Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (33 μέλη και 241 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Στο Κολωνού 32 ισόγειο ήταν η Έρρικα η Αλβανίδα γυρολόγος,λεπτή,λευκή με ποντικόφατσα.Προσφάτως δούλευε στον όροφο του Κωλονού
Μη κάνει κανεις το επιχείρημα να πάει μαζί της. Πρόκειται για πολύ μαλακισμένη στη συμπεριφορά και φοβερή ξεπέτα. Την δοκίμασα προχθές. Κάτι τέτοιες έχουνε χαλάσει την πιάτσα.
Καλές γιορτές σε όλους σας

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.650
Πόντοι
41.129
Στο Ιάσωνος 20 όροφος ήταν κοπέλα ψηλή,λευκή,λεπτή,εμφανίσημη με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και απλό πρόγραμμα στα 10. Απο τις καλύτερες που είδα σήμερα απο θέμα εμφάνισης μαζί με την Λάουρα.

αυτη ειναι η ρουμανα Ουανα ,στο σαλοναρισμα βεβαια ακουγεται σαν ιωαννα η ετσι το εχει μεταφρασει στα ελληνικα,την εχω δοκιμασει,πολυ καλο σωμα και βυζι αλλα στο κρεββατι κανει αγγαρεια,αυτο βεβαια ειναι σχετικο  γιατι μπορει να την παρει καποιος αλλος και να περασει υπεροχα μαζι της!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.650
Πόντοι
41.129
μολις γυρισα απο την φυλης καθως επισκεφτηκα την δεσποινις ιζαμπελα στο φωκαιας 25 πρωτη φορα,
στην περιοχη υπαρχουν ισχυρες δυναμεις των ματ και της αστυνομιας στην αχαρνων και τα περιξ στενα,
δεν ξερω τι εχουν κατα νου αλλα οι οικοι ειναι προς το παρων ανοιχτοι!
οπως εχετε πει και εχω διαβασει σε κριτικες σας η ιζαμπελα εχει πολυ ωραιο κορμι την εστησα στα 4 και την εσκισα....ωστοσο η φατσα της θελει ενα face lift θα ελεγα,
εντυπωση μου εκανε η υπαρξη ταμειακης μηχανης μεσα στο δωματιο υπηρεσιας η οποια εκεινη την στιγμη τυπωνε και αποδειξη...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ταμιακή είχα δει και στο Ιάσωνος 46 στο τελευταίο και μου είπε η τσατσά ότι αν περάσω θα μου κόψει και απόδειξη...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.650
Πόντοι
41.129
αυτο σημαινει οι οικοι αυτοι ειναι νομιμοι ?

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
αυτο σημαινει οι οικοι αυτοι ειναι νομιμοι ?
Φορολογικώς, ναι.
Αν μπει το ΣΔΟΕ για έλεγχο, θα φύγει λέγοντας:
"Ευχαριστούμε, γειά σας, καλά χριστούγεννα".

Μη με ρωτάς τι θα πουν οι μπάτσοι του ηθών, αν μπουν.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τα Κάλαντα μου τα είπε η Μαριάννα, στην οδό Περγάμου 27 άνω και πήρε ένα εικοσάρι.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καθυστερημένη αναφορά μεταμεσονύχτιας έκτακτης εφόδου στα σοκάκια της ηδονής, στην 3η βάρδια το Σάββατο βράδυ (προς Κυριακή)
Όντως, λαοθάλασσα από μειράκια που βγήκαν για μπουρδολότσαρκα, αλλά ενοχλούσαν αφάνταστα. .  . . .

Έχουμε και λέμε(δεν μπήκα σε όλα):

Μεταξουργείο

Ιας. 33 1ος: Ένα μαυράκι γαμησαμπλ
Ιας. 43: Μια αδιάφορη ΜΙΛΦ
Περδίκας 3 δεξ.: μια μεγαλοκοπέλα αδιάφορη
Περδίκας 3 αρ.: μια νεαρή αδιάφορη
Κολ. 11 υπ.: η Βίκυ. Εδοκιμάσθη ανεπιτυχώς. Μαύρο από εμένα.  :birdman:
Κολ. 30β 1ος: η Αντριάννα. Ήθελα να το γευτώ, αλλά όλα τα δωμάτια γεμάτα και στο σαλόνι λαϊκό προσκύνημα με οχλαγωγίες νεαρών σχολιαρόπαιδων..
Κολ. 32β υπ.: η ναο-Μιρέλα με το γυμνασμένο σώμα και το σκυλέ πρόσωπο
Κολ. 32γ: μια αδύνατη κοπελίτσα με καρέ καστανό μαλλάκι και φουλ πρόγραμμα. Νομίζω ότι ήταν το Αλβανάκι από το Κολ. 11β απέναντι, που περπατάει συνήθως ξυπόλυτη (αλλά δεν είδα φάτσα, οπότε δεν είμαι σίγουρος)
Λεων. 28 ισ.: Μια αγαθούλα και πειθήνια ξανθούλα, με μετριοκαλό σωματάκι.

Φυλής (ελάχιστα ανοιχτά)

Φυλ. 134 1ος: Τζέσυ
Φυλ. 109α 1ος: η Τζούλια η ζουζούνα και μια κάποια Λάουρα. Πόσο μεγάλο ρόστερ έχει αυτό το μπουρδέλο , πια ? ?  Εδοκιμάσθη η Τζούλια επιτυχώς !
Φυλ. 69 ις: Μάγια
Φυλ. 67: Αλίσσια, σε πρώτο τραπέζι πίστα αφού από το ράδιο έπαιζε σε φουλ ντεσιμπέλ κάτι ελληνάδικα της κακιάς ώρας .. . .  :jerking:
Φυλ. 65 ις: η Εμμανουέλα. Εδοκιμάσθη με γλυκανάλατες εντυπώσεις , αφού λόγω διπλο-βάρδιας ήταν κουρασμένη/βιαστική.
Φυλ. 86β: η Σόνια η ξανθούλα από Φ. 67
Φυλ. 84α: η Ζωή
Φυλ. 59: η Αντίνα από Φ. 67/71
Φυλ. 61: Ένα αδιάφορο που το ξέχασα κιόλας.
Φωκ. 19: Ρωξάνα
Φωκ. 17: μια γεματούλα καστανομάλλα
Φωκ. 27 ις: η Έρικα
Φωκ. 27 1ος: η Χριστίνα μιλφ

Αυτά . . .

Καλές Γιορτές
Καλά να περάσετε  . . .

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.063
Πόντοι
3.091
...
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο ήταν η μιλφ Άντζελα απο Βουλγαρία λεπτή,με τατού στο μπράτσο της ένα μεγάλο σταυρό και μαύρο ολόσωμο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος. Την είχα πάρει όταν δούλευε πρωινά στο Μεγ.Αλεξάνδρου 20 ισόγειο.Τότε έκανε μόνο πρωκτικό.Στον όροφο ήταν η Μαρίνα καινούρια κοπέλα,ψηλή,λευκή,κανονικών κιλών με μαύρα λιτά μαλλιά και μεγάλο τατού που κάλυπτε ολόκληρη την ηβική της χώρα.Κανονικό πρόγραμμα.
...

Πήρα τη νεαρά Μαρίνα, παρά το γεγονός ότι ήμουν προδιατεθειμένος αρνητικά, αφού η έκφρασή της ήταν θυμωμένη κατά την παρουσίαση, μετά από λογομαχία με την αγενεστάτη και άξεστη υπηρεσία. Ξεκίνησε με λίγα ευχάριστα φιλάκια στο στήθος μου και γρήγορα τοποθέτησε το προφυλακτικό. Ο πεοθηλασμός σίγουρα δεν είναι το δυνατό της σημείο, αφού έγινε νευρικά, απότομα και γρήγορα. Το προκαταρκτικό όμως, που με ανέβασε πραγματικά, ήταν το ελεύθερο πιάσιμο και ζύμωμα του στήθους της, χωρίς διαμαρτυρίες. Ένα στήθος ιδιαίτερα ωραίο στην αφή, κατά την άποψή μου. Ανέβηκε όμορφα από πάνω, με παραλλαγή μια εντελώς καθιστή και σφιχτή στάση. Αλλάξαμε δύο ακόμα στάσεις, με τελευταία την ιεραποστολική, όπου επέδειξε σωστή θέση, προσαρμογή και καρτερικότητα στα σφυροκοπήματα.

...
Καλές γιορτές να έχετε συναγωνιστές!
...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και ανταποδίδουμε τις ευχές.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
καλά χριστούγεννα σε όλους.
ελπίζω με την κρίση να κατέβουν οι τιμές σε όλα τα μπουρδέλα και να αρχίσουν πάλι οι γκόμενες να δίνουν το κωλί τους, γιατί τελευταία το έκοψαν.
μποϊκοτάζ σε Αντίνα, Αλίσσια, Μπάρμπορα μέχρι να ξαναδώσουν το κωλί τους.
καλή χρονιά!!!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
φυσίκα,  μαζί σου!!!!!!!

ελπίζω με την κρίση να κατέβουν οι τιμές σε όλα τα μπουρδέλα και να αρχίσουν πάλι οι γκόμενες να δίνουν το κωλί τους, γιατί τελευταία το έκοψαν.
καλή χρονιά!!!

χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλή χρονιά!!!
Εκμεταλλεύονται την κατάσταση,θα δώσουν πάλι ρε......... :badair:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.183
Πόντοι
46.232
καλή χρονιά!!!
χρόνια πολλά και σε σένα....η Μπάρμπορα ακόμα το δίνει το κωλί της......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.183
Πόντοι
46.232
γυρίζοντας απο γνώστη καφετέρια με ωραία θέα απο τον λόφο της Πετρούπολης έκανα πέρασμα απο Φυλής και Φωκαίας με το αμάξι γύρω στις 12.45....
σε σχέση με πέρυσι την αντίστοιχη μέρα , λιγότερα ανοιχτά.

Ανοιχτά

Φυλής 54β
Φυλής 56
Φυλής 59 κάτω
Φυλής 61
Φυλής 80
Φυλής 65β
Φυλής 67
Φυλής 109β
Φυλής 134
Φωκαίας 27Β πάνω
Φωκαίας 27Β κάτω
Φωκαίας 25α
Φωκαίας 19
όλα τα υπόλοιπα Φυλής και Φωκαίας κλειστά.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom