Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (25 μέλη και 211 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ημερησια ενημερωση για απογευματινη βάρδια .....

ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ !

Tony75gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια, παρακολουθω εδω και καιρο το σιτε και χαιρομαι για τη λεπτομερη ενημερωση που παρεχει. μονο στην Ελλαδα θα μπορουσες να βρεις ενα τετοιο σιτε. αποφασισα να εγγραφω. λοιπον, στο θεμα, ειμαι καινουργιος αθηνα (απο επαρχια) και ειπα να παω να δοκιμασω τι παιζει στη Φυλης χθες μεσημερι. μπηκα στο 80 και πραγματι ειχει καταπληκτικα μουνια που διναν κωλο τα παντα και ικανοποιηθηκα πληρως. αργοτερα ξανα καβλωσα και πεταχτηκα στο Δεληγιωργη 30 αφου βρισκομουν ομονοια. Ηταν μια ελληνιδα ΜΙΛΦ χοντρουλα αλλα ειχε κατι το πολυ προστιχο και ειπα να δοκιμασω. ιδου το λαθος. την εχω ξανα πατησει ετσι, κυριως με ελληνιδες ιεροδουλες. ξερουν να σε καβλωσουν με το βλεμμα αλλα στο κρεβατι τζιφος. εγω γενικα εχω προβλημα με τις ελληνιδες εκδιδομενες που σπανια το συνανταω στις ξενες. τις βρισκω υπερβολικα αυταρχικες και με ξενερωνει αφανταστα η γυναικα που προσπαθει να υποταξει τον αντρα και να του κανει κουμαντο στο σεξ. καταφερα να τελειωσω μετα βιας και ειπα στο νεαυτο μου ποτε ξανα με ελληνιδα ιεροδουλη, οσο και ωραια να φαινεται στο ματι. θα μπορουσα να πω ως προεκταση πως αρχιζει και γινεται γενικο χαρακτηριστικο της ελληνιδας αυτο το αυταρχικο στυλακι. επειδη εκανα πολλα χρονια εξωτερικο, απηχα απο τα ελληνικα δεδομενα. στην επιστροφη, βγαινοντας με διαφορες το παρατηρησα οτι υπαρχει αυτο το στοιχειο. προσπαθουν με τη μια να σου παρουν τον αερα και να σε υποβιβασουν με ελαχιστες εξαιρεσεις. μπορει απλως να ειναι ψυψολογικα τρικ για να δουν αντιδρασεις αλλα γενικα τετοιες φασεις με βρισκουν εντελως αδιαφορο.
  Τελος παντων, ξυπνησα παλι νωρις με καβλες και λεω να ξανα καταιβω. εχω ορεξη για μια μιλφαρα που θα κανει τελεια προκαταρκτικα και καλη περποιηση. ξερει κανεις που μπρορω να βρω?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Γεια σας παιδια, παρακολουθω εδω και καιρο το σιτε και χαιρομαι για τη λεπτομερη ενημερωση που παρεχει. μονο στην Ελλαδα θα μπορουσες να βρεις ενα τετοιο σιτε. αποφασισα να εγγραφω. λοιπον, στο θεμα, ειμαι καινουργιος αθηνα (απο επαρχια) και ειπα να παω να δοκιμασω τι παιζει στη Φυλης χθες μεσημερι. μπηκα στο 80 και πραγματι ειχει καταπληκτικα μουνια που διναν κωλο τα παντα και ικανοποιηθηκα πληρως. αργοτερα ξανα καβλωσα και πεταχτηκα στο Δεληγιωργη 30 αφου βρισκομουν ομονοια. Ηταν μια ελληνιδα ΜΙΛΦ χοντρουλα αλλα ειχε κατι το πολυ προστιχο και ειπα να δοκιμασω. ιδου το λαθος. την εχω ξανα πατησει ετσι, κυριως με ελληνιδες ιεροδουλες. ξερουν να σε καβλωσουν με το βλεμμα αλλα στο κρεβατι τζιφος. εγω γενικα εχω προβλημα με τις ελληνιδες εκδιδομενες που σπανια το συνανταω στις ξενες. τις βρισκω υπερβολικα αυταρχικες και με ξενερωνει αφανταστα η γυναικα που προσπαθει να υποταξει τον αντρα και να του κανει κουμαντο στο σεξ. καταφερα να τελειωσω μετα βιας και ειπα στο νεαυτο μου ποτε ξανα με ελληνιδα ιεροδουλη, οσο και ωραια να φαινεται στο ματι. θα μπορουσα να πω ως προεκταση πως αρχιζει και γινεται γενικο χαρακτηριστικο της ελληνιδας αυτο το αυταρχικο στυλακι. επειδη εκανα πολλα χρονια εξωτερικο, απηχα απο τα ελληνικα δεδομενα. στην επιστροφη, βγαινοντας με διαφορες το παρατηρησα οτι υπαρχει αυτο το στοιχειο. προσπαθουν με τη μια να σου παρουν τον αερα και να σε υποβιβασουν με ελαχιστες εξαιρεσεις. μπορει απλως να ειναι ψυψολογικα τρικ για να δουν αντιδρασεις αλλα γενικα τετοιες φασεις με βρισκουν εντελως αδιαφορο.
  Τελος παντων, ξυπνησα παλι νωρις με καβλες και λεω να ξανα καταιβω. εχω ορεξη για μια μιλφαρα που θα κανει τελεια προκαταρκτικα και καλη περποιηση. ξερει κανεις που μπρορω να βρω?
αυτη στο δεληγιωργη ειναι μεταλλαγμενη,το ξερεις?δεν ειχε πουτσο?

Tony75gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δε ξερω, εμενα μου φανηκα κανονικη γυναικα, ειχε μουνι. μαλιστα μου προτεινε πως αν δεν θελω γυναικα, υπαρχει και τραβεστι. τωρα αν ηταν εγχειρισμενη, δε το γνωριζω.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Προβλέπω ότι σήμερα το πρωϊ θα είναι όλα κλειστά Φυλής-Φωκαίας.
Δεν ξέρω αν θα πιάσει και τη Διδύμου.
Ο λόγος:
Οι μπάτσοι κάνουν επιχείρηση εκκένωσης ("ανακατάληψη" τη λένε) στο διατηρητέο κτίριο που είναι στη γωνία Χέϋδεν-Αχαρνών και που επί χρόνια είναι κατειλημμένο από διάφορους του "αντιεξουσιαστικού χώρου".
Τουλάχιστον 200 ματατζήδες είναι τώρα στην περιοχή.

superfine

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Από χθες στις 8 το απόγευμα κλειστά όλα στη Φυλής, Αλκιβιάδου, Έλλης 3 και Κωνσταντινουπόλεως 166Α και Β.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ώρα Ελλάδος 11:35

Όντως υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία στην περιοχή. Η Χέυδεν είναι κλειστή από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και υπάρχουν 2-3 κλούβες παρκαρισμένες επί της Αχαρνών (γωνία με Φωκαίας).

Όλα ανοιχτά στη Φυλής από 40-136, εκτός από τα: 65Α και 71Α.

Ανοιχτά και στις Διδύμου, Φωκαίας και Αγκύρας. Όπως επίσης και το Πιπίνου 65 αλλά και το Αχαρνών 85.

Ενδεικτικά: Φ59 η Ιζαμπέλα topless! (με έντονο μακιγιάζ αλά Κλεοπάτρα), Φ80 η Μαρία topless!!! (άουτς!), Φ86Β η Λάουρα topless! (φορώντας τον σκούφο του Αη Βασίλη, αλλά χωρίς σάκο με δώρα), Φ 71Β ανώνυμη μελαχρινή (με πεταχτό κωλαράκι και βαριεστημένο σαλονάρισμα), Φ 69Β η Τάνια (με μαύρα εσώρουχα) και Φ54 η Σούζη topless!!!!! (άααααααααουτς!!!!!)

Υ.Γ. Το Αχαρνών 106 κλασικά κλειστό.

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Ρε παιδιά έχει κανείς σας υπ' όψιν τι έγινε η Άννα/Ιλόνα κλπ από Φυλής 71Β??? Έχει εξαφανιστεί ρε γαμώτο..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έχει κανείς σας υπ' όψιν τι έγινε η Άννα/Ιλόνα κλπ από Φυλής 71Β??? Έχει εξαφανιστεί ρε γαμώτο..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Υπάρχει σχετική ενημέρωση, πρέπει να διαβάζετε τας γραφάς κάθε μέρα ανελειπώς ...αλλιώς χάνεται επεισόδια τα οποία δεν αναπληρώνονται...

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους ξερει κανεις αν ειναι ανοιχτα τωρα Διδυμου και Φυλης???

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
:jerking: Iakovos Frelancer άμα ξέρεις να απαντήσεις κανονικά απάντα, αλλιώς μην γεμίζεις το forum με βλακείες.....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Kαταθεση Νο 6 συνολικα πριν απο λιγο ευνειδων 5 στη ντανιελα.To καλο μ αυτη τη ρουμανα πιθανον, ειναι οτι σ αντιθεση με αλλες περιπτωσεις που επιζητω τα προκαταρκτικα,με τη συγκεκριμενη χρειαζονται ενα δυο περασματα του κορμιου της πανω στο δικο μου και εχουμε αυτοματως ανυψωση.Επισης τρεις στασεις,πισωκολλητα,ιεραποστολικα και πλαγια,διχως χρηση λιπαντικου απο τη μερια της,μ αποτελεσμα να κουμπωνει το πουλι μου μεσα της,αισθανομενος εντονα και εγω και αυτη,την τριβη.Ομορφο σημειο,η εκφραση πονου και ηδονης στο προσωπο της,σ ολη τη διαρκεια της συνευρεσης,και τελικο αποτελεσμα,ακομη μια ευχαριστη και πετυχημενη καταθεση.Μελανο σημειο και παλι η αναπνοη της.
Υ.Γ Και μια ενημερωση που δεν καταχωρηθηκε λογω των τεχνικων προβληματων,και αφορα την τριτη το μεσημερι 18/12/12
Φωκαιας
19 ρωξανη
27α δυο κοπελες,η γνωστη ψηλη κοκκινομαλα mlf αναστασια,θερμη μεσα,και η μαρια,το ξανθο νανοπουτανο
27 οροφος η αννα από χτες το απογευμα
Φυλης
66α ρομπερτα/σοφια με ωραιο σετ εσωρουχων
59 η σεξι ιζαμπελα που ηταν χτες το απογευμα στη φωκαιας 25β
65β η μαιρη με τη σεξι περιφερεια και το γλυκο προσωπο, από φωκαιας 19 το απογευμα
67 τζουλια,με μαυρα μαλλια τωρα,καλο κορμι
71β αντζελα νομιζω από φυλης 59 το απογευμα.Πολυ ωραιο κορμι και επιδερμιδα.Για τους λατρεις της μιραντας μπισκοτου εμφανισιακα θα βρουν μια ιδανικη διαδοχο
134 ισογειο παολα
136 τζενη,καταθεση μιας και φευγει αυριο,προγραμματισμενη επισκεψη.Μια συνευρεση ολοκληρωμενη,με ολες τις στασεις και όλα τα προκαταρκτικα.Αφου καναμε ερωτα ιεραποστολικα,από πανω αυτή,πισωκολλητα στα ορθια,το τελος εφτασε αργα και βασανιστικα ξανα στην ιεραποστολικη σταση.Φευγοντας σκεφτομουν πως μπορει ένα αβγαλτο παιδι,αλλα γεματος φωτια μεσα του,που από τη καβλα ισα που προλαβαινε να μπει μεσα,μετα από χρονια να μπορει να κανει τετοιες συνεδριες με τοσο ομορφες και σεξι γυναικες..

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Kαταθεση Νο 6 συνοιλικα πριν απο λιγο ευνειδων 5 στη ντανιελα.To καλο μ αυτη τη ρουμανα πιθανον, ειναι οτι σ αντιθεση με αλλες περιπτωσεις που επιζητω τα προκαταρκτικα,με τη συγκεκριμενη χρειαζονται ενα δυο περασματα του κορμιου της πανω στο δικο μου και εχουμε αυτοματως ανυψωση.Επισης τρεις στασεις,πισωκολλητα,ιεραποστολικα και πλαγια,διχως χρηση λιπαντικου απο τη μερια της,μ αποτελεσμα να κουμπωνει το πουλι μου ,μεσα της,αισθανομενος εντονα και εγω και αυτη,την τριβη.Ομορφο σημειο,η εκφραση πονου και ηδονης στο προσωπο της,σ ολη τη διαρκεια της συνευρεσης,και τελικο αποτελεσμα,ακομη μια ευχαριστη και πετυχημενη καταθεση.Μελανο σημειο και παλι η αναπνοη της.
Υ.Γ Και μια ενημερωση που δεν καταχωρηθηκε λογω των τεχνικων προβληματων την τριτη το μεσημερι 18/12/12

Φωκαιας
19 ρωξανη
27α δυο κοπελες,η γνωστη ψηλη κοκκινομαλα mlf αναστασια,θερμη μεσα,και η μαρια,το ξανθο νανοπουτανο
27 οροφος η αννα από χτες το απογευμα
Φυλης
66α ρομπερτα/σοφια με ωραιο σετ εσωρουχων
59 η σεξι ιζαμπελα που ηταν χτες το απογευμα στη φωκαιας 25β
65β η μαιρη με τη σεξι περιφερεια και το γλυκο προσωπο, από φωκαιας 19 το απογευμα
67 τζουλια,με μαυρα μαλλια τωρα,καλο κορμι
71β αντζελα νομιζω από φυλης 59 το απογευμα.Πολυ ωραιο κορμι και επιδερμιδα.Για τους λατρεις της μιραντας μπισκοτου εμφανισιακα θα βρουν μια ιδανικη διαδοχο
134 ισογειο παολα
136 τζενη,καταθεση μιας και φευγει αυριο,προγραμματισμενη επισκεψη.Μια συνευρεση ολοκληρωμενη,με ολες τις στασεις και όλα τα προκαταρκτικα.Αφου καναμε ερωτα ιεραποστολικα,από πανω αυτή,πισωκολλητα στα ορθια,το τελος εφτασε αργα και βασανιστικα ξανα στην ιεραποστολικη σταση.Φευγοντας σκεφτομουν πως μπορει ένα αβγαλτο παιδι,αλλα γεματος φωτια μεσα του,που από τη καβλα ισα που προλαβαινε να μπει μεσα,μετα από χρονια να μπορει να κανει τετοιες συνεδριες με τοσο ομορφες και σεξι γυναικες..
Φιλε καζανοβα,αξιζει να δοκιμασεις ντανιελα πανω σου και πλατη σε σενα..πολυ καλη εφαρμογη..τα σεβη μου..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ειχα δοκιμασει αυτη,και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος
t4zdrl.gif

Αλλα εχεις απολυτο δικιο,εχει κορμι για πολλες στασεις..

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
:jerking: Iakovos Frelancer άμα ξέρεις να απαντήσεις κανονικά απάντα, αλλιώς μην γεμίζεις το forum με βλακείες.....

Συγνώμη δεν θα το ξανακάνω.., αλλά αυτή την οποία ψάχνεις την μάζεψε η αστυνομία μαζί με την τσα2 και από εκείνο το βράδυ έχουν να εμφανιστούν και οι δύο...τα έχω γράψει και αυτοί που παρακολουθούν τα ξέρουν γι'αυτό έγραψα να διαβάζεις τας γραφάς. Μόνο  :jerking: δεν είναι... Τέσπα όπως πάει η δουλειά μάλλον θα κάνουμε καιρό να την δούμε...υποψιάζομαι ότι κάτι κάνανε λάθος με τις ανάλογες συνέπειες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom