φιλε το μουνακι ειναι καλο,ειναι 10 χρονια νεοτερο,δηλαδη 20!τις αρεσει η μερσεντες μου,και η μεζονετα μου!τι θα ελεγες να σε κερασω ενα ποτο,να φερει και την φιλη της?λαμπαδα το κορμι! ]
μήπως σε λένε Ορέστη;
φιλε το μουνακι ειναι καλο,ειναι 10 χρονια νεοτερο,δηλαδη 20!τις αρεσει η μερσεντες μου,και η μεζονετα μου!τι θα ελεγες να σε κερασω ενα ποτο,να φερει και την φιλη της?λαμπαδα το κορμι! ]
Πειραματίστηκα εκεί, σήμερα το πρωί...
Το σύμπλεγμα της ξεδοντιασμένης γραίας παράφρονος βοηθού, της ημιπαράφρονος εκδιδομένης Μαρίας και του ρυπαρού χώρου, συνιστούν την επιτομή της ανθρώπινης αθλιότητας.
Χαρακτηριστικά, ενώ η Μαρία πεοθήλαζε, η δυσπερίγραπτη βοηθός άνοιξε διάπλατα την πόρτα του δωματίου συνουσιών και ρώτησε με αγριωπό ύφος: "Δε μου λες, εσύ πλήρωσες;"
Εκιτιμώ ότι η συφοριασμένη γραία αγγελοκρούεται και ότι η Φύσις πρέπει να τη βοηθήσει να πεθάνει...
Οποία θρασύτης και καταισχύνη! Οποία, όμως!
Παρακαλώ, δεχτείτε την αμέριστη συμπαράστασή μου, κε Πύραυλε.
Χαρακτηριστικά, ενώ η Μαρία πεοθήλαζε, η δυσπερίγραπτη βοηθός άνοιξε διάπλατα την πόρτα του δωματίου συνουσιών και ρώτησε με αγριωπό ύφος: "Δε μου λες, εσύ πλήρωσες;"
Μη σου κάνει εντύπωση.σοβαρολογεις? απλα σοβαρολογεις? εκει που σου επερνε πιπα η αλλη ανοιξε την πορτα η υπηρεσια για να ρωτησει αν πληρωσες? γινονται τετοια σκηνικα αληθεια? εσυ τι εκανες το αφησες ετσι?
Κάπου το 1992 στη Φυλής,νομίζω στο "ίδρυμα" νούμερο 59 ανοίγει η τσατσά την πόρτα τη στιγμή που είχα στα 4 την κοπελιά,και της λέει "εδώ είσαι και σε ψάχνω;".Έσκασα από τα γέλια,και η συνουσία έλαβε τέλος εκεί.Χαμένες 3000δρχ αλλά χαλάλι.Το γέλιο ήταν φοβερό!
Χαχαχαχαχα κρατας αρχειο Αρη ??? Ωραιος!!! :-)
Το 1992, το αντίτιμο στη Φυλής, ήταν 2500 δραχμές και όχι 3000 δραχμές.
Έγινε τριχίλιαρο αρχές του 1994.
Θυμάμαι ότι το 1993 είχε 3.000.................Το 1992, το αντίτιμο στη Φυλής, ήταν 2500 δραχμές και όχι 3000 δραχμές.
Έγινε τριχίλιαρο αρχές του 1994.
Η γνωστη κτικιαρα κοντη γρια καπνιστρια με το κοντο μαλλι που περιοδευει μεταξυ Καλεργη 33 και Κολοκυνθους 38 και βριζει - καταριεται τους διαβατες που τυχαινει να την κυτταξουν; :Η άθλια γραία βοηθός είναι παράφρων.
Τι μπορεί να πει κανείς σε μία παράφρονα τρωγλοδύτη;
Μόνο η Φύση μπορεί να τη βοηθήσει να πεθάνει.