Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (32 μέλη και 241 επισκέπτες)

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Φυλης ειναι ανοιχτα σημερα η οχι?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Nice, αρα αυριο θα ειναι ανοιχτα  :grin:
Πριν 3 μερες που ημουν φυλης επεσα πανω σε ελεγχο...!Μονο σφαλιαρες δεν επαιζαν με τον τσατσο....ωραιος ελεγχος κ μετα αναρωτιομαστε γιατι κυκλοφορουν παρανομες χωρις χαρτια κτλπ.....!Φευγοντας λεει ο μπατσος στον τσατσο εαν ερθει (ποιος αραγε?) μην την κρυψεις παρε με τηλ..!

Επισκέπτης
Πριν 3 μερες που ημουν φυλης επεσα πανω σε ελεγχο...!Μονο σφαλιαρες δεν επαιζαν με τον τσατσο....ωραιος ελεγχος κ μετα αναρωτιομαστε γιατι κυκλοφορουν παρανομες χωρις χαρτια κτλπ.....!Φευγοντας λεει ο μπατσος στον τσατσο εαν ερθει (ποιος αραγε?) μην την κρυψεις παρε με τηλ..!

Όλα και όλοι στην Ελλάδα, πλέον, έχουν την ''τιμή'' τους ...

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Φυλης ειναι ανοιχτα σημερα η οχι?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

αναρωτιέμαι άν πληρώνουν και για την επίσκεψη οι μπασκίνες...

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Θα πάνω να τον ερίξω σήμερα απόγευμα. Πέιτε κανένα στανταράκι.

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θα πείτε καμια καλή απογευματινή, τόσο δύσκολο είναι?

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για να μην πάει τζάμπα το 20αρικο ρε φίλε. Για παράδειγμα εγώ θα έλεγα σε κάποιον να δοκιμάσει τη Μπάρμπαρα, αλλά έφυγε. Ρωτάω αν ξέρει κανείς κανένα στανταράκι από Φυλής, γιατί το σαλόνι είναι μεγάλη παγίδα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Για να μην πάει τζάμπα το 20αρικο ρε φίλε. Για παράδειγμα εγώ θα έλεγα σε κάποιον να δοκιμάσει τη Μπάρμπαρα, αλλά έφυγε. Ρωτάω αν ξέρει κανείς κανένα στανταράκι από Φυλής, γιατί το σαλόνι είναι μεγάλη παγίδα.
σιγά τα ωά ρε φίλε , μην πιρφορίζεις και σύ  :2funny:

εγώ ποτέ δεν ακούω συμβουλές , πάω και ότι κάτσει

και προφανώς στο μετάξι , σιγά μην κάτσω τώρα να πληρώσω παραπάνω για να κάνω έρωτα και να ικανοποιήσω τις πόρνες  :jerking:
πάς αδειάζεις και την κάνεις πλαγίως , δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φιλοσοφία το θέμα (τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ)

καλό βόλι  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ναι ρε φίλε να παω Μεταξουργείο που πηγαίνουν και γαμάνε οι Πακιστανοί.
γιατί εσύ είσαι γαλαζοαίματος και φοβάσαι μήπως μαγαριστείς ?
ή ότι οι πουτάνες των studio ή της φυλής έχουν καλύτερο μορφωτικό επίπεδο απο τις μεταξένιες και φοβάσαι μην αλοιώσεις το ιντελεκτουέλ προφίλ σου ?

τέλοσπάντων , αν και έχω την οικονομική δυνατότητα
ποτέ δεν θα πλήρωνα παραπάνω για να ικανοποιήσω τις πόρνες στο σέξ

στις πουτάνες απλά αδειάζεις στη γκόμενά σου κάνεις έρωτα  ;)

υγ: sorry για το off topic το σταματάω εδώ  ;)

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Πετραν αν θες κατι καλο και στανταρακι απο Φυλης πηγαινε στην Τζουλια 86Α,Β κλπ εκει γυρω παιζει.Καλο μελαχρινο κοντοπουτανο που δεν λεει οχι σε τιποτα(σε safe προγραμμα παντα) ειναι υπομονετικη με το χρονο και δινει και κωλο χωρις μα και μου.Το αξιζει το 20αρακι.
Αν παλι θες να γαμησεις μουναρες μοντελα πας Φ66Α Ντενισα,Νικολετα που ειναι καλες και μεσα απο υπηρεσιες παλι σε απλο προγραμμα χωρις ακα κλπ.Αυτα αντε και καλο βολι οτι και αν επιλεξεις  :knockinb:

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Ναι ρε φίλε να παω Μεταξουργείο που πηγαίνουν και γαμάνε οι Πακιστανοί.

Αμα παντως δεν πας Μεταξι για αυτον το λογο....επειδη γαμανε Πακιστανοι,Αφγανοι κλπ βρωμιαρεοι...πιστευω να ξερεις οτι αυτοι πανε και Φυλης και στα πιο πολλα τους βαζουνε μεσα.Εκτος αυτου πολλες τανες ειχαν παιξει Μεταξι μετα Φυλης και τουμπαλιν οποτε ολες ουσιαστικα ειναι γαμημενες απο ολες τις φυλες  :fuck1: Μην τα σκεφτεσαι αυτα και γαμα οσο μπορεις και οσο φθηνοτερα μπορεις.Εμεις οι εθνικογαμιστες ειμαστε παντος καιρου και συνθηκων ειμαστε ταγμενοι στρατιωτες του εθνικογαμισμου  :rockon: :rockon:

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πετραν αν θες κατι καλο και στανταρακι απο Φυλης πηγαινε στην Τζουλια 86Α,Β κλπ εκει γυρω παιζει.Καλο μελαχρινο κοντοπουτανο που δεν λεει οχι σε τιποτα(σε safe προγραμμα παντα) ειναι υπομονετικη με το χρονο και δινει και κωλο χωρις μα και μου.Το αξιζει το 20αρακι.
Αν παλι θες να γαμησεις μουναρες μοντελα πας Φ66Α Ντενισα,Νικολετα που ειναι καλες και μεσα απο υπηρεσιες παλι σε απλο προγραμμα χωρις ακα κλπ.Αυτα αντε και καλο βολι οτι και αν επιλεξεις  :knockinb:
Φίλε νομίζω τη Τζούλια πήρα, μια μελαχρινή με τατουάζ στη μέση. Πολύ καλό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom