφω,εχει ομορφυνει στο προσωπο παρα πολύ,λεπτο καλο σωμα.
27β οροφος κλασσικα αννα ολοτσιτσιδη και χριστινα
24 λαβυρινθος αλισια,δεν την ειδα,πιθανον η λατινα ιρενα από φυλης 84 και 86
Kλειστα ηταν αλκαμενους 117,οροφος περγαμου 27,φυλης 134 και 136 μ εξαιρεση το υπογειο,αγκυρας 12α και β,φυλης 71β,86 α και β,φωκαιας 19