mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ημερησια ενημερωση για απογευματινη βάρδια .....
ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ !
ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ !
αυτη στο δεληγιωργη ειναι μεταλλαγμενη,το ξερεις?δεν ειχε πουτσο?Γεια σας παιδια, παρακολουθω εδω και καιρο το σιτε και χαιρομαι για τη λεπτομερη ενημερωση που παρεχει. μονο στην Ελλαδα θα μπορουσες να βρεις ενα τετοιο σιτε. αποφασισα να εγγραφω. λοιπον, στο θεμα, ειμαι καινουργιος αθηνα (απο επαρχια) και ειπα να παω να δοκιμασω τι παιζει στη Φυλης χθες μεσημερι. μπηκα στο 80 και πραγματι ειχει καταπληκτικα μουνια που διναν κωλο τα παντα και ικανοποιηθηκα πληρως. αργοτερα ξανα καβλωσα και πεταχτηκα στο Δεληγιωργη 30 αφου βρισκομουν ομονοια. Ηταν μια ελληνιδα ΜΙΛΦ χοντρουλα αλλα ειχε κατι το πολυ προστιχο και ειπα να δοκιμασω. ιδου το λαθος. την εχω ξανα πατησει ετσι, κυριως με ελληνιδες ιεροδουλες. ξερουν να σε καβλωσουν με το βλεμμα αλλα στο κρεβατι τζιφος. εγω γενικα εχω προβλημα με τις ελληνιδες εκδιδομενες που σπανια το συνανταω στις ξενες. τις βρισκω υπερβολικα αυταρχικες και με ξενερωνει αφανταστα η γυναικα που προσπαθει να υποταξει τον αντρα και να του κανει κουμαντο στο σεξ. καταφερα να τελειωσω μετα βιας και ειπα στο νεαυτο μου ποτε ξανα με ελληνιδα ιεροδουλη, οσο και ωραια να φαινεται στο ματι. θα μπορουσα να πω ως προεκταση πως αρχιζει και γινεται γενικο χαρακτηριστικο της ελληνιδας αυτο το αυταρχικο στυλακι. επειδη εκανα πολλα χρονια εξωτερικο, απηχα απο τα ελληνικα δεδομενα. στην επιστροφη, βγαινοντας με διαφορες το παρατηρησα οτι υπαρχει αυτο το στοιχειο. προσπαθουν με τη μια να σου παρουν τον αερα και να σε υποβιβασουν με ελαχιστες εξαιρεσεις. μπορει απλως να ειναι ψυψολογικα τρικ για να δουν αντιδρασεις αλλα γενικα τετοιες φασεις με βρισκουν εντελως αδιαφορο.
Τελος παντων, ξυπνησα παλι νωρις με καβλες και λεω να ξανα καταιβω. εχω ορεξη για μια μιλφαρα που θα κανει τελεια προκαταρκτικα και καλη περποιηση. ξερει κανεις που μπρορω να βρω?
Ρε παιδιά έχει κανείς σας υπ' όψιν τι έγινε η Άννα/Ιλόνα κλπ από Φυλής 71Β??? Έχει εξαφανιστεί ρε γαμώτο..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
[size=26pt]Καλησπερα σε ολους ξερει κανεις αν ειναι ανοιχτα τωρα Διδυμου και Φυλης???
Καλο πως δεν το σκεφτηκα[size=26pt]
11888[/size]
τίποτα............το μόνο σίγουρο είναι να έχεις το νούμερο του xlexlekia.......εγγύηση και άμεση ενημέρωση ;)[size=26pt]
11888[/size]
Έτσι...............τίποτα............το μόνο σίγουρο είναι να έχεις το νούμερο του xlexlekia.......εγγύηση και άμεση ενημέρωση ;)
Φιλε καζανοβα,αξιζει να δοκιμασεις ντανιελα πανω σου και πλατη σε σενα..πολυ καλη εφαρμογη..τα σεβη μου..Kαταθεση Νο 6 συνοιλικα πριν απο λιγο ευνειδων 5 στη ντανιελα.To καλο μ αυτη τη ρουμανα πιθανον, ειναι οτι σ αντιθεση με αλλες περιπτωσεις που επιζητω τα προκαταρκτικα,με τη συγκεκριμενη χρειαζονται ενα δυο περασματα του κορμιου της πανω στο δικο μου και εχουμε αυτοματως ανυψωση.Επισης τρεις στασεις,πισωκολλητα,ιεραποστολικα και πλαγια,διχως χρηση λιπαντικου απο τη μερια της,μ αποτελεσμα να κουμπωνει το πουλι μου ,μεσα της,αισθανομενος εντονα και εγω και αυτη,την τριβη.Ομορφο σημειο,η εκφραση πονου και ηδονης στο προσωπο της,σ ολη τη διαρκεια της συνευρεσης,και τελικο αποτελεσμα,ακομη μια ευχαριστη και πετυχημενη καταθεση.Μελανο σημειο και παλι η αναπνοη της.
Υ.Γ Και μια ενημερωση που δεν καταχωρηθηκε λογω των τεχνικων προβληματων την τριτη το μεσημερι 18/12/12
Φωκαιας
19 ρωξανη
27α δυο κοπελες,η γνωστη ψηλη κοκκινομαλα mlf αναστασια,θερμη μεσα,και η μαρια,το ξανθο νανοπουτανο
27 οροφος η αννα από χτες το απογευμα
Φυλης
66α ρομπερτα/σοφια με ωραιο σετ εσωρουχων
59 η σεξι ιζαμπελα που ηταν χτες το απογευμα στη φωκαιας 25β
65β η μαιρη με τη σεξι περιφερεια και το γλυκο προσωπο, από φωκαιας 19 το απογευμα
67 τζουλια,με μαυρα μαλλια τωρα,καλο κορμι
71β αντζελα νομιζω από φυλης 59 το απογευμα.Πολυ ωραιο κορμι και επιδερμιδα.Για τους λατρεις της μιραντας μπισκοτου εμφανισιακα θα βρουν μια ιδανικη διαδοχο
134 ισογειο παολα
136 τζενη,καταθεση μιας και φευγει αυριο,προγραμματισμενη επισκεψη.Μια συνευρεση ολοκληρωμενη,με ολες τις στασεις και όλα τα προκαταρκτικα.Αφου καναμε ερωτα ιεραποστολικα,από πανω αυτή,πισωκολλητα στα ορθια,το τελος εφτασε αργα και βασανιστικα ξανα στην ιεραποστολικη σταση.Φευγοντας σκεφτομουν πως μπορει ένα αβγαλτο παιδι,αλλα γεματος φωτια μεσα του,που από τη καβλα ισα που προλαβαινε να μπει μεσα,μετα από χρονια να μπορει να κανει τετοιες συνεδριες με τοσο ομορφες και σεξι γυναικες..
Iakovos Frelancer άμα ξέρεις να απαντήσεις κανονικά απάντα, αλλιώς μην γεμίζεις το forum με βλακείες.....
τυπε τι εννοεις?Τέσπα όπως πάει η δουλειά μάλλον θα κάνουμε καιρό να την δούμε...υποψιάζομαι ότι κάτι κάνανε λάθος με τις ανάλογες συνέπειες...