Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (25 μέλη και 201 επισκέπτες)

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Απότι φαίνεται κάναμε αλληλοσυμπληρώμενη ενημέρωση φίλε Φανούρη για το Μετάξι.Εσύ πήγες πριν της 12 και εγώ μετά της 12 για αυτό και έγιναν μερικές αλλαγές σε κάποια σπίτια.
Συντονισθήκαμε  :thumbsup:

...
Τα συγχαρητηρία μου συναγωνιστή για τις περιεκτικές ενημερώσεις σου!
...
Ευχαριστώ.
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ τις ευχαριστήθηκα τις ενημερώσεις μας (και του lustforlife επίσης) όπως και το γεγονός ότι συνέπεσαν με αυτόν τον τρόπο.

...
Κάποιες παραλειπόμενες λεπτομέρειες για μερικά σπίτια στο Μετάξι που ξέχασα.
...
Οπως πάντα άψογος. ;)

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Φαντάζομαι πιο πολύ αναφέρεσαι στο Μετάξι που ήταν η χαρά του μπαζογαμιά αφού αναγκάστηκα να αλλάξω περιοχή.Να είσαι καλά πάντως!
Mπα, για Φυλης ετοιμαζόμουν αλλά τελικά λείπουν όλα μου τα στάνταρ.... Αν και πάλι με κόβω να πηγαίνω για δοκιμή κανενός νέου, δύσκολο να κρατηθώ...Χαχαχαχα, κι εσύ να 'σαι καλά!!!!

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Στο Κολωνού 48 δούλευε νεαρή κοπέλα,λευκή,ορεσίβια με μαύρο καρέ μαλλί και βυζάρες για άρμεγμα.

πιθανον λες για την μαγνταλενα...δεν ξερω αν ητανε απο το πρωι εκει,παντως τωρα πριν 10 λεπτα που περασα μαζι της αυτη τεριαζει στα χαρακτηριστικα

ειχα διαβασει κριτηκες για τν μαγνταλενα,αλλα λεω,βυζαρες εχεις μουνι εχει ας περασω,μαγνταλενα ακουστηκε απο την υπηρεσια,μεσα μ ειπε οτι ειναι ιταλιδα(τωρα γελαμε) 19 χρονων και οτι την λενε μαγνταλενα

παιδια,ειμαι νεος στο αθλημα,μονο 1 χρονο,και αυτη τη στιγμη πριν 10 λεπτα εκανα κατι το οποιο δεν το εχω κανει ποτε μου,ζητησα τα λεφτα μου πισω,εστω τα μισα σε πολυ ηρεμο αλλα συναμα αυστηρο υφος...φυσικα μου εδωσε ενα ταλιρο...η κοπελα απλα δεν το χει,δεν δεν δεν , δεν το χει

θα ανεβασω και κριτηκη ωστε να αποτρεψω και αλλους.αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω τωρα που γραφω αυτα τα πραγματα,ενω ειχα διαβασει παλαιοτερες κριτηκες εγω ο ΜΑΛΑΚΑΣ περασα γιατι ακουσα ενα αλλο κεφαλι.....

σορρυ παιδια ειλικρινα σορρυ για το πρηξημο

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4247726#msg4247726 date=1355597646]
πιθανον λες για την μαγνταλενα...δεν ξερω αν ητανε απο το πρωι εκει,παντως τωρα πριν 10 λεπτα που περασα μαζι της αυτη τεριαζει στα χαρακτηριστικα

ειχα διαβασει κριτηκες για τν μαγνταλενα,αλλα λεω,βυζαρες εχεις μουνι εχει ας περασω,μαγνταλενα ακουστηκε απο την υπηρεσια,μεσα μ ειπε οτι ειναι ιταλιδα(τωρα γελαμε) 19 χρονων και οτι την λενε μαγνταλενα

παιδια,ειμαι νεος στο αθλημα,μονο 1 χρονο,και αυτη τη στιγμη πριν 10 λεπτα εκανα κατι το οποιο δεν το εχω κανει ποτε μου,ζητησα τα λεφτα μου πισω,εστω τα μισα σε πολυ ηρεμο αλλα συναμα αυστηρο υφος...φυσικα μου εδωσε ενα ταλιρο...η κοπελα απλα δεν το χει,δεν δεν δεν , δεν το χει

θα ανεβασω και κριτηκη ωστε να αποτρεψω και αλλους.αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω τωρα που γραφω αυτα τα πραγματα,ενω ειχα διαβασει παλαιοτερες κριτηκες εγω ο ΜΑΛΑΚΑΣ περασα γιατι ακουσα ενα αλλο κεφαλι.....

σορρυ παιδια ειλικρινα σορρυ για το πρηξημο
[/quote] Καλμα φιλε..η γνωμη του κεφαλιου που ακολουθησες,ειναι βαρυνουσα..ολοι την εχουμε ακολουθησει,ουκ ολιγες φορες..αλλωστε,ο παθως ειναι και μαθως..και μην ξεχνας..μελετατε τας γραφας.. ;)

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
περιμενοντας σαν παιδι που ερχεται η τελευταια μερα των εξερασεων για να παει για μπανιο με τις γκομενιτσες,ετσι και εγω περιμενα να αλλαξει η 3η βαρδια μεταξι ωστε να "σωσω" τη βραδια..

ετσι κατεληξα στο ιασωνος 44(αυτο με την ασπρη πορτα) με υποδεχτηκε η καρλα η καυλα(γκαυλα αν ακουσα καλα) :cheesy:

η κοπελα προσχαρη,ευδιαθετη,ξανθια κοντα 1,73 ουτε αδυνατη ουτε παχουλη...εχει αυτα τα παραπανισια κιλα που ειναι απλα τελεια σε μια γυναικα και ακους πλαφ πλαφ οταν γαμας....

εχει ενα τατου πισω στην ωμοπλατη,και σκουλαρικι στα χειλια και τον αφαλο...ηλικια κοντα 28 και ρουμανα....το τσιμπουκι απεχτο...απλα απεχτο....φορεσε ενα προφυλακτικο κοκκινο( δυστηχως ) με γευση φραουλα :cheesy:( απο οτι ειδα απο αυτο π ητανε πεταμενο κατω στο πατωμα αφου εφυγε η κοπελα(το καλυμα εννοω)

ακαποτο αν και ζητησα δεν εκανε...(την τιμαει πιστευω) αν μου εκανε θα ητανε η 1η παντως :cheesy:

οσοι πιστοι προλαβετε διοτι οπως μ ειπε ειναι τελευταιο βραδυ,φευγει ρουμανια για γιορτες και ερχετε 10 γεναρη...

το ονομα της καπου ειχε ξαναπαιχτει εδω περα καπου σε μια ενημερωση αλλα δεν τη θυμαμαι τωρα :P

περασα τελεια μαζι τις...σε αντιθεση με την αλλη τη βρομιαρα τη μαγνταλενα φφς

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παρασκευη(14-12-2012) απογευμα εκανα επισκεψη στην Ντιάνα στο Δροσοπουλου 97!!...Καθησε περιπου μιση ωρα στο δωματιο μεσα...δεν υπηρχε πελατης στο σαλονι!!!....Ειναι δυνατη στο δωματιο μεσα και ευγενικη .... με συμπαθητικη προς το ομορφο εμφανιση!!!Το παραβολο που εδωσα ηταν 25 ευρω!!.....Λεπτομερειες υπαρχουν απο κριτικες  πολλων συναγωνιστων,  αλλα και απο μενα μια κριτικη απο περυσι....ειτε αρχες του 2012, αν θυμαμαι καλα!!!....Την βρηκα καλυτερη χτες που την ξαναειδα(και στο παρελθον, καλη την εβρισκα για 25 ευρω... σε συνδυασμο και του χωρου καθοτι παλια ηταν στουντιο)!!!Το στοματικο(πιπα) το εχει κανει επιστημη!!!!Καλο βραδυ!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.165
Πόντοι
46.232
Ενημέρωση από Φωκαίας και Φυλής 3η βάρδια 00.30-01.55
Φωκαίας 27Β πάνω Σάρα , ξανθιά λεπτή με μικρό βυζί  ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ερικα ξανθιά κοντά μαλλιά μπουτού μικρό στήθος πολλά τατού ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Ελένη παχουλή ξανθοκάστανη τσιγγανόφατσα με μικρό βυζί , με κώλο.
Φωκαίας 25α Αννα ξανθιά χοντρή με ωραία μάτια και μεγάλα πεσμένα βυζιά , ακα τελειωτικό κώλο cif , cib
Φωκαίας 24  Αγάπη το μιλφ με το ξανθό πλατινέ μαλλί κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Ρωξάνα καστανή λεπτή με 3άρια πεσμένα βυζιά κλασσικά χωρίς εσώρουχα , με ακα.
Φυλής 74 αριστερά  μελαχρινή κοπέλα με ωραίο πρόσωπο μικρό βυζί και από την μέση και κάτω χοντρή με κυτταρίτιδα , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω  Αντίνα , ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτες τορπίλες  ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα , ρώτησα τον τσατσο που ήταν αυτός που δούλευε συνήθως με την Μπάρμπαρα και μου είπε ότι η μικρή πήγε Αμστερνταμ στις βιτρίνες….
Φυλής 61 Λίνα ξανθοκάστανη κοντή παχουλή μπουτου μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα και Λίνα μελαχρινή κατσαρομάλλα πολύ λεπτή άβυζι , απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 80 Εμμι ξανθιά κανονικό σώμα αν και έχει πάρει κιλά με μεσαίο βυζί , με κώλο και Μαρία που έγινε και αυτή καστανή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά και ωραίο ανορθωμένο κώλο ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 84α Ζωή ξανθιά με κανονικό σώμα και σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα .
Φυλής 84β Αλιόνα ξανθό μίλφ με σιλικονάτα βυζιά κανονικό σώμα , με ακα τελειωτικό..
Φυλής 86α καστανή κοπελίτσα στρογγυλοπρόσωπη λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Σόνια(από Φ67) ξανθιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ,απλό πρόγρμαμα.
Φυλής 65β Εμμανουέλλα μελαχρινή λεπτή άβυζι με ωραίο κώλο , με ακα.(τιμήθηκε για πολλοστή φορά , σταθερή αξία για μένα)
Φυλής 67 Αλίσια , ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζιά , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μάγια και αυτή καστανή πια και τα μαλλιά αλογοουρά  κοντή κανονικό γυμνασμένο σώμα μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α Μαργαρίτα καστανό μακρύ μαλλί που το είχε συνέχεια ριγμένο ώστε να κρύβει το πρόσωπο της λεπτή με 2.5 βυζιά ,απλό πρόγραμμα και Βιολέτα ξανθοκάστανη λεπτή άβυζί ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 134 Βίκυ καστανή  σήμερα τα  μαλλιά της τα είχε πιασμένα πάνω , κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα
Φυλής 134β Κλαούντια μελαχρινή κοντή λεπτή άβυζί ,απλό πρόγραμμα.
Ήταν ακόμα ανοικτό και το Φυλής 66α αλλά δεν μπήκα γιατί την ώρα που πήγα είχε πολυκοσμία.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Για μια ακόμα φορά εξαιρετικές ενημερώσεις απο Προφέσσορα και Φανούρη. Χαίρεσαι να διαβάζεις ακόμα και αν δεν συχνάζεις στο Μεταξουργείο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής 59 κάτω  Αντίνα , ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτες τορπίλες  ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα , ρώτησα τον τσατσο που ήταν αυτός που δούλευε συνήθως με την Μπάρμπαρα και μου είπε ότι η μικρή πήγε Αμστερνταμ στις βιτρίνες….
Τι άλλο θα ακούσουμε.......καλά έκανες και ρώτησες............. :thumbsup: :crazy: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.165
Πόντοι
46.232
βόλτα(14.20-15.15) μαζί με τον faekeli ,που ήρθε μόνος του  :2funny: :2funny: :2funny:
ενημέρωση απο τα λίγα που μπήκαμε πρίν απο λίγα λεπτα....

Διδύμου 20 Μια , ξανθιά κοντούλα κανονικό σώμα με μερικά κιλάκια παραπάνω ειδικά στην κοιλια μεσαίο βυζί πεσμένο ,με ακα.
Διδύμου 18β Αντριάννα το γνωστό τρομακτικό μίλφ , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 18α Σύλβια η Βουλγάρα , διχρωμία στα μαλλιά(ξανθα με μαυρες ανταυγιες)παχουλή με μεγάλα βυζιά , ακα τελειωτικό και κώλο.
Διδύμου 16α Σόνια/Ευα το καστανό ξεμαλιασμένο τούμπανο μίλφ με τις βυζαρες , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 8β Μίκυ(Ελενα/Σοφιά/Ρομπέρτα) καστανη λεπτή με 1.5 βυζί ωραιο κορμάκι , απλό πρόγραμμα ενω το έχει πιάσειτο νόημα με μερικούς "δροσερούς" και ανακοινώνεται πια και αυταρχικό...
Διδύμου 8α Γιασμίν ξανθιά με μικρό βυζί , πια έχει κάνει μπουτάρες και κωλάρα....,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7 αριστερά Λόρι καστανή μαλλιά μέχρι τους ώμους κανονοκό σώμα σφιχτή κωλάρα μικρό βυζί , ακα και κώλο.
Φυλής 54α Γιάννα καστανή ψηλή κορμάρα με στητό μικρό βυζί και ωραία κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Σούζι η καστανή(πια)πλασική μουνάρα , μέσα στην κάυλα , κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί κωλάρα χαμόγελο και φρούδες υποσχέσεις , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Αννα κοντή μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Ιζαμπέλα η μελαχρινή ψηλή κορμάρα(φάτσα δεν λεεί πολλά)κανονικό σώμα ,μεσαίο στητό βυζί με καυλωμένη ρόγα και κωλάρα , απλό πρόγραμμα...μς αυτη σκόπευα να περάσω(στην επιστροφή) αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδώχο.....
Φυλής 80 Ανναμαριά η ξεπέτα καστανόψανθη κανονικό σώμα μερικά παραπανήσια κιλά μικρό βυζί, με κώλο.
Φυλής 84α Τζούλια καστανή κοντή κανονικό σώμα 2,5άρια βυζιά πίρσινγκ , με κώλο μετά απο πολύ στενό  πρέσινγκ πέρασα μετά απο πολύ καιρό και ήταν πάλι καλή(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φωκαίας 17α Μαριά(απο Φ80)καστανή πια , κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα , σήμερα κατάλαβα πόσο πολύ κοντή έιναι βλέποντας να δοκιμαζει ψιλοτάκουνα απο μια πλανόδιο ρωσίδα.....
αυτα τα λίγα για σήμερα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
βόλτα(14.20-15.15) μαζί με τον faekeli ,που ήρθε μόνος του  :2funny: :2funny: :2funny:
ενημέρωση απο τα λίγα που μπήκαμε πρίν απο λίγα λεπτα....

Διδύμου 20 Μια , ξανθιά κοντούλα κανονικό σώμα με μερικά κιλάκια παραπάνω ειδικά στην κοιλια μεσαίο βυζί πεσμένο ,με ακα.
Διδύμου 18β Αντριάννα το γνωστό τρομακτικό μίλφ , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 18α Σύλβια η Βουλγάρα , διχρωμία στα μαλλιά(ξανθα με μαυρες ανταυγιες)παχουλή με μεγάλα βυζιά , ακα τελειωτικό και κώλο.
Διδύμου 16α Σόνια/Ευα το καστανό ξεμαλιασμένο τούμπανο μίλφ με τις βυζαρες , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 8β Μίκυ(Ελενα/Σοφιά/Ρομπέρτα) καστανη λεπτή με 1.5 βυζί ωραιο κορμάκι , απλό πρόγραμμα ενω το έχει πιάσειτο νόημα με μερικούς "δροσερούς" και ανακοινώνεται πια και αυταρχικό...
Διδύμου 8α Γιασμίν ξανθιά με μικρό βυζί , πια έχει κάνει μπουτάρες και κωλάρα....,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7 αριστερά Λόρι καστανή μαλλιά μέχρι τους ώμους κανονοκό σώμα σφιχτή κωλάρα μικρό βυζί , ακα και κώλο.
Φυλής 54α Γιάννα καστανή ψηλή κορμάρα με στητό μικρό βυζί και ωραία κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Σούζι η καστανή(πια)πλασική μουνάρα , μέσα στην κάυλα , κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί κωλάρα χαμόγελο και φρούδες υποσχέσεις , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Αννα κοντή μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Ιζαμπέλα η μελαχρινή ψηλή κορμάρα(φάτσα δεν λεεί πολλά)κανονικό σώμα ,μεσαίο στητό βυζί με καυλωμένη ρόγα και κωλάρα , απλό πρόγραμμα...μς αυτη σκόπευα να περάσω(στην επιστροφή) αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδώχο.....
Φυλής 80 Ανναμαριά η ξεπέτα καστανόψανθη κανονικό σώμα μερικά παραπανήσια κιλά μικρό βυζί, με κώλο.
Φυλής 84α Τζούλια καστανή κοντή κανονικό σώμα 2,5άρια βυζιά πίρσινγκ , με κώλο μετά απο πολύ στενό  πρέσινγκ πέρασα μετά απο πολύ καιρό και ήταν πάλι καλή(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φωκαίας 17α Μαριά(απο Φ80)καστανή πια , κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα , σήμερα κατάλαβα πόσο πολύ κοντή έιναι βλέποντας να δοκιμαζει ψιλοτάκουνα απο μια πλανόδιο ρωσίδα.....
αυτα τα λίγα για σήμερα
πολυ ρομαντικη ενημερωση  :grin: 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Α! Αυτή είναι λοιπόν η περιβόητη Μαγκναλένα.Πιθανόν να έκανε διπλοβάρδιες και να ήταν αρκετά σπασμένη! Τουλάχιστον χαίρομαι που σε αποζημίωσε μετά η Κάρλα η καύλα.

Για μια ακόμα φορά εξαιρετικές ενημερώσεις απο Προφέσσορα και Φανούρη. Χαίρεσαι να διαβάζεις ακόμα και αν δεν συχνάζεις στο Μεταξουργείο.
Ευχαριστώ πολύ!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Κολοκυνθούς 38: Η Μαρία. Νεαρή καστανόξανθη κοπέλα με ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, γεροδεμένο κορμί, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλό κωλαράκι.
Απλό στα 10 ευρώ.
...

Πειραματίστηκα εκεί, σήμερα το πρωί...

Το σύμπλεγμα της ξεδοντιασμένης γραίας παράφρονος βοηθού, της ημιπαράφρονος εκδιδομένης Μαρίας και του ρυπαρού χώρου, συνιστούν την επιτομή της ανθρώπινης αθλιότητας.

Χαρακτηριστικά, ενώ η Μαρία πεοθήλαζε, η δυσπερίγραπτη βοηθός άνοιξε διάπλατα την πόρτα του δωματίου συνουσιών και ρώτησε με αγριωπό ύφος: "Δε μου λες, εσύ πλήρωσες;"

Εκιτιμώ ότι η συφοριασμένη γραία αγγελοκρούεται και ότι η Φύσις πρέπει να τη βοηθήσει να πεθάνει...

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
ρε παιδια μηπως γνωριζετε που βρισκεται η Μαρια η τρελοκοτσιδου απο Διδυμου 8α και Αλκμενους 113?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Νεο Σμυρνιώτη,

Θα ήθελα πολύ να διαβάσω κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την Σόνια και Βιολέτα από χτές.

Ευχαριστώ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.165
Πόντοι
46.232
Νεο Σμυρνιώτη,

Θα ήθελα πολύ να διαβάσω κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την Σόνια και Βιολέτα από χτές.

Ευχαριστώ
για πιά Σόνια  :think: :think: :think: για την Βιολέτα έχω γράψει κριτική και περιμένω να ανέβει..........

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Που είναι η Αννά Τζούλια Αλιόνα ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom