Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (26 μέλη και 232 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Σήμερα κατά τις 13:30, έκανα μια έφοδο από Φυλής για να ξαναδώ την Μαρία στο Φυλ. 65 ις.
Δεν είναι άσχημη, αλλά σήμερα με το fishnet που φορούσε, διαγράφηκε καλύτερα η αχλαδωτή κωλάρα που έχει, που εμένα δεν μου αρέσει (προτιμώ αναλογίες μοντέλου). Διέκρινα και ένα "υφάκι" κατά την παρουσίαση της στο σαλόνι, οπότε δεν πέρασα στα ενδότερα.

Μιας και είδα το φως του Φ.71β (ις) ανοιχτό, είπα να περάσω μια βόλτα.
Ήταν η θείτσα από το Φ.54 1ος (πως την λένε ?) η οποία έχει αδυνατίσει αρκετά και φορώντας τα γυαλάκια της, θύμισε σέξυ καθηγήτρια.  
Ξέρει κανείς τίποτα για το σέρβις της ? ?  ? ?  :helpplea:

Ευχαριστώ

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Tα βράδυα πάντως στο Φ84 μπορεί να βρει κανείς την Αλιόνα, (γνωστή και από Διδύμου), από τα καλύτερα πινέλα  :pipa1: της Φυλής κατά τη γνώμη μου, με γλώσσα που πάει παντού!  ;)  Ηλικιακά για όσους δεν την ξέρουν γύρω στα 45, με καλό σώμα όμως, ξανθιά, και με διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη. Η τσατσά ευγενική, ο χώρος απλά ανεκτός.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Kαταθεση σημερα το μεσημερι στην τζενη,φυλης 136, (νταιανα απο αλκιβιαδους 16α)και προχτες τριτη μεσημερι στην βαλερια απο αλκαμενους 113.
Σταθερα υπεροχες και οι δυο εμπειριες,με τον κυκλο των στανταρακιων να κλεινει μεσα στο σαβατοκυριακο με ντανιελα απο ευνειδων.
Η τζενη θα βρισκεται στο 136 μεχρι την τριτη που μας ερχεται,και κατοπιν αναχωρει στην πατριδα της για τις γιορτες.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές,σκέφτομαι να κάνω μια "κατάθεση" τις επερχόμενες ημέρες και μου έχει κολλήσει η Ανέλα ή Αντέλα απο Φ84,όμως επειδή ζούμε σε χαλαιπούς καιρούς θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος που την έχει πάρει....
αξίζει γενικά?
είναι ξεπέτα μήπως?
τί είδους φάση είναι gfe?pse?
Υ.Γ:Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος αυτή τη φορά :cheesy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
Kαταθεση σημερα το μεσημερι στην τζενη,φυλης 136, (νταιανα απο αλκιβιαδους 16α)και προχτες τριτη μεσημερι στην βαλερια απο αλκαμενους 113.
Σταθερα υπεροχες και οι δυο εμπειριες,με τον κυκλο των στανταρακιων να κλεινει μεσα στο σαβατοκυριακο με ντανιελα απο ευνειδων.
Η τζενη θα βρισκεται στο 136 μεχρι την τριτη που μας ερχεται,και κατοπιν αναχωρει στην πατριδα της για τις γιορτες.

Ω Ω Ω Ω Ευχαριστούμε ίσα πού προλαβαίνουμε ..........

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Tα βράδυα πάντως στο Φ84 μπορεί να βρει κανείς την Αλιόνα, (γνωστή και από Διδύμου), από τα καλύτερα πινέλα  :pipa1: της Φυλής κατά τη γνώμη μου, με γλώσσα που πάει παντού!  ;)  Ηλικιακά για όσους δεν την ξέρουν γύρω στα 45, με καλό σώμα όμως, ξανθιά, και με διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη. Η τσατσά ευγενική, ο χώρος απλά ανεκτός.

Αλιόνα, καλή περίπτωση που κάθε milfάκιας πρέπει να έχει δοκιμάσει.....

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές,σκέφτομαι να κάνω μια "κατάθεση" τις επερχόμενες ημέρες και μου έχει κολλήσει η Ανέλα ή Αντέλα απο Φ84,όμως επειδή ζούμε σε χαλαιπούς καιρούς θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος που την έχει πάρει....
αξίζει γενικά?
είναι ξεπέτα μήπως?
τί είδους φάση είναι gfe?pse?
Υ.Γ:Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος αυτή τη φορά :cheesy:

Συνάδελφε έχω παέι πολλές φορες μαζί της, είναι ήρεμη μέσα, αλλά εγώ έχυνα πάντα εύκολα μαζί της, είναι χαμογελαστή κ δε δείχνει να βαριέται ή να βιάζεται, δεν κάνει πολλά προκαταρκτικά αλλά κάνει ήρεμη  :pipa1: κ στο σεξ στήνεται καλά χωρίς να "κλειδώνει" ή να "κλέβει"... Πιστεύω να περάσεις καλά, αν πας πες μου σε pm εντυπώσεις να ξέρω αν σε βοήθησα ή σ έκαψα....χαχαχα, καλά να περνάς!!!!!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Συνάδελφε έχω παέι πολλές φορες μαζί της, είναι ήρεμη μέσα, αλλά εγώ έχυνα πάντα εύκολα μαζί της, είναι χαμογελαστή κ δε δείχνει να βαριέται ή να βιάζεται, δεν κάνει πολλά προκαταρκτικά αλλά κάνει ήρεμη  :pipa1: κ στο σεξ στήνεται καλά χωρίς να "κλειδώνει" ή να "κλέβει"... Πιστεύω να περάσεις καλά, αν πας πες μου σε pm εντυπώσεις να ξέρω αν σε βοήθησα ή σ έκαψα....χαχαχα, καλά να περνάς!!!!!
Αυτό που έχω τονίσει με κόκκινο χρώμα είναι από τα πλέον βασικά κατά τη γνώμη μου,διότι υποβιβάζουν τη νοημοσύνη μας και φανερώνει αντιεπαγγελματισμό αυτού του είδους η ενέργεια.Κατά τα άλλα,σίγουρα θα σε ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου απο το παρεχόμενο σέρβις της εν λόγω...και ίσως να γράψω και καμιά κριτική-πορνομανιφέστο για την αφεντιά της  :grin: :cheesy: :rolleyes:,θα δείξει.
Υ.Γ:Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου,μέχρι τότε να είμαστε καλά!

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Αυτό που έχω τονίσει με κόκκινο χρώμα είναι από τα πλέον βασικά κατά τη γνώμη μου,διότι υποβιβάζουν τη νοημοσύνη μας και φανερώνει αντιεπαγγελματισμό αυτού του είδους η ενέργεια.Κατά τα άλλα,σίγουρα θα σε ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου απο το παρεχόμενο σέρβις της εν λόγω...και ίσως να γράψω και καμιά κριτική-πορνομανιφέστο για την αφεντιά της  :grin: :cheesy: :rolleyes:,θα δείξει.
Υ.Γ:Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου,μέχρι τότε να είμαστε καλά!

Όντως, κ εμένα μου τη σπάει πολύ αυτό, μακάρι να περάσεις καλά φίλε!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο κυριος Πυραυλος,ο φιλτατος μουσικοσυνθετης amadeus,ο μοναδικος bakalis,κι οι πορνο ταξιδευτες χρονογραφοι xilnik,farkeli,n.smirni,professorx,zero,Φ.Τζουρας ειναι η ψυχη αυτης της σελιδας..
Θα πρεπει κ εγω να ευχαριστησω ολους τους πιο πανω συναγωνιστες για την ενημερωση τους ....ναναι παντα καλα
σωστος μιας και δεν γραφουν αλλοι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
καλές γιορτές...............
απο τις 19.30 όλα κλειστά.....εμένα με πέτυχαν σε μασατζήδικο όπου αστυνομικός είπε ότι σήμερα έχουν επιχείρηση..............το σκηνικό στις 19.20 .
έφυγα κατέβηκα να πάρω το αμάξι καο όλα ένα ένα άρχισαν να κλείνουν.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μαλακία και έλεγα να κατέβω σήμερα...

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
μεταξουργειο αυτη τη στιγμη ολα κλειστα....δεν δυσκολευτικα να το εξακριβωσω αφου αν βγω στο μπαλκονι βλεπω 3 φωτακια κλειστα φωρα παρτιδα :P τι παιζει? και τι ωρα θα ανοιξουνε? βγηκα με ορεξη σημερα να παρω κανενα πιπινι αλλα ολα κλειστα :(

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
λιοσιον - διδυμου - αλκιβιαδου close

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ώρα Ελλάδος: 23:40

Όλα κλειστά σε Φυλής, Αγκύρας και Διδύμου.

Στη Φωκαίας ήταν ανοιχτά το 24, το 25 πάνω και τα 27αρια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom